Espoo lähiö ja hengen riisto Iso Omenassa

Anonyymi-ap

Luulin, että kerrostalossa saa asua rauhassa eikä kukaan kiinnitä huomiota, näin väitetään aina, kun joku kertoo miten omakotilähiön taajamatontilla ei ole yksityisyyttä yhtään, vaan talot kiinni toisissaan ja pihat pieniä ja ulkona kaikki kuuluu naapuriin.

Ja isossa kauoungissa on hiljaista ja rauhallista ja yksityisyyttä paljon enemmän kerrostalossa.


Päteekö tuo yksotyisyys pelkästään helsinkiin?

Ainakin murhatun/tapetun naisen naapurit olivat kiinnittäneet naiseen paljon huomiota samoim kuin seurakunta.

Mielestäni on outoa arvioida ihmisten lapsirakkautta tai yksinäisyyttä.

Mitä tämä kertoo lapsiperheistä?

Oliko jotain kateutta naista kohtaan. Oliko otettu silmätikuksi.

Häneem oli kohdistettu väkivaltaa aiemminkin.
Yksinöinen nainen voi joutua kiusatuksi asuinalueella.

Lasten koulukiusaamisesta ja työpaikkakiusaamisesta puhutaan mutta mistä malli tulee?

Jos nainen harrasti shoppailua, tiesivätkö myös vartijat hänet ennestään?

Oliko kyseessä kuitenkin murha?

20

629

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mielestäni on erikoista toimintaa lapsiperheiltä.

      Itsellä tukiverkottomana kaukana suvusta (vaikka olisi asuttu lähllä tuskin olisin kehdannut vaivata, lastenhoito raskasta) oli kädet täynnä työtä, aamypala, kovaa kyytiä kerhoon, puistoon yn ja taas kiire ruoka ym... Ei olisi ollut aikaa edes huomata onko joku lapseton tai ketä asuu.

    • Anonyymi

      Kyllä ko. tapaus erikoinen on. Nainen oli joka tapauksessa kristitty, helluntaiseurakunnan jäsen ja kuulunut pitkään helluntaiseurakuntaan. Minuakin on kiusattu samalla lailla, kuin ko. naista tai ainakin jonkin verran samalla tapaa. Ei sentään pahoinpitelyjä ole ollut, mutta jos olisin tällä käytökselläni nainen, niin melko varmasti olisi tullut pahoinpitelyjä. Minä harrastan voimailua juuri sen takia, että pärjäisin hätätilanteessa. Kyllä ne kiusaajat sen tietävätkin, eivät tule lyömään turpaan, vaikka sillä uhkailevatkin. Minäkin olen siis helluntaiseurakuntalainen ja on haukuttu minua pedofiiliksikin.

      • Anonyymi

        Ei helvetti mitä sekopäitä te olette. Miksi te saatte jotain kiusaajia peräänne ja ketä te oikein ärsytätte jotta sellaiseen pisteeseen pääsee. Ei normaalilla ihmisellä ole mitään kiusaajia perässä. Jotain huuhaata koitatko väkisin ihmisille tyrkyttää. Ei jumalauta, hanki nyt normaali harrastus itsellesi niin ei tarvitse mitään voimailuja eikä kukaan tule kimppuusi. Tehän ne kiusaajia olette pahimmasta päästä siihen uskontoon hurahtaneita ja pitäisi sinne saada samanlaisia hurahtaneita, höyrypäitä lisää.


    • Anonyymi

      Kyllä ne häiriköt lukevat näitä kommenttiketjuja. Naapuri aloitti taas yöllä kovan möykkäämisen. Uhkailua tosiaan on. Kerroin tästä kyllä isännöitsijälle. Ei sitä helluntailaisena tietenkään mitään turpaan vetoja muuten kuin itsepuolustuksena.

    • Anonyymi

      "Ainakin murhatun/tapetun naisen naapurit olivat kiinnittäneet naiseen paljon huomiota samoim kuin seurakunta."

      Ne naapurit kuuluvat kaiketi samaan seurakuntaan vai mihin..?
      Tuskin aineskaan ateisteja ovat kun tuollaisia?

    • Anonyymi

      Minusta oli ihan normikommenteja. Pääasiassa positiivisia, mutta niinkuin veljensä kertoi oli jollain tavalla pitkäaikaissairas, joten tämä varmasti näkyi. Ulkönäöltäänhän hän oli kaunis, mitä videosta näki. Kauniit naiset kiinnittävät naapuruston huomion. Jospa tämäkin.

    • Anonyymi

      Nyt hesarissa luki, että mies oli aiemminkin hälyttänyt naiselle vartijat, eli kuten arvelinkin, vartijat ja häiriintynyt tunsivat naisen.

      Oliko siis kyseessä vainoaminen/maalittaminen.

      Suomessa ollaan herkkiä kaikenlaisesta kontaktin ottamisesta, eli jakoiko nainen esim seurakuntansa ilosanomaa?

      Aika kauheaa, kun ajattelee että hetki sitten etelän lomilla sadat ja tuhannet miehet olivat nuorten naisten kimpussa, ja muidenkin turistien, joka päivä monta kertaa yritetääm saada ravintolaan sisään, pyydetään illalla tanssimaan yms

      Ei ainakaan itsellevtullut aikoinaan mieleen kutsua vartijoita. Niitähön pitäisi kutsua tai olisi pitänyt joka askeleella.

      Miehet, nuoret miehet sai myydö ravintolaa tsi ehdottaa tapaamista yms.

      Kauheaa, että nainen on nyt kuollut kun on ottamut kontaktia.😭

      Eikö mies olisi voinut vain ystävällisesti kiittää, kun tuli huomatuksi ja jatkaa matkaa.

      Miksi nainen ei saanut myydä uskoaan tai seurakuntaansa tai ehdottaa seuraa tai mitä se olikin mitä hän teki.

      Pari kertaa.
      Se on vähön.

      Etelässä ennen sisäänheittäjät ym kävivät joka kerran kimppuun kun meni ohi.

      Kotona voi olla ja pitää saada olla rauhassa mutta ei ostoskeskuksesa tai keskustassa. Sinne mennään katselemaan muita ihmisiä, shoppailemaan kiertelemään jne

    • Anonyymi

      Mikä on tämän turhan aloituksen pointti ?

      • Anonyymi

        Tämä asia herättää minussa paljon tunteita kuten suru ja ahdistus ja pelko.

        -Monen miehen yhteen naiseen kohdistama sadistinen väkivalta. Vartijat tiesivät naisen entuudestaan ja siksi kohdistivat häneen kohtuutonta väkivaltaa ehkä nauttien vallastaan.

        -seurakunnan vastuu. Tiesivätkö he että naisen jakaessa esitteitä, hän asetti henkensä alttiiksi.

        -Ihmisten halu uhriutua. Mies joka hälytti toistamiseen vartijat. En usko kenenkään pelänneen naista tai hönestä olleen kenellekään mitään vaaraa. Ennemmin hän tuntuu olleen silmätikku seurakunnassa, naapurustossa ja ostoskeskuksessa.

        -myöskään veljen kommentissa iltalehteen ei tullut ilmi kaipaus. Olen vain pohjattoman surullinen. Ehkä veli kuitenkin rakasti, mutta llehdessä vaikea ilmaista.


    • Anonyymi

      Kaduilla on kokolailla hiljaista jo muutenkin kun vanhukset ja lapsetkaan ei mekkaloi. Suomessa voisi elää uhatta vielä jos olisi terveyden ja rikostenvalvontalaitos.

    • Anonyymi

      Se kun se nainen oli jo kahdesti poistettu kauppakeskuksesta niin että oli jotain häiriöö siellä aiheuttanut eikä ollutkaan mikään syytön uhri kun aikaisemmin luultiin.

      Minäkin ihmettelin niin ettei ihan ensikertalaista laiteta lattiaan. Sieltä pitää poistua jos alkaa jotain häiriköimään. Tällä naisella oli jotain ongelmia ihan selvästi. Ei uskonut poistumis käskyä.

      Minä käyn kerran viikossa kauppakeskuksessa eikä ole ikinä ollut mitään ongelmia siellä kun nopsaan hoidan asiani enkä jää ikinä maleksimaan sinne. Minä vietän ennemmin aikaani kotona kun jossain kauppakeskuksessa. Teen vain ostoksia siellä.

      • Anonyymi

        Eikö kuolema ole kuitenkin vähän kohtuuton rangaistus, vaikka olisi häiriötä aiheuttanut. Suomessa ei saa edes murhasta kuolemantuomiota.


      • Anonyymi

        Miksi siellä ei saa olla vaan pitää nopsaan.

        Suomessa ei keskustan kaduilla maleksita kuten etelässä kylmyyden takia.

        Eikö kauppakeskus ole oiva paikka maleksia, katsella ihmisiä.


      • Anonyymi

        Mutta ei voi tietää kuka häiritsi ketä.

        Voi olla että mies häiritsi naista joka kerran ja silti kutsui vartijat, koska ei esim pitänyt uskonnon julistamisesta. Tai koska on ilkeä paha ihminen. Ja nautti jotenkin sairaalloisella tavalla uhrin esittämisestä tai siitä, että miehet saavat ja ovat saaneet aika vapaasti häiriköidö naisia, eikä junissa laivoissa ym kukaan tee mitään. Ei myöskään kun nainen kotona hakataan toistuvasti tai uhkaillaan tappamisella, kukaan ei tee mitään. Nyt joku mieshenkilö siis on pyytänyt naista ppistumaan, koska nainen ei ole ollut soppailemassa vaan seissyt kertomassa jeesuksesta, ja mies on soittanut vartijat, kun nainen ei ole poistunut hönen käskystään. Sairas ja vallanhaluinrn, ja nyt häntä kuullaan todistajana, vaikka kukaan terve ei ole vaarasa tai koe itseään uhattavansiksi että yksi nainen seisoo kauppakeskuksessa.

        Tuosta johtuen nainen ei kokenut oikeudenmukaisena poistua, tai oli poistumassa samaa reittiå kuin vartija ja mies mutta hänet tapettiin.


    • Anonyymi

      Minulla on turvallinen olo kun kauppakeskuksessa kulkee vartijoita ja vievät sieltä häiriköt tuota pikaa ulos niin että saa ihmiset olla siellä ihan rauhassa ostoksia tekemässä.

      • Anonyymi

        Entä jos joku hälyttää vartijat sinun kimpppuun?


    • Anonyymi

      Taitaa tuo ilmoituksen tehnyt mieskin viettää paljon aikaa kyseisessä kauppakeskuksessa.
      Vaihtaisi kauppaa välillä. Yleensä tepsii maiseman vaihto.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miehet puolustaa miehiä ja naiset puolustaa miehiä.

      Jos 4 naista olisi raukkamaisesti tappanut yhden miehen, josta ei mitään haittaa tai uhkaa kenellekään, kukaan ei puolustaisi naisia.

      Miehet tappaa lähisuhdeväkivallassa naisia joka vuosi, silti miehet tekevät rikosilmoituksia enemmän

      Naisen saa hakata joka päivä ja sulkea parvekkeelle ja laatikkoon ja roikottaa hiuksista mutta jos nsinen kerran tönäisee tai puolustautuu millään kuten veitsellä, suomimies tekee rikosilmoituksen.

      Naiset häpeää itseensä kohdistuvaa väkivaltaa, väkivaltaiset miehet ylpeilee tekemällä lähes kaikki rikosilmoitukset.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 175
      5156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4643
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2976
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      31
      1955
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1726
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe