Miten käy Lintilän?

Anonyymi-ap

Kepun kannatusluvut ovat karmean huonot ja siihen päälle tuli vielä Lintilän whatsapp- kohu. Mikä lienee Mikan kohtalo, vieläkö kannatus ja äänet riittää Arkadianmäelle, vai joko maakunnan kepulaiset siirtyvät äänestämään Sari Innasta.

11

370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kepulaiset taitaa paniikissa puukottaa toisiaan selkään. Virheitä kaivetaan urakalla esiin.

      • Anonyymi

        Suomen poliittinen järjestelmä jota hallitsee kokoomus diktatuurilla näyttää ampuvan pistoolilla oikein urakalla muita puolueita jos ukrainan sotaa ei pidetä yllä.
        Ilkeä kokoomus on syyllinen keskustan alhaiseen kannatukseen. Tosin Juha Sipilän ollessa pääministeri Sipilä ja Orpo puhuivat pahaa yhteishenggessä turkulaisesta...

        Kokoomus kumminkin omistaa median ja median naamattomat ja nimeltä tuntemattomat miljonääri sijoittajat ovat niitä pahimpia Sipilän kiusaajia. Jos legitiimi jatkuu näin ja tuomitsette tätäkin lisää niin teidän pitää viedä isä meidän vankilaan. On annettava poliittinen legitiimi keskusta puolueelle!

        Ystävällisin terveisin Jeesus Kristus Katolilainen!


    • Anonyymi

      Kun galluppeja katsoo niin paniikkiin on Kepussa totisesti aihetta, viime eduskuntavaaleissa tai Kepun äänisaalis olla jotain 13,5-14%, nyt ennustetaan kannatuksen jäävän 9-10% tietämille. Se on karua luettavaa kuukausi ennen vaaleja.

      Mutta jos vaalitulos menee Kokoomuksen, Demarien ja Persujen välillä tiukaksi niin Kepulla voi olla pelin paikka kun hallitusta muodostetaan. Vaikka Persut voittaisivat ja aloittaisivat hallitustunnustelut, eivät he välttämättä löydä hallituskumppaneita enemmistöhallituksen muodostamiseksi. Silloin voidaan nähdä vaikka sellainenkin hallitus missä ovat Kokoomus, Demarit päähallituspuolueina ja Keskusta, RKP tai Kristilliset apupuolueina. Oppositio olisi silloin hajallaan kun sinne jäisivät poliittiset äärilaidat eli, Persut, Vihreät ja Vasemmistoliitto. Persuille tällainen vaihtoehto olisi kauhistuttava, voitetaan vaalit ja päädytään silti oppositioon.

      • Anonyymi

        Pessimististä jankkausta jankkauksen perään. Tuollaista kauheeta paskaa kirjoitti iltalehti viime eduskuntavaaleissa vuonna 2019 ja nyt näköjään ihmiset matkivat väsyneillä aivoilla ilalehti media paskan kirjoituksia.


    • Anonyymi

      Lintilästä tulee luultavasti pääministeri ja aivan varmasti myöhemmin presidentti.

      • Anonyymi

        Lintilällä on alkoholiongelma!


      • Anonyymi

        Mika Tapani Lintilä on tuli hevonen kiinalaisessa horoskoopissa ja Juha Sipilä on metalli härkä kiinalaisessa horoskoopissa.
        Mikään muu yhdistelmä ei ole niin hyvä kiinalaisessa horoskoopissa kuin hevosen ja jonkun toisen nelijalkaisen.
        Jos joku väittää että Juha Sipilä ja Mika Lintilä ei olisi hyvä voima tekijä keskusta puolueen demokratiassa, niin sellainen ihminen luultavasti vihaa myös demokratiaa. Demokratia on historiaa, kulttuuria ja politiikkaa.

        Nykypäivänä demokratia on nyt politiikkaa, politiikkaa ja politiikkaa, siitä on syntynyt blaa...blaa...blaa... eli koronavirus ja jos nykypäivän demokratia ei muutu niin tulee kirous supervaltiosta, eli yhdysvalloista jossa jenkit ovat Taivaan isän, isä meidän siunaamia demokratian nimeen voimakkaammin kuin edesmennyt Elizabeth2, Joe Biden tai kukaan muu vaikutusvaltainen ihminen tällä hetkellä elossa maapallossamme. Demokratian pitää muuttua sellaiseksi että historia tulee euroopasta, kulttuuri amerikasta ja politiikka kiinasta. Demokratian pitää olla historiaa, kulttuuria ja politiikkaa. Demokratia ei voi olla vain politiikkaa, politiikkaa ja politiikkaa. Jos demokratia on vain politiikkaa niin koko maapallo on laajalti vain median omistamaa diktatuuria ajan myötä ellei päästä demokratian alkuperäiseen standardiin.

        Ilman demokratian ajatuskarttaa, siitä että demokratia ollaan jaettu kolmeen osaan, historiaan, kultturiin ja politiikkaan, ilman sellaista ajatuskarttaa jos tehdään politiikkaa suomessa, niin silloin poliittinen suomi on hyökännyt suomen puolustusvoimia, eli suomen armeijaa jos tulkitsen nyt Taivaan isää, isä meidän

        Ystävällisin terveisin Jeesus Kristus Katolilainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lintilällä on alkoholiongelma!

        Suomessa on erittäin paljon päihdeongelmia. Suomessa on paljon rahaa koska Suomi kuuluu Englannin Kruunun alaisuuteen ja Englannin Kruunu auttaa suomea tosi paljon. Punta ja punnan arvo on sidoksissa Suomen Tasavallan kanssa ja jos suomalaisella miljonäärillä on yhteys Englannin Kruunun haltijaan joka tietää tarkalleen punnan arvon niin silloin voidaan keinotella rahaa sijoittelemalla rahaa englannin puntaan. Jos suomessa opetettaisiin ihmisiä säästämään rahaa ja olemaan tarkkoja ekonomiasta ja sitä miten ekonomia toimii niin silloin suomessa ei käytettäisi niin paljon päihteitä.

        Ystävällisin terveisin Jeesus Kristus Katolilainen


    • Anonyymi

      Ja saaga saa jatkoa taas uudella käänteellä. Luin Seiskaa.....

    • Anonyymi

      Lintilällä on lehtitietojen mukaan siis myös salasuhde. Sen verran epäluotettavaa tämä Keskustan toiminta, että eivät tule saamaan minun ääntäni.

    • Anonyymi

      joutais peruspäivärahalle n. 5 vuodeks niin oppis ymmörtään tavallista tallaajaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      95
      6876
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2696
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2283
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      84
      1960
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1487
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1304
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      31
      1257
    Aihe