GOOGLE VÄITTÄÄ YHTÄKKIÄ, ETTÄ OLEN ALLE 18-VUOTIAS

Anonyymi-ap

Siis mitvittua? Olen käyttänyt Android-puhelintani jo vuosia ja olen takuulla yli 18-vuotias. Mistä tuo ilmoitus nyt putkahti ja mitä pitää tehdä? Onko muille tullut samanlaisia ilmoituksia?

6

89

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Todennäköisesti puhelimesi on kaapattu/hakkeroitu (virus).Aseta puhelin takaisin tehdas asetuksiin ja buuttaa se.Sen pitäisi auttaa poistaa kaikki virukset,ehkä joudut sen jälkeen luomaan uuden tilin uudestaa.

  • Anonyymi

   Kirjoituksesi sisällöstä päätellen olet 6V, joten Google on mitä todennäköisemmin oikeassa.

  • Anonyymi

   "2.ei oteta huomioon aikuisia käyttäjiä"

   Yritätkö väittää että sinut tulisi noteerata aikuisena? Ainut mistä muut voivat päätellä sinun ikääsi, perustuu siihen kuinka osaat ilmaista itseäsi kirjoittamalla.

   Arvaukseni on:
   ET OSAA KIRJOITTAA, olet siis alle 13 vuotta vanha, tai ellet ole, edustat mistään mitään välittävää, työtöntä luuseria, jonka me työssä käyvät joudumme ruokkimaan, etkä sinä osa arvostaa meidän hankkimaa ILMAISTA ruokaa, asuntoa, vaatteita ja vielä vähemmän arvostat meitä veronmaksajia kirjoitustesi lukijana.

   Vähin mitä me voisimme sinulta odottaa kaiken tuon sinulle ilmaiseksi antavana olisi se että viitsisit laiskuudeltasi opetella jokaisen kansalaisen velvollisuuden kouluttaa itsensä luku- ja kirjoitustaitoiseksi.

  • Anonyymi

   Google on tietysti päätellyt puhelimestasi ja sen käytöstä että olet kakara.

  • Anonyymi

   Juu, kiitos kaikille älyttömistä vastauksista. Minulla ei ole tapana trollata eikä valehdella, joten parempi vaan hyväksyä se, että olen satavarmasti täysi-ikäinen. Haluaisin tietää, miksi google lähettelee tuollaisia viestejä ja miten muut ovat niihin reagoineet, jos sellaisia ovat saaneet?

   • Anonyymi

    Olen joskus jotain pimeitä ilmoituksia saanut. Eipä niistä mitään sen kummempaa.
    Joskus on jopa botiksi epäilty, heh, mutta mitäpä sekään haitannee.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3302
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   115
   996
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   911
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   831
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   241
   780
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   767
  7. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   740
  8. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   44
   735
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   47
   700
  Aihe