Aloin polttaa uudestaan

Anonyymi-ap

Olen 37 vuotias mies. Lopetin tupakoinnin 2 viikkoa sitten. Mutta eilen aloin uudestaan. Vaimo sanoi, että olen joteknin mukvampi ja rennompi, kun poltan. Onko muilla samanlaisia kokemuksia?

33

606

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisikohan järkevämpää jättää röökit ja käyttää nikotiinia itsestään

      • Anonyymi

        Totta kai se olisi järkevää , sen tietää jokainen joka tupakoi , mutta kaikki eivät vaan kertakaikkiaan pysty.
        Esim ei sais koskaan lopettaa silloin kun voi huonosti jotenkin, vaan lopettaminen tulis tehdä silloin kun jotain hyvää tapahtuu elämässä silloin se olis helpompaa

        Joten moraalisaarnat ei auta mitenkään näissä asioissa , tupakoitsija tietää kaiken tupakoimisesta , niin ettei kellään ole mitenkään uutta argumenttia siihen miksi pitäisi lopettaa.
        Sekin on riippuvaisuutta , ja kuten kaikki riippuvaisuus jutut niin päätös pitää tulla omasta itsestään. Saarnat ei auta , eikä se iän ikuinen että ” ajattele miten paljon säästä rahaa jos lopetat” tai mitkä sairaudet tulee tupakoitsija saamaan .
        Minun pappani eli yli 90 vuotiaaksi hän tupakoi paljon ja joi myös , mutta ei ollut koskaan sairaana vaan aina vauhdissa . Niin että oikea kannustus ilma sormella osoittamista olisi ehkä parempi tapa jos nyt haluaa auttaa ystäväänsä lopettamaan tupakoimisen .


    • Anonyymi

      Varmasti vieroitusoireet tekevät kiukkuiseksi ja ärtyneeksi , mutta mielummin seukkaisin tupakoimattoman kanssa, jonka henki ei haisisi tupakalle ja hampaita, ikeniä unohtamatta, peittäisi ruskea mönjä. Jos vaimo polttaa ja sinä et, haistaisit todennäköisesti samat pahat katkut suu- nieluontelosta suudellessa. Sama mönjä hampaissa ja ienrajassa. Ja olisi vaikea pitää kiinni tupakoimattomuudesta. Hampaita toki varmasti tupakoivatkin pesevät, mutta kyllä se katku sieltä keuhkoputkista puskee hengityksen läpi. Keuhkorakkulat tulehtuneet ja mustan mönjän peittämät.

      Kannattaisi käyttää tupakan korvaavia tuotteita, niitä on nykyään pilvin pimein tarjolla.

    • Anonyymi

      Et sä oo mitään lopettanut jos oot kaksi viikkoa ollut ilman. Sori vaan tylystä kommentista, mutta sitten kun oot ollut kolme kuukautta ja enemmän olet lopettanut. Tai siis "tupakoitsijahan ei ikinä lopeta - Hän on on vaan ilman röökiä."

    • Anonyymi

      Koska olet nikotiini riippuvainen.Varaa aika työpaikkalääkäriin tai terveyskeskus.Pyydä saada SV-lääke resepti nikotiini rippuvuteesi. Syöt 3 kuukauden lääkekurin loppuun.Alussa tupakoit ja otat lääkkeen.Tupakka jää helposti sinä itsestään pois. Mutta syöt sen lääkekurin loppuun: Etkä ole kireä,tuskainen.Moni onnistuneena tai kaikki lääkkeen kanssa pässyt irti tupakasta.Miksi oikeasti on vaikeaa pyytää SV lääke.Tupakoinin lopetus?Terveytesi kohenee.Kuin lähestein terveys kohenee ja koti eläimien,kun eivät ole passivisia tupakoitsioita.Lisäksi kaikialla tupakotsijoiden tila on pienenetty. Parveke tupakoinit kieletty,kuin julkiset paikat ymm.Keuhko syöpä i oireile etukäteen vasta sitten kun enää ei mitään asialle voi.Sukulaiseni sai tietä on keuhkosyöpä laajalle levinnyt tupakasta,Kuoli diaknosin jälkeen 3 viikossa.Terv. Helsingistä

    • Anonyymi

      Et sitten kestänyt psyykkisiä viekkareita. Kun olisit malttanut odottaa niin olisi ne mennyt ohi. Mutta kun on heikko ja riippuvainen niin eihän se onnistu. Olisit käyttänyt korvaushoitoa

      • Anonyymi

        Ei se niin helppoa ole lopettaa kun jotkut luulevat ja vieroitusoireetkin on erilailla jokaisella . Aikoinaan minun pomoni lopetti kerta heitolla ja ei ollut mitään vieroitusoireita , toinen tuttavani taas taisteli kolme kuukautta oireiden kanssa ja järkytti purkkaa aamusta iltaan . Että riippuu ihmisestä saako hän oireita vai ei.


    • Anonyymi

      Minä olen omalla kohdallani huomannut myös sen, kun joskus olen ollut ilman tupakkaa viikon, pari, niin on siinä hermo tiukalla ainakin alkuun.

      Eikä siihen kannata pettyä, jos ei onnistu lopettamisessa heti ensimmäisellä, tai toisellakaan yrityksellä. Joku kaunis kerta se voi onnistua.
      Ja tekee ne hyvää ne pienetkin tauot ilman tupakkaa.

      • Anonyymi

        Ihan oikeassa olet , yrittää voi mutta ei masentua jos ei onnistukkaan


      • Anonyymi

        Minun paras ystäväni oli melkein ketjupolttaja ja en olisi koskaan uskonut että lopettaa. Joutui sairaalaan kuusi vuotta sitten ja todettiin syöpä , lopetti siihen paikkaan ilman ettei edes aikonut lopettaa ei kuulemma vaan tehnyt mieli. Joten nyt hän on ollut kauan ilman tupakkia ja sanoi ettei hänen tee edes mielikään kun miehensä menee pihalle tupakille. Joten tapoja on monia lopettaa , toiset pystyvät siihen paremmin kun toiset.


    • Anonyymi

      Aikuisten ihmisten nautintoaine.

    • Anonyymi

      Monelle on käynyt niin. Kukin kokee aloittamansa tupakkilakon eri tavalla , jotkut ihan vaan pääsee kun koira veräjästä toisilla on vaikeampaa.

      Joten kyllä se varmaan vaikuttaa mielialaan jotenkin se lopettaminen .
      Minulla oli eräs ystävä joka lopetti tupakoinnin, ja vielä kahdenkymmenen vuoden jälkeen sanoi että kaipaa tupakkia !mutta ei alkanut silti uudestaan

      Pomoni taas heitti puolityhjän askin roskiin ja totesi että nyt on loppu , ja hän tuli vielä hyväntuuliseksikin kun oli lopettanut

      Itse päätän aina illalla että huomenna lopetan , ja jopa luulen että teen niin, mutta kun huominen tulee niin taas päätetään sama asia seuraavalle huomiselle .
      Ei ole helppoa mitenkään, samalla kun musta kahvi ja savuke on nautinto todella.

    • Anonyymi

      Vähä päälle 15 kk ilman, nyt vieroitusoireet loppuneet.

      Se mikä katsoo peilistä minua en ole minä. Painoa on tullut 17 kg lisää, parturissa käymättä 2.5 vuoteen. Farkut ei sovi päälle, reidessä selluliittia, paita kirstää mahasta.

      Mulla meni voimat kun lopetin, en jaksanu tehdä mitään muuta kuin syödä ja lukea netistä tupakoinnin lopettamisesta. Stumpista soitettiin ja tuettiin.

      Lokakuussa painoa oli 104 kg, en uskonut silmiäni.

      En ole enää todellakaan se mikä ennen olin. Lihava, pitkät likaiset hiukset ja muutenkin down.

      • Anonyymi

        Kannattaisi pysähtyä miettimään, miksi noin on päässyt käymään.
        Paino voi monillakin päästä nousemaan tupakoinnin lopetuksen seurauksena, mutta tuossa nuo muut asiat, että voimat meni, hiukset pesemättä, jne., on tavallaan tupakoinnista tai tupakoimattomuudesta riippumattomia.
        Elin tapoihin ja elämäntapoihin voi vaikuttaa ainoastaan itse, polttaa tupakkaa tai ei.
        Kenties masennuit kun lopetit tupakoinnin?

        Jos olet onnistunut olemaan ilman tupakkaa, kertoo se siitä, että sinulla on tahdon voimaa olemassa. Se sama voima auttaa saamaan muitakin asioita elämässä edes vähän parempaan kuntoon, vaikka pikkuhiljaa.


      • Anonyymi

        Otan osaa. Minullakin paino nousi 10 kg. Mutta oli se sen arvoista! . Nyt vuosien päästä paino on 7 kg laskenut siitä. Olen tosi onnellinen , ku sain tupakan pois. Jaksamisia sinulle!


    • Anonyymi

      Voimavarat meni kaikki lopettamiseen, 15 kk tosiaan että pääsi eroon vieroitusoireista. Alkoholin käytön lopetin jo aikaisemmin sekä kavin juonnin tupakoinnin lopettamisen yhteydessä.

    • Anonyymi

      Olen 30 vuotias mies. Viime kesänä opin tämän vaimoni tavan, tupakoinnin. Nykyisin aski riittää pari päivää. Vaimoni polttaa vain neljä päivässä.

      • Anonyymi

        On jumalattoman lapsellista alkaa polttaa 30-vuotiaana. Ymmärrän, että teinit tyhmyydessään alkavat tupakoimaan, mutta että aikuinen mies! Olisit ennemmin jättänyt tupakoivan vaimosi, jollei hän olisi kyennyt lopettamaan tupakointia kuin itse aloittanut. Ymmärrän kyllä, että eihän sitä röökinhajua tupakoimaton voi kestää. Toivottavasti olette kuitenkin lapsettomia.


    • Anonyymi

      Sitäkun käy välillä tupakalla, niin kerkiää ajatella siinä vähän.
      Se auttaa ihan suunnattomasti. Et ole kärttyisä, kun olet kerennyt miettiä ja sinulla on selvä vastaus kaikkeen, kun olet tupakan ajan miettinyt.

      • Anonyymi

        Tupakointi on päihdeongelmaan verrattava. Siksi tupakoivat eivät saisikaan päättää siitä saako kerrostalon parvekkeilla tupakoida vai ei. Eihän huumeriippuvaiset tai muut päihdeongelmaisetkaan saa päättää siitä metelöidäänkö talossa yöaikaan vai ei. Jos heiltä kysyy, metelöidä saisi ympäri vuorokauden riippumatta siitä häiritseekö se muiden yöunta tai elämää ylipäätään.


      • Anonyymi

        Ei siihen miettimiseen tupakkaa tarvitse. On taas älytön väite. Kyllä sitä voi pitää muutaman minuutin tuumaustauon ihan ilman tupakkaakin ja on paljon terveellisempää kun ei vedä savua samalla keuhkoihinsa


    • Anonyymi

      Minä lopetin tupakoinnin yli 17 vuotta sitten. Oli mennyt aski päivässä, joskus enemmänkin vuosia. Joskus alussa näin pahaa painajaisunta, että poltan taas. Onneksi heräsin siihen aina ja olin helpottunut, kun se olikin vain pahaa unta.

      Yleensä en enää ajattele asiaa, mutta jos niin jostain syystä joskus teen, olen hiton onnellinen, ettei tarvitse etsiä tupakointipaikkoja eikä hävetä ihmisten ilmoilla. En ole lihonut, vaan laihtunut muutaman kilon noista tupakointiajoista. Kukaan lähipiiristäni ei polta.

    • Anonyymi

      Usein on niin 🙂

    • Anonyymi

      Tupakkaan sopii sama kuin alkoholiinkin, että kohtuukäyttö on parasta. Saa nautinnon, maun ja sosiaalisen hyödyn, eikä tule paljoa terveyshaittoja.

      • Anonyymi

        Kerropa tupakoinnin sosiaalisesta hyödystä! Voit kertoa myös alkoholin sosiaalisesta hyödystä. Minä tiedän vain haitoista, hyödystä en koskaan ole edes kuullut saati sellaista nähnyt tai kokenut.


      • Anonyymi

        Mitä jos ei saa tupakoinnista mitään nautintoa? Yritin nuorempana ihan tosissaan opetella polttamaan, mutta se oli ihan turhaa. Ns. yhtä tyhjän kanssa. Tämän jälkeen en ole koskaan ymmärtänyt muiden tupakointia, kun sillä ei ollut itseeni yhtään mitään vaikutusta.


      • Anonyymi

        Sosiaalisen hyödyn. Anna mun nauraa hahahahaahaha


    • Anonyymi

      Jospa varaisit ajan Terveyskeskus läkärille.Pyydä lääke resepti tupakoinin lopetukseen.Sitä lääkettä syödään 3kk.Alussa saa tupakoida ja itsestään sinä loppuu röökin himo.Kuuri ON SYÖTÄVÄ LOPPUUN! Onnistutu kuten moni muukin.Te se itsei takia ,säästyy rahaa tulevaisuus paljon.Lisäksi koko ajan tupakoitsjat pistetään todella ahtalle ympäristössä.

    • Anonyymi

      Onhan se niin, että tupakointi on nykypäivänä nolo tapa ja nolo riippuvuus. Tyhmimmästä päästä olevat teinit laittavat naamakirjaan profiilikuvia rööki suussaan. No joutessaan niille naureskellaan sitten kun on aikaa. Aikaa on kun se ei kulu tupakkataukoihin.

    • Anonyymi

      Itsellä tupakointia 30 v. takana. Nyt 3 viikkoa polttamatta. Vasta viimeiset pari päivää ovat olleet helpompia ja luotto siihen että onnistuu on nyt hyvä. Ekat pari viikkoa mietti joka välissä tupakkia ja ihmetteli ääneen että eikö ihmisellä mitään muita ajatuksia ole. Bupropionia, purkkaa ja tahdonvoimaa on tarvittu ja tarvitaan., Tsemppiä kaikille lopettajille.

    • Anonyymi

      Ehkä niitäkin on

    • Anonyymi

      Monet polttaa kaljaa ottaessaan. Sanovat sen lisäävän nautintoa.

    • Anonyymi

      On , itse olin poltamata viikon ja istuin poru kurkussa terassilla ,niin puoliso sanoi että polta että oot taas se sama ihminen kun ennekin . Se tepsi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      180
      1945
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1423
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe