Minkälaisesta rakkaudesta haaveilet?

Anonyymi-ap

Kaikilla on erilainen käsitys siitä millaista se sitten olisi olla suhteessa ja rakastaa sekä tulla rakastetuksi. Millainen on sinun käsitys?
Miten sinua rakastetaan oikein?

20

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä on kyllä vaikea kysymys, kun ei ikinä ole ollut suhteessa, niin tietääkö tähän edes vastausta.
      Mitä itse ainakin haluaisin, niin olisi avoin keskustelu. Pystyisi keskustelemaan niin hyvistä, kuin ikävistäkin asioista.
      Voisi sanoa, jos jokin asia ärsyttää, tai tuntuu pahalta/ikävältä. Ja asiasta voisi keskustella, eikä jäädä kiukuttelemaan ja pitämään mykkäkoulua.
      Ja sitten myös se, että huomataan toisessa se hyvä. Arvostaa niitä pieniä asioita ja eleitä, mitä toinen tekee toisen/yhteisen hyväksi.
      Huomaan itsestäni ainakin sen, että tykkään halailla ihmisiä, tykkään silitellä, rapsutella ja kosketella. Eli todennäköisesti ihan fyysinen kosketus olisi itselle tärkeää suhteessa. Enkä nyt siis tarkoita seksuaalisella tavalla, vaikka sekin suhteeseen toki kuuluu. Mutta tarkoitan niitä pieniä hetkiä, vaikka toisen kainalossa pötköttelyä, tai kädestä pitämistä, tai ohimennen suukottamisesta, kun on niin ihanaa nähdä toista. Tai ihan vain ohimennen kädestä hipaisu, että huomioi toisen.
      Haluaisin tehdä yhdessä asioita, tai olla yhdessä, tekemättä yhtään mitään. Mutta sitten taas huomaan myös sen, että minulle on tärkeää saada välillä olla ihan yksinkin, ihan omassa rauhassa ja hiljaisuudessa. Tai nähdä ystäviä ja viettää heidän kanssa aikaa, ilman sitä kumppania.
      En tiedä, onko tämä kaikki vähän liikaa. Osaatko ajatella yhtään sinnepäinkään, millaista se olisi olla suhteessa. Tai millainen lopulta itse olisin, en tiedä...

      • Anonyymi

        Pieni korjaus, tuo "Osaatko ajatella yhtään sinnepäinkään, millaista se olisi suhteessa" Niin tarkoitin siis itseäni, että osaanko ajatella...


    • Anonyymi

      Olen ollut suhteissa ennenkin ja lähtenyt niistä itse ja jotta en lähtisi omasta tahdostani niin:

      suhde jossa on hyvä olla. Mua kohdellaan hyvin.


      se saa mut jäämään. Ja sellasesta haaveilen. Tähän asti sinkkuus on antanu mulle ainoastaan sen mahdollisuuden. Sinkkuna mun on hyvä olla ja mua kohdellaan hyvin kun kotona ei ole ketään mua kiusaavaa ja pahaa mieltä mulle tuottavaa henkilöä.


      T: Karoliina

    • Anonyymi

      Haaveilen rennosta, rakkautta ja intohimoa pursuavasta suhteesta. Sellaisesta, ettei toisesta voi katsettaan irroittaa, eikä hipaisematta ohittaa. Olen kokenut ja koen kokoajan hektistä, aikataulutettua, velvollisuuksista hengissä pysyvää suhdetta. Ehkä vanhainkodissa, kun olen unohtanut kaiken, jopa itseni - kuka olen, kohtaan intohimoni (hänet) uudelleen💔

      • Anonyymi

        Se on hullaantumista. Olet koukussa ihastumiseen. Et kestä vakiintunutta suhdetta jossa tuo vaihe ei enää tunnu. Lähdet pettämään


      • Anonyymi

        Juuh, sitten siellä vanhainkodissa voi lipsahtaa sille väärälle puolelle.


    • Anonyymi

      Kaivoon katsomalla?

    • Anonyymi

      Rakkauden ammattilainen tietysti...

    • Anonyymi

      Tällaista asiaa on tosi vaikea pukea sanoiksi. Ensimmäisenä tulee mieleen, että rakkuden pitää olla helppoa. Toiset tykkäävät draamasta ja kaipaavat jatkuvaa jännitystä, minä en kaipaa sitä lainkaan. Mä tykkään selleisesta elämästä, joka on monien muiden mielestä tylsää.

      Helppous ei tarkoita, että toisen pitäisi olla jokin tossukka, joka mukautuu jokaiseen sanaani. Se olisi vastenmielistä. Ihmisellä pitää olla omat mielipiteet ja ajatukset, toiveet ja haaveet. Helppous on sitä, että mielipiteet ja ajatukset ja toiveet ja haaveet eivät ole jatkuvasti ristiriidassa, vaan on tullut alunperinkin valittua ihminen, jonka kanssa ei tarvitse kaikesta vääntää. Jos jokin on toiselle tärkeää, niin sen suhteen tulisi olla helppo joustaa ja sama tietysti myös toiseen suuntaan

      Minua rakastetaan oikein, niin että minun on hyvä olla ... kevyt ja helppo, ei väävtöä eikä tyhjää draamaa. Kohteliaisuutta, asiallista puhetta, ystävällisyyttä, huomioonottamista, rauhallista olemista, ei mustasukkaisuutta, ei omien menojen ilmoittamatta jättämistä, ei typerää draamaa ... ja sama tosiaan tosiaan toiseenkin suuntaan. Minulta saa takaisin tuota samaa, olen tylsä ja vailla jännitystä.

      Pahalla tuulella saa olla ja suuttua saa ja joka suhteessa on riitoja, mutta ei niistä tarvitse tehdä niin hirveää teatteria. Harva asia maailmassa lopulta on niin suuri, että niistä tarvitsee vääntää maailmanloppua. Riitojenkaan aikana ei pitäisi tehdä itsestään vastenmielisen oloista ihmistä, sillä niitä sanoja ja tekoja on mahdoton ottaa enää takaisin.

    • Anonyymi

      Normaalisti rakastetaan enkä halua että minulle ollaan ilkeitä ja mustasukkaisia sellainrn ei toimi

    • Anonyymi

      Yhden henkilön kokemana rakkaus on kiertoilmaus niille biologisille tapahtumille jotka aiheuttavat suuria muutoksia ihmisen hormonaalisessa tasapainossa.

      Parisuhteessa olevien kokema keskinäinen onnellinen rakkaus tarkoittaa että mies kokee saavana saavansa paljon enemmän kuin antavansa, ja tyttö kokee saavana saavansa paljon enemmän kuin antavansa. Siis, miehessä rakkaus ilmenee yhdellä tavalla, ja tytössä rakkaus ilmenee toisella tavalla.

    • Anonyymi

      Ei seksiä oksettaa kaikki sellainen.

      • Anonyymi

        No kannattaa pysyä suhteen ulkopuolella ja rakastaa vaikka kukkia kun sä et oikein tuolla asenteella tekisi sitä toista osapuolta onnelliseksi….


    • Anonyymi

      Nuorena etsin pelastajaa niikun moni muukin ihmissuhteissa haavoittunut varsinkin nainen etsii… minäkin olen nainen.
      Vaikka se usein piilotetaan kaikenmaailman vaatimuslistojen ja kriteerien taakse.

      Nyt aikuisempana suhdetta missä seksin,yhteyden ja arjen on toimittava sen toisen kanssa yhteen … niin et molemmat nauttii toisen seurasta tai oon mieluumin yksin ….

      Haluan et seksi nautinnollista…. Keskutelu ja luottamus toimii ….ja arjessa asiat toimii…
      Molempien pitää olla fyysisesti kunnossa ja perus elämän sellaista mitä haluaa jakaa toisennkanssa kun tiiiminä missä tehdään yhteistyötä ja vahvistetaan toisen heikkouksia ….. ja nautitaan siitämikä toisessa onnparasta….
      Ei enää yhtäkään suhdetta lisää missä oon yksin vaikka olin suhteessa kun asiat ei toiminu.
      Tietenkin vielä niin ettei kumpikaan riipu toisessa …. Esim taloudellisesti…
      Tai ihmisessä. Tai päihteistä tai muussa…. Koska. En halua lisää ns toksisia suhteita….
      Eli terve mieli pitäis löytyä…..
      Mikä tarkoitaa sitä et kummankin pitää tulla taloudellisesti omillaan toimeen ….
      Sit kun nää perusasiat asiat on kunnossa…

      Haluan sen ihanan ihmisen. Jakamaa kaikea ihanaa …. Suudelmista rakastelusta intohimoon…. Ihan kaikkea ….

      Mä en vaan enää meinaa edes uskaltaa ja vaatia mitään ….
      Niin paljo nähny sitä ettei unelmat kuitenkaan toteudu ….
      Et tulee aina niit ei kivoja ylläreitä …
      Eikä mitäs haaveili siteen oikeasti ollutkaan ……oli vain sinne päin ….
      Enkä seurata miten sen unelman mistä haaveilen elää todeksi, joku muu kuin minä koskaan …..
      Vaikka minäkin haluaisin ja olisin kovasti halunnut …. Nii joku juttu ettei vain onnistu ,,,,
      En tiedä olisiko helpompaa elää täs maassa siten et tietääettei oo ketää itselle sopivaa
      Kun sen tosiasian kanssa että joltain osin sopivia on monta muttei silti sitä mitä etsii tai mitä etsin …..
      jaksanko etsiä enää kun en oo mitä jotka vain odottaa tumput suorina et hei kohtalo voisitko jo lähettää sen pitkään odotetun. Sopivam rakkauden tielleni…..
      N>M

    • Toisiaan kunnioittava rakkaus on käsite, joka oikeastaan sisältää kaiken tarpeellisen. Semmoinen olisi kiva.

    • Anonyymi

      En saanut koskaan kokea sellaista rakkautta jossa olisin tuntenut olevani rakastettu. Enkä tule kokemaan.

    • En haaveile enää minkäänlaisesta rakkaudesta. Totuttelen sellaiseen mitä saan. Ja jos se ei riitä, olen ilman.

    • Anonyymi

      Tarvitsen paljon hellyyttä, rakkautta ja huomiota. Tarvitsen paljon myös omaa aikaa rauhoittua ja toteuttaa itseäni. Toivon että toinen osapuoli osaa viettää aikaa myös yksin ja hänellä on intohimoja (muutakin kuin minä) . Seksi on tärkeää. Täytyy olla luottamusta. Kohtelee hyvin lähimpiä. Olen mieluummin yksin, kuin huonossa suhteessa. Ei ole kyse siitä, että tarvisin ketään.

    • Anonyymi

      Rakkautta totuudessa. Se juuri on ihmeellistä, että vaikka maailma on paha ja väkivaltainen ja valheita täynnä, niin täällä rakkaus ja totuus loistaakin sitten kirkkaampana kuin mikään muu ja kaikki muu on roskaa sen rinnalla. Loputtoman nöyrää ja lempeää. Jos saisin sen naisen omakseni, niin minun tulee pitää häntä kaikkein arvokkaimpana asiana koko maailmassa, jopa oman itseni. Kaipaan rakastaa noin.

    • Anonyymi

      Haaveilen intohimosta, hyvästä huumorista, hellyydestä, puheyhteys toimii, kuuntelutaidot hallus, tilaa olla yksinkin, keskitytään hyvään toisessa, tuetaan toista, rauhallista yhteiseloa, ei valiteta pienistä ja suvaitaan toistemme puutteita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2733
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2320
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2080
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1827
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1705
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1686
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe