Hanna hoitaa - 2

Anonyymi-ap

Katsoessani uutta jaksoa Spartacuksesta aloin aavistella että kaikki ei ollut kohdallaan. Kuten kaikissa aiemmissakin jaksoissa ruudussa näkyi vähän väliä puolittain tai kokonaan alastomia naisia, mutta nyt kaluni nousi hirmuiseen seisokkiin enkä saanut sitä asettumaan. Mielessäni kävi pitäisikö minun huuhdella sitä kylmällä vedellä vai vatkata itseni tyhjäksi, kun ovi aukesi ja Hanna astui sisään. Hän oli vaihtanut vaatteita, sillä ensimmäistä kertaa näin hameen hänen yllään. Hymy levisi hänen kasvoilleen kun hän huomasi miten peittelin hurjana seisovaa kyrpää.
- Terve mies reagoi terveellä tavalla, hän sanoi avatessaan nutturansa ja ravisti hiuksensa auki. Hänellä oli pitkät ja kauniit kiharat hiukset eikä suupielien bulldoginjuovista ollut enää tietoakaan kun hän tarttui ranteeseeni ja johdatti minut makuuhuoneeseen. Minun piti varoa jokaista liikettäni joten en ehtinyt edes kääntyä selin kun hän painoi bokserini puolireiteen. Kulli seisoi koko mitassaan, raudankovana yläviistoon napaani kohti sojottaen.
- Kestätkö vähän aikaa niin hoidetaan virka-asiat ensin, Hanna sanoi korvani juuressa. Hän ei koskenut kaluuni vaan siveli täysiä pussejani sormenpäillään niin että väreet juoksivat selkärankaani pitkin. Taitelilin itseni kyljelleni lievästi hämmentyneenä.
- Olen ollut kaksi vuotta leskenä, Hanna kertoi irroittaessaan teipit haavatyynystä. - Tytär opiskelee Uppsalassa. Olen tavannut etupäässä juoppoja, idiootteja ja kusipäitä, mutta sinä olet hyvä mies, hän jatkoi puhdistaessaan haavaa. Edes kylmä antiseptinen neste ei saanut seisokkia laskemaan, ja Hannan sormet vaelsivat takapuolestani reidenjuureen ja sivelivät pussejani. - Mulla on kierukka ja mä olen varmasti terve ja ilmeisesti sinä tarvitset minua yhtä paljon kuin minä sinua. Nyt annetaan haavalle ilmakylpyä. Tules tänne, Hanna sanoi ja auttoi minut ylös. Hän levitti olohuoneen toiseen nojatuoliin pyyheliinan nelinkerroin ja kääntyi minua kohti. Hänen otteensa olivat herkät ja varmat, mutta hän ei osannut suudella vaan lähinnä näykki ja innostuessaan pureskeli huuliani.
- Ei noin lujaa, sanoin mutta hän kävi niin kuumana että puraisi alahuuleni verille. Mielessäni kävi millaiseen myllytykseen mahtaisin joutua jos ja kun hän runnoisi minua naidessaan yhtä lailla kuin suudellessaan. Kuitenkin hänen otteensa olivat hellät mutta määrätietoiset, kun hän hieroi hulluna seisovaa kulliani hymy huulillaan. Sitten hän nykäisi hameensa vyötärölle ja istui nojatuolin reunalle. Hänellä oli mustat reidenjuureen ulottuvat stayupit eikä lainkaan pikkuhousuja, ja pillu kiilsi kosteuttaan vaaleiden karvojen välistä.
- Pääsetkö sisään, hän kysyi nojautuessaan taaksepäin ja levittäessään jalkansa niin että häpykukkula nousi oikein koholle ja tarjolle ja otin tukea kyynärnojista. Hanna ojensi kätensä, painoi esinahan taakse ja ohjasi minut portille. Hän vinkaisi matalasti kun terska aurasi litimärkää lihaa ja pakotti turpeat pillunhuulet erilleen. Taisin huutaa ääneen kun upotin kullin hitaasti kahvaa myöten Hannan tuuhean kolmion juureen. Hänen silmänsä kääntyivät nurin ja hän päästi pieniä vingahduksia kun työntelin hitaasti ja harvaan tahtiin takapuolen haavaa varoen koko vehkeen mitalta. Vaikka en kestänyt täyttä minuuttia, Hanna tuli ensin. Hänen kurkustaan karkasi pieni ulvaisu ja pillu kouristui vehkeeni ympärille.
- Mä tulen ihan just, huohotin ja Hanna kietaisi jalkansa alaselkäni ympärille ja veti minut juurta myöten sisälleen.
- Anna kaikki, hän huohotti. - Anna ihan kaikki!
Luulen että ulvoin kuin susi kun tyhjensin säkkini syvälle Hannan lantioon. Painauduin varovasti hänen päälleen. Kolmen viikon siitostauko oli pitkä mutta hämmästyin sillä kulli ei osoittanut pehmenemisen merkkejä. Hanna käänsi päätään. Nyt hän ei pureskellut huuliani vaan oli hyvinkin herkkä.
- Mehussa taisi olla muutakin kuin tyrnimarjoja.
- Sata milligrammaa Viagraa, Hanna henkäisi. - Anna lisää.
- Odota hetki.
- Sattuuko haavaa?
- En huomannut kun oli vähän muuta tekemistä.
- Jos missään on kipua tai painetta niin Hanna hoitaa, kuulin matalan kehräyksen korvani juuresta. Voihkaisin kun jokin lihas puristui kullini ympärille. Hanna piteli minua aloillaan ja alkoi varovaisesti lantiotaan keinutellen lypsää kaluani.
- Mitä sä teet?
- Tuntuuko hyvältä?
- Tosi hyvältä, huohotin sillä lantionpohjan lihakset puristelivat kulliani joka suunnalta. Hanna kiskoi sisäänpäin kun vedin ulos melkein huulille asti niin että terskaan syntyi mahtava alipaine. Hän ponnisti hellästi vastaan kun työnnyin uudelleen sisään niin että sain aurata neitseelliseltä tuntuvaa kokeneen naisen lihaa. Hän kesti neljä työntöä. Sitten hänen pillunsa kouristui niin että hän oli puristaa minut ulos, mutta tunkeuduin sisään hitaalla ja voimakkaan määrätietoisella työnnöllä niin että hän tuli uudelleen. Hän iski hampaansa kaulaani. Lantio keinui ja sykähteli kun pumppasin siemenet toisen kerran hänen sisäänsä.

0

2514

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 122
        2896
      2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

        Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
        Tv-sarjat
        83
        2652
      3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

        Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
        Ikävä
        17
        2158
      4. Kyllä poisto toimii

        Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
        80 plus
        19
        1747
      5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

        "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
        Yhteiskunta
        21
        1658
      6. Haluan jutella kanssasi Nainen

        Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
        Ikävä
        15
        1499
      7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

        Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
        Seinäjoki
        17
        1459
      8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

        Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
        Ikävä
        28
        1417
      9. Onko mies niin,

        että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
        Tunteet
        16
        1387
      10. Kristityt "pyhät"

        Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
        Kristinusko
        6
        1302
      Aihe