Kaupungintalo suunnitelmat

Anonyymi-ap

Aikooko Kiteen kaupunki auttaa konkurssi kypsää yritystä ? Aikeena ostaa liiketalon toimistotiloja omaan käyttöön. Olisiko parempi odottaa konkurssi huutokauppaa jolloin tilat saa pilkkahintaan.
Entisen kaupungintalon purku pelkästään tulee maksamaan noin 400 000 euroa.
Parkkialue työntekijöille ja asiakkaille ?
Kirjasto, lakkautetaanko ?
Piti tulla mahdollisesti kaupungintalon yhteyteen.
Jäitä hattuun. Kaikki alueen kunnat yhdistetään Joensuuhun 10 v kuluessa. Tällöin kaikki virastot löytyvät samasta osoitteesta. Keskushallinnon alakonttori mahtuu Kupiaisen tyhjään etusiipeen.
On vielä mistä valita tarvittavat neliöt.

15

611

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Liiketalon tiloihin tehdään Uusi Vastaanottokeskus RättiPäille !

  • Anonyymi

   Kuntalaisetkin vähenee 10 vuodessa. Nyt on iäkkäimpiä moninkertaisesti muihin nähden. Soteakin helpottaa. Digille menee sote ja virastot. Etätyö jäänee/tulee toimistotöissä. Kirjasto lakisääteinen, vielä, ellei tarve katoaa ym. Yhteistiloja keskustoihin ehkä järkevin, jos niillekään on käyttäjiä.

   Kunnan piti luopua home-ja turhista tiloista, ei edisty? Sote vuokraa siltä aikansa joitakin, entä sitten? Koululaisia 1-2 luokkaa/ kunta? Eikös hallitiloja ole tyhjillään mihin vaan? Siirrettäviä vuokraparakkeja käytetää paljon. Kuntia ym. yhdistyy ja muutos on jatkuvaa.

  • Anonyymi

   Oma auto oltava ja auton koko on kasvanut, monet kuskit mm iäkkäitä ja sairaita. Keskustan ikivanhat (silloin eri automäärille) pussinperäparkit/ suojaistutukset olisi pitänyt miettiä ensin uusiksi eikä maksaa suunnitelmista tiealueen kaventamiseksi mm pysäkeillä.

   Jos eläjiä seudulla riittää. Karsittu julkinen liikenne ei ainakaan sitä edistä.

  • Anonyymi

   20.000 asukasta on monessa palvelussa (sote, te-keskus) alaraja. Keski-karjala ei riitä siihen, yhdistellään ja pitäjiä pukkaa. Historia toistaa itseään, nyt raha ei riitä. Kirkon puolikin yhdistyy. Kolmas sektori eli yhdistykset halutaan yhteiskunnan avuksi jo nyt monessa asiassa. Ehkä sen jälkeen suku tai oma apu on ainoa keino.

  • Anonyymi

   Kuinka monta virkahenkilöö nyt tarvii työtilaa? Voiko hajasijoittaa? Avokonttoreiksi on muutettu usein, työtilat n 70 %:lle eikä juurikaan ikiomia työpisteitä. Saleja ja tiloja usein tarjolla muualta kokouksille.

  • Anonyymi

   Eikös ketiläiset jo ollu valamiiks siellä? Muutama lissee siihen.

  • Anonyymi

   On päättäjien tehtävä tunnistaa ja tunnustaa tosiasiat. Jos kerta koululaisillekin on kelvattava viipalemökit liisattuna, miksi ei virkamiehille. Anteeksi, virkahenkilöille. Noista tiloista päästään nopeasti eroon ilman purkukustannuksia. Kokoustiloja on riittävästi, mm Kitee-sali ja hyödynnetään esim kansan- ja kansalaisopiston ja koulujen luokkatilat lautakunta käyttöön. Samoin yhdistystoimintaan. Jokainen myös siivoaa jälkensä. Tuolloin säästetään siivouskuluissa. Säästöthän aloitetaan yleensä siivoojista. Vaikka heidän tekemättömät työt näkyvät heti, toisin kuin virkahenkilöiden.
   Samalla KUN tulee uusia kuntaliitoksia, voidaan tarpeettomat virkahenkilöt vapauttaa työtehtävistään. Perusteena tarpeeksi hienojen työtilojen puute. Liisari vei tilat mennessään maksamattomien vuokrien takia. Tällätavoin päästään eroon molemmista joutavista kuluista tuotannollisista ja taloudellisista syistä.
   Siirtymämatkoille jokainen hankkii potkulaudan ja se hyväksytään verovähennyksiin. Mutta sillä ehdolla että henkilö on tehtävässään vähintään verovuoden samalla paikkakunnalla. Sama väline siunsotkun käyttöön.
   Paitsi ambulanssi ja paloauto.
   Vaikkakin olisivatkin ehkä nopeammin käytössä....

  • Anonyymi

   Asukkaat ja kunnan muut jäsenet voi aina yrittää vaikuttaa, tarpeita ja ideoita kehhiin. Päättäjien pitäisi seurata niitä. Hallinnon rattaat ollu vuan hittaat monessa, mualiman muutos on noppeeta ja jatkuvoo. Ennakoijakin pittää, suunnitelmia ja tilastoja löytyy avuks. Ainoostaan kaikenmoisella aktiivisuuvella ja toisiaan tukemalla syrjäseutu pyssyy hengissä.

  • Anonyymi

   Hijasta on, kun selevittelyjä uutisoitu v 2006 lähtien, muttei suatu aikaseks enempee kun sulukemiset. Mitä tiloja kunta omistaa, onko yhtään tervettä rakennusta?

   Tyhjii tiloja ollu monta tuona aikana tarjolla, koulujennii läheltä, ei oo soppuu syntyny. Hyvässä muussa käytössä ovat nyt. Kun uotteelloo pitkään, aika hoitaa tai tarve (ehkä asukkaatkii) hävijää.

  • Anonyymi

   Kunta jo vuokraa ja remontoi ns museo/ näyttelytilan. Lienee kunnan toimialaa. Siihen(kin) olisi mahtunut kai toimisto ja/ tai kirjasto. Linkin puistoalue, Tuomelan pelto, meijerin seutu (ehkä muitakin) on keskeinen ja avara, vaikka vuokraparakeille.

  • Anonyymi

   Jos on konkkauhka, se(kin) sääntely on hyvä tuntea, ettei tule ylläriotsikoita.

  • Anonyymi

   Onko väkimäärä about Kitee 9500, Tohmis 4000, Rääkkylä 2000? On monta kunnantaloa, koulua, kirjastoa, koulu- talous-, ympäristö-, teknistä-, rakennus-, kulttuuritoimea ym. Mihin käyttöön tilat ovat halvalla ja järkevästi muutettavissa, jos hallintoa puretaan tai muutetaan seutukunnan yhteiseksi, vaikka niitä elimiä on jo purettu. Soutaa, huopaa?

   • Anonyymi

    Nämä mainitsemasi monumentit just kyllä riittää tälle seutukunnalle. Jää osa vielä jatkossa tyhjäksi. Valtiovallan on myös muutettava avustuslinjaa. Esim Tohmajärven viimeistä opintemppeliä olisi pitänyt punnita tosiasioiden valossa, ei tunteiden. Kohta yhdistetään kouluja 45 km säteellä ja harpin piikki on Kiteellä. Tällöinkään kellään ei ole sen pitempi koulumatka kuin Kiteen Kyyrönniemestä on nyt. Höpötys vetovoimatekijöistä voidaan lopettaa. Vetovoimatekijät eivät maksa veroja.
    Lusikan joutuu sovittamaan vaikka sitten rumaan käteen useimmat asukkaat läpi pitkän ja avaran kotimaamme. Tämän myöntäminen olisi ollut tärkeää ajat sitten. Törmäys olisi ollut siedettävämpi myös niille jotka ovat tottuneet jatkuvaan hyvinvoinnin kasvuun sekä vain helppoon elämään.


  • Anonyymi

   No, nyt täyttä asiaa!,

  • Anonyymi

   Jos on ees katot kunnossa, suapihan niistä aurinkolämmön kerräilyyn alustoja. Säilyy jouto-, suo-, pelto- ja etennii tonttimua, jos sen kysyntä riehaantuu, heh. Riippunnoo sähkön hintakehityksestä tuonkii kannattavuus, kellään ei oo se tiijossa, van kauppa käyp.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jasmin Voutilainen poistui kuvioista.

   No, salkkarit on muutenkin huono ohjelma ollut jo vuosia.
   Maailman menoa
   305
   30585
  2. Jasmin Voutilainen is dead!

   Näyttelijä kuoli 27-vuotiaana, muusikkoiässä. Osanotto suruun. https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000009463002.html
   Maailman menoa
   101
   15921
  3. Jasmin Voutilainen on kuollut

   Ainon alkuperäinen näyttelijä Jasmin Voutilainen on kuollut.
   Salatut elämät
   74
   14729
  4. Jasmin Voutilainen kuoli vain 27-vuotiaana - Kirjoitti pahaenteisesti somessa: "Jos menet pois..."

   Jasmin Voutilainen lähti tästä maailmasta aivan liian nuorena, vain 27-vuotiaana. Näyttelijätär oli kertonut avoimesti saaneensa törkeää arvostelua u
   Maailman menoa
   63
   3680
  5. MILLOIN AIOT MYÖNTÄÄ ITSELLESI SEN IKÄVÄN,

   jota tunnet minua kohtaan? Tekeekö vaikeaa uskoa, että asia todellakin on niin? Vaikka muuta väität itsellesi ja muille, tiedät kuitenkin syvällä sydä
   Ikävä
   253
   2037
  6. Miksi paha saa elää, mutta hyvä kuolee

   https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000009463002.html "Näyttelijä Jasmin Voutilainen on kuollut 27-vuotiaana Salatut elämät -tähti on menehtynyt."
   Sinkut
   42
   1354
  7. Että näin.

   Koneurakointi Ollila Oy on jättänyt haastehakemuksen Oulaisten kaupunkia vastaan talvikunnossapidosta Oulun käräjäoikeuteen
   Oulainen
   30
   1237
  8. MIHIN SE JASMIN VOUTILAINEN NYT KUOLI?

   Kun kerran on niin tärkeä tieto sen kuolema, että sitä on kailotettu aamusta iltaan joka helvetin kanavalla ja joka ikisen muumion pitää kirjottaa sii
   Maailman menoa
   9
   1126
  9. Salkkaritähti kuollut R.I.P

   Salatut Elämät sarjassa Aino Kaukovaaraa näytellyt Jasmin Voutilainen on kuollut. Lepää rauhassa. Aiheesta lisää Iltalehti. https://www.iltalehti.fi
   Maailman menoa
   37
   997
  10. Anna anteeksi että tunteeni ei ole näkynyt

   selvemmin sinulle. Yritän korjata asian, jos saan vielä tilaisuuksia siihen.
   Ikävä
   45
   796
  Aihe