Karanteenissa II

Anonyymi-ap

Kysyin tytöltä, suostusiko hän antamaan miehelle kontillaan. Sovimme hinnaksi 7€. Selitin miehelle että tyttö oli nuori vaimoni ja hän haluaisi saada lisää kokemuksia. Osoitin omaa kaluani. Mies levitti osaaottavasti käsiään.

Sessio oli valmiina. Tyttö oli alastomana kontillaan parivuoteessa ja selasi kännykkäänsä. Kävin miehen kanssa vielä asioita lävitse ja osoittelin tytön meihin päin näkyvää takamusta. Mies piirti käsillään ilmaan naisen kaaret. Niin. Tytön perse oli todella iso. Miehen pulistondiksessa oleva kalu oli valtava jo tässä vaiheessa.

Tyttö ei reagoinut, kun patja painui rotevan miehen asettautumisessa hänen taakseen, selasi vain kännykkäänsä peppu pystyssä. Mies pruutasi huoneen varustukseen kuulunutta öljyä tytön pepulle ja hieroi sitä jalkoväliin ja pakaroihin aika krouvisti. Peppu alkoi kiillellä. Nyt ei oltu pimeässä. Mies öljysi kalunsa.

Mies otti patukkan sormien väliinsä ja silmäisi tyttö perään. Mies levitti toisen käden sormilla tytön häpyä ja alkoi laittaa sisään. Tyttö jäykistyi ja alkoi kuulostelemaan. Kun mies työnsi hitaasti syvemmälle, tyttö työnsi kädellään miehen nivusista.

Latvialalainen katsoi minua ja kiirehdin miehen ja tytön luokse.

- Se on törkeen iso, tyttö sähisi äänessään syyttävyyttä.
- Kyllä siellä tilaa on, sanoin. Mahtuuhan sieltä lapsiakin tulemaan.
- Mun poikakaveri voi huomata, että se on… erilainen, tyttö sanoi ja kevyt puna nousi hänen poskilleen.
- Ei miehet kuule mitään huomaa. Luulee vain, että haluat häntä niin kovin ja olet siksi niin auki.
- Entä jos maksaisin 10€ sanoin kuumotuksissani kun tyttö näytti edelleen epäröivän.

Tyttö katsoi taakseen ja hänen ja latvialaismiehen katseet kohtasivat.

- Okei, tyttö sanoi ja irroitti kätensä miehen lantiolta, jossa se oli koko ajan ollut pönkkänä miehen kalu kevyesti tytön sisässä.

Nyt tyttö asettautui siten että antoi rintojensa painua myös patjaa vasten ja hän vei kätensä eteen. Hän pani pään sivulle ja sulki silmänsä.

Nyökkäsin miehelle. Mies alkoi liikutella itseään ja kalu meni työntö työnnöltä syvemmälle.

Panoa kesti kauan. Miehen hengitys oli kiihtynyt ja vauhti oli jo aika räväkkä. Tyttö köyristi selkäänsä kuin kissa ja suuri upea perse oli levennyt entisestäänkin. Kiersin lemmen työhön uppoutuneita ja katselin heitä eri suunnista. Peppu oli kuin valtava mehevä pisara, joka lähti tytön hoikilta uumilta.

Tytön posket olivat punaiset. Tyttö oli täysin antautunut miehen kuokkimiselle ja hyvinhän se sujui. Mässähtelyn ääni kertoi että kalu oli jo tovin ollut kokonaan tytön sisässä. Maksimiinsa kiihtynyttä vauhtia ei kestänytkään ja mies otti kalunsa ulos ruiskien spermat tytön selkään ja hiuksille. Tyttö huusi myös ja hänen kaunis kroppansa näytti tiukentuvan kuin kouristuksessa. Mies asttautui petille tytön viereen makaamaan ja näin kun he suutelivat.

Tyttö oli vielä jäänyt liikuttelemeaan samaan asentoon, kiehnäsi siinä hitaasti ja pyöritteli peppuaan. Asettauduin tytön taakse ja laitoin sisään. Pillu oli märkä ja tilava. Painoin kalun kokonaan kiinni ja otin tytön lanteista ja painoin niin tiukkaan kuin sain. Mitään vastusta ei tuntunut. Toin ulos ja painoin pohjaan, toin ulos ja painoin pohjaan. Tulin nopesti ja rojahdin tytön selkään. Olin niin kiitollinen että hän ei ollut vaimoni. En ikinä pystyisi tyydyttämään häntä tällaisella.

5

1203

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Et tietenkään olethan spede pahimmasta päästä buaahaa

   • Anonyymi

    Sää mää ja bää mikä juntti piip piip


  • Pidin tästäkin.
   Kirjoitit ""ruiskien spermat tytön selkään"". Vastaavassa tilanteessa nuolin spermat tytön selästä. Ei olisi pitänyt. Mutta minulla vain kihahti. Miehet katselivat hämmentyneenä.

   • Anonyymi

    Sinähän oletkin pershoonari pahimmasta päästä 🤢🤮


   • Anonyymi

    Uuhh äähh pläähh paskaa tuli jo 💩


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3302
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   115
   996
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   911
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   831
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   241
   780
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   767
  7. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   740
  8. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   44
   735
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   47
   700
  Aihe