Mistä johtuu että kaupassa oli outo energia

Anonyymi-ap

Olen viime aikoina ehkä jonkin verran herkistynyt näille asioille.

Olin kaupassa ja hyvällä tuulella ihan tavallisesti ja kun tulin kaupan toiselle seinustalle jossa on kylmätuotteita tunsin melko voimakasta surullisuutta ja raskasta energiaa tulevan sieltä suunnasta, vaikka ketään ei ollut siellä?

Samoin tunnen jopa vastaantulevista autoista toisinaan erilaisia asioita, tai mistä vaan ympäristössä olevasta, josta ei kuitenkaan ole mitään aistein havaittavia merkkejä. Tänään on omituinen, sellainen surullinen outo tunne päällä, vaikka en itse ole surullinen. Samalla tiedän ettei se ole minun ja että se menee pois ehkä nopeastikini. Minulla on aina ollut vaikea erottaa omia tunteitani, siitä mitä tulee ulkomaailmasta ja muista ihmisistä, ne tarttuvat helposti.

Tuleeko kellään asiaa tuntevalla esim. selvätuntijalla tästä mieleen mitään hyödyllisiä rakentavia ajatuksia? Kiitos

6

212

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eiks margariini ollu tarjoukses? Vähemmästäki tommosta tulee.

  • Anonyymi

   Suosittelen lukemaan empaatikon tarvitsemasta rajanvedosta, jotta oma energia säilyy suojattuna. Englanniksi löytyy enemmän hakutuloksia kuin suomeksi. Käytä esim. sanoja "empath" ja "protection" googlessa ja youtubessa.

   Vinkit ovat yleensä tätä tyyliä:
   https://quietrev.com/9-self-protection-strategies-for-empaths/

   Kannattaa kokeilla mikä toimii itsellä parhaiten. Kaikkein nopeimpia fyysisiä energiakentän puhdistajia ovat vesi (esim. suihku) ja oma hengitys.

   Suosittelen käymään myös jollain meediolla tai vastaavalla (valitse intuitiosi perusteella), joka näkee ja poistaa "parasiitit". Jos tämä aihepiiri on sinulle uusi tai jos käytät yhtään reippaammin alkoholia, energiassasi voi olla ylimääräisiä vieraita. Kun hallitset energiasi paremmin, osaat pitää kaiken itseesi kuulumattoman poissa ihan itseksesi.

   • Anonyymi

    Oli sitten niin suuri tarve tulla tommonen tietoisku tänne tuomaan empatiasta, että piti ihan ketju ittellensä alottaa. Voi kyllä me nyt viisastuttiinkin jotta! Ja osataan välttää parasiitteja!


   • Anonyymi

    Kiitos vastauksesta!
    Terv. aloittaja


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos vastauksesta!
    Terv. aloittaja

    Tuossa on yksi video, josta minä pidän:
    https://youtu.be/Je5R2Rfia4c

    Siinä opetellaan perusasioita energeettisen rajan muodostamisesta. Käytännössä kyse on maskuliinisen energian käytön opettelemisesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuossa on yksi video, josta minä pidän:
    https://youtu.be/Je5R2Rfia4c

    Siinä opetellaan perusasioita energeettisen rajan muodostamisesta. Käytännössä kyse on maskuliinisen energian käytön opettelemisesta.

    Miks sitten alotit ketjun? Oisit voinu tuon suoraan lukea?????


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   3420
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   117
   1083
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   961
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   836
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   243
   791
  6. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   46
   791
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   771
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   746
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   47
   726
  Aihe