Eläkeläispariskunnan sähkölasku oli maksamatta heinäkuulta, pakkasella tultiin katkaisemaan sähkö

Anonyymi-ap

Etusivu
Paikalliset
Eläkeläispariskunnan sähkölasku oli maksamatta heinäkuulta, talvipakkasella tultiin katkaisemaan sähkö – "Siellä oli kaksimetrinen korsto ja pienempi mies taustalla tabletti kädessä"

Arto Tuominen hämmästyi, kun sähköjä tultiin katkaisemaan.

Eläkeläispari järkyttyi, kun kotitalosta tultiin katkaisemaan sähköt. Syyksi paljastui yksi maksamatta jäänyt lasku kesältä. Sähköisiä laskua, maksumuistutuksia ja varoituksia he kieltävät saaneensa. Tampereen sähkölaitos kieltää, että sähköjä lähdetään katkaisemaan talvella varoittamatta.

Pirkkalalainen Arto Tuominen, 71, yllättyi kovasti, kun viime viikon maanantaina ovikello soi. Tuominen oli ollut lukemassa Ukrainan tilanteesta, kun sähköt olivat menneet. Hetken kuluttua sähköt palasivat ja ovikello soi.

– Siellä oli kaksimetrinen korsto ja pienempi mies taustalla tabletti kädessä. Eivät esitelleet mitenkään itseään. He kysyivät, missä on sähkönjakelutaulu ja mittari, Tuominen kertoo.

Pidempi miehistä tuli sisälle ja huuteli toiselle sähkömittarin numeron. Numero oli oikea.

– Tämän jälkeen hän kertoi, että katkaisevat talosta sähköt ja ottavat mittarin irti, on kuulemma sähkölaskuja maksamatta, Tuominen kertoo.

Tuominen hämmästyi kovasti.

https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/5666697

4

271

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kovat on ukaasit! Sähkö pois paroilla!)

  • Anonyymi

   vai että oikein 2 metrinen korsto. mitäs pelättävää sen kokoisessa on? oliko se mies myös paksu eli lihava vai pelkkä kynäniska?
   olen itse 181cm ja painan 150kg mahalla ja läskillä eli olen mies ja ikääkin sen 44, eli ei mikään pikkupoika.
   silti ihmettelen miten jonkun pellen koko v oi ihmetyttää ovella kun sähköt tullaan katkaisemaan.
   olisi ladannut kävelykepillä vaikka kulkusille, niin ei olis tarvinnut palella.
   kyllä ne kiskojat sen pari päivää jaksaa odottaa, että ihmiset saavat järjesteltyä asiansa, eikä tulla kiskomaan virtoja pois kesken pakkasten, ihmetouhua saatana.

  • Anonyymi

   Eihän ne sähkömiehet edes katkaisseet sähköjä , vaikka olisivat voineet katkaista sähköt ihan laillisesti. opastivat asiakasta ja sitten tää kirjoittelee lehtiin näköjään pitkin suomee. Täähän tapahtu pirkkalassa tampereen naapurissa. Kai papparaista harmitti osaamattomuutensa hoitaa asioitaan.

  • Anonyymi

   Olikos tää toimittaja kotoisin oulun suunnalta. Toi juttuhan maalittamista. Nyt sähkärit saa olla varovaisempia työssään ,kun ovat tunnistettavissa. Kaikkia hörhöjä liikkuu ja tiedä mitä päässä liikkuu jos sähkötkin on katkaistu

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   95
   2109
  2. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   175
   1434
  3. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1325
  4. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1157
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   81
   1145
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   73
   858
  7. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   159
   782
  8. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   735
  9. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   93
   728
  Aihe