Turvatiimin tilanne?

ehkä firmaa vaihtava

Mitäs kyseisessä firmassa olevat vartijat ovat mieltä firman tämän hetkisestä tilanteesta? Turvatiimi kasvaa kuin pullataikina, mutta meneekö hommat myös sitä myöden sekaisin? Kannattaako tuonne piiriä tulla veivaamaan? Onko Turvatiimin hälytyskeskuksessa vapaita paikkoja tarjolla?

19

7394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jellycondomi

      Turvatiimi on suomen paras vartiointiliike. Kolme syytä että miksi, tulee tässä!

      1. mietin vielä

      2. mietin vieläkin

      3. en keksi.

      • sss

        ,Mutta, että aika pahasti siellä palkanmaksu takkuilee nykyään ja muutenkin meno on mennyt huonompaan suuntaan..

        Mieti mielummin Fps:ää/ Secua


      • timmari
        sss kirjoitti:

        ,Mutta, että aika pahasti siellä palkanmaksu takkuilee nykyään ja muutenkin meno on mennyt huonompaan suuntaan..

        Mieti mielummin Fps:ää/ Secua

        Tiimi on nykyään ihan hyvä, mutta noita kasvukipuja tosiaan on. Se näkyy mm. siten että eri kohteissa palkat ja työaikakirjanpito on eri toimistoilla ja varsin sekavasti. Ja nykyään Tiimillä on siis useampia hälkkäreitä, Pasilassa entinen Patronas-hälkkäri joka pieni ja rauhallinen yhden hengen paja, kun taas Malmilla on iso monen hengen mesta joka kuulema natisee liitoksistaan kasvukipujen kanssa (uusia kohteita yritysostojen myötä nopeammin kuin porukka ehtii oppimaan).


    • Nyt ilman nimeä.

      En toimi vartijana tai itse ole ollut ko. yrityksen palveluksessa mutta jouduin selvittelemään eräitä saatavia kyseiseltä yritykseltä ja kyllä oli asiat solmussa ja maksaminen vaikeaa.

      Työsuojelupiirin kanssa pohdimme tilannetta ja todennäköisesti suorittavat myöhemmin tarkastuksen ko. yrityksessä / yrityksissä.

      Eivät ole järjestäneet edes työterveyshuoltoa asianmukaisesti, eikä mitään ilmoitusta tämän kuntoon saattamiseksi ole tullut vaikka isot ja tunnetut rahamiehet sijoittavat suuria seteleitä yritykseen. Suurin osa työntekijöistä näyttää käyvän kunnan terveysasemilla hoitamassa itseään kunnan laskuun.

      Taloudellinen tulos on reilusti pakkasella se tiedetään kyllä. Omavaraisuus vain alle 45%, velkaa on paljon noin 12 Me, eivätkä mielestäni muutkaan luvut aivan päivän valoa kestä, täältä näkee tarkemmin:

      http://www.menire.fi/(4b5w1a55scmwqj2bvlzkavzj)/directory/publications/556/Turvatiimi%20Oyj-Q1%20Final%20Pörssi%20FIN.pdf

      Ei näytä Alexander Ehrnroothin, Topi Pielan, Peter Seligsonin, Kim Nybergin ja Juhani Erman sijoitukset kovin hyvin tuottavan vaikka kuinka käyttäisivät 110% ajastaan tämän hyväksi:

      http://uratie.net/doc.te?f_id=676977

      Lausunto:
      "Sovimme, etten tule mukaan pääomasijoittajana, jolla on tiukka aikaraja. Teemme tätä yhdessä siihen päivään asti, kunnes yritykselle on hyvä saada parempi omistaja."

      Kertonee jotain omistajien tarkoitusperästä.

      Tässä hieman vanhempi tarina Meniren taustalta:

      http://www.talouselama.fi/doc.te?f_id=315753

      Tilanne näyttää varsin selvältä mutta toivottomalta. On vaikea arvata kenen rahoilla alan kilpailutilannetta vääristetään, mutta kuinka pitkään.

    • *****

      Ei kannata lähteä tiimille vaivaamaan mitään. Kokeile vaikka Falckin tarjontaa.

    • Jarkko

      Jos olen oikein ymmärtänyt ja kuullut, niin
      turvatiimissä ei ole paljon kai työntekijöitä
      informoitu jatkuvista muutoksista ja uudistuksista,osa työntekijöistä taitaa olla siis
      aika pihalla tällä hetkellä,jos ei ole sisäisesti
      tiedotettu asioista.
      Työterveyshuoltoa ei ole työntekijöille järjestetty ja työntekijät käyvät ilmeisesti
      yksityisellä lääkärillä tai terveysasemilla.
      Jos näin on, se on aika uskomatonta kun olen
      ymmärtänyt että työterveyshuolto on lakisääteinen
      kaikilla työpaikoilla ja eikös heillä ole monta sataa työntekijää talossa kuitenkin. Jarkko

      • Make

        saatiin just uudet siistit releet. Meillä ainakin kaikki toimii ja hälykeskus on myös Mikkelissä..


      • hps

        En tiedä mitään Menire/Turvatiimin tth-kuvioista, mutta se kannattaa muistaa ettei sairaanhoitoa tarvitsekaan järjestää. Laki velvoittaa työnantajan järjestämään vain terveydenhuoltoa, eli siis työhöntulotarkastuksia, kuntoutusarvioita ja muita vastaavia. Sairauksien hoidon kanssa sillä ei ole tekemistä, joten vaikka työterveyshuolto olisikin olemass ihan pykälien mukaan, pitäisi kenties silti sairaus- ja tapaturma-asiat hoitaa terveyskeskuksissa tai yksityislääkäreillä.


      • keskustelua seurannut
        hps kirjoitti:

        En tiedä mitään Menire/Turvatiimin tth-kuvioista, mutta se kannattaa muistaa ettei sairaanhoitoa tarvitsekaan järjestää. Laki velvoittaa työnantajan järjestämään vain terveydenhuoltoa, eli siis työhöntulotarkastuksia, kuntoutusarvioita ja muita vastaavia. Sairauksien hoidon kanssa sillä ei ole tekemistä, joten vaikka työterveyshuolto olisikin olemass ihan pykälien mukaan, pitäisi kenties silti sairaus- ja tapaturma-asiat hoitaa terveyskeskuksissa tai yksityislääkäreillä.

        Harvoin tällä palstalla on ihan oikeaa asiaa. Ny tässä kommentissa on. Hyvä hps!


      • Jissen

        Turvatiimissä on kentällä kuulunut valituksia siitä että rivimies kuulee usein erilaisista yritysosoista ja -järjestelyistä vasta lehdistä tai uutisista. Nämä ihmiset yleensä unohtavat valittaessaan sen, että pörssiyhtiötä määräävät lait siitä kuinka esim. fuusioista ja yritysostoista saa tiedottaa. Ei niistä voida etukäteen henkilökunnalle kertoa, jos se on laitonta tai sopimuksen vastaista!


    • Been there.

      Jees, tervetuloa vaan..

      Palkat tulee, jos tulee, pääsääntöisesti maksettu päin persettä, työvuorolistat tulee myös, jos tulee.
      Henkilöstöosasto on yksi suuri vitsi.
      Mikään ei toimi kunnolla.
      Mitä hälyyn taas tulee, tervetuloa vaan vastaanottamaan puheluita vuotavista putkista ja rikkonaisista hisseistä, kovin paljoa muuta ei tiimin hälyssä tehdäkkään..
      Ei se herkkua ole muissakaan firmoissa aina, mutta mieti kahdesti ennenkun tiimille vaihdat.
      Firma ei pysy mukaana kovassa kasvuvauhdissa.
      Itse lähdin painelemaan jo ässien oston jälkeen, hyvä näin.

      Terv. nimim. been there.

    • myhky

      Joo Turvatiimillä Palkat ovat miten sattuu ja maksetaan sitten kun jaksetaan,työvuorot ihan perseestä(työvuorosuunnittelu ei ajan tasalla laitetaan vuorot miten sattuu voi olla ilta vuoron jälkeen heti aamu)Muutenkin ylin johto ei ajattele työntekijöitten puolta yhtään kuin omaa napaansa.En suosittele kyseistä firmaa!!!!

      • Hoo3

        Aivan liian nopeasti on laajennettu toimintaa.

        Tällä hetkellä firmassa ei toimi mikään.
        Esimiehiä ei tavoita, he eivät pidä minkäänlaista yhteyttä työntekijöihin eivätkä ole edes esitelleet itseään meille alamaisille...
        Kukaan ei oikein tiedä mikä asia kenellekin kuuluu eikä edes yksinkertaisimpia hommia saada hoidettua, esim. työvuorolistat, kesälomat jne.

        Piiripuolella ainakaan ei ole ollut yhtään palaveria lähes vuoteen, vaikka tänä aikana on tapahtunut todella suuria muutoksia!
        Ja koska esimiehiä ei kiinnosta/eivät pysty hoitamaan hommiaan, ei myöskään kenttäväkeä kiinnosta.
        Kaikilla tuntuu olevan heikko työmotivaatio, itseni luen mukaan tähän.

        Toisaalta tällä hetkellä voi aivan hyvin ja hyvällä omallatunnolla lusmuilla hommista, koska kukaan ei kuitenkaan ehdi/halua/jaksa valvoa, onko ne tehty. Sitten kun/jos esimiehet taas alkavat hoitaa hommiaan kunnolla, niin sitten alan minäkin...

        Siihen asti otan todella löysin rantein :-)


    • mie vaan

      Mulla on kaveri Turvatiimillä töissä,se kertoi että palkat ovat joka kerta päin mäntyä,saa monta kertaa soitella,mut siitä huolimatta ei makseta,työvuorot päin helvettiä voi olla esim,yövuorosta heti aamuvuoro,ja monta yövuoroa peräkkäin jopa 5 vuoroa ei ajatella työntekijän oloja ,että jaksaako tehdä semmoista putkea?Nyt kuulemma yritetään jättää maksamatta apv ja tallit,joten kannattaa miettiä!!!

    • jjpp

      Turvatiimin hälytyskeskuksessa ainakin on useampi paikka päteville vapaana.

      • kpppr

        ja lisää paikkoja ielä aukeamassa, kunhan edelliset tekijät palaa loppuun tai menettää hermonsa. kuulemma niin kiva paikka olla töissä.


    • SAINT

      Vajaan vuoden aikana Turvatiimiin ovat sulautuneet. Vartioässät. Patronas. Mikkeli. Lappeenranta. Salo ja nyt Pohjanmaa. Kaikki ovat Menire pörssiyhtiön omistuksessa. Toimintoja kun yhdistetään, niin syntyy kaikennäköistä. Entisille omistajille luvataan jonkinlainen työpaikka uudessa yhtiössä kaupanteossa. Sitten kun jatketaan sulautumista niin johtajia etuisuuksineen on niin paljon, että käytännön asiat - tärkeät kannattavuusasiat jäävät syrjään - koska johtajat korostavat omaa erinomaisuuttaan aikaisemmassaan omassa yrityksessään ja tehdään kompromissipäätöksiä. Kaikkein pahimpia ovat palkkajohtajat, jotka yrittävät säilyttää oman asemansa yrityksessä kilpaillessaan todella yrityksen luoneen johtajan kanssa. Ylilyöntejä tulee. Miten se näkyy ? Elintärkeitä toimintoja kuten; palkkalaskenta, työvuorosuunnittelu on ajettu minimimiehititykseen. Syytetään milloin Ventusta, milloin Rosteria, että ohjelmien takia työvuorot ovat sekaisin ja palkat maksetaan miten sattuu. Todellinen ongelma on, että Tiimissä/Meniressä ei ole ajantajuista johtamisjärjestelmää. Pitää valita ammattijohtaja ja hänelle toimiva organisaatio. Puhdistettava organisaatio kaikesta menneestä ja tehdä tästä menestyvä liikeyritys.

      t. Saint

    • Anonyymi

      Onko sitä olemassa vielä?

      • Anonyymi

        No ei ole ollut mitään turvatiimiä enää vuosiin.

        Firma on yrityskauppojen myöstä sulautunut osaksi Avarn Security Oy:tä.

        Minkä takia näitä lähes 20 vuotta vanhoja keskusteluja täytyy jatkuvasti elvyttää? Lainsäändäntö on muuttunut ja firmat lakanneet olemasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9669
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      399
      4148
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      88
      2872
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2825
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2604
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      197
      2587
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1813
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      69
      1657
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1600
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1413
    Aihe