Huono omatunto

Anonyymi-ap

Hei
Tuli tilaisuus...ja tartuin valkkariin... ei alkoholi oo mikään ongelma, mut nää tiistai-päiväkännit tuntuu hyvälle.
Halusin vaa jakaa tän "ongelman"....

4

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jaa mielummin se ongelma, että sulla ei ole mitään tietoa luonneidentiteetistäs, joka valottas vähän sun käytöstä.
      Nykymeininki mm. työnhaun osalta sama kun USA.ssa kun inkkareita kuljetettiin mihin lystää välittämättä kuoleeko ne siel vai ei. Autiomaan apasseja vietiin prkle Floridaan! Sama jos puutyöläinen tai henkinen taiteilija / mystikko laitettas johonkin metallitehtaaseen töihin! Joku työ mistä lystää - ihmisyyden kieltämistä!

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        😋 ­N­­­y­m­­f­o­­­m­­a­­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#177360849

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Mä oon tommoset viikolla tapahtuvat tissuttelut jättänyt jo kokonaan. Tietty kesähelteel saatan pari juoda duunipäivän jälkeen. Yleensä juon LA sen minkä maittaa ja muu aika selvinpäin. Mitä vanhemmaks tulee, niin sitä vähemmän tulee juotua ja harvemmin. Hyvä näin.

      Semmoista itsensä turruttamista se monesti on. Kun löytää juurisyyt, niin voipi luopua tissuttelusta ainakin, vaikka edelleen satunnaisesti joisikin. Psykologiaa nimittäin kun lueskelee, niin ihmisellä on mekanisminsä/keinonsa peittää huono olo tai ongelmat. Päihteet ja muut nautinnot tuo petollisesti hetkellisen avun, mutta juurisyy seuraa taustalla ellei sitä löydä. Ihminen haluaa kivun ja negatiivisen tilalle aina mielihyvää ja se keino hankkia sitä voi olla todella huono.

      Meditaatio, lenkkeily + muu kohtuullinen urheilu, lukeminen sun muu fiksumpaa kuin dokailu. Mää koin semmosen jännän fiiliksen kun pääsin negatiivisestä kierteestä irti ja lopetin tupakoinnin, dokaamisen ja jatkuvan herkuttelunkin. Tuntuu nimittäin tyhjältä kun kaikki negatiivinen kuona on pois.

      Synty tyhjiö et mitä mä nyt teen kun en valita ja tee huonoja valintoja. Tuntuu kuin osa itsestään olisi kadonnut kun ongelmat hävinneet. Nyt pitäis niitä hyviä asioita etsiä tilalle siihen omaan puutarhaan kun rikkaruohot on kitketty.

      Terveisin puistofilosofi

      • Anonyymi

        Vaikken muuta saavuttaisikaan elämässä, niin oon tyytyväinen, että 15 vuotta jatkuneen tupakoinnin onnistunut lopettamaan. Alkoi nimittäin käydä terveydenpäälle jo ja aina palelsi pakkasella käsiä/jalkoja + ne ruskeat yskökset. Astmapiippukin oli aina varalla satunnaiseen tarpeeseen. Jälkeenpäin tuntuu, niin hölmöltä kuinka koko tupakointi hallitsi elämääni. Suuri osa ajatuksista liittyi siihen seuraavaan tupakkaan ja siihen riittääkö tupakat. Sitä jo suunnitteli kaikki ajankohdat, että 30 min päästä voisi mennä taas tupakalle ja seuraavalla kauppareisulla pitää ostaa uusi sytkäri sun muuta.

        Mitä enemmän näitä riippuvuuksia purkanut, niin sen tyhjempää on pään sisällä ja sen vähemmän orja olen. Makeisetkin lopetin ja nyt on sokeriarvot ok, mutta painoa voisi vielä pudottaa. Jossain vaiheessa olin sitten rahanorja kun piti kouluttautua ja titteleitä hankkia vaikkei se pahitteeksi ole, mutta edelleenkin tarvitsen rahaa asioihin. Vaikka ois mitkä tittelit, niin ei sitä valmiiksi ikinä tule. Materiakaan ei enää kiinnosta, koska tuskin enää 40 vuoden päästä olen täällä pallon päällä. Loputtomasta suorittamisesta onkin pohja kadonnut. Aika sama, kunhan on ruokaa, katto pään päällä ja rahaa välttämättömiin menoihin sekä ok terveys, niin aika sama.

        Kahvi on enää ainut jota on päivittäin juotava, mutta alkoholi + tupakka on historiaa. En vieläkään ole onnellinen, mutta nuo eivät enää hallitse elämääni eivätkä tuhoa terveyttäni. Alkoholikin alkoi tuntumaan ihan laimennetulta käsidesiltä jonkin aikaa sitten kun sitä drinkkeihin sekoitin.

        Kun riippuvuudet on selätetty elämää hallitsemasta, niin tuntuu aika tyhjältä. Elämä pyörikin sen seuraavan tupakan ympärillä ja viikonloppukännien sekä muun mässäilyn. Sitten kun lopettaa suorittamisenkin ja muiden mielistelyn, niin on vain tyyni hiljaisuus korvien välissä. Välillä mietin millaisia elämiäkin maan päälle mahtuu eri vuosisatoina eri puolilla palloa ja millaista elämä on vaikkapa 100 vuoden päästä. Sinällään sama mietin tai en, mutta ihmisenä minulle on luotu tämä uteliaisuus ja kyky pohtia.

        Terveisin puistofilosofi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      61
      5814
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      62
      3004
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      57
      2476
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1123
    5. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      37
      1085
    6. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1084
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      907
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      813
    9. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      793
    10. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      791
    Aihe