Minnan synttärilahja

Anonyymi-ap

Oli elokuun lopun lauantai. Vaimoni Minna oli kutsuttu erään ystävättärensä kesämökille saunomaan ns. tyttöjen iltaan. Tuon ystävättären, Tuijan lisäksi iltaa istumaan oli tullut Anne, nuori ja reipas sinkku.
Vein Minnan mökille, jossa Tuija ja Anne jo odottelivat. Toivotellessani hauskaa iltaa Tuija huuteli: “Ajateltiin juhlia kerrankin oikein hulvattomasti! Koitahan pärjäillä.” Lähdin ajamaan pois mutta samassa sain ajatuksen. Mitäpä jos olisin kärpäsenä mökin seinällä? Pysäköin auton jonkin matkan päähän pienelle sivutielle. Lähdin metsän kautta kulkemaan takaisin mökille. Onneksi ilta alkoi jo hämärtyä ja mökin lähellä oli pensaikkoa, joten pääsin aivan seinustalle kenenkään huomaamatta.
Ilta oli lämmin. Naiset istuivat terassilla ja maistelivat jotakin kuohuvaa juomaa. Tuija kertoi miehensä olevan työmatkalla koko viikon ja näin he voisivat olla kerrankin kaikessa rauhassa ja tehdä mitä mieleen juolahtaa. “Mitäpä jos aloittaisimme saunomalla?” sanoi Tuija. Anne ja Minna olivat heti samaa mieltä. “Menkää vain edeltä, minä otan vähän juotavaa mukaan” sanoi Tuija ystävilleen. “Saunassahan ei tarvita vaatteita, joten mehän voimme jättää ne tähän kuistille”, ehdotti Anne. “Hyvä ajatus”, vastasi Tuija. Naiset alkoivat riisuutua.
Tästähän tulee mielenkiintoista, ajattelin. Saatoin mökin ikkunoiden läpi nähdä toisella puolella olevalle terassille oikein hyvin. Anne oli varsin nopea ja oli äkkiä ilkosillaan. Hän joutui hetken odottelemaan Tuijaa ja Minnaa. Anne oli todella muhkea ilmestys: täyteläiset isot rinnat ja tumma, laaja nännipiha keskellä hieman tuulessa jäykistyneet nännit. Hän oli ajellut tumman karvatupsunsa varustusta selvästi lyhyemmäksi ja rajannut karvoitustaan. Varsinainen yllätys kuitenkin paljastui silmieni eteen, kun Tuija riisuutui. Hän oli ajellut koko pimppinsä karvattomaksi. Minna ja Annekin huomasivat asian ja Minna tokaisi: “Sinäpä olet Tuija nuorentunut - ainakin tuosta päätellen!” “Ajattelin yllättää isännän ja onhan se aika jännää”, vastasi Tuija.
Naiset lähtivät saunalle. Kesti ehkä kolme varttia, kun iloista kikattelua alkoi kuulua saunan suunnalta. He tulivat ilkosillaan takaisin kuten olivat menneetkin. Saunajuoma näytti vaikuttaneen kaikkiin. Vaimonikin näytti olevan aika hyvässä vauhdissa. Annea alkoi kiinnostaa Tuijan karvaton pimppi. “Saisinko vähän koittaa kädellä miltä se tuntuu karvattomana?” sanoi Anne. “Siitä vaan” sanoi Tuija ja pysähtyi seisomaan hajareisin. Anne siveli Tuijaa edestä ja Minna työnsi kätensä takaa Tuijan jalkoväliin. “Ihanan tuntuista” sanoi Minna. Tuija näytti nauttivan ystävättäriensä koskettelusta ja puristeli itse rintojaan.
Mökille päästyään Anne sanoi Minnalle: “Tänäänhän on synttärisi ja me haluamme Tuijan kanssa muistaa sinua vähän erikoisella mutta taatusti miellyttävällä tavalla. Lupaathan ottaa lahjamme vastaan?” Minna oli riittävästi huppelissa eikä hän vastustellut lainkaan vaan nyökkäsi hyväksyvästi.
“Nyt järjestämme eräänlaisen ‘seuraa johtajaa’ ja ‘sokko’ -leikin yhdistelmän ja sinä, Minna, tulet olemaan leikin keskushenkilö”, sanoi Anne. Hän otti vaatenipustaan huivin ja sitoi sen Minnan silmille. “Me ohjaamme sinua Tuijan kanssa. Tästä tulee varmasti mukavaa”. Tuija oli sillä aikaa touhunnut sisällä. Hän oli ottanut esiin videokameran ja jalustan. Keskelle huonetta hän oli asettanut matalan, tukevan pöydän ja levittänyt sen päälle punaisen pehmeän huovan. Onneksi ilta alkoi hämärtyä ja sisällä oli kirkkaat valot, joten uskalsin kurkistella ulkopuolella. He eivät varmasti näkisi hämärään ulkoilmaan eikä heitä näyttänyt ympäröivä maailma paljon kiinnostavankaan. Onneksi tuuletusikkuna oli auki, että saatoin kuulla myös heidän keskustelunsa.
Tuija otti kameran ja huusi Annea ja Minnaa sisälle. Anne talutti Minnaa, jonka ainoa vaatekappale oli silmille sidottu huivi - ja Tuija kuvasi. “Meillä on sinulle pieniä tehtäviä, joista sinun tulee suoriutua ohjeitten mukaan”, sanoi Anne Minnalle. “Aivan aluksi sinun tulee kumartaa minulle kiitokseksi, kun autoin sinut sisälle. Kumarra niin syvään kuin ikinä pystyt ja ole kumartuneena niin kauan kuin annan luvan nousta”, sanoi Anne. Minna painoi päänsä polviin ja Tuija oli hänen takanaan kameran kanssa ja kuvasi tämän esiin tullutta pillua. Anne tarttui Minnan pakaroista ja levitti niitä niin, että Minnan rako avautui ja turpeat häpyhuulet hohtivat punaisina. Minnan hengitys kiihtyi ja hän kysyi: “Mitä te oikein olette suunnitelleet? Maltan tuskin odottaa.”

3

5612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkoa... Sitten Minna asetettiin selinmakuulle huovalla katetulle pöydälle. Tuija asetti kameran jalustalle siten, että se kuvasi suoraan Minnan jalkojen väliin lähietäisyydeltä. Tuija asettui Minnan vierelle ja vei Minnan käden takaa päin jalkojensa väliin. “Miltä tämä tuntuu?” hän kysyi ja liikutteli Minnan kättä jalkojensa välissä. “Tosi ihanan sileältä ja kostealtakin”, vastasi Minna. “Hyvä, sitten voimme jatkaa leikkiä” Tuija sanoi ja nyökkäsi Annelle. Anne otti Tuijan meikkilaukusta jonkin laitteen - ihokarvojen ajeluun tarkoitetun - ja ojensi sen Tuijalle. Ei ollut vaikea arvata, mitä naisilla nyt oli mielessään.
      Anne tarttui Minnan vasempaan jalkaa ja Tuija oikeaan. He levittivät jalkoja niin, että koko Minnan tuuheakarvainen pillu oli suoraan käynnissä olleen kameran edessä. Tuija käynnisti laitteen. “Mitä te nyt teette?” kysyi Minna. Samalla ensimmäinen karvatupsu putosi Minnan tuuheasta mättäästä. “Voi ei, älkää” huokaili Minna, “mitä minä sanon miehelle?” Leikkaaminen jatkui ja tupsu toisensa jälkeen putosi lattialle. Itse asiassa Minna näytti kyllä enemmänkin nauttivan tilanteesta kuin vastustavan sitä.
      Pian Minnan jalkoväli oli aivan karvaton. Tuija viimeisteli jäljen vielä parranajokoneella ja tunnusteli sitten sormillaan tulosta. “Koetapa itsekin, Minna. Eikö olekin ihanan sileä posliinipimppi?” “Seuraavaksi Anne ja minä haluamme nähdä, kun sinä tyydytät itsesi omin käsin.” Minna huokaisi ja sanoi: “Jos on ihan pakko, niin teen sen. Itse asiassa olen salaa haaveillut, että joku katselisi minua, kun masturboin.”
      Minna tarttui molemmin käsin rintoihinsa ja alkoi puristella niitä. Hän nipisteli ja venytteli jäykkinä sojottavia nännejään ja levitti reitensä levälleen. Äsken paljaaksi ajeltu pillu hehkui vaalean punaisena ja turvonneet häpyhuulet pursuivat ulos raosta. Minna siirsi hitaasti kätensä reisiensä väliin ja alkoi hyväillä itseään. Hänen hengityksensä kiihtyi, kun hän levitti sormillaan häpyhuuliaan ja paljasti kiimasta jäykistyneen häpykielensä ystävättäriensä ihasteltavaksi. “Katsohan Anne, miten Minnan klitoris sojottaa jäykkänä.”
      Minna piti rakoaan levitettynä vasemmalla kädellään ja oikealla kädellä hän alkoi hieroa jäykistynyttä nipukkaansa. Sormet työskentelivät vikkelästi ja ahnaasti raossa. Välillä hän työnsi useamman sormen pilluunsa ja lutkutti niitä siellä. Hän oli niin kiimassa, ettei varmasti olisi huomannut, vaikka armeija sotilaita olisi tullut katselemaan hänen itsetyydytystään. Minna huohotti yhä kiivaammin ja vatkasi klitoristaan. Anne ja Tuijakin kiihottuivat Minnan esityksestä. Tuija kuvasi tarkasti Minnaa saadakseen tämän orgasmin tallennettua. Samassa Minna jännitti selkänsä kaarelle ja kirkaisi työntäessään neljä sormea pilluunsa samanaikaisesti. Valtaisa orgasmi värisytti häntä. Kamera tallensi Minnan jokaisen värähdyksen ja pillun supistelun. Hän retkahti uupuneena pöydälle. “Se oli loistava esitys”, sanoi Tuija.
      Naiset kostuttivat suutaan juomalla ja pienen lepohetken jälkeen Tuija sanoi: “Olet varmaankin sen verran levähtänyt, että voidaan jatkaa. Nyt me haluamme Annen kanssa tehdä sinulle hyvää.” Minullakin alkoi olla vaikeuksia pysyä vain sivusta seuraajana mutta maltoin kuitenkin mieleni ja päätin seurata näytöksen loppuun asti.
      Minnan silmät olivat edelleen sidotut ja hän makasi selällään pöydällä. Tuija siirsi taas kameraa otollisempaan paikkaan lähemmäksi päähenkilön - Minnan - paljasta ja edelleenkin selvästi kiihottunutta pillua. Tuija ja Anne asettuivat Minnan vierelle ja kumpikin otti nännin suuhunsa. Samalla he puristelivat Minnan rintoja. Minna näytti taas kiihottuvan. Hänen hengityksensä kiihtyi eikä hän malttanut pitää jalkojaan paikallaan vaan puristeli reisiään vastakkain ja avasi välillä haaransa levälleen.

      • Anonyymi

        JATKOA .. Tuija ja Anne havaitsivat Minnan kiihottuneisuuden ja Tuija kysyi: “Haluaisitko saada uuden orgasmin?” “Tietysti haluan.” vastasi Minna huohottaen. “Nyt on meidän vuoromme tehdä se sinulle”, sanoi Anne. “Nouse nyt ylös niin vaihdamme vähän asentoa.”
        Naiset auttoivat Minnan pystyyn ja asettivat hänet kontilleen pöydälle. He levittivät Minnan jalat reilusti erilleen. “Saammehan tehdä sen sinulle takaapäin”, kysyi Tuija. “Voi tietenkin, pidän siitä aivan erityisesti” vastasi Minna. Tuija asetteli taas kameran sopivalle kohdalle ja zoomasi Minnan punoittavaan ja kosteana kiiltävään jalkoväliin. Minna oli edelleen niin kiihottunut, että hänen häpyhuulensa pursuivat jalkovälistä.
        Tuija otti viereiseltä pöydältä pitkän sulan ja alkoi sivellä sillä Minnan takamusta ja jalkoväliä. “Pidätkö tästä pikku kiusoittelusta? Toivottavasti se nostaa sinun kiimaasi entisestään” sanoi Tuija. “Jatka vain, toivon että saisin pitkitettyä nautintoa mahdollisimman kauan, kauan, kauan”, huokaili Minna. “Anne, avaatko vähän Minnaa” sanoi Tuija. Anne tarttui Minnan pakaroihin ja levitti hänen häpyrakonsa ammolleen. Tuija siveli sulalla rakoa ja työnsi sen välillä sisälle rakoon ja pyöritteli sitä siellä. “Haluatko jotain muutakin tänne”, kysyi Tuija pyöritellessään sulkaa Minnan raossa. “Haluan, haluan”, voihki Minna. “Oletko jo valmis”, kysyi Anne. “Olen, tehkää se, teettehän. Haluan tulla.” sanoi Minna.
        Tuija koetti sormillaan Minnan rakoa. Hän työnsi useamman sormen sisälle ja nyökkäsi sitten Annelle. Anne poistui huoneesta ja tuli hetken kuluttua takaisin. Hänellä oli kädessään lenkkimakkara. Arvasin heti mitä naisilla nyt oli mielessään. Anne antoi makkaran Tuijalle ja tarttui itse Minnan pakaroihin. Hän levitti Minnan häpyhuulet ja avasi hänen rakonsa. Tuija tiputti jotain liukuvoidetta makkaran päähän ja asetti sen Minnan aukolle ja hieroi rakoa sillä ja kysyi: “Haluatko, että laitan tämän sisällesi?” Tietysti haluan”, voihkaisi Minna. Samassa Tuija alkoi työntää makkaran päätä sisälle Minnan emättimeen. “Voi, se on niin paksu, ei se mahdu, ei se mahdu”, vaikeroi Minna.
        Sentti sentiltä makkara painui yhä syvemmälle Minnan kosteaan vakoon. Minna voihki ja pyöritti takamustaan. “Työnnä se pohjaan saakka ja nai minua, nussi minua, nussi kunnolla, vielä...”, Minna soperteli. Tuija työnteli makkaraa edestakaisin Minnan litisevässä raossa. Minna näytti olevan tulossa millä hetkellä hyvänsä. Tuija huomasi tämän ja veti makkaran ulos. Rako oli hetken ammollaan ja odotti kutsuvana lisää. “Älä lopeta, älä lopeta”, huokaili Minna. Sitten oli Annen vuoro tyydyttää ystävätärtään. Makkara kiilteli Minnan eritteistä. “Odota hetki kyllä sinä saat lisää”, vastasi Tuija.
        Minna oli edelleen takamus pystyssä kontillaan pöydällä. Anne siirtyi Minnan viereen ja pyysi Minnaa kääntymään selälleen. Minna kääntyi, nosti jalkansa ylös ja tarttui polvitaipeistaan kiinni käsillään. Anne alkoi työntää makkaraa uudelleen Minnan pilluun. Nyt se luiskahtikin sisään helposti.
        Tuija oli kääntänyt jälleen kameran oikeaan suuntaan. Hän meni keittiöön ja tuli pian takaisin kondomia riiputtaen. Tuija näytti yläpäästään sidottua kondomia Annelle ja antoi hänelle merkin olla hiljaa. Kondomin sisällä oli selvästi spermaa. Ilmeisesti Tuijan miehen, Pekan spermat oli säästössä edellisen yön naimisen jäljiltä. Anne veti makkaran ulos Minnan litisevästä raosta ja Tuija veti kondomin sen päälle.
        Anne nosti Minnan pakarat ylös niin, että pillu oli suoraan ylöspäin. Tuija asetti spermaa sisältävällä kondomilla varustetun makkaran Minnan raon yläpuolelle ja - teki kondomiin pienen reiän saksilla. Muutama pisara tippui suoraan Minnan rakoon. Sitten Tuija työnsi makkaran nopeasti sisälle ja tiukkasi kondomia sen päällä. Ei ollut vaikea arvata mitä Minnan elimessä tapahtui. Sperma suihkusi rikkinäisestä kondomista sisälle Minnan pilluun. Anne hieroi Minnan häpykieltä samalla, kun Tuija survoi makkaraa emättimeen. “Työnnä syvälle, pohjaan asti. Nopeasti, nopeasti, tee se!” vaikeroi Minna tietämättä mitä ystävättäret hänelle olivat tekemässä. Tuija vatkasi makkaralla Minnan pillua kuin vimmattu. Vatkaaminen jatkui varmaankin pari minuuttia, kunnes Minna nosti päänsä ja kirkaisi. “Ihanaa, ihanaa, tuntuu niin hyvältä”, hän sopersi. Naiset pitivät Minnaa vielä samassa asennossa, jotta sperma valuisi varmasti pohjaan saakka.
        Tuija veti makkaran ulos pillusta ja näytti Annelle tyhjää kondomia. Minna oli saanut Pekan siemennesteet sisuksiinsa. Mahtoiko se tehdä tehtävänsä, minä kauhistelin. Jäin mielenkiinnolla odottamaan, mitä Minna kertoisi illasta minulle.
        Kello oli puoli kaksitoista ja olin luvannut tulla hakemaan Minnan puolenyön tienoilla. Siispä katsoin parhaaksi lähteä kohti autoa, jotta ehtisin ajoissa takaisin.


    • Anonyymi

      Tarina on taattua Panua!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe