Prinssi Andrew

Anonyymi-ap

Kuningas Charles voisi antaa anteeksi omalle veljelleen Andrewille nk. seksikohu jutun. Andrew joutui huonoon seuraan tämän seksuaalirikollisen, amerikkalaisen Epsteinin myötä. Jotkut amerikkalaiset julkkikset pyrkivät tekemisiin englantilaisten kuninkaallisten kanssa. Tämä Epstein ja hänen oma vaimonsa etsivät nuoria tyttöjä ihan omaa käyttöänsä varten sekä heidän omiin kyseenalaisiin juhliin, joissa kävi julkkiksia ja silmää tekeviä ihmisiä. Näissä juhlissa oli mukana ainakin kolme kertaa 17-vuotias tyttö joka kuvattiin kerran prinssi Andrewin kanssa. Ehkä he harrastivat seksiä, ehkä eivät, mutta sitä emme tiedä. Tämä 17-vuotias tyttö meni kuitenkin ensimmäisen kerran vapaaehtoisesti näihin juhliin ja tiesi jo itse, mistä on kysymys. Sitten monen vuosikymmenen jälkeen hän haastoi prinssi Andrewin oikeuteen, kun tajusi itse olleensa silloin alaikäinen ja voisi saada paljon rahaa prinssi Andrewilta. Kuningatar Elisabeth eli vielä silloin ja hänen mielestään oli parempi, ettei oikeuteen mennä julkisesti käsittelemään näitä asioita, vaan hänen poikansa prinssi Andrew maksoi iso summan rahaa tälle amerikkalais naiselle. Kuningatar Elisabeth antoi ilmeisesti anteeksi omalle pojalleen, prinssi Andrewille ja tuki häntä tämän kohun keskellä, esim. esiintymällä julkisessa tilaisuudessa Andrewin kanssa. Andrewilta vietiin pois sotilaalliset arvonimet sekä kuninkaalliset edustustehtävät, mielestäni tässä on ihan tarpeeksi rangaistusta hänelle.
Prinssi Andrew on säilyttänyt hyvät välit ex-vaimonsa Sarah Fergusonin kanssa, jonka kanssa hän on yhdessä kasvattanut heidän kaksi tytärtään aikuiseksi. Kuningatar Elisabeth antoi anteeksi aikoinaan myös Sarah Fergusonille ja he kävivät yhdessä joskus kävelemässä koirien kanssa ja juttelivat samalla keskenään. Minä toivon, ettei kuningas Charles ota pois Andrewilta paikkaa kuninkaallisessa perheessä vaan antaisi hänen ja ex-vaimon asua edelleen siellä kuninkaan mailla, sillä niin olisi kaikille parempi. Prinssi Andrew voisi alkaa tekemään hyväntekeväisyys töitä, se oli hänelle ja kuninkaalliselle perheelle eduksi ja hyväksi.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Andrewin ongelma on elitismi, eli käytti hyväkseen asemaansa ja pani nuorta tyttöä. Vaikka tapauksessa ei olisi ollut rikollista niin pahalta näyttää kuitenkin. Ja muutenkin outo kuvio, ystäväpariskunta raahaa nuorta tyttöä mukanaan jota andrew sitten panee kylppärissä.

      • Anonyymi

        Anteeksiko ?
        Voi hyvä luoja .......
        Kuningatarhan puolusti tuota pervoilua maksamalla hänet ulos jutusta
        Aikamoista kulissia kaikki


    • Anonyymi

      Britannian hovin säädöskokoelmaan sisältyy sellainenkin erikoisuus,että kuninkaalliseen seurueeseen kuuluvaa henkilöä ei saa pidättää hallitsijan läsnäollessa. Ehkä Andy sen vuoksi olikin niin halukas taluttelemaan mammaa eri tilaisuuksissa.

      Monarkkien edellytetään toimivan moraalisena esikuvana kansalaisilleen. Useimmat heistä ovat myös vanhempia ja juuri oma perhe on usein osoittautunut heikoksi kohdaksi. Hallitsija ei ole kuka tahansa isä, äiti tai veli, joka voi asettaa lapsensa tai muun perheenjäsenen edun kaiken muun edelle. Vaatii luonteen lujuutta toimia lain ja moraalin ehdoilla silloin, kun on kyseessä oma lapsi. Tämä olisi kuitenkin valtion päämiehen velvollisuus. Kuningatar Elisabetinkin muuten niin nuhteettomalla taipaleella omat lapset tuottivat eniten murhetta.

      Voi vain kysyä, millainen mies vielä kuusikymppisenäkin piiloutuu äitinsä helmoihin uskoen tämän jälleen kerran pelastavan hänet hädästä - mihin hän omilla sekoiluillaan on itsensä saattanut.
      Ansaitseeko tällainen mies korkean aseman ja turvatun, ylellisen elämän loppuiäkseen?

    • Anonyymi

      Annesta olisi tullut hyvä hallitsija.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe