Wankel moottori innovointia.

Anonyymi-ap

Tätä moottoriahan pidetään huonona ilmeisiesti siksi koska siinä on sen isot hankaus-pisteet joten se kuluu ja lämpenee nopeasti.
Mutta eikös se kannattaisi tehdä niin että jättää ilman hankauspisteitä, eli pienen pienen tyhjän tilan juuri näihin kohtiin.
Näin ollen siihen voisi rakentaa turbonkin.
Ja kokonaan moottori voitaisiin todeta kulumattomaksi ja sen myötä ainoaksi polttomoottoriksi mitä markkinoilla hyväksytysti saisi käyttää.
Tämä olisi pelin muuttaja siinäkin että kunhan oikeanlainen polttoaine löytyy niin ainoana polttomoottorimallina peruisi kaikki vihreiden kiellot polttomoottoreista.

Ajatella että kulumaton moottori!!!

2

56

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja sitten huomasin että tuossa Mazdan moottorin Wankel osassa on aika pieni tuo sisäinen hammasratas että jos vaikka tuolla kirjoittamallani tekniikalla tehtäisiin tuollainen moottori ja sitten kuin vaihdelaatikko niin useita wankeleita putkessa siten että jokaisessa on erin kokoinen sisäinen hammasratas. Saisi tehoja irti ihan eri tavalla ja säädettyä polttoainekuluja.

  • Anonyymi

   Jokohan Mazda on saanut korjattua wankelin kaksi pääasiallista huonoa ominaisuutta. Lyhyttä käyttöikää ja suurta kulutusta. Muuten ihan hyvä moottori pieni, kevyt ja tehokas.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   402
   2095
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1314
  3. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   59
   1171
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   157
   961
  5. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   133
   934
  6. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   93
   761
  7. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   56
   721
  8. Teki mieli sanoa

   Ajatukseni karkaavat kuin levottomat perhoset sinne missä sinä olet. Teki mieli sanoa, että olet todellinen syyni. Alku ja loppu, avoin äärettömyys. A
   Ikävä
   35
   694
  9. Tämä on naiselle

   Hyvää iltaa ja yötä. Mikäli haluat olla rakas, meidän on nähtävä ja juteltava. näin toivoo.mies
   Ikävä
   33
   658
  Aihe