Kankaanpää

Anonyymi-ap

Onko Kankaanpäässä terveyden ja hyvinvoinnin laitosta?

5

336

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikä siinä on kun menet lääkäriin niin et saa enää vaivoihis välttämättä apua ja oot epävarma heti lähdettyäs sieltä että menikö se varmasti oikein. Apua ei enää kunnolla saa jos et maksa helvetinmoisia summia yksityisille . Hinnat on kyllä karannut älyttömyyksiin.

  • Anonyymi

   jos vanhus tarvitsee apua niin ei yhtään paremmin ole kuin aiemminkaan tai nyt soten toimiessa, ESIMERKKI; vanhus on ollut sairaalassa leikkauksen jälkeen pari päivää ja kuljetetaan kotiin huonossa hapessa ja sit määrätään hoitoohjeissa että pitäisi heti taas seuraavana aamuna mennä verikokeisiin terveyskeskukseen ja taas poistamaan viikon sisällä tikkejä, Jatkuvaa kuljetusta vanhalla ihmisellä kotoa sinne tänne ja ne pitää vielä itse hoitaa kaikki aikavaraukset tietysti digitaalisesta.
   MITEN SELLAISET IHMISET JOTKA OVAT YKSINÄISIÄ VANHUKSIA KAIKEN TÄMÄN PYSTYY HOITAMAAN.
   Toinen ongelma kun on muita ongelmia syntynyt makoilustaja ja / tai syöpähoidon jälkeen tulleista vaivoista ,,,niistäkin pitää mennä erikseen terveyskeskukseen jos onnistuu varaamaan ajan.
   Eli yhden luukun palveluun ei olla päästy vieläkään vaan kaikki tarvii hoitaa erikseen ja ikäihminen rasittuu näistä pakkoliikkeistä.

  • Anonyymi

   Löytyy. Avasi ovensa 1.1.2023.

  • Anonyymi

   Meno ihan sairasta nykyään, vanhemmat eivät osaa kasvattaa alaikäisiä lapsiaan tavoille , supernannya tarvitaan tekemään rajat esimerkiksi ettei ruokapöydässä pelleillä ja ettei kokoajan käytetä kännykkää. Kouluissa ala.-asteella käy poliisi hakemassa lapsia pois häiriköimästä ja kiusaamasta. Opettajat ja koulukuraattorit ihan työllistettyjä lasten ongelmien vuoksi. POISSAOLOJA paljon. Oppimistulokset laskee.
   MIELENTERVEYSONGELMIA tolkuttomasti ja moniakaan ei pystytä auttaamaan.
   HUUMEEN käyttö lisääntyy. ITSETUHOISIA itsensäviiltäjiä ja itsemurhia yrittäviä paljon. KUOLEMIA suomessa ennätysmäärät. JOHTUU paljon siitä kun hoitoon ei pääse,
   LIHAVUUS vaivaa ihmisiä kun ei arkiliikunta kiinnosta vaan täytyy olla menopeli alla siirtyessä paikasta toiseen. ruokaillaan epäterveellisiä ruokia pikaruokapaikoissa kun ei viitsitä tehdä ruokaa, juodaan energiajuomia ja limuja, jotka vievät hampaat .
   KIELENKÄYTTÖ , v alkuisia sanoja käytytään ronskisti. Aseita matkassa kun kuljetaan kaduilla. KOLAREITA nuorilla autoilijoilla suhteessa muihin kulkijoihin runsaasti, kuolonkolareita ja vammautumisia liikaa. VÄLINPITÄMÄTTÖMYYS muita kulkijoita tai kyydissä olevia kohtaan yleistä. VANKILOITA RAKENNETAAN LISÄÄ kun on paljon rötöksiä ja raiskauksia.
   ELETÄÄN VELAKSI, Kallispalkkaisia JOHTAJIA riittää mutta ei hoitajia eikä lääkäreitä. SAMOIN VIRKAMIEHIÄ JA MINISTEREITÄ SEKÄ KANSANEDUSTAJIA LIIKAA sekä heidän avustajiensamäärät ihan mielettömät sekä heidän kaikki muut etunsa ja juhlansa maksaa palkanlisäksi aivan liikaa.

   • Anonyymi

    Sama pompottaminen jatkuu. Siis tuskallista touhua.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   547
   3269
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   101
   1541
  3. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   73
   1457
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   166
   1113
  5. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   143
   1092
  6. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   76
   916
  7. Tämä on naiselle

   Hyvää iltaa ja yötä. Mikäli haluat olla rakas, meidän on nähtävä ja juteltava. näin toivoo.mies
   Ikävä
   38
   829
  8. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   94
   817
  9. Teki mieli sanoa

   Ajatukseni karkaavat kuin levottomat perhoset sinne missä sinä olet. Teki mieli sanoa, että olet todellinen syyni. Alku ja loppu, avoin äärettömyys. A
   Ikävä
   37
   814
  Aihe