Karanteenissa I

Anonyymi-ap

Virkailijat olivat pyytäneet, että en poistuisi hotellihuoneestani. Olin päivän tietokoneella ja luin uutisia. Koko kaupungissa oli valtavat karanteenit. Ulkomaalaiset eivät päässeet maasta pois.

Iltapäivällä oveen koputettiin. Ovi aukeni ja sisään astui kiinalainen mies maski päässä ja hänen perässään tyttö, jolla myös oli maski ja vielä nainen, joka näytti virkailijalta. Mies laski tytön laukun lattialle. Mies ja nainen poistuivat. Tyttö jäi laukkuineen oven eteen seisomaan.

Selvisi, että tyttö oli osoitettu tähän huoneeseen, koska huoneita ei ollut vapaina. En vastustellut, sillä tyttö näytti kauniilta. Joskin hänen yllään oli paksu löysä huppari asu , jotka peittivät muodot tehokkaasti.

Kaksi päivää oli kulunut. Emme olleet saaneet poistua huoneesta. Minä nukuin huoneeseen toimitetussa lisäsängyssä. Tyttö leveässä parivuoteessa yksin.

lin silmäillyt tyttöä. Hän oli todellakin kaunis ja olin puolistondiksessa huoneessa lähes koko ajan. Tyttö ei antautunut puheisiin, oli vain kännyllään. Kylpyhuoneeseen hän meni hupparissaan. Kuulin, kuinka hän kävi suihkussa ja ajatellessani näkyä nielaisin. Poskia kuumotti. Kun hän tuli ulos, hänellä oli huppari ja ja hiukset olivat pyyhkeessä. Näin joskus kostean hiuskiehkuran, joka valahti pyyhkeen alta poskelle.

Vaikka karanteeni olikin äärimmäisen tylsää, oli minusta ihanaa olla huoneessa kahdestaan tytön kanssa ja aloin pelätä että karanteeni kohta loppuisi ja meidät siirrettäisiin lentokentälle. Siitä ei tosin ollut mitään merkkejä. Päätin yrittää jotain. Hävitäkään en voisi. Huonoimmillaan tilanne jatkuisi ennallaan.
- Aika tylsä karanteeni.
Tyttö ei vastannut.
- Voitas ehkä tehdä jotain kivaa ajan kuluksi, sanoin ja tunsin kihelmöintiä.
- Niinku mitä? tyttö sanoi.
- Oisko sua kiinnostanut harrastaa seksiä? Voin toki maksaa, sanoin.
- Arvasin. Oot tuijottanut mua koko ajan.
- Sinä oot tosi kaunis.

Keskustelu ei edennyt sen pidemmälle. Tuli kuitenkin tunne, että tyttö ei täysin kieltänyt ehdotustani. Päätin ottaa asian uudelleen esille illemmalla.

- Ootko miettinyt sitä asiaa?
- Mitä asiaa?
- Että jos ajankuluksi naitais vähän. Voin toki siis maksaa.
- Paljonko maksaisit? tyttö kysyi.

Tunsin kuinka kaluni alkoi suurentua saman tien. Nyt pitää olla tarkkana, Hintataso määrättäisiin nyt.

- 3€
- No ei varmasti niin vähän.
- No paljonko olisi sopiva.
- Ainakin 5€.
Huokaisin kuuluvasti ja sanoin
- No okei.

- Aletaanko saman tien? ehdotin kun tyttö ei sanonut hetkeen mitään.

Sovimme, että menisin kylpyhuoneeseen pesulle ja sillä aikaa tyttö riisuisi ja menisi isoon vuoteeseen, jonne saisin mennä huoneesta valot sammutettuna.

Nostin peittoa ja menin tytön viereen. Tyttö makasi selkä minuun päin. Hän oli alasti. Panin kämmenet hänen lanteilleen ja hämmästyin kuinka valtavat ne olivat. Tytöllä oli todella muheva perse. Kuljettelin käsiäni tytön uumalla, pakaroilla ja reisillä. Uuma oli tiukka kuin ampiaisella ja sai pepun tuntumaan entistäkin kookkaammalta. Täysi nainen hän oli, siitä ei epäilystäkään. Kova kaluni kosketti tyttöä huudeille. Tyttö tarttui kaluuni sirolla kädellään, joka tuntui taivaalliselta, ja ohjasi kalun sisäänsä. Aloin työnnellä. Kalu oli nopeasti kokonaan tytön sisässä.

Maksoin säntillisesti rahat tytön tilille Mobile payllä. Yritin jättäytyä illalla tytön viereen nukkumaan mutta hän ei antanut. Päivisin aloin hieroskella tyttöä vaatteiden läpi hänen perseestään. Tyttö ei juurikaan vastustellut, arveli varmaan että se johtaa uuteen naintiin ja tienestiin niin kuin usein kävikin. Naimme aamulla, päivällä ja illlalla ennen nukkumaanmenoa. Aina tuossa samassa asennossa pimeässä hotellihuoneessa. Nuo kaksi ensimmäistä käynnistyivät juurikin noista hieromisista, illan viimeinen oli etukäteen sovittu. Tyttö ei reagoinut panemiseeni millään tavalla. Osat olivat vaihtuneet. Minä olin tytön tullessa ollut mies ja hän nuori tyttö. Nyt minä olin vain poikanen heppeineni ja tyttö amazoninainen, jonka suloista pääsin nauttimaan.

Ovelle koputettiin taas ja sisään astui mies matkalaukkuineen, jälleen seuranaan kaksi kiinalaista. Kohta tuli toinen matkasänky.

Olin hyvin harmissani asioiden saamasta käänteestä. Mies oli kertomansa mukaan latvialainen, roteva kaveri. Ensimmäisenä iltana miehen vaihtaessa vaatteitaan näin hänen kalunsa. Se oli todella iso.

1

884

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3274
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   115
   990
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   902
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   828
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   241
   773
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   762
  7. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   735
  8. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   43
   723
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   45
   684
  Aihe