Pääsemme taas Sara Siepin iholle

Anonyymi-ap

1. jakso

Aluksi Sara ihmettelee ääneen miksi hän on taas ottanut kameran riesakseen. Samaa ihmettelen minäkin sillä ainakaan toistaiseksi hän ei ole kovinkaan mielenkiintoista sisältöä pystynyt tuottamaan.

Tällä kertaa hän kovasti selittää, kuinka nykyään hänen elämäänsä kuulemma kuuluu auton ja laukun(Dior näköttää jälleen näkyvästi auton penkillä) lisäksi myös toinen puolisko. Puolet mistä? Lisäksi hän huokailee mitä hän on tehnyt oikein että on saanut niin ihanan ihmisen elämäänsä.

Sen jälkeen hän alkaa puhua tulevasta mökkilomastaan, joka tällä kertaa tulisi kestämään kokonaista pari päivää. Hän selittää miten ihanaa on kun hän pääsee mökille ja vain katselee sitä maisemaa.

Seuraavaksi hän tepastelee kadulla ja kantaa vauvan kantokoppaa kyynärkoukussa . Apua, missä on merkkilaukku!?!

Sitten tullaan mökille missä vanhemmat ovat pistäneet aikuisvauvalleen kaiken valmiiksi: ei tarvitse muuta kuin asettua taloksi, sillä talonmiespalvelut ja ruokahuolto näyttää pelaavan.

Saunan jälkeen Sara sössöttää jotain siihen malliin miten hän kaipaa pohjoisen ihmisenä pois kaupungin sykkeestä ja nauttii siitä kun ketään ihmisiä ei ole ympärillä. Vaikuttaa todella uskottavalta kun hänellä yleensä jo parin päivän jälkeen on kova kiire mökiltä pois vaikka hän oli juuri ehtinyt selittää miten hän nykyään osaa ottaa lomaa työstään.

Ohjelman lopuksi Sara, joka aluksi on luvannut että aikoo katsella maisemaa, vetää pimennysverhot ikkunoiden eteen ja asettuu sohvalle lempoharrastuksensa pariin eli tuijottamaan televisiota.

Jään jännityksellä odottamaan seuraavaa jaksoa. Mitä nasevaa kerrottavaa hän siinä keksiikään....

52

759

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siepin pääharrastushan on oman pärstän kuvaaminen. Siksi tämä typerä ohjelma sopii hänelle oikein hyvin, eikä hänen lahjansa mihinkään muuhun riitäkään.

   • Anonyymi

    Miltä Siepin iho haisee ,onko paljon punkkei !!


   • Anonyymi

    Sieppi on niin yksinkertainen, että sinne onnenpyörää vaan pyörittämään !!


  • Anonyymi

   En ymmärrä, kuka jaksaa näitä tämmöisiä ohjelmia edes katsoa. Pitäisi olla todella erikoislaatuinen henkilö ja mielenkiintoinen elämäntyyli, jotta se olisi viihdyttävää.

   Ei myöskään yhtään nappaa nämä tempparit, tai ex on the beach yms. jossa lauma tatuoituja, tekolisäkkeillä, -härpäkkeillä ja täyteaineilla varustettuja ikiteinejä dokaa ja paneskelee ristiin.

   • Anonyymi

    Eihän tällaisia ohjelmia kukaan selväjärkinen ihminen katso. En voi uskoa, että tuotanto tekisi näitä rahan toivossa, sillä mitään asiaa tai ajatusta näissä roska tv ohjelmissa ei ole.

    Miksi näitä sitten jatkuvasti kuitenkin tehdään, jää ainakin minulle arvoitukseksi ????


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eihän tällaisia ohjelmia kukaan selväjärkinen ihminen katso. En voi uskoa, että tuotanto tekisi näitä rahan toivossa, sillä mitään asiaa tai ajatusta näissä roska tv ohjelmissa ei ole.

    Miksi näitä sitten jatkuvasti kuitenkin tehdään, jää ainakin minulle arvoitukseksi ????

    Kuka näitä roska ohjelmia oikein katsoo ?? Kukaan normaalilla ajatuksella ja järjellä varustettu ihminen ei varmasti näitä katso. Miksi ihmeessä tuotanto vielä puskee tällaista idiooteille tehtyä ohjelmaa, olisi hauska tietää.


  • Anonyymi

   Entäpä se nyrkkeiljä ja Ansku. Puhuvat kuin vauvat toisilleen, hierovat neniään toistensa naaman, nuolaisevat naamasta ja tietenkin pusu koko ajan. Alasti ovat kotona kuulemma koko ajan jne. Tiedän kyllä että sen Anskun ääni ollut aina vauvamainen mutta yhdessä ollessa se nyrkkeilijäkin puhuu samalla äänellä 🙈

   • Anonyymi

    🤮 hyi hitto.


  • Anonyymi

   No älykäshän Sara on, osasi siinä yhdessä ohjelmassakin harppoa taulun edessä edestakaisin ja käännellä kirjaimia, huikeeta! ....Tätä se tämän päivän TV-tarjonta on, some hörhöille sopivaa.

   • Anonyymi

    Onko kansa tullut samaan hölmöläisten tasoon kuin Amerikassa., jossa suurin osa kansasta taitaa olla kohta lukutaidotonta pohjasakkaa.


  • Anonyymi

   2. JAKSO

   Sara aloittaa mökkipäivänsä vaihteeksi valituksella. Onhan se rankkaa kun ei koskaan ole hyvin: kaupungissa herää kaupungin meteliin ja maalla hiljaisuuteen!

   Aamulenkin jälkeen Sara ilmoittaa menevänsä lämmittämään saunan, joka sekin on tehty tälle aikuisvauvalle mahdottoman helpoksi. Hän astelee saunaan, jossa palaa valmiiksi kynttilöitä, kuinkas muuten, avaa kiukaan luukun ja katsoo vähän aikaa siellä jo valmiiksi palavaa tulta, että "tuli on toiminnassa" hänen omien sanojensa mukaan.

   Hän vaihtaa muutaman sanan ruohoa leikkaavan vanhuksen (isänsä?) kanssa ja ihmettelee, kuinka paljon aikaa menee ruohon leikkaamiseen. Siis aikuinen ihminen on ostanut mökin eikä ole kertaakaan edes ruohoa siellä leikannut!?! Kyllä Siepillä palvelu pelaa: en enää yhtään ihmettele miten Sarasta on tullut tuollainen hömelö ja avuton laiskottelija.

   Koeajettuaan ruohonleikkuukonetta Sara jättää vanhuksen uurastamaan ja lähtee itse saunomaan. Saunan lämpö sitten ilmeisesti pehmittää ennestäänkin hataraa päätä sillä saunan terassilla hän alkaa höpistä jotain, jolla kumoaa täysin edellispäivän sanansa. Silloin hän ilmoitti olevansa pohjoisen tyttö , joka nauttii
   hiljaisuudesta ja siitä, ettei ympärillä ole ihmisiä - nyt hän pohtii sitä , että hän ei varmaan kestäisi jos hän joutuisi olemaan hiljaisuudessa ja yksinään. Näin se takki kääntyy ja mieli muuttuu mutta pääasia että tarpeeksi vaihtelevaa sisältöä pukkaa kameran taltioitavaksi.

   Lopuksi pikkuisen sekavaa höpinää vielä omasta iästä ja sitten kameran voikin jo sammuttaa.

   Mitähän kivaa se Sara vielä keksiikään?

   • Anonyymi

    Tuostako hänelle vielä maksetaan ??????


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuostako hänelle vielä maksetaan ??????

    No totta ihmeessa rankasta tyosta maksu on saatava!😁


  • Anonyymi

   Ei se nyt niin erikoista tartte olla. Nauroin kippurassa, kun oli niin hauskaa. Varsinkin ne 8 polkupyörää siellä olkkarissa.

   • Anonyymi

    Nolo muija, joka ei älyä edes hävetä nolouttaan.


  • Anonyymi

   Kyllä on niin typerä ohjelma et ei kyllä edes vahingossa suostuisi sitä katsoo.

   • Anonyymi

    Jos siinä näytettäisiin joitakin oikeasti kiinnostavia ihmisiä, jotka saavat jotain aikaan ja olisivat kiinnostuneita muustakin, kuin itsestään, niin ymmärtäisin tuollaisen ohjelman. Nämä itserakkaat hölmäkkeet ei kiinnosta ketään!


  • Anonyymi

   Joo Olisi kiva seurata sellaista ihmistä jonka koko elämä ei pyörisi oman navan ympärillä. esimerkiksi Syöppö joutuu keksimällä keksimään sisältöä ja silti on innokkaana joka vuosi mukana vaikka karismaa hänellä ei ole pätkääkään ja viihdyttävyysarvokin nollassa. Ja kaiken lisäksi tuo hidasjärkisyys js onneton sössöttävä ulosanti.

  • Anonyymi

   JAKSO 3.

   Ohjelman alussa saamme taas kuulla ties kuinka monennen kerran kuulla Saran paasausta siitä, siitä miten hän ensimmäistä kertaa elämässään on viettänyt kesälomaa. Täytyyhän nyt elämään toinen toistaan seuraavien kevät-, syys-, talvi-, joulu- ja uudenvuodenlomien, viikonloppumatkojen, shoppailu-, kaupunki- ja kylpylälomien ohella mahtua myös kesäloma vaikka kuinka olisi kiireinen bisnesnainen.

   Sen jälkeen tämä ahkera työmyyrämme asettauttuu runsaina roikkuvat rinnat somasti näytillä uuden läppärinsä ääreen ja alkaa kertoa, kuinka hänellä on nyt elämässään ensimmäistä kertaa ihan oikea tietokone. Tähän asti hän on kuulemma tehnyt kaikki hommansa kännykällä. En tiedä, kummallako meistä muisti pettää, sillä näin silmissäni muutaman Siepin rakentaman lavastuksen, joissa on ollut Applen läppäri kahvimukin ja croisantin tai vaihtoehtoisesti skumppalasin ja aurinkolasien kanssa. No, eihän läppärin näkyminen Siepin lavastuksessa merkitse sitä, että hän sitä käyttäisi - aivan niin kuin hänen esittelemänsa shampoot ja muut tuotteet eivät kuulu hänen omaan rutiininsa muuta kuin sen verran , että hän saa niiden avulla rahastettua.

   Siinä samalla sanaillessaan hän haarukoi Woltin tuomaa salaattiannosta mutta oli niin tohkeissaan että unohti tällä kertaa mainita salaattiannoksen hintaa.

   Seuraavaksi ääneen pääsee hyväntekijä Sara, joka ylpeänä esittelee periaatettaan, miten hän hyvällä omallatunnolla voi ostaa kertakäyttömuotia itselleen, kun hän sitten pari kertaa vaatteita käytettyään lahjoittaa ne hyväntekeväisyyteen. Tosin hänellä on hyvin tarkat kriteerit ketkä kelpaavat hänen hyväntekeväisyynsä kohteeksi. Mutta pääasia, että hän sai nyt neljän lapsen yksinhuoltajaäidin sanojensa mukaan "maailman onnellisimmaksi ihmiseksi" noilla käytetyillä vaatteillaan.

   Kun Sara siirtyy esittelemään vaatehuonettaan ei voi välttyä ajatukselta, että kyllä hänellä sitä lahjoitettavaa riittää. Vaan sitä en ymmärrä mikä tuossa vaatehuoneessa oli niin ihmeellistä, että "se on kuin elokuvissa". Minulla ei ole luksusasuntoa vaan vaatimaton kaksio mutta siellä mahtuu joka kohdassa seisomaan suorana toisin kuin Saran ullakkohuoneistossa mutta ei tuo vaatehuone yhtään sen kummallisemmalta näyttänyt kun minunkaan: ihan tavallinen vaatehuone näytti olevan. Mutta ehkäpä luksus oli siinä, että henkarit olivat kullattuja tai lattialla aito itämainen matto tai katossa aito kristallikruunu. Ehkäpä Sara säästää sen paljastuksen seuraavalle Iholla -kaudelle.

   Sitten seuraakin kaikkien aikojen teatteriesitys jonka ainoana tarkoituksena on käsittääkseni se, että Sara pääsee jälleen mainitsemaan miesystävänsä, jonka hän kävi heittämässä lentokentälle. Hän palaa asunnolleen - siis ei kotiinsa vaan asunnolleen - ja huomaa, että puurokattila on jäänyt liedelle ja liesi kutoselle. Siihen nähden, että kattila olisi ollut täysillä paahtavalla liedellä puuron keittämiseen ja syömiseen kuluneen ajan lisäksi sen varttitunnin, joka Saran mukaan oli kulunut lentokenttäreissuun, oli puuro ihmeen hyvin säilynyt. Olisi nimittäin kuvitellut keittiön olevan jo täynnä savua, kattilan tulikuuma ja puuron ainakin palanut mustaksi kattilan pohjaan. Sensijaan Sara aivan tyynesti nosteli kattilaa paljain käsin ja piteli sinne unohtunutta muovikauhaa eikä vaikuttanut lainkaan siltä että astia tai kauha olisi ollut kuuma. Puurokaan ei ollut edes tarttunut kattilan pohjaan.

   Ohjelman loppu olikin sitten pelkkää sekavaa tajunnanvirtaa. Kuntosalin jälkeen Saran olo oli kuulemma oikein hyvä ja hän kertoi että oli mennyt 31 vuotta jonkun asian ??? tajuamiseen. Kuntosalin jälkeen mentiin sitten tunniksi hierojalle ja sen jälkeen olo olikin hyvin erikoinen, kun sormessa ei ollut tuntoa, niskat jumissa ja päässäkin tuntui oudolta...

   Mitähän huomisessa jaksossa oikein tapahtuu? Mahtaako hän tällä kertaa polttaa koko asuntonsa? Näyttääkö hän miesystävästä muutakin kuin lehtileikekuvan?

   Tämän kaiken näemme jos jaksamme katsoa seuraavan jakson...

   • Anonyymi

    Huh huh, olipa taas tapahtumarikas tunti Iholla ohjelman parissa.
    Tuo vaatehuone hämmästely hämmästytti itseänikin. Vanhoissa kerrostaloissa se vaatehuone on tehty jo rakennusvaiheessa, minullakin sellainen on, ja oli edellisessäkin asunnossa.
    En ole tiennyt sen olevan jotain erikoista.

    Se Saran täytetty ylähuuli näyttää hassulta sivukuvassa verrattuna monen muun julkkiksen huulitäytteisiin.

    Tuo ohjelma käy hyvin sellaisena työpäivän jälkeisenä aivojen tyhjennys-, ja rentoutushetkenä. Mitään ei tapahdu, ei tarvitse kuulla kaikkea mitä mutistaan, eikä tarvitse keskittyä sisältöön sen kummemmin, sen kun katsoo ja antautuu lepäämään.


   • Anonyymi

    Onko toi Sara pudonnut pilttinä pinnasängystä päälleen vai mistä johtuu ihan nyrjähtänyt järjenjuoksu? Olkoonkin laukut, autot, asunnot ja sokkona ostetut mökit ym. Ja se ihana mies. Mutta ei ole terävin kanootti penaalissa tai jotain sinne päin. Miten se uusi mies kestää noita aivopieruja ja selfieitä? Materialla leveillään ja peitellään omaa henkistä pienuutta.


  • Anonyymi

   Keittiön taso näytti tosi paskaselta.

   • Anonyymi

    Somali jätti sotkut jälkeensä, eivät ne välitä siisteydestä. Saara tuntuu nyt tekevän kaikkensa pitääkseen pyydystämänsä miehen: kustantaa majoitukse , sapuskat, lomamatkat, siivoaa jäljet ja uhrautuu jopa jättämällä suoratoistosarjansa katsomatta jaliksen vuoks. Ei kestä kauas tuollainen suhde, somali lähtee kun saaran rahat loppuu.


  • Anonyymi

   Feikkiä taas ei puuroa keitetä kotosalla ja viis minuuttia ni olis kämppä täynnä savua ja kattila musta ,täyttä paskaa puhuu taas ja feikkaa niinku koko elämä täyttä filtteriä

  • Anonyymi

   Kotosalla ei kotosolla

  • Anonyymi

   Siis kutosella

  • Anonyymi

   Vähän päälleliimattua ja liiallista tuo miesystävän ylistys. Mahtaa poikaparkaa nolottaa tuollainen kehuminen? Vai mahtaisko hävetä saraa ja hänen esiintymistään tuollaisessa ohjelmassa? En usko että suhde kestää kauaa.

   • Anonyymi

    Sara hauskasti käyttää miesystävästään ilmaisua "mun mies."
    Ovatko jo avoliitossa? Siltä ei ainakaan näytä, joten ilmaisu vaikuttaa siltä, että Sara nyt haluaa kaikkien tietävän hänellä olevan miesystävä.
    Poikaystävä olisikin hölmö nimitys, koska kumpikin ovat aikuisia ihmisiä.

    Hyvin hän tuo esiin tuota Jalkapalloilijaa. Maailmalla kun nuo jalkapalloilijat ovat haluttua saalista isojen tulojen ja julkisuuden takia. Suomessa taitaa olla hieman vaisua tuolla osastolla.
    NHL-jääkiekkoilija olisi huomattavasti parempi, mutta kun Sara ei sitä saanut, niin hehkuttaa jalkapalloilijaa. Ulkomailla matkustellessa varmasti saakin sillä huomiota. Eivät ne jossain Afrikan hotelleissa ala googlaamaan miten tunnettu ja varakas palloilija on kyseessä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sara hauskasti käyttää miesystävästään ilmaisua "mun mies."
    Ovatko jo avoliitossa? Siltä ei ainakaan näytä, joten ilmaisu vaikuttaa siltä, että Sara nyt haluaa kaikkien tietävän hänellä olevan miesystävä.
    Poikaystävä olisikin hölmö nimitys, koska kumpikin ovat aikuisia ihmisiä.

    Hyvin hän tuo esiin tuota Jalkapalloilijaa. Maailmalla kun nuo jalkapalloilijat ovat haluttua saalista isojen tulojen ja julkisuuden takia. Suomessa taitaa olla hieman vaisua tuolla osastolla.
    NHL-jääkiekkoilija olisi huomattavasti parempi, mutta kun Sara ei sitä saanut, niin hehkuttaa jalkapalloilijaa. Ulkomailla matkustellessa varmasti saakin sillä huomiota. Eivät ne jossain Afrikan hotelleissa ala googlaamaan miten tunnettu ja varakas palloilija on kyseessä.

    Sama pisti mullakin korvaan ja se että kun Sara ei ole saanut tätä miestä suostumaan yhteiskuviin niin hänen täytyi esitellä tämä oikein läppärin ruudusta jotta kaikki varmasti ymmärtävät kestä on kyse.

    Mitähän miekkonen itse tykkää saran paljastuksista sekä IG tilillään että tässä ohjelmassa. kun ainakin minä olen saanut sen kuvan että kaveri haluaisi pitää hyvin matalaa profiilia . Ehkäpä vaikka häpeäisi Sara tyttöystävänään?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sara hauskasti käyttää miesystävästään ilmaisua "mun mies."
    Ovatko jo avoliitossa? Siltä ei ainakaan näytä, joten ilmaisu vaikuttaa siltä, että Sara nyt haluaa kaikkien tietävän hänellä olevan miesystävä.
    Poikaystävä olisikin hölmö nimitys, koska kumpikin ovat aikuisia ihmisiä.

    Hyvin hän tuo esiin tuota Jalkapalloilijaa. Maailmalla kun nuo jalkapalloilijat ovat haluttua saalista isojen tulojen ja julkisuuden takia. Suomessa taitaa olla hieman vaisua tuolla osastolla.
    NHL-jääkiekkoilija olisi huomattavasti parempi, mutta kun Sara ei sitä saanut, niin hehkuttaa jalkapalloilijaa. Ulkomailla matkustellessa varmasti saakin sillä huomiota. Eivät ne jossain Afrikan hotelleissa ala googlaamaan miten tunnettu ja varakas palloilija on kyseessä.

    No se on Saralle ”mun mies”, vaikka mies ei ole julkaissut yhtään yhteiskuvaa heistä eikä edes kuvaa Sarasta. Muutenkin se yleensä menee niinpäin, että jos mies on rakastunut, niin mies esittelee, kyyditsee ja tarjoaa asioita naiselleen eikä toisinpäin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No se on Saralle ”mun mies”, vaikka mies ei ole julkaissut yhtään yhteiskuvaa heistä eikä edes kuvaa Sarasta. Muutenkin se yleensä menee niinpäin, että jos mies on rakastunut, niin mies esittelee, kyyditsee ja tarjoaa asioita naiselleen eikä toisinpäin.

    Eikä mies ole inahtanut sanaakaan sarasta julkisuudessa. Taitaa olla Sara tässä suhteessa se innokkaampi ja innostuneempi osapuoli


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No se on Saralle ”mun mies”, vaikka mies ei ole julkaissut yhtään yhteiskuvaa heistä eikä edes kuvaa Sarasta. Muutenkin se yleensä menee niinpäin, että jos mies on rakastunut, niin mies esittelee, kyyditsee ja tarjoaa asioita naiselleen eikä toisinpäin.

    "Mun mies" tuntuu kyllä jotenkin aika omituiselta ilmaisulta, jotenkin alleviivaavalta ja omistavalta . Olisi paljon luontevampaa jos kutsuisi tätä vain etunimeltä , kun kerran itse on aikoinaan julkisuudessa myös kertonut tästä suhteesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sara hauskasti käyttää miesystävästään ilmaisua "mun mies."
    Ovatko jo avoliitossa? Siltä ei ainakaan näytä, joten ilmaisu vaikuttaa siltä, että Sara nyt haluaa kaikkien tietävän hänellä olevan miesystävä.
    Poikaystävä olisikin hölmö nimitys, koska kumpikin ovat aikuisia ihmisiä.

    Hyvin hän tuo esiin tuota Jalkapalloilijaa. Maailmalla kun nuo jalkapalloilijat ovat haluttua saalista isojen tulojen ja julkisuuden takia. Suomessa taitaa olla hieman vaisua tuolla osastolla.
    NHL-jääkiekkoilija olisi huomattavasti parempi, mutta kun Sara ei sitä saanut, niin hehkuttaa jalkapalloilijaa. Ulkomailla matkustellessa varmasti saakin sillä huomiota. Eivät ne jossain Afrikan hotelleissa ala googlaamaan miten tunnettu ja varakas palloilija on kyseessä.

    Mun mielestäni se ei ole "mun mies" ennen kun pappi on aamenen sanonut. Sitä ennen se on kumppani, miesystävä jne.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mun mielestäni se ei ole "mun mies" ennen kun pappi on aamenen sanonut. Sitä ennen se on kumppani, miesystävä jne.

    Jokohan Sara on ostanut itselleen ja pallopojulleen sormukset?


  • Anonyymi

   Vartissa kentälle ja takaisin ja siihen sisältyy vielä autossa haahuilu? Ei Sara, puhu välillä totta!

   Seuraavalla kerralla Sara varmaan pättää polttaa asuntonsa että pääsisi kunnolla otsikoihin!

   • Anonyymi

    Huh, pelkkää myötähäpeää tuottaa tuo nainen aina! 🙈🙊🙈


   • Anonyymi

    No ei kyllä mitenkään aja keskustasta, tai Punavuoresta, missä lie asuukaan, vartissa Hki-Vantaan lentokentälle ja takaisin.


  • Anonyymi

   Miksi tuonkin muijan pitää feikata kaikki? 🙈

  • Anonyymi

   JAKSO 6.

   Mitä ihmettä: heti jakson alussa ahkeraksi itseään tituleeraava Sara Sieppi, joka omien sanojensa mukaan tuskin ehtii lomaa pitää, venyttelee tunkkaisessa meikissään laiskana sängyssä ja kehuskelee, että yksityisyrittäjänä hänellä on siihen mahdollisuus. Rannekin tuntui nyt olevan kunnossa, minkä fiksu Sara tiesi olevan sometyöläiselle tärkeää. Ilmeisesti hänen mukaansa on missään muussa työssä ei käsiä tarvitakaan. Ihmeellisesti tuo ikääntynyt pissis onnistuu aina antamaan itserakkaan vaikutelman, vaikka ei sanoisi kuin pari sanaa.

   Sitten Sara käy "toisessa kodissaan", jonka hän on laittanut myyntiin. Hän kertoili tulevansa vähän tarkistamaan, missä kunnossa asunto on, kun "broidi on asunut taallä viimeksi". Ilmeisesti velipoika ei ole tottunut sisävessoihin, sillä kaiketi hän on jättänyt vessan vetämättä tai ainakin vauhtiraidat posliinipönttöön, sillä Sara tarttuu wc-harjaan ja alkaa hinkata . Samalla hän kehuskelee nakkeja muistuttavien uusien turbohuultensa välistä, miten tarkka hän on siisteydestä. Ei oikein vaikuta uskottavalta kun mielessä kummittelee vielä edellisen jakson keittiön sotkuinen ja likainen työpöytä... Nytkin hän wc-harjalla näön vuoksi loiskuteltuaan unohtaa vetää vessan, joten ilmeisesti velipojan ripulinroippeet jäävät kellumaan pyttyyn ja ilahduttamaan myöhemmin paikalle saapuvaa asunnon katsojaa.

   Nyt en lainkaan ihmettele, että asunto ei ole mennyt kaupaksi! Kakki on aina kakkia, vaikka se sitten olisikin itsensä Siepon tai velipoikansa vääntämää...

   Sitten seuraa jakson älyllisyyttä tavoitteleva osuus, kun Sara sanoo tuntevansa, että hän oli eri ihminen asuessaan täällä toisessa kodissaan ja kääntäneensä nyt uuden sivun elämässään. – Täällä mä vähän hain, minkä kirjan sivuja mä availen, mutta nyt mulla on tietty kirja, mitä mä haluan pitää koko ajan auki ja millä sivuilla mä haluan koko ajan seikkailla. Enkä vaihtaa enää kirjaa koskaan, hän muotoilee.

   Jakson lopussa Sara kertoi paistavansa elämänsä ensimmäistä kertaa lettuja. Ollakseen neljättäkymmentä käyvä keski-ikäinen nainen Sara tekee ja kokee yllättävän monia asioita ensimmäistä kertaa elämässään (kuten esimerkiksi viettää kesälomaa, omistaa ensimmäisen kerran elämässään läppärin...) Kummasti hän vain tuntui tietävän, että ensimmäinen lettu palaa aina, mutta ilmeisesti pikku-Syöppö oli kotona istunut ruokapöydässä valmiina odottamassa, kun mamma oli paistanut prinsessalleen lettuja.

   Pukinpartainen , hieman mäkättävä-ääninen Pyry puolestaan osoittautui paitsi varsinaiseksi linssiluteeksi myös vastenmielisen imeläksi, suorastaan siirappiavaluvan makeilevaksi tyypiksi. Tai ehkä hän on vain tajunnut, että Saran kanssa pärjää ainoastaan tätä jatkuvasti kehumalla ja ylistämällä.

   Pyrypoika antaa ensin letunpaistajalle taustalta ohjeita ja ilmestyy sitten Saran taakse katsomaan tämän kokkaamista. Niin ovat siinä somasti kuin äiti ja poika. Viimemainittu läpsyttelee Saran löllöpyllyä (kuva Saran selluliittireisistä ja vetelästä pyllystä taannoisessa Selviytyjät -ohjelmassa on valitettavasti ikuisiksi ajoiksi piirtynyt verkkokalvoille) ja autuaana hymyilevä Sara käännähtää yllättyneenä katsomaan ensin kameraa ja sitten tätä "miestään", mutta ei sano mitään.

   Poika kehuu Saran lettujen näyttävän hyviltä ja paistamisen ammattilaismeiningiltä. Siirappia valuu sanoista...

   Pyrypoika pukinpartoineen ja näppyläisine naamoineen ilmaantuu pian kameran eteen uudelleen. Tuolla naamalla ei kylla kannattaisi . Hän ilmeilee ja naureskelee Saran selän takana, eikä lettuihinsa keskittyvä Sara näytä huomaavan mitään.

   Kohta tämä huomiota itselleen tavoitteleva nulikka huutaa liukastuneensa ja olevansa hengenvaarassa. Varsinsinen koomikko tämä poju ja Sara alkaa nauraa niin kuin paremmallekin vitsille.

   – Ei kai sattunut? hän saa kysyttyä naurunsa keskeltä.

   Kyllä on tämä poika pedannut itselleen mahtavat olot täysine ylöspitoineen, asuntoineen ja lomamatkoineen ja Sara passaa ns. "miestään" onnellisena kehräten, kun on saanut tällaisen vonkaleen satimeensa...

   Maltankohan lainkaan odottaa, mitä seuraavassa jaksossa meille tarjotaan... Ehkapa mustastamakkarasta?

  • Anonyymi

   narsistin piirteitä

  • Anonyymi

   Tyhjän nauramista väkinäisesti ja lapselliset jutut.
   Teineille sopivaa.

  • Anonyymi

   Siepin jutut pähkinänkuoressa: 1) teen liikaa töitä, 2) en osaa lomailla, 3) olen ylpeä itsestäni, 3) tienaan paljon, 4) saan ilkeitä kommentteja. Nämä puheenaiheet kiertää kehää. Nyt ollaan selkeästi puheenaiheessa numero 3, kun kaikissa jaksoissa muistetaan tuoda esiin, että kuinka on ylpeä itsestään ja, siitä millaisen elämän on saanut rakennettua.

   Nyt tosin uutena puheenaiheena on vielä tullut 5) mun mies ja suht uutena 6) mun mökki.

   • Anonyymi

    Näköjään matikkapää ei pelaa. Mutta toisin kuin Sieppi, niin osaan myöntää puutteeni ja virheeni.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näköjään matikkapää ei pelaa. Mutta toisin kuin Sieppi, niin osaan myöntää puutteeni ja virheeni.

    Ällöttävän teennäinen ihan koko ajan!


  • Anonyymi

   Joskus huvittaa se että sieppinen latelee jostain lukemiaan itsestäänselvyyksiä ja jakaa niitä sitten niin kuin itse keksiminaan elämänohjeina opetuslapsilleen.

  • Anonyymi

   Aiheen vierestä mutta katsokaapas Siepin huulia hänen tämänpäiväisessä postauksessaan: huulet ovat kauttaaltaan ryppyiset kuin vanhalla naisella, pistosten jäljet näkyvät selvästi ja ylähuulen ääriviivassa jotaon outoa. On pikkuisen menneet tayteaineet vituralleen.

   • Anonyymi

    Voi mitka pusukalahuulet! Yrittaako sara vaihtaa rotua : iho muuttuu aina vain tummemmaksi huulet pullistuvat ja seuraavaksi hän varmasti ottaa ottaa kähäräpermanentin ja värjää tukkansa mustaksi?
    Mahta at olla komeat lärpyttimet nuo huulet kun tayteaine katoaa ja huulet ovat venyneet..🤭🤭🤭


  • Anonyymi

   Jokohan seuraavalla kerralla näemme Saran siirtyneen vaativamman kokkauksen pariin? Keittää kananmunia? Tekee uunilohta?
   Hänestä vielä varsinainen keittiöihme tulee esiin.

   Ihanan kauniina Sara sängystä toivotteli huomenia, freesinä, ja kulmat ja hiukset timmissä. Aivan kuin saippuasarjojen kaunottaret.

   Kovin on tapahtumarikasta ja jännittävää hänenkin arkensa, mikäli tuon ohjelman idean olen oikein tulkinnut.

   • Anonyymi

    Oi ei... ei enää keittiöhommia!!! viimeksi hän jätti puurokattilan hellalle ja hellan kutoselle ja palasi lentokenttäkeikan jälkeen sammuttamaan levyn. jos hän kokkaa jotain yhtään vaativampaa niin siinä palaa ruoka ja keittiö ja hyvässä lykyssä koko talokin.


  • Anonyymi

   Ai ai ,kun pääsis Saran reisien väliin.Sieltä ei pääsis pois ennenkuin pussit olis tyhjät.

  • Anonyymi

   Kui se ylähuuli törröttää nuinkin paljon aamunkoittoon?
   Mitä tapahtui?
   No no no

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   3969
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   81
   1768
  3. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   35
   1213
  4. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   456
   1067
  5. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   52
   1016
  6. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   161
   943
  7. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   930
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   75
   863
  9. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   168
   759
  Aihe