Millaisia valheita narsisti on sinulle syöttänyt?

Anonyymi-ap

Minulle hän on väittänyt että minulla olisi alkoholiongelma, jopa eläimiin hän on heijastanut tunteensa, väittänyt heidän olevan ylimielinen tai masentunut.

Minulle hän väittää että olisin kateellinen tai katkera, vaikka tunnen kyllä täysin toisella tavalla tunteeni. On ollut normaaleja tunteita! Niin miten ihmeessä silloin voin olla kateellinen tai katkera?

Voi olla että hän on valehdellut lähisukulaisillekin, ainakin eräälle serkulle. Sitä vain odotellassa koska totuus hänen valehtelusta paljastuu muillekin.

On tuntunut äärimmäisen ikävältä ettei minua uskota, edes perheen äiti ei usko minua vaikka olen yrittänyt varoittaa. :(

Hänen narsistinen hymy näkyy kasvoilla, näkyy ilkikurisella tavalla hänen hymynsä. Minulle se näyttäytyy noin, jos en sitten taas kerran kuvittele asioita, kun äitini väitti etten voi olla oikeassa koska en ole mukamassa terve vaikka lääkärintodistukset antaa muuta ymmärtää.

Ja tahdon puhua täysin totta, koska tahdon olla rehellinen sillä valehtelu tuntuu äärimmäisen pahalta. Valehtelua ja epärehellisyyttä en pysty sulattamaan.

Miksi hän tekee noin? Tahdon puhua tunteistani ja olostani täysin totta, mutta silti jotkut epäilee rehellisyyttäni. Tuntuu että tämä läheisnarsisti on onnistunut syöttämään valheita niin perheelleni, että sen myötä epäilevät rehellisyyttäni.

Olen uskossa enkä myöskään siksi tahdo valehdella. Tilanne on hankala omalla tavallaan, kun en edes saa pistää välejä poikki kun perheen äiti ei ymmärtäisi eikä osa sukulaisista, kun eivät tiedä mitä henkistä väkivaltaa olen joutunut kokemaan kun nämä ovat kahdenkesken tapahtuneet tms, niin sille ei ole valitettavasti todistajia vaikka sitä olen toivonut. :(

8

296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Väittänyt jopa että kuvittelen hänen käytöksen tms, vaikka muutkin perheenjäsenet ovat sen nähneet ja sukulaiset.

    • Anonyymi

      Narsisti valehtelee jatkuvasti, onhan hänen elämänä yksi iso valhe. Narsistille on aivan turha mennä sanomaan että tämä valehtelee tai ylipäätään keskustelemaan esim. tunteista. Narsisti ei myönnä mitään, ota mistään syytä itselleen. Narsisti on teflonia, ei koskaan vastuussa mistään. Tunteillesi hän vain nauraa, pitää pilkkanaan kaikkia tunteita joita näytät.

      Se mikä saa tefloniin särön on välinpitämättömyys. Kohtele narsistia kuin kiveä polun reunalla. Tuskin huomaat, et kuitenkaan potkaise koska se voisi sattua varpaaseen. Menet vain ohi ja unohdat koska ei ole mitään muistettavaa. Jos taas joskus osut samalle polulle, astut ehkä yli ja taas unohdat. Elämä on jossakin muualla, ei siinä polulla yhden harmaan kivenmöykyn kohdalla.

    • Anonyymi

      "Minulle" ja "Minulle".

      Narsisti puhuu.

    • Anonyymi

      Räikeimmät valheet ovat liittyneet yhteiseen lapseemme. Valehteli ja valehtelee yhä mm. viranomaisille ja viroissa oleville ihmisille. Mutta olen itse jo myöntänyt tappioni, koska jos viroissa olevat ihmiset häntä uskovat noin helposti niin saavat sitten itse vieressä katsoa miten lapsi Narsisti isänsä kanssa pärjää. Hänen ei tarvinnut kuin mennä valehtelemaan lapsen kanssa terveydenhoitajalle, joka aivan onnessaan ja innoissan hekumoi miten oli hienoa kun lapsi oli puhunut pahaa äidistä ja "paljastanut kaiken äidistä". Hän oli jotenkin korostetun hyvillään. Noh, viran puolesta hän teki tietysti huoli ilmoituksen, mitä narsujen kanssa tapahtuu paljon, koska he käyttävät kaikki tilaisuudet hyväksi mustamaalata exäänsä. Jos terve osapuoli tekee huoli ilmoituksen sitä ei välttämättä oteta niin vakavasti kuin narsun tekemää, onhan siinä niin paljon lapin lisää mukana. No tämäkin episodi päättyi niin, että narsu jäi Sossulle heti kiinni valheestaan, Sossuilla oli käsitys että kaikki paha tapahtuu minun luonani ja Narsu oli vain kylmästi todennut "että hän ei ole eikä edes aio miettiä mitään tukitoimia lapsille". Hän oli myös käsityksessä, että lapsen huono seura tapahtuu minun luonani ja se oli hieman nolo hetki kun kerroin, että ei kyllä se huono seura on isänsä luona.

      • Anonyymi

        Kyllä tässä taitaa olla kyse jostain ihan muusta kuin narsismista. Kaksi erityisen tyhmää ja tyhmänylpeää yhdessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä tässä taitaa olla kyse jostain ihan muusta kuin narsismista. Kaksi erityisen tyhmää ja tyhmänylpeää yhdessä.

        Toisten nimittely tyhmäksi kielii narsismista, ei kuulu hyviin eikä asiallisiin tapoihin asettaa itseään älyllisesti ylemmäs. Ja kyllä hän todellakin on jäänyt valheista kiinni. Valehteli mm. että lapsemme ei hengaile eräässä paikassa, mutta lapsi itse myönsi siellä olevansa. Narsisti yrittää saada aina terveen vanhemman näyttämään huonolta.


    • Anonyymi

      En edes tiedä miten valheiden ketju sai alkunsa, mutta tulin mukaan siinä vaiheessa kun narsisti kertoi saavansa työnantajalta isot korvaukset sopimusrikkomuksista. Oikeasti ei ollut rikkomusta eikä korvausta tulossa ja narsisti joutui keksimään uuden valheen, joka oli ylennys ja palkankorotus joihin narsisti hyvää hyvyyttään vaihtaa korvaukset. Oikeasti ei ollut ylennystä tai palkankorotusta, oli vain määräaikainen työsuhde jota ei enää jatkettu. Valhetta valheen perään ja lopputuloksena per...aukinen työtön narsisti, mutta asiasta ei toki saanut ääneen puhua saati kysellä. Narsistin puheet olivat jo toipumisessa raskaasta työurasta sekä loistavassa tulevaisuudessa, jota odotamme edelleen, 20 vuotta myöhemmin.

    • Anonyymi

      Narsisti on valehdellut minulle salasuhteistaan. Aina niillä.on muita kierroksessa. Eikä tunnu narsistista missään tällainen valehtelu.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1720
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1056
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1033
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe