Aino-Maijan ärtynyt akneiho parani yhdellä yksinkertaisella muutoksella

Anonyymi-ap

Lääkekuurit ja aknerasvat kalpenevat tämän rinnalla! Kuvat näyttävät, miten Aino-Maijan, 24, iho parani ihonhoitotuotteita vaihtamalla.

Kamppailuni finnien kanssa alkoi 14-vuotiaana. Kymmenen vuoden aikana olen syönyt akneen ainakin kolme lääkekuuria ja testannut liudan erilaisia aknerasvoja. Ne toivat toisinaan hetkellisen helpotuksen, aina eivät sitäkään. Herkkää ihoani rasvat usein ärsyttivät.

Olen koko ikäni suosinut akneiholle sopivia apteekkituotteita: geelimäisiä, herkälle iholle suunnattuja puhdistustuotteita sekä rasvaiselle iholle tarkoitettuja kosteusvoiteita.

Loppusyksystä sukulaiseni suositteli kokeilemaan näiden sijasta öljypohjaisia ihonhoitotuotteita. Olin hieman skeptinen, sillä olin aina kuvitellut, ettei öljyistä ihoa voi hoitaa öljyisillä tuotteilla.

Päätin kuitenkin kokeilla, ja ostin testiin laadukkaalta vaikuttavan puhdistusöljyn sekä kasvoöljyn.

https://www.is.fi/menaiset/tyyli/art-2000009335075.html

3

80

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei akne ihosta johdu, se johtuu siitä että sapen tuotanto ei toimi kuten pitäisi ja niinpä rasva työntyy ihon läpi... mutta lääkekin on että sappi toimii: se on KAURALESEPUURO... nimenomaan lesepuuro... ihan turha läträtä voiteiden kanssa... joka aamu puuroa naamaan ja jo muutaman viikon jälkeen iho kunnossa ja kolesteroliarvot kohdillaan..

  • Anonyymi

   Kaura niin mainostettu kuin ruis ja ohra,ei vatsalleni sovi.Itse kun ihon ylihoidon lopetin ,ihon kunto parani.Pesen ihon livi saipualla ja naamani laitan Niveaa ssinisestä muovipullosta,myös koko keholle. Muttaei noin pahaa aknea ollut.Kuiva seka iho.Usein ihon pilaa,kuin pä nahan sillä että tuote selostukset pienet ja ei näe,ei tiedä: Jos tuotessasilikonia se on myrkyä pidemänpälle.Silikonia käytetän pitämään tuoteiden säilyvyys,tuoksu ja väri.Lisä tietoa löyty netistä.

   • Anonyymi

    Idea onkin siinä että kaurapuuroa laitetaan naamalle kuten edellinen neuvoja kertoi. Syömällä kaikkea saastaa pilaat ihoasi entistä enemmän. Itse olen saanut kaurapuurolla täysin puhtaan ja terveen ihon.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   3973
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   128
   1344
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   169
   1149
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   106
   871
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   47
   864
  6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   255
   855
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   43
   831
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   768
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   765
  Aihe