Kohta on eduskuntavaalit.

Anonyymi-ap

Kaikki miehet jolla on järki, äänestäkää perussuomalaisia.
Se on ainoa keino päästä sotesta ja naishallituksesta, joka tuhoaa kaiken mihin tarttuu.

14

161

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Persut, Kokoomus ja Demarit on kaikki globalistien otteessa, niille ei kannata antaa ääniä.

  • Anonyymi

   Persut on ainoa joka pystyy heivaamaan Marinin ulos.

  • Anonyymi

   Äänestin smpeetä ja persujakin vuosikymmeniä. Tästä nykyisestä en ole niin varma kannattaako äänestää. Liikaa hakkaraisia, huhtasaaria ja muita anoja ja oman elämänsö trumppeja. Ei ole niin varmaa seuraako valtaanpääsystä mitään muuta kuin kohuja jatkuvalla syötöllä.

  • Anonyymi

   Punavihreät ovat Suomen syöpä!

   ”Intersektionaalinen feminismi ei pyri tasa-arvoon sen enempää sukupuolten kuin etnisyyksienkään välillä. Itse asiassa sen tavoitteet ovat täysin päinvastaisia. Se on pohjimmiltaan uhrikultti ja kastijärjestelmä, joka asettaa ihmiset hierarkiaan heidän syntymässä saatujen ominaisuuksiensa perusteella.

   Yksilön paikka hierarkiassa määrittyy hänen edustamansa ryhmän mukaan ja ryhmän paikka uhriuden perusteella. Kaikkein uhreimmat ovat hierarkiassa korkeimmalla.

   Paikka hierarkiassa määrittää sen, mitä ihminen saa sanoa ja kenelle. Kyse on ennen kaikkea puhevallasta. Tämä näkyy erityisen hyvin ”tone policing” -ajattelussa, joka kieltää esimerkiksi miestä arvostelemasta hysteerisesti kiljuvaa ja sätkyttelevää intersektionaalista feministiä tämän käytöksestä. Tämä ei kuitenkaan toimi toiseen suuntaan: miehen on esitettävä asiansa naiselle niin, ettei nainen koe miehen äänensävyä ikävänä, uhkaavana tms. Onhan jokaisella oikeus ”turvalliseen tilaan”.

   Intersektionaalisessa feminismissä uhrius merkitsee siis valtaa, pääomaa ja pelimerkkejä. Siksi uhriudesta kisataan. Pisteitä saa esimerkiksi muusta ihonväristä kuin valkoisesta, muusta sukupuolesta kuin mieheydestä, muusta suuntautumisesta kuin heteroseksuaalisuudesta ja muusta uskonnollisuudesta kuin kristinuskosta.

   Hierarkiassa alimpana on tietysti valkoinen heteromies. Hänelle saa kuka tahansa sanoa mitä tahansa, ja hänen on väistettävä kaikkia. Muiden keskinäinen järjestys selviää tarkkailemalla tilanteita, joissa sorrettujen ryhmien kesken vallitsee konflikti tai intressiristiriita. Vaikka esimerkiksi naiset ja homoseksuaalit ovat melko korkealla hierarkiassa, he ovat huomattavasti muslimien alapuolella. Siksi naisen ja homoseksuaalien objektiivisesti ajatellen surkea asema muslimimaissa ja -yhteisöissä ei soita kelloa intersektionaalisen feministin aivoissa.

   Kuten kaikissa kastijärjestelmissä, myös intersektionaalisessa yksilön ominaisuudet ovat merkityksettömiä eikä hän voi vaihtaa omaa positiotaan, vaikka hänen tekonsa tai olosuhteensa eivät vastaisi niitä stereotypioita, joita intersektionaalinen kultti hänen ”ryhmäänsä” liittää. Niinpä esimerkiksi valkoinen mies on pysyvästi ”valtapositiossa” ja osa patriarkaalista sortojärjestelmää, vaikka hän olisi roskapöntössä asuva puliukko. Vastaavasti miljonääri gangsta-räppäri kultaketjuineen ja lamborghineineen on pysyvästi ”uhripositiossa”.

   Valkoinen mieskin voi hyveteoilla ansaita olemassaolon oikeuden intersektionaalisessa kultissa, mutta paikkaansa hän ei voi muuttaa. Hän ei lakkaa olemasta osa patriarkaalista ”rakennetta” vaan hänen on pyydettävä sitä alati anteeksi ja väistettävä kaikkia korkeampaan kastiin syntyneitä.

   Vain syntyperäisillä ominaisuuksilla on uhripisteiden kannalta merkitystä. Ihonväriä tai sukupuolta ei voi vaihtaa, ja suuntautumisenkin väärentäminen on pitkän päälle aika työlästä. Ihminen voi kuitenkin keksiä itselleen vaikkapa menneisyyden, joka lisää hänen uhriuttaan ja kohottaa häntä hierarkiassa. Mieleen tulee amerikkalainen demokraattisenaattori Elisabeth Warren, joka vuosien ajan valehteli olevansa perimältään cherokee-intiaani.

   Koska huijauksista voi jäädä kiinni, se rimpsu, joka alkuaan kuului ”LGBT”, pitenee koko ajan. (Viimeisin näkemäni variantti on ”LGBTTQQIAAP”, mutta tuskin sekään jää lopulliseksi.) Kategoriat ovat koko ajan abstraktimpia ja vaikeammin mitattavia, ja ne tarjoavat myös hierarkian pohjalle syntyneille mahdollisuuden nousta ylemmälle tikkaalle ja osallistua sieltä käsin pohjalle jääneiden kivittämiseen.

   Kuten kultit aina, intersektionaalinen liikekin on puhtaasti irrationaalinen ja taikauskoinen. Puhe ja keskustelu koostuvat taikasanojen viljelystä. Jos rituaalin suorittaa väärin, tai jos ei muista oikeita sanoja oikeissa kohdissa ja oikeassa järjestyksessä, päätyy vääräoppisten kirjoihin, joista saattaa selvitä ankarilla katumusharjoituksilla.”

   • Anonyymi

    Mulla oli ainekirjoituksesta yläasteella seiska (7).
    Entäs sulla?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mulla oli ainekirjoituksesta yläasteella seiska (7).
    Entäs sulla?

    Ainoa kerta kun onnistuit jossain tässä elämässä?
    Varmaan viimeinenkin.


   • Anonyymi

    Kaikki ääri-ilmiöt ovat sairautta


   • Anonyymi

    Älä pullistele. Katso tuloksia. Hallitus on naishallitus. Maan asiat päin persettä.
    Koronapandemian järjestely naisten käsissä. Päin persettä.
    Maskien hankinta päin persettä.
    Laittomien maahanmuuttajien pysäyttäminen, päin persettä.
    Sote uudistus, naispäättäjien käsissä, päin persettä.
    Uusi hyvinvointialueuudistus, päin persettä.
    Maahanmuuttoviraston yksityistäminen, päin persettä.
    Suomen hallituksen maine maailmalla ja Suomen arvostus maailmalla, päin persettä.
    Venäjän suhteet, päin persettä.


  • Anonyymi

   "Ne arvot, ne arvot, arvo on pohjalla ..."

   Näin sanoivat piilovasemmistodemarikokkarit, kepulaiset, kommunistit, piilokokoomuslaisdemarit, hurrit, Sale Niinistö, joka on muuten presidentti,
   kaikki!
   Niin perussuomalaisten tie hallituksessa katkaistiin vain koska persut valitsivat demokraattisesti uuden puheenjohtajan ja vanhalle paskalle haisevalle nuuttipukille sinisine enkeleineen annettiin lopputili ja lomakorvaukset.

   Demokraattinen puheenjohtajanvaihto oli tyranneille liikaa.

   Tulette näkemään, että vaalituloksesta huolimatta hallitukseen menevät punavihreät ja KOKOOMUS!

   Sama meno jatkuu.

  • Anonyymi

   Suomalaiset politiikot niin tyhmiä että antavat ja ja eu vaatii että meidän täytyy täällä elättää velkaantuneiden maiden elämiset esin velan annot espanjalaisille ja kreikkalaisille jo vuosia sitten ja kaikenlaiset rahan annot muiden maiden tupakan vastaisuuden ym muun hömpän tukemiseksi ja kuka nyt ei ottaisi hölmöläisiltä rahaa ja täällä suomessa otetaan veroina tuloista ja moneen kertaan kaikesta hyödykkeistä ja muusta mitä ostetaan ja tavis suomalainen köyhtyy hintojen nousun myötä paitsi tietty rikkaat jotka saavat ruoka ja matkaetuja ja käyttävät röyhkeästi laittomasti omiin tarkoituksiinsa etuja joista aina silloin tällöin narahtavat mutta pian ne unohdettu ja taas rikkaat porskuttaa vielä rikkaanpana kun ovat. JULKINEN MENO KASVAA LISÄÄMÄLLÄ MINISTERIEN JA HEIDÄN AVUSTAJANSA määrää ja palkkoja, samoin virkamiesten , SOTE vasta nostikin kuluja johtajien määräällä jotka saavat ihan törkeetä palkkaa ja etuja, HOITOJONOT ihan hirveät kun ei reagoitu jo kymmenen vuotta siihen että hoitajia ei ole sairaaloisa eikä vanhainkodeissa, eikä varsinkaan kotihoidossa joka on aivan surkeaa. HYVINVOINTI alas ajettu ja täällä ei hoideta kuin maahanmuuttajat vastaanottopisteissä yötäpäivää ensihoitajat ja kaikki saavat, kalliit asumiskulut vesi ja sähkölaskuineen,ruuat lapsilisät ja elatustuet moneltakin lapselta , pyörät, puhelimet, kuljetetaan asioille ja lomamatkat kotimaihinsa., tulkit, päiväkoti ja koulutukset kaikki suomen julkisia menoja lisääntyvissä määrin kaikkien niiden aiemmin jo tääällä elätetyjen lisäksi. SUURIN OSA EI TUOTA MEILLE SUOMALAISILLE YHTÄÄN MITÄÄN HYVÄÄ, MONET pelkkkää menoa poliisi, asianajaja ja tuomari sekä vankilakuluina ELI HARMIA HARMIN PÄÄLLE

   • Anonyymi

    Mitä ajattelit tehdä asian hyväksi. Erota EU:sta ja kieltäytyä tulevasta Natosta, niinkö. Elikkä äänestät persuja, hyläten samalla Suomen hyvinvoinnin👏👏👏


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä ajattelit tehdä asian hyväksi. Erota EU:sta ja kieltäytyä tulevasta Natosta, niinkö. Elikkä äänestät persuja, hyläten samalla Suomen hyvinvoinnin👏👏👏

    Ääni persulle on hyvinvoinnin loppu Suomessa.


  • Anonyymi

   Kammottavaa kun Suomen hallitus on enemmän huolissaan mustista lapsenraiskaajista kuin Suomalaisista lapsista! Ns. oikeusministeri eli ikuisen apupuolueen rkp.n Henrikson vetoaa johonkin yhteipohjoismaiden oikeusvaltio säädökseen, ettei näitä voi karkottaa. Miltä Suomi näyttää 20 v. kuluttua? Vai onko edes olemassa.

  • Anonyymi

   Ketä kiinnostaa suomalaiset lapset? Eihän niistä ole kuin harmia ja vahinkoa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   350
   2860
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   63
   2646
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   248
   1141
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   428
   1072
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   46
   885
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   838
  7. Raita Sport

   On puhuttu Raita sportti olis mennyt konkursiin pitääkö paikkansa.
   Oulainen
   8
   768
  Aihe