Pluto vesimiehessä, ennusteet vuoteen 2044

Anonyymi-ap

https://www.jessicaadams.com/2023/02/04/blog/pluto-in-aquarius-the-next-five-years/

Arvioidut Yleiskuvat:

Uudet rajat Euroopassa ja USA:ssa sekä Britanniassa. Skotlanti itsenäistyy ja Irlanti yhdistyy.

Yksittäinen bensa-/kaasuauton omistus korvataan naapurin yhteisillä sähköautoilla ja minibusseilla.

*YK:n täydellinen muutos tai korvaaminen. Sama Kansainyhteisön ja Naton kanssa. YK:n risteys alkaa 22., 23. ja 24. maaliskuuta 2023 YK:n kriittisessä konferenssissa New Yorkissa.

*Monarkian loppu, kuten edesmennyt kuningattaremme Elisabet II tiesi, kun astuimme samaan kiertokulkuun, joka synnytti tasavallan Ranskassa ja aristokratian, kuningas ja kuningatar, lopun. Selviääkö monarkia?
Meillä on Uranuksen tai Neptunuksen kanssa Vesimiehessä syntynyt sukupolvi, joka kokee Pluton (voiman) kulkemisen liitettynä karttoihinsa. Ehkä ei. Sukupolvi Vesimies ei tee elitismiä tai perinnöllisiä etuoikeuksia.

*Yhden maailman digitaalinen valuutta. Ei rikkaille eliiteille (Bitcoin), vaan ihmisille. Se saattaa kadota sen jälkeen, kun Uranus lähtee Härästä v. 2026, mutta se, mitä tapahtuu toukokuusta 2023 toukokuuhun 2024 Jupiterin kanssa Härässä, tekee meistä kaikista rikkaampia. Netistä joka tapauksessa.

*Kun Jupiter 1-Gemini-kolmioi Pluton 1-Vesimiehen välillä 31.5.2024-3.6.2024, vanha Twitter , Instagram ja Facebook korvataan uudella sosiaalisella medialla, joka muuttaa maailmaa. Sinulla on valtaa. Ei miljardööri.

6

2188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://portamur.ru/blogs/astrolog/9928.html

      Vesimies on Leijonan vastakkainen merkki. Leo on merkki monarkiasta, johtajuudesta. Monet pitkään vallassa olleiden valtioiden johtajat syntyivät Pluton ollessa Leijonassa (Putin, Lukashenko, Xi Jinping, Erdogan). Pluto Leijonassa (1939-1957) on erittäin vahva, se antaa tarpeen itsevakuutukselle ja autoritaarisuudelle.
      Pluton tulo tähän merkkiin alkoi ww2 alkamisesta, taistelusta maailman herruudesta. Tämän sukupolven edustajat ovat itsevarmoja, yleensä johtavat ja hallitsevat. Pluto Leijonassa voi antaa energiaa vanhuuteen asti. Muuten, myös Yhdysvaltain presidentti Joe Biden ja hänen edeltäjänsä Donald Trump syntyivät Pluton kanssa Leijonassa.

      Vesimies on merkki demokratiasta ja vapaudesta, ja Vesimies ei elä vain omien, vaan myös muiden ihmisten, koko ihmiskunnan etujen mukaisesti. Ja esim. Leijona toimii suuremmassa määrin halujensa ja etujensa perusteella, hän ajattelee vähän muita.
      Leijonalle on luonnollista olla johtaja, eikä Vesimies halua aina olla keskellä, ei halua käskeä, hän kunnioittaa toisten ihmisten vapautta, ja on valmis tekemään heidän kanssaan tasavertaista yhteistyötä, jos he on yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja ajatuksia.

      Pluto Vesimiehessä ei jätä mahdollisuutta konservatiivisille diktaattoreille. Tämä on kriisin ja autoritaaristen hallintojen kaatumisen aikaa. Ne romahtavat joko sisältä (uudistukset / vallankaappaus) tai ulkopuolelta (vallankumous, sota) tapahtuvien toimien vuoksi.
      Pluton viimeinen kulku Vesimiehen läpi tapahtui 1700-luvun lopulla, jolloin oli Ranskan vallankumous, ja yleisesti vapaa-ajattelu lisääntyi Euroopassa.

      On huomionarvoista, että juuri ennen Pluton siirtymistä Vesimieheen v. 1776, sen rakenteessa muodostui uusi Yhdysvaltojen valtio. Eri tilojen yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi. Siksi voimme odottaa jotain samanlaista - joidenkin maiden, alueiden yhdistymistä yhteisten etujen vuoksi tai yhteisen uhan alla. USA syntyi yhdistämällä 13 brittiläistä siirtomaata, jotka julistivat itsenäisyytensä. Vapaussota jatkui vuoteen 1783 ja päättyi kolonistien voittoon. V. 1787 hyväksyttiin perustuslaki ja v. 1791 Bill of Rights, joka rajoitti merkittävästi hallituksen toimivaltaa suhteessa kansalaisiin.

      USA:n luominen oli ensimmäinen yritys ihmiskunnan historiassa toteuttaa demokratiaa kansallisessa mittakaavassa. Mutta USA alkoi vaatia maailman suurvallan roolia. 1800-luvun lopulla he julistivat sodan Espanjalle ja voittivat sen. USA sai paljon painoa ww1:n seurauksena, ja ww2 nosti USA:n maailman yläpuolelle ja dollarin dominanssi tuli globaaliksi.

      Tämä hegemonia ei ulottunut NL:on, Kiinaan ja itäblokin maihin, mutta USA alkoi työstää tätä. Jokin meni kuitenkin pieleen. Ensinnäkin NL rikkoi "ison kepin politiikkaa" järjestämällä vallankumouksen Kuubassa v. 1959 ja vakiinnuttamalla itsensä aivan USA:n viereen. Sitten syntyi ongelmia Lähi-idässä ja Vietnamissa. Maailma näki, että USA ei ole niin kaikkivaltias kuin miltä se näytti ennen. Lisäksi USA:ssa alkoi joukkopsykoosi, jonka aiheutti NL:n uhkaama USA:n atomipommitusten sarja.

      USA jatkoi taloudellista laajentumistaan ​​ja kietoi melkein koko planeetan dollarivelkoihinsa. Mutta nyt tämän tilan horoskoopissa Pluto palaa, ja tämä viittaa siihen, että radikaaleja muutoksia voi tapahtua.

      Vesimiestä pidetään Venäjän merkkinä, joten Pluton saapuminen tähän merkkiin on jopa pelottavaa. Pluton periaate: "Muutu tai kuole." Tämä on äärimmäisyyksien, poikkeavuuksien planeetta, se voi antaa suurta voimaa ja voi tuhota kaiken maan tasalle.
      Pluton viimeinen jakso Vesimiehessä oli yleisesti ottaen suotuisa Venäjälle. Tämä oli Katariina II:n hallituskausi, joka hallitsi Venäjän valtakuntaa vuoteen 1796 saakka, koko Pluton vesimiehessä oleskelun ajan. Ei ollut sattuma, että Katariinaa kutsuttiin "Suureksi". Hän loi yhden Venäjän historian kirkkaimmista sivuista.

      Katariina II:n ansiosta Venäjä laajensi aluettaan Krimille, Pohjois-Mustanmeren alueelle, Pohjois-Kaukasiaan, Länsi-Ukrainaan ja muihin maihin. Katariina II:n hallituskausi pysyi historiassa ja muistissa "kultaisena aikakautena".
      On mahdollista, että Pluton kulkeminen Vesimiehessä seuraavan 20 vuoden aikana vahvistaa myös Venäjän asemaa.

      Pluton aika Vesimiehessä on tieteellisen, yhteiskunnallisen ja poliittisen vallankumouksen aikaa. Tässä merkissä Pluto on kutsuttu muuttamaan yhteiskuntajärjestystä ja muuttamaan maailmaa. Suuntaus on hajauttamiseen. Tämä on tieteen ja teknologian, ilmailun ja avaruuden nopean kehityksen aika, ehkä avaruussotilaallisten joukkojen luominen.

    • Anonyymi

      http://realfaq.ru/discussion/13981/pluton-v-vodolee-v-2024-godu-mirovaya-peremena-zhizni

      Pluton siirtymisen Vesimieheen (2024-2043) yhteydessä on järkevää verrata tämä asema ja sen aiemmat kulkureitit tämän merkin läpi.
      Ero Pluton lähimmän menneen jakson välillä (1777-99) ja tulevan ajanjakson (2024-43) välillä siinä, että menneisyys oli melkein täysin Neptunuksen kanssa Vaakassa, ja tulevaisuus on enimmäkseen Neptunuksen kanssa Oinaassa.

      Oinas Neptunus antaa halun vapautumiseen. Sen alaisuudessa 1800-luvulla oli sota orjuuden poistamiseksi USA:ssa ja Ranskassa "Pariisin kommuuni" (ensimmäinen kommunistinen vallankumous).
      Pluton aiempi asema Vesimiehessä 1700-luvulla avasi Pandoran vallankumousten lippaan - pääosin Ranskassa mottollaan "vapaus, tasa-arvo, veljeys", ja levitti tätä ajatusta ympäri maailmaa.

      Neptunuksen lieventävä hetki hillitsevässä Vaakassa löysi vastapainon tälle liikkeelle, muuttaen ajatuksen yleiseurooppalaisesta vallankumouksesta Napoleonin sodiksi rajojen uudelleen piirtämisellä ja vallan diplomaattisilla peleillä.
      Tässä on Pluton (2024-43) tuleva vesimiehen kulku Oinaan Neptunuksen (2026-39) alla uhkaa olla laajempi ja ratkaisevampi verrattuna 1700-luvun loppuun.

      Tulee halu vapauteen laajassa merkityksessä, vapautumiseen valtiokoneiston sorrosta, sen erityispalveluista, talouden paineista kaikilla elämänaloilla, myös henkisellä, ja koko byrokratiasta.
      Ehkä valtion käsitteen muutos, nationalismin teema, toisten erottaminen muista, heikkenee, mutta niiden kansojen taistelu, joilla ei ole arvokasta paikkaansa maailmassa (esim. kurdit) se tehostaa.

      Nykyinen tuhoisa vastarintaprosessi toimistooikeudellisen, spekulatiivisen pankkitoiminnan länsimaisen sivilisaation mallin maailmanlaajuista sortoa vastaan, jota ilmentää erilainen terrorismi, löytää todennäköisesti hyväksyttävämpiä vastustusmuotoja yksinapaista arvojärjestelmää vastaan.

      Uskonto, etenkin kristinusko kokee todennäköisesti uuden kriisin tai jakautumisen, kuten aikaisempina jaksoina. Tulevaa ajanjaksoa voidaan verrata Pluton Vanhempaan kauttakulkuun Vesimiehessä (1534-47), jolloin se oli myös yhteydessä Neptunuksen Oinas-jaksoon. Tänä aikana näemme perustavanlaatuisen muutoksen maailmassa, joka eli uskonnon pohjalta. Tämä on uskonpuhdistuksen eli katolisuuden kriisin aikaa.

      Lutherin ja Calvinin vallankumoukselliset uudistukset ilmestyvät, kirkon kahleet, jotka hallitsevat kaikkea elämää, murtuvat Länsi-Euroopassa. Venäjällä teologit kyseenalaistavat aiemmin ilmaistun ajatuksen "Moskova on kolmas Rooma". Ja samaan aikaan maailmanajatuksessa tapahtuu tieteellinen vallankumous - Kopernikuksen teorian synty, joka johti ihmisen aseman uudelleen ajattelemiseen maailmankaikkeudessa, hän ei ole enää sen keskipiste. , eli maailma osoittautui radikaalin suureksi, ei geosentriseksi, eikä siksi ihmiskeskiseksi.

      Aikaisempi Pluton ja Neptunuksen aseman aika samoissa merkeissä oli 1043-1057, ja sille on tunnusomaista kristinuskon jakautuminen katolilaisuuteen ja ortodoksisuuteen. Jakautumista edelleen näiden planeettojen tulevalla kaudella 2000-luvulla, ja antaa ehkä uuden haaran jonkinlaisen tieteellisen kristinuskon muodossa.
      Vesimiehen ja Neptunuksen painottaminen Oinaassa antaa sysäyksen uskonnon vapautumiselle antitieteellisistä opeista, jotka estävät sitä ottamasta merkittävää roolia sivilisaation kehityksessä.

      Aikaisemmalla kaudella, yhdessä Oinaassa olevan Neptunuksen kanssa, 62-75 jKr., kristinuskon tärkein perustaja Euroopassa Pietari ristiinnaulittiin ja Paavali teloitettiin saarnaamisen vuoksi.
      Kristinusko oli Roomassa, ja siitä tuli myös alku sisäisille prosesseille, jotka johtivat vallankumouksellisen kristinuskon tulevaan voittoon pakanallisuuden takautuvasta ideologiasta koko muinaisessa maailmassa.

      V. 2024 tuleva Pluton siirtymä on merkki mm. avaruudesta, Neptunuksen sisällyttäminen Oinaassa, hengen riippumattomuuden merkki, muuttaa elämän syvät motivaatiot ja intressit suuntaamalla sen päätavoitteet uudelleen. Ne muuttuvat aineellisista ja taloudellisista, kansallisvaltiollisista eli ihanteen kuvista.

      Talouden prioriteetin teema jättää ihmiskunnan ensimmäisestä suunnitelmasta aineellisen ja valtion hallinnan liiallisesta taakasta kohti uusia kollektiivisen vuorovaikutuksen ja itseorganisoitumisen muotoja, vapaammin byrokraattisen valtamallin formalismista.
      Innovaatio ja muutos tulevat etualalle ja liiallista vallankumouksellista henkeä, avaa ihmiskunnalle uusia näköaloja, tuhoaa vanhoja stereotypioita ja perinteitä, siirtyy pois klassisista konservatiivisista taiteen arvoista, alkuperäisen etusija korvaamattoman yli, uusi vanhan yli, irrallinen-ideaali käytännöllisen-täydellisen edelle.

      Tunneelämästä tulee pinnallista ja kylmää alkuvaiheessa (kunnes Neptunus Oinaaseen), vaikkakin ilmeistään suora (muistaa 1960-lukua, jolloin Uranus liittyi Plutoon Neitsyessä). Esteettiset suuntaviivat muuttuvat menneisyyden täydellisyydestä tulevaisuuden ihanteellisuuteen. Tätä ajanjaksoa ei voida kutsua rauhalliseksi.

    • Anonyymi

      Eikö blogitekstitkin ole copyrightilla suojattuja? Mitähän Se Jessica tykkää että käännät suomeksi hänen sepustuksiaan? Oletko hankkinut häneltä luvan?

    • Anonyymi

      ...no on joutilailla jotakin...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1829
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe