Missä katujen huoltoa ja asukkaista välittäminen

Anonyymi-ap

Päättäjät ovat sellaisia pallopäitä, että edes lakisääteisiä velvotteita ei hoideta ja koululaisilta viedään ruokalastakin jopa tarjottimet.

Kaikki vain sen takia, että väkisin halutaan täysin turha potkupalloareena, koska KPV voitti joskus 60 luvulla jonkun mestaruuden.

Tämä paska tuottaa tappiota 50 vuotta velkarahalla valmistumisen jälkeen. Sitten se kalliisti puretaan käyttämättömänä. Sen jälkeen voidaan peräti hiekoittaa joku tienpätkä.

Kokkolan energiakin kaupungille pumpatessaan rahaa korottaa siirtomaksuja niin usein ja niin paljon, kuin laki antaa vähänkään myöden. Sitten tekopyhästi kehutaan lehdessäkin, kuinka energian osalta laitettiin hintakatto. Samalla valehdellaan, että tappiota tulee.

Voihan sen niinkin valehdella, kun siirto ja energia on erotettu. Käytännössä kuitenkin sama yhtiö. Ja varmaan omien laitosten ja omistusten käyttökustannukset ovat 100 kertaistuneet?

Miksi kaupungin pallopää päättäjät vihaavat oman kaupungin asukkaita. Kävelevät tuolla kylilläkin erpari raajojensa kanssa ja hokevat: "Pallo, pallo, uuuuuuhhhh pallo."

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

    Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
    Sinkut
    258
    1856
   2. Pelkäsin Sinua

    Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
    Ikävä
    42
    882
   3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

    Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
    Maailman menoa
    371
    795
   4. Nainen tuutko mun vaimoksi

    Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
    Ikävä
    50
    703
   5. Hyvää iltaa

    Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
    Ikävä
    88
    700
   6. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

    Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
    Maailman menoa
    323
    696
   7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

    Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
    Ikävä
    42
    669
   8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

    Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
    Sinkut
    166
    638
   Aihe