Olen mustasukkainen eksästä

Anonyymi-ap

Olen hiljattain eronnut henkilöstä jolla oli alkoholiongelma. Hän tuli joka päivä enemmän tai vähemmän humalassa kotiin. Usein hän oli ihana, kertoi kuinka rakastaa, mutta joskus hän oli ihan kamala, ei ollut fyysistä väkivaltaa, mutta sanallisesti lyttäs.

Miksi kaipaan häntä ja olen mustasukkainen hänestä edelleen?

7

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Teit päätöksen järjellä ja tunteet eivät ole vielä ehtineet sitä käsitellä. Alkoholisti muuttuu hyvin harvoin, joten todennäköisesti elämänlaatusi paranee huomattavasti, kun vähän aikaa kuluu. Anna aikaa itsellesi ja hyväksy tunteesi, mutta älä anna niiden viedä sinua takaisin sinua vahingoittaneen ihmisen luokse.

      • Anonyymi

        Koen jo elämänlaatuni parantuneen, oikeastaan samantien kun mies muutti pois. Mutta silti joku vetää minua häneen. Tiedän että se on typerää eikä missään nimessä kannata. Ehkä tämä on vaan hetki ja tunne joka täytyy elää pois alta, niin pystyy elää taas täysin normaalia elämää. Melko kuluttavia ajatuksia päässä kun on mustasukkainen.


    • Anonyymi

      Hylkäämisen ja välinpitämättömyyden tunteet elävät sinussa, joihin haluat vieläkin ratkaisua.
      Miksi edes ajattelet että se ihminen on jotenkin niin erityinen että haluat häneltä hyväksyntää..

      Nämä vapaasti kulkevat satunnais tuurijuopot yrittävät tunkeutua elämääsi vaikket itse olisi missään tekemisissä. He tarvitsevat sinua vaikka eivat sitä näytä.

      • Anonyymi

        Ehkä kyse on omasta pohjamudissa olevasta itsetunnostani. Se on nimittäin todella huono tällä hetkellä ja siksi ehkä se on syy miksi kaipaa hyväksyntää. Äh, ja miksi juuri häneltä vaikka hän on se joka on saanut niin paljon pahaa aikaan.


    • Anonyymi

      Tuo on kyllä jännä ilmiö. Lähipiirissä myös ero tilanne joka päättyi siihen että mies petti nuoremman kanssa ja valitsi sen. Ja se ex vaimo itki ja valitti sen ukon perään . Kävi jutuista ilmi että mies ilmeisesti pettänyt jo aiemmin. Käytännössä raiskannut vaimonsa nuorena ja yms. Vuosikausiin ei seksiä. Kumpikaan ei ollut onnellinen ja siltikin se ukko ois vaan pitänyt saada pitää ja jatkaa sitä suhdetta.

      • Anonyymi

        Ihan kauhea tuo sun ystävän tilanne! Voin vaan kuvitella kuinka rikki ihminen menee tuossa tilanteessa. Toivottavasti hän saa kerättyä itsensä vielä kasaan tuollaisen jälkeen!


    • Anonyymi

      Harva asiahan on mustavalkoinen, eli kuten mainitsitkin, että olihan hänessä hyvääkin. Oikeastaan vielä jotakin erityisen hyvää, juuri sellaista, mitä kumppanilta toivookin. Se on se asia, jota hänestä kaipaat ja jonka vuoksi olet mustasukkainen.

      Nyt kannattaisi vain keskittyä niihin syihin, miksi päädyit eroon. Sinulla oli siihen hyvä syy. Olisit varmasti tullut kärsimään, jos olisit jatkanut suhdetta, niistä hänen hyvistä puolista huolimatta. Jos nuo kaipauksen tunteet kertovat siitä, että et ole tuhlannut liikaa aikaasi kärsimykseen, eli odotellut viimeistenkin tunteiden kuolemista, niin ovat ne tavallaan hyvä merkki. Olet siis eronnut ajoissa, etkä jäänyt vitkuttelemaan.

      Noita hänen hyviä puolia pääset varmasti kokemaan myöhemmin jonkun toisen kanssa, sitten kun sellaisen löydät. Ehkä uusi kumppani näyttää rakkautensa jopa vielä paremmin. Siinä vaiheessa viimeistään luulisi exä unohtuvan mielestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe