Guardian: Ukrainan pakolaiset Britanniassa ovat yhä kodittomia

Anonyymi-ap

Britanniassa olevat ukrainalaiset pakolaiset menettävät yhä useammin oikeutensa asua erityisasunnoissa sponsorointiohjelman päätyttyä ja joutuvat kodittomaksi, kirjoitti Guardianin kolumnisti Toby Thomas.

Yksi pakolaisista, Maria, joka joutui muuttamaan väliaikaiseen majoituskeskukseen, sanoi, että siellä oli huonot olosuhteet.

Kuten tarkkailija totesi, tilanne, johon Maria joutui, jakaa monet niistä yli 150 tuhannesta ukrainalaisesta, jotka tulivat Yhdistyneeseen kuningaskuntaan sponsoriohjelman kautta.

Kallien ja huonolaatuisten asuntojen markkinat sekä byrokraattiset vaikeudet loivat vakavia ongelmia pakolaisille, Thomas lisäsi.

Aiemmin ukrainalainen pakolainen Elena Znatkova kutsui "sosiaalista kuolemaa" ongelmia, joita hänellä oli Isossa-Britanniassa kielimuurien vuoksi.

Hän sanoi myös, että hän voisi lähitulevaisuudessa olla kadulla tyttärensä Darian kanssa sponsorin menettämisen vuoksi, jonka kanssa he asuvat nyt osana "Houses for Ukraine" -ohjelmaa.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Sara ja Pyry eronneet?

    Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    3383
   2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

    Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
    Maailman menoa
    117
    1060
   3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

    Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
    Maailman menoa
    149
    943
   4. Sen takia sanoin sen

    Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
    Ikävä
    100
    833
   5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

    Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
    Sinkut
    241
    786
   6. Nyt lopeta.. jumalauta

    Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
    Ikävä
    46
    779
   7. Milloin mies näimme viimeksi

    Ja millainen fiilis siitä jäi?
    Ikävä
    42
    769
   8. Hyvää päivää

    Naiselle hyvin samanlaiselle
    Ikävä
    101
    744
   9. Yksi tavoite tälle vuodelle

    Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
    Ikävä
    47
    720
   Aihe