Keittiön tiskipöydän valaistus ja shukorasiat.

Anonyymi-ap

Keittiössäni on kuivaus/astiakaapin alla lähihistoriallinen,120 senttinen loisteputkivalaisin ja sen molemmissa päissä kaksoispistorasiat, koska pöydillä on sähköisiä, päivittäin tarvittavia härpakkeitä jokaiseen pistokkeeseen. Valokytkin on valaisimen toisessa päässä hankalasti kurkottelemalla saavutettavissa, ottaa kipeään olkapäähän ja täten myös päähän. Onkohan tuohon kohteeseen saatavissa korvaavaa ledivalaisinta pistorasioineen ja valaisimeen kuuluvaa automaattikytkintä valolle joka syttyisi, kun joku lähestyy pöytää riittävän lähelle? Ja tietenkin sammuttaa valon kun asianomainen on poistunut pöydän vierestä? En ole kysellyt vielä ammattilaisilta kun ei ole tuttua sellaista.

9

191

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itellä on LED-valonauhaa 9,6 W/metri asennusprofiilissa. Mahtuu hyvin myös kuivauskaapin alle. Muuntaja pistorasiassa seinäkaapin sisällä. Katkaisija seinässä kaapin alla. Valoa voi tehostaa esim. alasvaloila 3 kpl. paketti. Löytyy myös RGB-valonauhaa jos väreistä tykkää. Liiketunnistimia on pistorasiaan tökättäviä ja pinta-asennettavia. Asakartelun iloa.

  • Anonyymi

   Unohtui mainita:
   Kuivauskaapin alla lista on kiini ruuveila. Muualla nauhan tarralla. Edessä muovinen 15x15 mm kulmalista. Valo näyttää työtyötasolle eikä silmiin. Liesituulettimen lamppu vaihdettu led-lampuksi. Katossa 120 cm led-putki. Jne.

   • Anonyymi

    Ledithän sietää vähän huonosti kosteutta ja kuumuutta, lieden päällä on tarjolla kumpaakin. Putkivalo katossa kuulostaa vähän karulta.


  • Anonyymi

   Turha aloitus kaikkea kun on saatavilla myös kyselyikäisille !

  • Anonyymi

   En tiedä onko korvaavaa, mutta saathan laitatettua siihen erillisiä pinta-asennettavia pistorasioita. Mikset myös liiketunnistinta, mutta ainakin näin yhtäkkiä ajatellen ei ehkä hyvä ratkaisu... Voisit laitattaa lamppuun langattoman etäohjauksen ja sitä ohjaavan paristotoimisen kytkimen sopivaan paikkaan.
   Tai sitten unohdat koko valaisimen ja toteutat valaistuksen laadukkaalla led-nauhalla & erillisillä pistorasioilla. Näin meillä tehtiin, paitsi että valaisimia oli kolme.

  • Anonyymi

   Aloitusta ei voi korvata.

   • Anonyymi

    Unohda nauha osta kunnon valaisin
    Asiantuntija


  • Anonyymi

   Korvaavaa asennusvaihtoehtoa voi tietenkin harkita käytettäväksi jolloin sähkötihärpelit viedään pois keittion tiskialtaasta jonnekkin turvallisempaan tilaan kuten vaikkapa Saunan löylyhuoneeseen taikka karjakeittiöön.

  • Anonyymi
   UUSI

   Esim motonetissa on 2o e hintaan myynnissä erittän hyvin valaiseva koteloitu led valaisin sellainen muivikuirinen noin 1,3m pituinen . Siisnä on sisälää muuntaja jiten toiii suoraan sähköllä. Erittän hyvä valo.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   344
   2988
  2. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   2247
  3. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   14
   2040
  4. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   121
   1804
  5. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   360
   1706
  6. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   1396
  7. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   122
   1363
  8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   284
   1298
  9. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   237
   1053
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   256
   963
  Aihe