Suomelle oli rauhan teko liittyä Natoon

Anonyymi-ap

”Suomelle oli rauhan teko liittyä Natoon”, pääministeri Marin painotti Münchenin turvallisuuskonferenssissa ja sai spontaanit aplodit.

Pääministeri Sanna Marin (sd) sai Münchenin turvallisuuskonferenssissa muistutuksen siitä, että hän sanoi vielä tammikuussa 2022 Reutersin haastattelussa Suomen pysyvän Naton ulkopuolella hallituskauden ajan.

28

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sanna Marin (sd) sai Münchenin turvallisuuskonferenssissa muistutuksen

      siitä, että hän sanoi vielä tammikuussa 2022 Reutersin haastattelussa Suomen pysyvän Naton ulkopuolella hallituskauden ajan.

      Mutta Sdp on ollut Natoa vastaan, ei sitä voi pyyhkiä pois.

      • Anonyymi

        Suomen kansalle — maalle petoksellisesti, valheellisin perustein pelotellen — TP Niinistö, PM Marin, UM Haavisto, puolustusministeri Kaikkonen, ulkoasiainvaliokunnan pj. Halla-aho — eduskunta — ovat valmistelleet perustuslain vastaisesti Nato-jäsenyyshakemuksen.


        Maanpuolustuskorkeakoulun evp strategian opettaja ja komentaja Jyrki Berner:

        "Nato-jäsenyys ei tuo Suomelle merkittävää lisäturvaa". Ei syytä kiirehtiä Naton jäseneksi.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Venäjän tavoitteet ovat muualla.

        — Sen vahvistaa Ukrainassa 2014 [USA:n Ukrainassa tekemästä vallankaappauksesta] alkanut sota.

        Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

        Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut • vähemmistö [Niinistö, kok] sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista uskomaan: "Nyt se Venäjä hyökkää Suomeen".

        Ei hyökkää.

        Eikä ole hyökännyt koko 30-vuotisen olemassaolon aikana. Pelkkää propagandaa vuosia jatkunut pelottelu.

        Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienien valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi korostuu.


        "Tunne vihollisesi" on sotilasstrategian perusoppeja

        Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut sen koko olemassa olon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. Kyseinen "aikuisten totuus" selittää sen, miksi Suomi ei ole ollut Venäjän hyökkäysten kohteena.

        Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren ja pitkäaikaisen Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

        TILANNE JA UHKAKUVAT MUUTTUVAT JOS SUOMESTA TULISI NATO-MAA

        Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

        — Oikea tieto ei ole vielä tavoittanut kansalaisia [Niinistön laiton mediasensuuri].

        Venäjä ei lähde, ilman syytä rauhalliseen pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun.

        Naton itärajan siirtäminen liian lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan taloudelle ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

        "Suomen on oltava hyvin, hyvin varovainen", sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä. — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

        Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan Venäjä ei muodosta Suomelle uhkaa, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.


        Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

        Valtaa pitävä eliitti haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

        • Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

        Naton paljon mainostetut 5. artiklan mukaiset turvatakuut on syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen "kovissa tilanteissa" riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista.

        — USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden "valtameren takaisten" kriisien ja sotien vuoksi.

        Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

        Vastaus on selvä, kun hetkisen miettii tosiasioita. Ei Suomi ole sellainen "heittopussi" ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin "hospetterit" Nato-innoissaan esittävät. Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä on osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

        Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän "konnankoukut" ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

        Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith:

        — "Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia".


        Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: — Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.


      • Anonyymi

        PERUSTUSLAKI VS. SUOMEN PRESIDENTTI

        Niinistön pienen sisäpiirin vaali- ja valtiopetos


        Nato-Suomi on osa presidentti Bidenin salaista sotasuunnitelmaa.

        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomessa kansalaiset — kuten myös kansanedustajat — uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla tämän vuoden helmikuussa (24.2.2022) oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri"yllätys", kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti sen jälkeen, kun Suomi oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille.

        Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salausesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022). Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli joulukuusta 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon.

        — "Biden wooed Finnish president Sauli Niinistö to Nato", oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui vuoden 2022 alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian käsittelyä.

        Ukrainan sodan ja suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta on olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021).

        On syytä pohtia, mikä on USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa? — Tärkeää on ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ole ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        • Suomalaisen demokratian kannalta tilanne on kiusallinen [törkeä valtiopetos] sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että maan johto on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle jo ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.


        Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on ollut "arvoton näytelmä", kuten oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä.

        Valmisteluprosessi on ollut farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa ("Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon" / VNS 3/2022 vp 15.5.2022).

        Selinteossa luetellaan pari (2) konekirjoutusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta. Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. — "Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta".


        • Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin [loputtoman] pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa kevään eduskuntavaaleihin.


        • Tapahtui selvä virhe, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on jo yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassa oloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp + ydinaseen käyttö ml).


        Valitettavasti Suomen lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.


        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa koko Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        Ukraina ja Suomi

        John J. Mearsheimer
        University of Chicago

        Ukrainan ongelmat alkoivat itse asiassa Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        • Venäjän johtajat reagoivat välittömästi ja luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi, uhka olemassa ololle ja lupasivat estää sen.


      • Anonyymi

        USA:n Eurooppaan monialueisen vallankaappauksen suunnittelu

        USA-NATO:n rikos ihmisyyttä, ja Ukrainan sekä EU-maiden kansoja ja kansanryhmiä kohtaan

        S. Niinistö joulukuu 2021


        Suomen valtiosääntö edellyttää, että Suomen kansa saa oikeaa tietoa. Se on Suomen kansan yksi monista keskeisistä perusoikeuksista. Nyt näin ei ole ollut vuosikausiin. Oikeusvaltiota ja rehellisyyteen perustuvaa demokratiaa ei ole, kun vaalilla valittu valtiovalta toimii valtiosäännön vastaisesti valehdellen.

        Sodan kysymyksissä julkea valehtelu ja kertomatta jättäminen eli valtiojohdon sensuuri on lain vastaista, vakava petos.

        Suomalaisista laajalevikkisistä lehdistä eikä kansan rahoittamasta Ylestä ei löydy olennaisen tärkeää journalistista tietoa Suomen kansalle.

        Vihollisuuksien synnyttäminen on laiton teko.


        Fasismin nousu

        Venäjän hyvästä kauppakumppanista tuli Venäjälle sotaisan vihamielinen.

        Lyhyt suomennos

        TRANSCEND MEDIA SERVICE

        Solutions-Oriented Peace Journalism

        TEKNOLOGIALEIRI

        Vallankaappauksen takana oleva verkosto oli itse asiassa aloittanut vallankaappauksen suunnittelun jo vuonna 2011. Silloin Googlen Eric Schmidt ja Jared Cohen, vielä Googlen palveluksessa, mutta jatkoi edelleen, vaikkakin epävirallisesti, USA:n ulkoministerin Hillary Clintonin päähenkilönä, jonka tehtävänä oli suunnitella "kansanliikkeitä" sekä Ukrainan laillisen presidentin Janukovitshin kaatamiseksi Ukrainassa että Assadin kaatamiseksi Syyriassa.

        Suunnitelman toteuttaminen alkoi 1. maaliskuuta 2013: ensimmäinen "teknologialeiri", jossa äärioikeistolaisia ukrainalaisia koulutettiin järjestämään verkossa Janukovitshin vastaisia joukkomielenosoituksia, pidettiin USA:n Kiovan suurlähetystössä kyseisenä päivänä, eli yli yhdeksän kuukautta ennen kuin Ukrainan demokraattisesti valitun presidentin syrjäyttämiseksi järjestetyt Maidan-mielenosoitukset alkoivat 20. marraskuuta 2013.


        Ukrainan demokraattisesti valitun puolueettoman hallituksen ja venäjämielisen laillisen presidentin korvaaminen helmikuussa 2014  amerikkalaismielisellä, raivokkaasti Venäjän vastaisella hallituksella oli väkivaltainen tapahtuma, joka tuotti paljon ruumiita.

        Tässä esitetään kiistattomia todisteita siitä, että kyseessä oli vallankaappaus, ja että sen järjesti USA:n hallitus vieraaseen maahan — että USA:n hallitus aloitti "uuden kylmän sodan".

        — Venäjän hallitus reagoi USA:n hyökkäävään provokaatioon, jonka tavoitteena on sijoittaa ydinohjuksia Ukrainaan, alle kymmenen minuutin lentomatkan päähän Moskovasta.

        — Vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin aikana  USA:lla oli syytä pelätä Neuvostoliiton ydinohjuksia 103 mailin päässä Amerikan rajalta.

        — USA:n järjestämän Ukrainan vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Venäjällä on syytä pelätä Naton ydinohjuksia, jotka eivät ole vain lähellä Venäjän rajaa vaan Venäjän rajalla. Se olisi katastrofaalista.

        Artikkelin tarkoituksena on kiinnittää huomiota siihen, ketkä ovat päähenkilöt, jotka ovat vastuussa maailmanlaajuisesti megavaarallisen "kylmän sodan" sytyttävän vallankaappauksen toteuttamisesta — ja siten maailman myöhemmän kurssin luomisesta yhä enenevässä määrin kohti globaalia ydintuhoa.

        Jos tulevaisuuden historiaa on olemassa, juuri nämä henkilöt joutuvat telakalle kärsimään tuon historian ankarimmat ja tuomitsevimmat tuomiot.

        Keitä nämä ihmiset sitten ovat?

        On selvää, että VICTORIA NULAND, USA:n presidentin Barack Obaman keskeinen agentti, joka valvoi vallankaappausta ainakin helmikuun 2014 aikana, jolloin se huipentui, oli ratkaisevassa asemassa paitsi Ukrainan  laillisen hallituksen laittomassa syrjäyttämisessä myös sen laittomassa raivokkaasti venäläisvastaisen korvaajan valinnassa ja asettamisessa.

        Tammikuun 27. päivän 2014 puhelinkeskustelu Victoria Nulandin ja USA:n Ukrainan suurlähettilään Jeffrey Pyattin välillä oli erityisen merkittävä tapahtuma. Se ladattiin YouTubeen 4. helmikuuta 2014.

        Nuland hylkäsi tuolloin EU:n toiveen Ukrainan yhä demokraattisesta mutta vähemmän korruptoituneesta tulevasta hallituksesta, ja Nuland sanoi tunnetusti tuossa puhelussa:

        "Fuck the EU"

        ja kehotti Pyattia valitsemaan sen sijaan raivokkaasti venäläisvastaisen ja äärioikeistolaisen Arseni Jatsenjukin.

        Tämä keskeinen tapahtuma oli 24 päivää ennen kuin Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh syrjäytettiin 20. helmikuuta ja 30 päivää ennen kuin Ukrainan hallituksen johtoon valittu uusi laiton henkilö, Jatsenjuk, nimitettiin virallisesti hallitsemaan nyt selvästi fasistista maata.

        Hän sai tämän laittoman virallisen nimityksen 26. helmikuuta. Se oli kuitenkin vain muodollisuus: Obaman agentti Victoria NULAND oli jo valinnut hänet 27. tammikuuta. [Nuland nykyisen presidentin, sotarikokseen ja terroritekoon syylistyneen Joe Bidenin sotapolitiikasta vastaava alivaltiosihteeri ja Nord Streamin terroritekoa vaatinut Victoria Nuland]

        - - -

        Victoria Nuland: "Fuck the EU"

        NETISSÄ:

        Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa


      • Anonyymi

        USA-NATON VAKAVA TALOUS- JA SOTARIKOS — NORD STREAM

        Johtajien rikos kohdistuu EU-maiden kansalaisiin.

        "New York Times kutsui sitä "mysteeriksi", mutta USA toteutti salaisen merioperaation, joka pidettiin salassa — tähän saakka".

        Seymour Hersh — tutkivan journalismin veteraani, voitti Pulitzer-palkinnon raportoinnistaan My Lain verilöylystä Vietnamin sodassa.

        CIA perusteli: Mitä tahansa tehtäisiin, sen olisi oltava salaista. Kaikki asianosaiset ymmärsivät panokset. — "Tämä ei ole mitään lasten juttuja", lähde sanoi. Jos hyökkäys olisi jäljitettävissä Yhdysvaltoihin, — "se olisi sotatoimi".


        Suunnittelijat, päätekijät ja Nato-rikoskumppanit rikkovat törkeästi kansainvälistä oikeutta ja YK:n peruskirjaa.

        Suomen presidentti ei ole tuominnut tekoa. Kertoo paljon henkilöstä.


        • Suomi ei tarvitse Naton jäsenyyttä.

        • TP Niinistöstä, USA:n sotarikolliset Biden ja alivaltiosihteeri Nuland, tekivät itselleen "hyödyllisen idiootin" joulukuussa 2021

        8.2.2023

        NETTI: Substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline

        Otteista lyhennetty:

        Seymour Hersh

        USA:n laivaston sukellus- ja pelastuskeskus sijaitsee Panama Cityssä.

        Keskus on vuosikymmeniä kouluttanut erittäin päteviä syvänmeren sukeltajia, jotka ovat aikoinaan toimineet amerikkalaisissa sotilasyksiköissä eri puolilla maailmaa, ja jotka kykenevät teknisiin sukelluksiin sekä hyviin että pahoihin tarkoituksiin. — Pahoihin tarkoituksiin C4-räjähteiden käyttämiseen, kuten ulkomaisten öljynporauslauttojen räjäyttelyyn, vedenalaisten voimalaitosten imuventtiilien pilaamiseen ja tärkeiden laivakanavien sulkujen tuhoamiseen. Panama Cityn keskus, jossa on USA:n toiseksi suurin sisäuima-allas, oli täydellinen paikka rekrytoida parhaat ja hiljaisimmat sukelluskoulun suorittaneet.

        Stoltenbergin terrori-isku

        Nykyään Naton ylipäällikkönä toimii Jens Stoltenberg, vannoutunut antikommunisti, joka toimi Norjan pääministerinä kahdeksan vuotta ennen siirtymistään Naton korkeaan virkaan USA:n tuella vuonna 2014.

        • Lähteen mukaan "koko tämän juonittelun ajan" jotkut CIA:ssa ja ulkoministeriössä työskentelevät sanoivat: — "Älkää tehkö tätä". Se on typerää ja siitä tulee poliittinen painajainen, jos se tulee julki.

        Stoltenbergin Norja oli täydellinen paikka terroriteon ja sotarikoksen tukikohdaksi.

        Norjan laivasto löysi nopeasti oikean paikan Itämeren matalista vesistä muutaman meripeninkulman päässä Tanskan Bornholmin saaresta.

        Kesäkuussa 2022 laivaston sukeltajat, jotka toimivat laajalti julkisuutta saaneen keskikesän Nato-harjoituksen, BALTOPS 22:n suojissa, asensivat kauko-ohjattavat räjähteet, jotka kolme kuukautta myöhemmin tuhosivat kolme neljästä Nord Stream -putkilinjasta, kertoo operaatiosuunnittelusta suoraan tietävä lähde.

        Amerikan poliittiset pelot olivat todellisia: Saksa ja muu Länsi-Eurooppa tulisivat riippuvaisiksi Venäjän toimittamasta edullisesta maakaasusta, mikä vähentäisi Euroopan riippuvuutta Amerikasta.

        [Verkossa: Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa]

        Saksan hallitus, jota tuolloin johti Angela Merkel, painostaisi poliittisesti ja taloudellisesti valtavasti Nord Stream 2:n saamiseksi käyttöön.

        Washingtonissa ei ollut selvää, mikä oli Saksan vastanimitetyn liittokanslerin Olaf Scholzin kanta.

        Kuukausia aiemmin, Afganistanin kaatumisen jälkeen, Scholtz oli Prahassa pitämässään puheessa tukenut julkisesti Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kehotusta itsenäisempään eurooppalaiseen ulkopolitiikkaan, mikä viittaa selvästi siihen, että hän ei olisi yhtä riippuvainen Washingtonista ja sen oikukkaista toimista.

        • Se, mitä seuraavaksi tapahtui, oli tyrmäävää. Helmikuun 7. päivänä, alle kolme viikkoa ennen Venäjän väistämättömältä näyttävää hyökkäystä Ukrainaan, Biden tapasi Valkoisen talon toimistossaan Saksan liittokanslerin Olaf Scholzin, joka oli nyt, pienen horjahduksen jälkeen, vahvasti USA:n puolella. Seuraavassa lehdistötilaisuudessa Biden sanoi uhmakkaasti: "Jos Venäjä hyökkää, Nord Stream 2:ta ei enää tule. Me lopetamme sen".

        Alivaltiosihteeri Victoria Nuland ilmaisi tyytyväisyytensä uusimman putkilinjan tuhoutumiseen. Tammikuun lopulla hän sanoi senaatin ulkosuhteiden komitean kuulemistilaisuudessa senaattori Ted Cruzille:

        — "Kuten tekin, minä ja uskoakseni myös hallinto olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että Nord Stream 2 on nyt, kuten haluatte sanoa, metalliromu meren pohjassa".

        Lähteellä oli paljon katu-uskottavampi näkemys Bidenin päätöksestä sabotoida yli 1500 mailia Gazpromin putkea talven lähestyessä. "No", hän sanoi presidentistä puhuessaan, "minun on myönnettävä, että hänellä on munaa. Hän sanoi tekevänsä sen, ja hän teki sen".

        Kysyttäessä, miksi venäläiset eivät hänen mielestään vastanneet, hän sanoi kyynisesti: — "Ehkä he haluavat kyvyn tehdä samoja asioita kuin USA teki".

        "Se oli kaunis peitetarina", hän jatkoi. "Sen takana oli salainen operaatio, jossa kentälle sijoitettiin asiantuntijoita ja laitteita, jotka toimivat salaisella signaalilla".

        "Ainoa virhe oli päätös tehdä se".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        PERUSTUSLAKI VS. SUOMEN PRESIDENTTI

        Niinistön pienen sisäpiirin vaali- ja valtiopetos


        Nato-Suomi on osa presidentti Bidenin salaista sotasuunnitelmaa.

        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomessa kansalaiset — kuten myös kansanedustajat — uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla tämän vuoden helmikuussa (24.2.2022) oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri"yllätys", kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti sen jälkeen, kun Suomi oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille.

        Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salausesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022). Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli joulukuusta 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon.

        — "Biden wooed Finnish president Sauli Niinistö to Nato", oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui vuoden 2022 alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian käsittelyä.

        Ukrainan sodan ja suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta on olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021).

        On syytä pohtia, mikä on USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa? — Tärkeää on ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ole ollut niin suuri ”yllätys”, kuin meille suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        • Suomalaisen demokratian kannalta tilanne on kiusallinen [törkeä valtiopetos] sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että maan johto on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle jo ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.


        Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on ollut "arvoton näytelmä", kuten oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä.

        Valmisteluprosessi on ollut farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa ("Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon" / VNS 3/2022 vp 15.5.2022).

        Selinteossa luetellaan pari (2) konekirjoutusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta. Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. — "Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta".


        • Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin [loputtoman] pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa kevään eduskuntavaaleihin.


        • Tapahtui selvä virhe, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on jo yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassa oloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp ydinaseen käyttö ml).


        Valitettavasti Suomen lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.


        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa koko Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        Ukraina ja Suomi

        John J. Mearsheimer
        University of Chicago

        Ukrainan ongelmat alkoivat itse asiassa Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        • Venäjän johtajat reagoivat välittömästi ja luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi, uhka olemassa ololle ja lupasivat estää sen.

        "USA:n SOTATOIMI SAKSAA VASTAAN", Berliner Zeitungin toimittaja Nord Stream -räjäytyksestä

        S. Niinistön liitto — rikolliset Nato ja USA — uhka Suomen, Ruotsin, Euroopan turvallisuudelle.

        NETTI: nyadagbladet Berliner Zeitung-journalisten om sprängningen av Nord Stream: ”En amerikansk krigshandling mot Tyskland”

        Seymour Hersh paljasti presidentti Bidenin ja Naton sotarikokseen syyllisyyden: Euroopan infrastruktuurin terrori-isku, suuri talousrikos ja rikos ihmisyyttä kohtaan.

        Hershin haastattattelija saksalainen toimittaja Fabian Scheidler lisää: — USA:n hyökkäys paitsi Venäjää myös länsiliittolaisia, erityisesti Saksaa vastaan.

        — [Bidenille Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyshakemukset ovat osa sotarikosta Ukrainassa ja Ruotsin talousvesillä. Niinistön osallistuminen asein sotaan YK:n tulitaukopäätöksen ja Minskin sopimusten vastaisesti. Saksaa ja EU-maita, Suomea vastaan Ruotsin talousvesillä Nord Streamiin tehty NATO:n BOLTOPS 22 -sotatoimi.

        Sotarikokseen osalliset Bidenin USA, Stoltenbergin Norja, muut rikoksesta epäillyt — ratifioivat Suomen ja Ruotsin jäsenyyshakemukset "rikosvälineeksi".

        Rikollisen Bidenin Suomen Naton jäsenyyttä — "sotarikosten teon välinettä" — Suomen kansa eikä Ruotsin kansa, eivät voi hyväksyä].


        Bidenin pelko, että Saksa poistaa Venäjän vastaiset pakotteet talven energiapulan vuoksi — oli syy, miksi presidentti räjäytti Nord Streamin Nato-Stoltenbergin Norjan kanssa.

        USA:ssa on henkilöitä [myös Suomen pankin johtaja ja S. Niinistö], jotka hellivät sitä, että [Niinistön joulukuussa 2021 houkuteellesta rikollisesta] USA:sta tulee kilpailukykyisempi kuin Saksa ja EU-maat, räjäyttämällä halvan kaasun Nord Stream. USA myy nesteytettyä kallista kaasua suurella voitolla.

        Biden tiesi sotarikosen tuhoisat vaikutukset Saksan talouteen — antaa USA:n taloudelle ja pankeille vauhtia — mutta Valkoisessa talossa, tiedotusvälineiden tuella, oli vain "pakkomielle tulla uudelleen valituksi".

        — [Niinistön pakkomielle manipuloida valheellisin perustein haetulle Nato-jäsenyydelle jatkajat]

        Halusi voittaa sodan, halusivat voittaa voiton, halusivat Ukrainan maagisesti voittavan. Ihmisiä, jotka ajattelevat, että USA:lle parempi, että Saksan talous on heikko. Se on järjetöntä.

        — Sotkeuduimme tähän — mikä ei tule toimimaan, sota ei pääty hyvin näille ihmisille.

        Pulitzer-palkittu journalisti Seymour Hersh: En tiedä miten sota päättyy, mutta "pelottaa", että presidentit valmiita räjäyttämään Nord Streamin.

        — [Pohjolaan] sotaoperaation toteuttajat tiesivät, että presidentti tiesi, mitä hän teki Saksan kansalle — rankaisi Saksaa USA:n sodasta Ukrainassa, joka ei sujunut. Vahingoitaa presidenttejä ja on erittäin vahingollista.

        Bidenin rikollinen pelko, että Saksa lopettaa asetoimitukset, USA:n rikollisesta vallankaappauksesta Ukrainaan syttyneeseen sijaissotaan — pelko että Saksa avaisi Nord Stream 2:n, jatkaisi edullisen kaasun tuontia Venäjältä yrityksille ja kotitalouksille. • Räjäytys teki sen mahdottomaksi.

        • Valtaa pitävien presidenttien [Niinistön] hallitsemat tiedotusvälineet keskittyvät journalistisen totuudellisen tiedon sensuuriin, ei sotarikosten syvempään tutkimiseen, Hersh:

        — Voisinko paljastaa lähteeni? ... Jos paljastaisin hänet erotettaisiin tai pahempaa — vangittaisiin.

        Hersh työskenteli "kokeneiden faktantarkistajien" kanssa raporttia laatiessaan. Hänen esittämiä faktoja voi tarkistaa "monin tavoin".

        • Biden päätti antaa saksalaisten palella tulevina talvina. USA:n presidentti [S. Niinistö, kok] antaa mieluummin Saksan paleltua kuin lopettaa [rikollisen J. Bidenin synnyttämän Ukrainan sijaissodan] aseellisen tukemisen. Se on tuhoisaa.

        Operaation tunteva lähde: Tekijät tiesivät, että Biden halusi jäädyttää talven tullen Saksan "lyhyen aikavälin poliittisten tavoitteidensa vuoksi" — ja että tämä kauhistutti heitä.

        — CIA:n poliittinen etu, että presidentti, joka ei saa suunnitelmiaan läpi kongressissa, voi kävellä Valkoisen talon ruusutarhassa CIA:n johtajan kanssa, suunnitella jotain salaista, joka voi vaikuttaa moniin ihmisiin Atlantin toisella puolella — tai missä tahansa päin maailmaa tahansa [Suomi ja Ruitsi]. Se on aina ollut CIA:n ainutlaatuinen valtti, jonka kanssa minulla on omat ongelmani:

        — Mutta, jopa tämä yhteisö on kauhistunut siitä, että Biden päätti saada Euroopan talous pysähtymään tukeakseen sotaa, jota hän ei tule voittamaan.

        "Nord Streamiin tehdystä sotatoimesta ei raportoitu kongressille eikä sotilashenkilöstölle, joka ei ollut operaatiossa suoraan mukana — vaikka olisi pitänyt".

        Hershiltä kysyttäessä rohkeuden roolista hänen ammatissaan vallan pitäjien arvostelijana, hän kyseenalaistaa, onko totuuden kertominen todella rohkeaa.

        JOURNALISMI

        — "Tehtävämme on olla pelkäämättä. Joskus se on epämukavaa. Elämässäni ollut aikoja jolloin ... tiedättekö, en puhu siitä. Uhkaukset eivät kohdistu kaltaisiani ihmisiä vastaan, vaan kaltaisteni ihmisten lapsia vastaan".

        Rehellinen journalisti ei voi murehtia mitä voi tapahtua — pitää vain jatkaa "sitä, mitä tekee".


    • Anonyymi

      Naiivius kukoisti.

      Eurooppalaisille poliitikoille Marin antoi sapiskaa Krimin miehityksen jälkeisestä myöntyväisyyspolitiikasta Putinin edessä.

      Naiivius oli vallalla myös Marinin omassa sosialidemokraattisessa puolueessa, jonka ulkopoliittiset vaikuttajat suhtautuivat kriittisesti Venäjä-politiikan tiukentamiseen.

      • Anonyymi

        NIINISTÖ—BIDEN—USA/NATO PROVOSOI SODAN EUROOPPAAN

        Maksimoidakseen sodan sytyttävän provokaation, EU-vihaajat presidentti Biden ja hänen sotapolitiikasta vastaava Victoria Nuland ja muut, houkuttelivat TP Niinistön ja Ruotsin PM Magdalena Anderssonin hakemaan Nato-jäsenyyttä joulukuussa 2021, samanaikaisesti kuin Biden provosoi Ukrainassa — tämä yhteenotto Venäjän kanssa johti sotaan.

        Tärkein syy oli, että Ukrainasta, Suomesta ja Ruotsista oli tulossa Naton jäsen.


        USA juonitteli Saksan, EU-maat, ml. Suomen ja Ruotsin vihollisuuksiin ja sijaissotaan:

        Bidenin häikäilemätön motiivi:

        NETISSÄ: Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

        NETISSÄ: The U.S. proxy war in Ukraine


        Chicagon yliopisto, USA
        John J. Mearsheimer

        Valtiotieteilijä sanoo suoraan:

        • Naton holtiton laajentuminen provosoi Venäjää ja synnyttää vihollisuudet, sodat.

        • Ensinnäkin — kyse ei ole siitä, mitä länsimaiden johtajat sanovat Naton tarkoituksen tai aikomusten olevan, vaan siitä, miten Moskova näkee USA:n/Naton eksistentiaalisena uhkana — uhkana olemassa ololle.

        • Länsimaat — erityisesti USA on päävastuussa helmikuussa 2014 alkaneesta kriisistä. Se muuttui sodaksi, joka uhkaa tuhota Ukrainan — sota voi laajentua Venäjän ja Naton väliseksi ydinsodaksi.


        Kriisin alettua amerikkalaiset ja eurooppalaiset päättäjät ja Naton johto, eivät voineet myöntää, että he olivat aiheuttaneet sodan yrittämällä integroida Ukrainan länteen.


        Suurin yhteenotto tapahtui joulukuussa 2021. Johti suoraan nykyiseen sotaan.
        Syy: Ukrainasta oli tulossa Naton jäsen.

        [Biden hönötti Niinistöä joulukuussa 2021]


        Ukrainan sota on vaarallisin kansainvälinen konflikti sitten 1962 Kuuban ohjuskriisin.

        [1962 USA vei ydinohjukset Turkkiin. Neuvostoliitto vastasi sotilaallisesti viemällä ydinohjukset Kuubaan. Oli lähellä aloittaa avoimen sodan. Olisi saattanut laajeta ydinsodaksi ja kolmanneksi maailmansodaksi]


        Ukrainan sodan perimmäisten syiden ymmärtäminen on välttämätöntä, jos haluamme estää sen pahenemisen, ja sen sijaan löytää keinon sen lopettamiseksi.

        Ukrainan, Saksan ja Euroopan ongelmat alkoivat Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä". Venäjän johtajat reagoivat välittömästi. Luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi ja vannoivat estävänsä sen.

        Nämä pyrkimykset johtivat lopulta vihollisuuksiin helmikuussa 2014, kun Ukrainan Venäjä-mielinen presidentti Viktor Janukovitsh joutui pakenemaan maasta USA:n järjestämän vallankaappauksen seurauksena.

        Vastauksena vallankaappaukseen Venäjä otti Krimin Ukrainalta.

        • Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ohjusasemista ja ydinohjuksista Krimillä ja muualla Ukrainassa, koska Nato on ydinaseliittouma, ja jos Ukraina [ja Suomi ja Ruotsi] liittyisi Natoon ja Ukrainaan [ja Suomeen ja Ruotsiin] sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi reagoida.

        Valtakirjasota

        Sitoutuminen näkyy tärkeässä asiakirjassa — USA:n ja Ukrainan strategisen kumppanuuden peruskirjassa — jonka USA:n ulkoministeri Antony Blinken ja hänen ukrainalainen virkaveljensä Dmytro Kuleba allekirjoittivat marraskuussa. Tavoitte oli "korostaa sitoutumista siihen, että Ukraina toteuttaa syvälliset ja kattavat uudistukset, jotka ovat välttämättömiä, jotta se voi integroitua täysimääräisesti Eurooppaan ja euroatlanttisiin instituutioihin.

        Asiakirja perustuu nimenomaisesti "presidenttien Zelensky ja Bidenin tekemiin sitoumuksiin Ukrainan ja USA:n strategisen kumppanuuden vahvistamiseksi". Siinä korostetaan, että molemmat maat noudattavat "vuoden 2008 Bukarestin huippukokouksen julistusta".

        Tämä johti siihen, että Venäjä sai aikaan täysimittaisen diplomaattisen vastakkainasettelun joulukuussa 2021.

        • Ei ole yllättävää, että Moskova piti kehittyvää tilannetta sietämättömänä. Alkoi keväällä 2022 mobilisoida armeijaansa Ukrainan rajalla osoittaakseen päättäväisyyttään Washingtonille. Sillä ei kuitenkaan ollut vaikutusta, sillä Bidenin hallinto jatkoi lähentymistä Ukrainaan.

        Kuten Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov asian ilmaisi: "Saavutimme kiehumispisteemme".

        Venäjä vaati kirjallisia takeita siitä, ettei Ukrainasta koskaan tule Naton jäsentä, ja että liittouma poistaa sotilaalliset voimavarat, joita se oli sijoittanut Itä-Eurooppaan vuodesta 1997 lähtien.

        Tämän jälkeen käydyt neuvottelut epäonnistuivat, kuten Blinken teki selväksi:

        "Muutosta ei tapahdu. Muutosta ei tule".

        Kuukautta myöhemmin Putin aloitti hyökkäyksen Ukrainaan eliminoidakseen Natosta näkemänsä eksistentiaalisen uhan.


        Kuvaavaa on, että länsimaiset johtajat pitivät Venäjää harvoin sotilaallisena uhkana Euroopalle ennen vuotta 2014.

        Kuten USA:n entinen Moskovan-suurlähettiläs Michael McFaul toteaa: Putin ei suunnitellut Krimin valtausta pitkään, vaan se oli impulsiivinen liike vastauksena USA:n vallankaappaukseen, jolla Ukrainan venäläismielinen johtaja syrjäytettiin.


    • Anonyymi

      SUOMI EI OLE NATOSSA EI EES PAPERILLA.

      • Anonyymi

        "Pääministeri Sanna Marin sanoi Suomen liittymisen Natoon olleen selvää samana päivänä, jona Venäjä hyökkäsi Ukrainaan."

        Revi siitä Putinisti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Pääministeri Sanna Marin sanoi Suomen liittymisen Natoon olleen selvää samana päivänä, jona Venäjä hyökkäsi Ukrainaan."

        Revi siitä Putinisti!

        Suomessa ei ole putinisteja. On viisautta pysyä pois USA-Natosta ja sen provosoimista sodista ja terroriteoista.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Itsenäisen Suomen puolustaja

        "Parhaillaan Ukrainassa meneillään oleva Venäjän silmitön mellastaminen ei olisi lainkaan alkanut, mikäli USA olisi vuonna 2014 toiminut Ukrainalle antamiensa turvatakuiden (Security Assurances 1994) edellyttämällä tavalla".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Pääministeri Sanna Marin sanoi Suomen liittymisen Natoon olleen selvää samana päivänä, jona Venäjä hyökkäsi Ukrainaan."

        Revi siitä Putinisti!

        Perustuslain vastainen jäsenyyshakemus.

        TP Niinistö ja PM Marin käyttävät asemaansa laittomasti.

        Ukrainan sota ei ole peruste hakea Naton jäsenyyttä.

        Ukrainan sodalla ei ole mitään tekemistä Suomen kanssa. Tähän löytyy tästäkin viestiketjusta ammattilaisten lausuntoja. Niitä löytyy enemmänkin.

        TP Niinistö ja PM Marin ovat täydellisen ymmärtämättömiä Ukrainan sodan suhteen. Itse asiassa valehtelevat törkeästi perustuslain vastaisesti! Pienemmästäkin on joutunut jättämmään paikkansa.

        Nato-jäsenyyshakemus on valmistelu puutteellisesti ja valheellisesti, perustuslain vastaisesti.

        PM Marin tuon sanoessaan osoittaa täydellisen tyhmyyden. Samoin Niinistö on täysin laittomalla tiellä. Mitään sotilasstrategista osaamista näillä kahdella ei ole.

        UKRAINASSA ON USA-NATON LAITON SOTA.

        USA sekaantui vieraaseen valtioon järjestämällä laittoman vallankaappauksen vain hyöttäkseen itse sodasta. Todisteet löytyvät.

        USA-NATO, rikolliset Biden ja Naton Stoltenberg ja liittoutuneet tekivät törkeän rikollisen terrori-iskun Itämerellä. Räjäytykset aktivoitiin 3 kuukautta sen jälkeen kun valmistelut oli tehty.


    • Anonyymi

      Demarit ja kepu tässä putinin poikia! Eipä kokoomuksellakaan ole kaasuputkisekoiluun mitään huomautettavaa.
      Ovathan ne kaikki veljespuolueita, arvopohjalla.

      https://youtu.be/quhNej6IPpY

      • Anonyymi

        Porilaista keskustelua,miten etenemme?


    • Anonyymi

      Niinistö sanoi sen ääneen, Suomi liittyisi Natoon ilman Ruotsia.

      Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vahvistaa, että Suomi on valmis liittymään ennen Ruotsia: ”Pitäisikö meidän nyt sanoa, että perumme hakemuksemme. Sitä emme yksinkertaisesti voi tehdä.”


      Sanna Marin (sd) sai Münchenin turvallisuuskonferenssissa muistutuksen siitä, että hän sanoi vielä tammikuussa 2022 Reutersin haastattelussa Suomen pysyvän Naton ulkopuolella hallituskauden ajan.

      • Anonyymi

        S. Niinistö, kok, on toiminut ja toimii perustuslain ja kansalaisten perusoikeuksien vastaisesti. Niinistön ohjaama media tuottaa keskitetysti USA:n narratiivin mukaista petoksellista propagandaa.


        Niinistön ja Marinin aseet terroristeille

        Rikos kansanryhmää ja ihmisyyttä kohtaan

        Henkilö S. Niinistö, kok, käyttää oman käden oikeutta sortaa Luhanskin ja Donetskin venäjänkielisiä tasavaltoja suomalaisten veronmaksajien rahoilla, yhdessä fasisti Zelenskyin kanssa.

        Vuosina 2014 ja 2015 tehdyissä Minskin sopimuksissa, YK:n turvallisuusneuvoston tuella, Luhanskin ja Donetskin tasavallat saivat autonomisen aseman Ukrainan sisällä.

        S. Niinistö rikkoo Yhdistyneiden kansakuntien, YK:n turvallisuusneuvoston päätöstä, lähettämällä suomalaisten veronmaksajien rahoilla hankittuja asejärjestelmiä ja ammuksia natsi Zelenskyille YK:n turvallisuusneuvoston päättämän tulitauon vastaisesti, Luhanskin ja Donetskin ukrainalaisia ihmisiä vastaan. Aseet on hankittu veronmaksajien rahoilla, ei Niinistön rahoilla, Suomen rajojen puolustamiseen.

        Itsevaltaiselta vaikuttavan S. Niinistön itselleen omimilla aseilla fasisti ja natsi Zelenskyi ampuu YK:n turvallisuusneuvoston Luhanskin ja Donetskin tasavalloille myöntämiä itsehallinntoja puolustavia ukrainalaisia ihmisiä.

        S. Niinistö osallistuu vieraan maan sisällissotaan, joka käynnistyi USA:n vieraaseen maahan järjestämästä vallankaappauksesta.

        Sisällissota, joka johti YK:n turvallisuusneuvoston päätökseen, alkoi heti 2014 USA:n Victoria Nulandin järjestämän Maidan-vallankaappauksen jälkeen, kun venäjän kieli käytännössä kiellettiin, niin että henkilöitä voitiin sakottaa siitä, että he puhuivat kaupassa venäjää. Kyseessä oli hyökkäys venäjän kieltä ja kulttuuria vastaan ja Ukrainan itäosien väestön väkivaltainen tukahduttaminen. /Oregonin yliopisto, USA, John Bellamy Foster. Verkossa: The U.S. proxy war in Ukraine


        Vastuuton S. Niinistö tukee asetoimituksilla Zelenskyille tosiasiallisesti Yhdysvaltoja, jonka sota Ukrainassa on samalla sota Saksaa ja EU-maita ja Suomea vastaan:

        Verkossa: Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa.

        USA tuhoaa Ukrainan sodan kautta Eurooppaa, Saksaa ja EU-maita, jotka se näkee kilpailijana.


        USA-Naton ja Stoltenbergin terrori-isku Saksan ja EU-maiden yritysten ja kotitalouksien energiaturvallisuudelle tärkeään, halpaa putkikaasua toimittavan Nord Stream yhtiön kaasuputkilinjastoon.

        Verkossa: Nord Stream pipeline SABOTAGE clearly orchestrated by ruthless Biden regime: Nuland, Biden and Sen. Johnson all demanded “ending it permanently” by any means necessary

        Verkossa: Whodunnit? – Facts related to the sabotage attack on the Nord Stream pipelines

        Hakusanoiksi: Liz truss it has been done


        THE WASHINGTON POST
        7. syyskuuta 2022

        Wounded Ukrainian soldiers reveal steep toll of Kherson offensive

        Ukrainalainen sotilas: Menetimme viisi venäläisten menettämää yhtä kohti.

        “We lost five people for every one they did,” said Ihor, a 30-year-old platoon commander who injured his back when the tank he was riding in crashed into a ditch.

        “They used everything on us,” said Denys, a 33-year-old Ukrainian soldier whose unit fell back from a Russian-held village after a lengthy barrage of cluster bombs, phosphorous munitions and mortars. “Who can survive an attack for five hours like that?” he said.

        "He käyttivät kaikkea meitä vastaan", sanoi Denys, 33-vuotias ukrainalaissotilas, jonka yksikkö vetäytyi venäläisten hallitsemasta kylästä rypälepommien, fosforiammusten ja kranaatinheittimien pitkän tulituksen jälkeen. "Kuka voi selvitä viiden tunnin hyökkäyksestä?" hän sanoi.

        2.

        INTERPOL

        The Guardian
        2. kesäkuuta 2022

        Ukrainaan lähetetyt aseet päätyvät maailmanlaajuiseen harmaaseen talouteen ja rikollisten käsiin, Interpolin johtaja on sanonut.

        Arms sent to Ukraine will end up in criminal hands, says Interpol chief

        "Rikollisryhmät pyrkivät hyödyntämään näitä kaoottisia tilanteita ja aseiden saatavuutta, jopa armeijan käyttämien aseiden ja raskaiden aseiden saatavuutta. Näitä on saatavilla rikollisilla markkinoilla ja ne luovat haasteita. Yksikään maa tai alue ei voi käsitellä sitä eristyksissä, koska nämä ryhmät toimivat globaalilla tasolla."

        Interpolin johtaja:

        "Voimme odottaa aseiden tulvan Eurooppaan ja sen ulkopuolelle. Meidän on syytä olla huolissamme, ja meidän on odotettava, että näitä aseita kuljetetaan paitsi naapurimaihin myös muihin maanosiin."


      • Anonyymi

        Sanna Marin (sd) sai Münchenin turvallisuuskonferenssissa muistutuksen siitä, että hän sanoi vielä tammikuussa 2022 Reutersin haastattelussa Suomen pysyvän Naton ulkopuolella hallituskauden ajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanna Marin (sd) sai Münchenin turvallisuuskonferenssissa muistutuksen siitä, että hän sanoi vielä tammikuussa 2022 Reutersin haastattelussa Suomen pysyvän Naton ulkopuolella hallituskauden ajan.

        Tulisiko Suomen edetä puolustusliittoon jo ennen länsinaapuriaan.

        Valtaosa Ylen turvallisuuspolitiikkaa koskevaan kyselyyn vastanneista eduskuntapuolueista on sitä mieltä, että tulisi.

        Tällä kannalla ovat kokoomus, perussuomalaiset, keskusta, kristillisdemokraatit ja Liike nyt.

        Vasemmistoliitto on kyselyssä ainoa, joka kertoo selkeästi vastustavansa Ruotsin jättämistä taakse. Rkp ja vihreät eivät ota kysymykseen kantaa,

        SDP kieltäytyi vastaamasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulisiko Suomen edetä puolustusliittoon jo ennen länsinaapuriaan.

        Valtaosa Ylen turvallisuuspolitiikkaa koskevaan kyselyyn vastanneista eduskuntapuolueista on sitä mieltä, että tulisi.

        Tällä kannalla ovat kokoomus, perussuomalaiset, keskusta, kristillisdemokraatit ja Liike nyt.

        Vasemmistoliitto on kyselyssä ainoa, joka kertoo selkeästi vastustavansa Ruotsin jättämistä taakse. Rkp ja vihreät eivät ota kysymykseen kantaa,

        SDP kieltäytyi vastaamasta.

        Mitä mieltä itse olet.


    • Anonyymi

      Kuiva ja kutiseva päänahka kannattaa pyrkiä hoitamaan mahdollisimman nopeasti, sillä terve hiuspohja on edellytys vahvoille ja hyvinvoiville hiuksille. Tässä artikkelissa kerromme yleisimmät syyt sille, mistä päänahan kuivuus, ärtyneisyys ja kutina voivat johtua. Käymme läpi mm. miten voit tunnistaa onko kutinaan syynä kuiva päänahka vai hilse. Sen lisäksi jaamme parhaat kuivan ja kutiavan päänahan hoitokeinot, joten jatka lukemista!

    • Anonyymi

      SANNA MARIN JÄLKIJUNASSA TULEE NATOON, VASTA VENÄJÄN HYÖKÄTTYÄ.
      ONNEKSI EI EHTINYT HYÖKÄTÄ ENSIKSI......
      Ois se jos suomalainen tykistö, suomalaisvoiiin venäjä kävisi sotaa ukrainalaisia vastaan......ha...haaaa.....

      • Anonyymi

        Älä pelkää Laura Huhtasaari persuista tulee erottamaan Suomen EU:sta, niin ei tarvitse liittyä Natoon ja ovet on sen jälkeen auki ryssille vallata Suomi.


    • Anonyymi

      Onneksi vaihtoehtomediassa kirjoitetaan totuuksia Naton huonoista puolista. Joku edes yrittää totuuksia kansalle kertoa.

      • Anonyymi

        Esim Sanna Marin (sd) sai Münchenin turvallisuuskonferenssissa muistutuksen siitä, että hän sanoi vielä tammikuussa 2022 Reutersin haastattelussa Suomen pysyvän Naton ulkopuolella hallituskauden ajan.

        Sanna Marin mielipide muuttuu kokoajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Esim Sanna Marin (sd) sai Münchenin turvallisuuskonferenssissa muistutuksen siitä, että hän sanoi vielä tammikuussa 2022 Reutersin haastattelussa Suomen pysyvän Naton ulkopuolella hallituskauden ajan.

        Sanna Marin mielipide muuttuu kokoajan.

        Maailma muuttuu kultaseni. Ei persutkaan enää halua ryssän kanssa tehdä kauppaa tukeakseen Venäjän sotaa Ukrainassa länsimaita vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maailma muuttuu kultaseni. Ei persutkaan enää halua ryssän kanssa tehdä kauppaa tukeakseen Venäjän sotaa Ukrainassa länsimaita vastaan.

        Vasemmistoliitto on kyselyssä ainoa, joka kertoo selkeästi vastustavansa Ruotsin jättämistä taakse. Rkp ja vihreät eivät ota kysymykseen kantaa,

        SDP kieltäytyi vastaamasta.

        Sanna Marin (sd) sai Münchenin turvallisuuskonferenssissa muistutuksen siitä, että hän sanoi vielä tammikuussa 2022 Reutersin haastattelussa Suomen pysyvän Naton ulkopuolella hallituskauden ajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vasemmistoliitto on kyselyssä ainoa, joka kertoo selkeästi vastustavansa Ruotsin jättämistä taakse. Rkp ja vihreät eivät ota kysymykseen kantaa,

        SDP kieltäytyi vastaamasta.

        Sanna Marin (sd) sai Münchenin turvallisuuskonferenssissa muistutuksen siitä, että hän sanoi vielä tammikuussa 2022 Reutersin haastattelussa Suomen pysyvän Naton ulkopuolella hallituskauden ajan.

        Miten itse asian näkisit.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe