Ikävästä eroon

Anonyymi-ap

Minulla oli tipaton marraskuu. Suosittelen. 2-3 viikkoa sen päättymisen jälkeen ja siitä lähtien mieleni on ollut kirkkaampi ja mielialani korkeammalla. Olen vähentänyt dokailujani mutta tipattomalla en kuitenkaan ole. Tämä vkl kului selväpäisissä tunnelmissa.

10

113

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä sinä 👍 tärkeintä on, että itse huomaa muutoksen.

  • Anonyymi

   Olen iloinen puolestasi. Jatkuva dokaaminen tosiaan vaikuttaa siihen, ettei omat mielihyvähormonit pääse toimimaan. Tsemppiä sinulle!

  • Anonyymi

   Tipaton aina se on myös ongelma ongelmien joukossa. Ei hyvältä näytä

  • Anonyymi

   Paha so bad

  • Anonyymi

   Pääsyy tuolle absolutismille oli se ettei minua yksinkertaisesti huvittanut ryypiskellä. Olin tottunut jokaviikonloppuiseen yhden päivän kännäilyyn niin ehkä sain siitä sitten vihdoinkin tarpeekseni. Vaikein hetki olla sortumatta oli siinä 2,5-3 viikkoa aloituksesta. Vieroitusoireet olivat henkisiä, eivät fyysisiä. Kuukauden lopussa ei edes ollut sellaista "pakkoa" tai halua ottaa. Silti otin kun hieman yli kuukausi oli kulunut, koska en potenut syyllisyyttä siitä ja olinhan päässyt tavoitteeseeni 🙂. - Ap.

   • Anonyymi

    Itselläni oli juominen pitkään sitä, että yritin paeta sillä sisälläni olevaa huonoa oloa. Päästä hetkeksi pois. Ja kuinka huono olo tulikaan aina jälkikäteen, kun join aina "liikaa". Nyt otan joskus pari bisseä, ei oikein ole tarvetta siihen todellisuuspakoon enää. Kun ei todellisuutta voi pitkän päälle paeta mihinkään. On siinä myös pieni pelko siitä, että alan tosissani juomaan ja sen vuoksi ei myöskään sillä tavalla maistu. En ole myöskään ylpeä siitä, miten humalassa käyttäydyin. Ei sitä omaa käytöstä kyllä niin halunnut miettiä, saati kyennyt siihen silloin.


  • Anonyymi

   Olen juonut 2 kertaa 6 vuoden aikana. Ei siis ongelmia sen suhteen.

   • Anonyymi

    Mulla vaan on ongelmana se etten sitten kestä sitä viinaa, kun otan harvoin. Tottakai "kohteeni" sattui sitten näkemään minut ympäripäissä ja varmaan ajattelee, että olen joku bilehilekännikala. Sattui pikkujouluaikaan.


  • Anonyymi

   Tulee koko tammikuu täyteen tipoilla kohta 🥲😪😥

  • Anonyymi

   Olen ihan hirveä, mutta tuli viininhimo perjantaina Triplassa ja eilen myös. Onneksi vältyin houkutukselta. Vietän tipatonta tammikuuta. Olen kuntoillut, mutta silti tekisi mieli ottaa pari lasillista. Tykkään viinistä ja jutella ihmisten kanssa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   383
   3300
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   86
   3144
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   304
   1481
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   452
   1328
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   46
   1027
  6. Raita Sport

   On puhuttu Raita sportti olis mennyt konkursiin pitääkö paikkansa.
   Oulainen
   8
   1014
  7. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   985
  Aihe