Rakkausobjektina olo

Anonyymi-ap

Miltä tuntuu olla jonkun ihmisen rakkaudellisten ja seksuaalisten unelmien kohde?

Voin kertoa:yleensä ei miltään, usein yksinäiseltä ja hyljätyltä, väheksytyltä, vihaiselta, syrjään asetetulta.

Ja mullahan on siitä kokemusta lapsesta asti. Isä ja läheinen isoäiti. Aina välillä vannomista, lahjomista, palavaa hehkutusta. Sit vaan seuraan orpona vierestä, kun kyseinen ihminen lilluu niissä tunteissaan.

Välittääkö tämmöiset ihmiset minusta? Kysyykö ne koskaan miten mulla menee tai miltä musta tuntuu? Onko ne ilosia mun puolesta tai muuten empaattisia? Ei, ei ja EI.

Koska niille ihmisille rakastaminen on pelkkää itsetyydytystä. "Rakkauden" kohde on pelkkä triggeri, ihan sivurooli heille.

Ok. Yks mies jo pitkään katsellut. Mut tuoko ne sen tunteet ja halu sitä mua kohti? Eipä tosiaan. Jätkä häipyy niine hyvineen. Vetään käteensä, hekumoimaan, viettämään itkuisia, itsesäälisiä ja unettomia öitä. Mahtavaa fiilistelyä! Jään siihen kuten lapsena vaan töllöttään, et siinä sevtaas meni.

Ja kieltäytyy kuin periaatteesta, antamasta YHTÄÄN MITÄÄN mun suuntaan. Jonkin sortin näyttämistä varmaan, mut ei minuun tee vaikutusta.

‐--‐------

Mun mielestä rakkaus kuuluu tuoda yhteen, eikä nauttia yksinään.

Mun mielestä se kundi on niin itsekäs, et koen, etten voi luottaa siihen sit muissakaan asioissa. Eihän se aattele vähääkään muuta, kun omia tunteitaan. Ei mitään yhteistä, eikä ainakaan mun tunteita. Lähinnä vaistoan, et sitä vaan ärsyttää tehdä mitään semmoista joka vaatisi siltä inhimillistä liikettä minun suuntaan. Kapinamuurit ylös, eihän nyt alistuta!

Voin kuulla, miten hedonismia ja itsekkyyttä tukevien psykoterapeuttihuorien kuoro huutaa:"Jokainen on vastuussa omista tunteistaan!" Tottakai huutaa, niiltähän loppuisi työt, jos ihmisillä imolisi välittäviä ja toimivia lähisuhteita.

Ikävää, jos on saanut kasvatuksen niin, ettei osaa rakastaa ja olla rakkaudessa tai perheyhteydessä ja omaneduntavoittelu kaikessa on se ainoa tärkeä päämäärä.

Oon jäänyt vähälle ja syy on selvä.

13

968

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vastaus otsikkoon: se on näin vanhempana naisena hieman hämmentävää.

   • Anonyymi

    Älä ainakaan anna kehujen hämätä tai mennä päähän.

    Jos joku koittaa karkkikaupassa maksaa irtonaminsa ylistämällä tuotetta, niin eihän se ole oikein, vaikka myyjällä saattaisi ollakkin vähän heikompi itsetunto, asiakkaaseen verrattuna.

    Tämä oli vaan kielikuvaa, en yritä mustamaalata toisten palstalaisten kirjoituksia tai tunteita tai vastata niihin; kunhan vaan käytin esiintyneitä ilmaisuja, jotka olivat mielestäni kirjallisesti erittäin onnistuneita.

    Enkä ole katkera. Korkeintaan kyllästynyt.


   • Anonyymi

    Miksi se on susta hämmentävää?


  • Anonyymi

   Ei toisen ihmisen rakkaudellisten ja seksuaalisten unelmien kohteena oleminen tunnu miltään ellei ole suuna päänä ihastunut tähän unelmoijaihmiseen itse. Voisin kuvitella, että jos unelmat ovat vastavuoroisia, niin se tuntuu varmaan aika hemmetin hyvältä. Toistaiseksi ei tuollaista tilannetta ole elämässä vielä tullut vastaan vaikka jo kohta tässä viittä kymppiä jo kolkutellaan. Aina jompi kumpi osapuoli ei olekaan sitten kiinnostunut.

  • Anonyymi

   Olit siis isäsi ja isoäitisi rakkaudellisten ja seksuaalisten halujen kohde? Näin ymmärsin tekstin. Sinua siis hyväksikäytettiin lapsena. Silloin ei ole ihme, että toisen ihmisen vilpitönkin rakkaus ja kiinnostus tuntuu "ei miltään" tai ahdistavalta.

  • Anonyymi

   Sulle saattais olla apua kun joku sais sua autettua kokoamaan ajatuksesi tapa jolla katkonaisesti kerroit asioista jättämällä ne tärkeimmät kohdat pois kertoo mulle pikemminkin sen että niissä kohdissa on ne asiat mitä se et haluaisi käsitellä ja muistella ilman tätä käsittelyä muisti kuvasi saattavat olla väärät tai jonkun ulkopuolisen muokkaamat

  • Anonyymi

   Mees ny sinne kiltisti sinne terapiaa hoitaan toi sun epävakaa sille mallille et voit olla muussakin seurassa kun yksin…. Tarvit DKT taitoja kipeästi

   • Anonyymi

    Kenellekkä mahdoit kommenttisi osoittaa vaiko itsellesi


  • Anonyymi

   oon aika hiton paljon eri mieltä asiasta. ehkä se onkin siinä se juttu, ettet ole vastaanottava sille rakkaudelle, et näe sitä, et voi uskoa, että se joku tietty ihminen oikeasti rakastaa sinua. luulet sitä hedonismiin sekoittaen ties miksi, mutta selvästikään et nyt itse näe muuna itseäsi kuin objektina. olisiko muita syitä? ihan ekana tulee kyllä mieleen tuo, ettet vain huomaa sitä oikeaa rakkautta, koska sulle on aiemmin tapahtunut tuollaista, mikä on jättänyt sinuun arvet ja pelkäät tilanteen olevan sama tämän ihmisen kohdalla, joka pitää sua muunakin kuin vain objektina, ja näkisin, että hän pitää sinua objektina syystä, että hän todellakin rakastaa sinua muttei vain pelkkänä objektina vaan sinuna itsenäsi. juuri sinuna. ota hänet vastaan toisella tavalla ja katso, löydätkö jotain uutta.

   • Anonyymi

    No jos mäkee toisennobjektina ei kyse ole rakkaudesta vaab halusta omistaa


  • Anonyymi

   No mitenhän se on selvä pitäs kai sitä ny jumalauta omia aivojaan osata käyttää josko ne on koskaan kehittyny mihinkään muuhun kun elintoimintojen ylläpitoon

   • Anonyymi

    joskus ne aivot ei toimi kellään juuri sillä hetkellä niinku pitäis. ne vain tahmoo ja tahmoo, kiertää samaa rataa yhä uudelleen päätyen takas siihen alkupisteeseen. siinä vaiheessa olisi ehkä hyvä just se lähestyminen toista kohtaan ja jakaa ne ajatukset toisen kanssa ja katsoa, kohtaako pää toisen pään, aukeaako solmuja, ajatus ajatusta vastaan..muuten ne saattaa jäädä ikiajoiksi sinne mielen sopukoihin ja aina on sama kysymys olemassa jossain ilmassa, takaraivossa .. jossain .. että mitähän olisi tapahtunut jos .. se jää elämään kuitenkin, joten parempi olisi yleensä mieluummin tarttua härkää sarvista kuin olla kohtaamatta tuota tilannetta. siinä voi tapahtua joko jotain todella hyvää tai sitten se on vain yksi pettymys, mikäli ei näe sinua muuna kuin pelkkänä objektina. mutta .. mikäli on pienintäkään mahdollisuutta sille, että hän näkisikin sinut toisin, niin miksi jättää käyttämättä tilaisuus, jos sinä tunnet häntä kohtaan vahvoja tunteita. annat mieluummin pelon estää itseltäsi kaiken?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   138
   1688
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   113
   1305
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1212
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   87
   1130
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   188
   922
  6. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   83
   875
  7. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   93
   830
  8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   829
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   76
   768
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   137
   702
  Aihe