Tulokset tuntemattomia: Pfizer ei suorittanut loppuun mRNA-COVID-rokotteen testauksia raskaana olevi

Anonyymi-ap

Pfizer on vahvistanut keskeyttäneensä ennenaikaisesti kliinisen tutkimuksensa, jossa analysoitiin COVID-19-rokotteen turvallisuutta ja tehoa raskaana olevilla naisilla. Näin ollen raskaana oleville naisille on piikitetty mRNA-yhdistettä, jonka seuraukset jätettiin arvioimatta.

Syntyvyys on romahtanut koronarokotusten alettua myös Suomessa. Lisäksi keskenmenojen määrä on noussut valtavasti. Syynä Pfizerin mRNA?
Pfizer kertoi, että ilmoittautuminen tutkimukseen lopetettiin vuoden 2021 neljännellä neljänneksellä sen jälkeen, kun terveysalan asiantuntijat, mukaan lukien Yhdysvaltain rokotuskäytäntöjen neuvoa-antava komitea, alkoivat suositella Pfizer-BioNTech-rokotetta raskaana oleville naisille.

”Ilmoittautuneiden määrän vähentyessä tutkimuksen otoskoko oli riittämätön ensisijaisen immunogeenisuustavoitteen arviointiin, eikä tämän plasebokontrolloidun tutkimuksen jatkaminen ollut enää perusteltua maailmanlaajuisten suositusten vuoksi”, Pfizer kertoi toimittaja Maryanne Demasille.

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto ja Euroopan lääkevirasto hyväksyivät Pfizerin mukaan molemmat ehdotuksen tutkimuksen keskeyttämisestä. Valvontaviranomaiset eivät vastanneet kommenttipyyntöihin.

Oikeudenkäynnissä julkisuuteen tulleessa sisäisessä sähköpostiviestissä Pfizer oli aiemmin ilmoittanut keskeyttäneensä ilmoittautumisen ennenaikaisesti.

”Tutkimukseen ilmoittautuminen lopetettiin epätäydellisillä luvuilla, koska rekrytointi oli hidasta ja tuli kohtuuttomaksi / epätarkoituksenmukaiseksi satunnaistaa raskaana olevia naisia lumelääkkeeseen, kun otetaan huomioon havainnointitodisteiden määrä siitä, että rokote on turvallinen ja tehokas, yhdistettynä lisääntyvään määrään teknisiä komiteoita, jotka tukevat raskaana olevien naisten rokottamista”, Pfizer Canadan rokotteiden lääketieteellinen johtava lääkäri Jelena Vojicic kirjoitti sähköpostitse vuonna 2022.

Kyseinen satunnaistettu, plasebokontrolloitu tutkimus käynnistettiin vuoden 2021 alussa sen jälkeen, kun raskaana olevat naiset suljettiin pois kolmannen vaiheen tutkimuksesta, joka johti rokotteen hyväksymiseen Yhdysvalloissa ja useissa muissa maissa.

Pfizer ja BioNTech sanoivat, että he odottivat ottavansa mukaan noin 4 000 raskaana olevaa naista, mutta todellisuudessa mukaan otettiin vain 349 naista, tutkimuspöytäkirjan mukaan. Alkuperäisen tutkimussuunnitelman mukaan osan osallistujista oli määrä saada rokote ja osan plasebo. Naisten odotettiin osallistuvan tutkimukseen seitsemän tai kymmenen kuukauden ajan.

Tutkimus merkittiin päättyneeksi 23. elokuuta 2022, mutta tuloksia ei ole vielä julkaistu. Pfizer kertoi Demasille, että sillä ei ole vielä ”täydellistä tietoa” tutkimuksesta, eikä se kertonut, milloin se odottaa saavansa sitä. Pfizer sanoi, että se ja BioNTech aikovat saattaa tutkimuksen analyysin valmiiksi ”ja pyrkiä julkaisemaan tai esittelemään sen vakiokäytäntömme mukaisesti”.

Pfizerin virkamiehet kertoivat CDC:n neuvonantajille syyskuussa 2022, että tutkimus oli saatu päätökseen.

”Tulemme tuottamaan tietoja tuosta tutkimuksesta huolimatta vaikeuksista ilmoittautumisessa … johtuen laajoista suosituksista raskaana oleville naisille rokotusten ottamiseksi, mutta tuotamme nämä tiedot varmasti”, Pfizerin johtava rokotevirkailija Nicholas Kitchen kertoi paneelille.

Pfizer ei vastannut lisätietopyyntöihin.

Floridan kuvernööri Ron DeSantis sanoi viime viikonloppuna järjestetyssä yksityistilaisuudessa, että hänen hallintonsa aikoo saattaa rokotevalmistajat vastuuseen siitä, että ne ovat esittäneet vääriä väitteitä COVID-tuotteista, jotka ovat aiheuttaneet vammoja ja kuolemantapauksia.

Elävänä syntyneiden määrä romahtanut mrna rokotetuissa maissa

11

717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tutkimus vahvisti yhteyden: mRNA-COVID-rokotteet ja syntyvyyden romahdus Euroopassa, Australiassa ja Aasiassa


      Tohtori Robert W. Chandlerin johtamassa uudessa ja laajassa tutkimuksessa todettiin, että koronarokotteiden (COVID-19) ja Euroopan, Australian ja Aasian syntyvyyden järkyttävän laskun välillä on korrelaatio - selkeä yhteys.

      Yhdeksän kuukautta sen jälkeen, kun COVID-19 mRNA-injektiot oli otettu käyttöön, syntyneiden lasten määrä laski huomattavasti 13:ssa 19:stä Euroopan maasta, Englannissa ja Walesissa, Australiassa ja Taiwanissa.

      Sveitsissä syntyvyyden lasku oli suurin 150 vuoteen. Tutkimuksessa todettiin, että luvut olivat suuremmat kuin kahden maailmansodan, suuren laman ja ehkäisyn yleistymisen aikana. Myös Euroopassa Saksan syntyvyys romahti 8,3 prosenttia vuoden 2022 kolmen neljänneksen aikana.

      Englannissa ja Walesissa laskua oli 12 prosenttia kesäkuuhun 2022 mennessä. Heidän hallituksensa lopetti tiettävästi tähän liittyvien tietojen julkaisemisen. Australiassa syntyvien lasten määrä laski 21 prosenttia lokakuusta marraskuuhun 2021, minkä jälkeen lasku oli 63 prosenttia marraskuusta saman vuoden joulukuuhun.

      Tutkimuksessa esiteltiin myös Taiwanin raportti syntyvyyden hälyttävästä laskusta. Chandlerin tutkimuksen mukaan sveitsiläinen Hagemann-ryhmä julkaisi 25. elokuuta 2022 selvityksen elävänä syntyneiden määrän laskusta Euroopassa.

      ”Analyysini asettaa kuukausittaiset syntyvyysluvut suhteessa kolmen viime vuoden keskiarvoon. Etukäteen on huomattava, että jokaisessa yksittäisessä tutkitussa Euroopan maassa syntyvyysluvut ovat laskeneet kuukausittain jopa yli 10 prosenttia verrattuna kolmen viime vuoden keskiarvoon”, Chandler kirjoitti.

      Reaktiona tutkimukseen tohtori Peter A McCullough, tunnettu asiantuntija joka analysoi COVID-19-pandemiaa, twiittasi kuvan mRNA-COVID-19-rokotteita koskevasta VAERS-raportista (Vaccine Adverse Events Reporting System):

      ”Nuorten ihmisten olisi pitänyt miettiä geneettisten rokotusten merkitystä ja punnita sitä kaikkea. Useimmat halusivat koulun, työn ja matkustamisen keskeytymättömäksi. He vaihtoivat lyhyen ajanjakson pitkän aikavälin seurauksiin. Toivottavasti eivät pysyviin.”


      Pfizer tietää, että keskenmeno on yksi mRNA-rokotteen monista vakavista haittavaikutuksista
      Erillisessä viestissä Twitter-käyttäjä @VigilantFox jakoi videopätkän, jossa tunnettu kirjailija ja entinen presidentinvaalikampanjan neuvonantaja tohtori Naomi Wolf kertoi, kuinka Pfizer tiesi, että keskenmeno on yksi sen mRNA-rokotteen monista vakavista haittavaikutuksista.

      Wolf liittoutui vapaaehtoisten terveysasiantuntijoiden ja lakimiesten kanssa mobilisoimaan ihmisiä tutkimaan 55 000 sivua Pfizerin oikeudenkäyntiasiakirjoja kuukaudessa. (Liittyy asiaan: Naomi Wolf: Pfizer, hallitus tiesi, että rokotteet eivät auta parantamaan COVID-19:tä… mutta he työntävät niitä silti). Hän käsitteli lisäksi keskenmenojen ja kuukautisongelmien lisääntymistä ja sitä, miten lääkejätin sisäisissä asiakirjoissa lapsen menettäminen raskauden aikana COVID-19-rokotteen vuoksi kirjattiin haittavaikutusten kategoriaan, joka oli ”KORJATTU” tai ”RATKAISTU”.

      Samaan aikaan analyytikot sanovat, että COVID-19-rokotteet ovat vastalääkkeitä valmiiksi suunnitellulle virukselle, jonka tarkoituksena on vähentää ihmiskunnan väestömäärää tarkoituksellisesti kaikin mahdollisin tavoin – olipa kyse sitten rokotteen ottaneiden tappamisesta tai naisten vahingoittamisesta, jotta he eivät enää lisääntyisi.

      Teknologiamoguli Elon Musk varoitti äskettäin väestön määrän laskusta jo vuosia sitten, kun taas Maailman talousfoorumin (WEF) globalistit ovat korostaneet, että liikakansoitus on ongelma, johon on puututtava.

      ”Väestön romahdus on ihmiskunnan eksistentiaalinen ongelma, ei liikakansoitus”, Twitterin johtaja sanoi.

      Globalisti Bill Gates on ollut suorasanainen ja äänekäs rokotteiden, erityisesti COVID-19-rokotteiden, rahoittamisessa ja edistämisessä maailmanlaajuisesti. Hänen mukaansa rokotteet voisivat auttaa väestön vähenemisessä.

      ”Maailmassa on 6,8 miljardia ihmistä ja suunta on kohti 9 miljardia. Jos teemme todella hyvää työtä uusien rokotteiden, terveydenhuollon ja lisääntymisterveyspalveluiden alalla, voisimme vähentää tätä määrää ehkä 10-15 prosenttia”, hän sanoi.

      Katso alla oleva video, jossa kerrotaan Pfizerin asiakirjoista, jotka paljastavat, että COVID-19-rokotteet kerääntyvät munasarjoihin aiheuttaen sikiökuolemia ja keskenmenoja.

      https://www.brighteon.com/7fb009b5-572f-46ce-9430-713bebd2ce27

    • Anonyymi

      Ruotsin syntyvyys vähentynyt epäilyttävästi samaan aikaan koronarokotusten kanssa

      Ruotsi kuuluu maailman korkeimmin mRNA-COVID-rokotettujen maiden joukkoon, jossa 12 vuotta täyttäneiden rokoteaste on 87,1 prosenttia. Rokotusten kanssa samaan aikaan vastasyntyneiden määrä on vähentynyt maassa jyrkästi ja on nyt alimmillaan sitten vuoden 2005. Tämän jälkeen maahan rahdattujen siirtolaisten suuri syntyvyys lisäsi lukuja, mutta nyt syntyvyyden lasku on asiantuntijoiden mukaan "ennennäkemättömän nopeaa".

      mRNA-piikitysten on varoitettu vaikuttuvan tuhoisasti ihmisten lisääntymiskykyyn. Varoitukset annettiin alan huippututkijoiden toimesta jo ennen kuin rokoteohjelmat aloitettiin, mutta globalistit ja valtamedia sivuuttivat varoitukset. Nyt pohjoismaissa nähdään valtava ylikuolleisuus ja nopeasti laskeva syntyvyys – valtamedia vaikenee.

      Koko maan samansuuntaisten trendien vuoksi Ruotsin tilastokeskus on joutunut kirjoittamaan vuoden 2022 syntymäennusteensa alas aiemmista arvioista.

      ”Emme ole koskaan aiemmin nähneet mitään tällaista, että pohjaluku saavutetaan vain yhdessä vuosineljänneksessä”, Tukholman yliopiston väestötieteen professori Gunnar Andersson sanoi Dagens Nyheterille.

      Huomattavaa on, että ilmiö osuu yhteen suoraan COVID-19-rokotuskampanjan kanssa.

      ”Ajallisesti tämä liittyy viime vuoden huhti-toukokuun massarokotusohjelmaan”, Gunnar Andersson painottaa. ”Myös muualla Euroopassa väestötieteilijät näkevät saman ajoituksen”.

    • Anonyymi

      Koronarokotteet ja syntyvyyden, naisten hedelmällisyyden romahdus – Tohtori Ryan Cole

      Tohtori Ryan Cole kutsuu koronarokotteita "vauvamurhapiikeiksi", koska hän vastaanottaa työssään Covid-piikityksen saaneiden naisten istukoita, jotka ovat tulehtuneita, kalkkiutuneita ja täynnä piikkiproteiineja.

      Onkologit kaikkialla raportoivat, että lisääntymiselimiin kohdistuvat syövät ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti sen jälkeen, kun ”rokotteet” covidia vastaan päästettiin valloilleen Operaatio Warp Speedin avulla Yhdysvalloissa.

      Tohtori Ryan Cole, Idahossa toimiva etulinjan lääkäri, joka näkee kaiken omakohtaisesti työssään, sanoo, että onkologit ja muut lääketieteen alan kollegat ovat havainneet epätavallisen korkean määrän syöpätapauksia. He näkevät myös epätavallisia syöpiä, muun muassa emättimen ja kohdun syöpiä – ja erityisesti leiomyosarkoomaa (Leiomyosarkooma sijaitsee usein kohdun seinämässä, raajassa tai mahalaukussa).

      Cole sanoo havaitsemiensa erittäin korkeiden keskenmeno- ja sikiökuolleisuuslukujen lisäksi, että ihmisten hedelmällisyys on selvästi laskussa, kun piikitysten jälkivaikutukset tulevat yhä selvemmin esiin.

      ”Ihmiset lähettävät minulle istukoita”, Cole kertoi tohtori Drew Pinskylle radio-ohjelmassaan. ”Nämä istukat ovat väärän kokoisia raskausikäänsä nähden; nämä istukat ovat kalkkiutuneita; näissä istukoissa on vasta-aineita; näissä istukoissa on piikkiproteiineja; näissä istukoissa on aiheutettu liiallista tulehdusta.”

      Voit katsoa videoleikkeen Colen haastattelusta Dr. Drew’n ohjelmassa RAIR-säätiön verkkosivuilla. Cole kehottaa lääkärikollegoitaan tekemään patologisia tutkimuksia ja etsimään tällaisia epätavallisia merkkejä potilailtaan. Hän esitti ohjelmassa vetoomuksen, että lääketieteen alalla työskentelevät ”alkaisivat tutkia kuolleiden kudoksia; alkaisivat tutkia niitä sikiöitä, jotka eivät selvinneet täysiaikaisiksi; alkaisivat tutkia istukoita”.

      ”Alkakaa ottaa leikkaustapauksistanne näytteitä, jotka ovat epätavallisia moninkertaisesti pistetyillä henkilöillä, ja alkakaa etsiä, mikä voisi aiheuttaa sen”, Cole lisäsi. ”Minulla on tietysti epäilykseni.”

      Raskaana oleva hoitaja, joka joutui ottamaan pistoksia pysyäkseen töissä, menetti vauvansa kohdussa
      Eräs konkreettinen esimerkki, jonka Cole kertoi, on tapaus kahdeksannella kuulla raskaana olevasta sairaanhoitajasta, joka pakotettiin ottamaan pistos säilyttääkseen työpaikkansa. Kyseisen sairaanhoitajan vauva päätyi kuolemaan kohdussa.

      Tällaisia tapauksia on paljon, mutta niistä ei useinkaan kerrota, koska lääketeollisuus pelkää, että se ei suostu muuttamaan kertomusta. Jos näille injektioille ehdottaa jotain muuta kuin ”turvallista ja tehokasta”, se tarkoittaa usein irtisanoutumista ja ammatillisen vaikutusvallan menettämistä.

      ”Luulen, että tämä on se ongelma, joka meillä on tämän ryhmän kanssa, joka ajattelee ”turvallista ja tehokasta”, ei ongelmia -asennetta”, Cole sanoi. ”Mutta vasta-argumenttini on: ’Katsokaa, lukekaa – se on piilossa näkyvillä (on huomaamaton pysymällä näkyvissä ympäristössä, joka peittää läsnäolon). Meidän on harjoitettava tiedettä.”

      Colen havainnot jakaa tohtori Ute Kruger, ruotsalaislääkäri, joka on nähnyt samalla tavalla syöpien, usein harvinaisten syöpälajien, räjähdysmäisen lisääntymisen aiemmin terveiden nuorten ihmisten keskuudessa, jotka ovat saaneet pistoksen Covid-influenssan vuoksi.

      Koska Tony Fauci, Maailman terveysjärjestö (WHO), Maailman talousfoorumi (WEF) ja monet muut globalistiset tahot ovat julistautuneet tieteen tekijöiksi, Colen ehdotus, että ”meidän on harjoitettava tiedettä”, ei luultavasti pääse kovin pitkälle nykyisten valtarakenteiden massiivista mullistusta lukuun ottamatta.

    • Anonyymi

      Tuttua tutkittua ja turvallista.. Yks asia mikä vaivaa ja ei ole aikaisemmin edes tullut mieleen.. Siis se et kuin ne saa ihmisiä näihin kokeiluihin mukaan... Ja se et kuin ne meinaa saada ihmisiä vastedes niihin mukaan.. Mikä niihin motivoi,, en millään voi uskoa että raha,, sen täytyy olla pelko.. Ja jokin muu.... Miettikää te

      • Anonyymi

        AP:n tekstit ovat täyttä hölynpölyä. Älä usko mv-lehden huuhaaseen.
        Isojen tutkimusten mukaan (yli 100 000 raskaana olevaa naista) covid-rokotteella ja keskenmenoilla ei ole mitään yhteyttä. On täysin turvallista ottaa koronarokote, ja tulla sen jälkeen raskaaksi, keskenmenon riski ei kasva.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        AP:n tekstit ovat täyttä hölynpölyä. Älä usko mv-lehden huuhaaseen.
        Isojen tutkimusten mukaan (yli 100 000 raskaana olevaa naista) covid-rokotteella ja keskenmenoilla ei ole mitään yhteyttä. On täysin turvallista ottaa koronarokote, ja tulla sen jälkeen raskaaksi, keskenmenon riski ei kasva.

        Ainahan näitä ” epäilijöitä” on ollut, oli asia mikä hyvänsä.
        Joten kukaan heistä ei omaa koulutusta edes alalle.
        Tiede on näille asia mitä eivät kykene ymmärtämään, siksi kaikki salaliitto teoriat leviää näiden parissa


    • Anonyymi

      YLIKUOLLEISUUS JA VAUVAKATO SUOMESSA VUONNA 2022
      Tutkikaahan tarkemmin:

      https://jarjenaani.fi/ylikuolleisuus-ja-vauvakato-suomessa-vuonna-2022/

      sivustossa olevat kommentoijat mm. :

      -Mats Rönnback
      Lääketieteen tohtori, yleislääkäri
      -Björn Jäschke
      Anestesian ja tehohoidon erikoislääkäri, osastoylilääkäri
      -Eija-Riitta Korhola
      Ympäristöpolitiikan tohtori, poliitikko, filosofi
      -Janne Blommendahl
      Lääketieteen lisensiaatti, lääkäri
      -Nina Lehtinen
      Lastenneurologian ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri
      -Rosemarie Iire
      Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, neurotieteiden tohtori
      -Ville-Veikko Elomaa
      Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
      -Tuomas Jukkola
      Yleislääketieteen erikoislääkäri, ylilääkäri

      Vai kannattaako uskoa thl:n asiantuntijoita muistatte varmaan:

      -mrna rokote suojaa hyvin tartunnalta yli 90%(valetta)
      -suositti hoitajien lähes pakkorokotuksia 48a vaikka tiesivät
      ettei rokoteella ole perusteita. (valetta)
      -suojaa hyvin vakavalta tautimuodolta (valetta)
      kumosi erikoislääkäri rauno mäkelä thl:n omista tilastoista.
      https://rumble.com/v1v4v6m-146-rauli-mkel-mist-ylikuolleisuus-johtuu.html
      -kaikki thl väittämät 2 vuoden sisällä on kumottu
      -rokote ei saa myyntilupaa jollei estä tartuntoja (valetta)
      -rokotepassin käyttö perustui valheelliseen tietoon

      Kansalta vietiin rahat, vapaus,terveys taitaa olla ihan ok.

      Näin sanoo ranskan (terveyden huollon korkein henkilö):
      https://positv.fi/videot/erikoishaastattelu-ahc/

    • Anonyymi

      Tilastot taitavat näyttää toista kun luullaan .
      Kokeellinen mrna rokote on todistetusti vaarallinen ja koe jatkuu edelleen.

    • Anonyymi

      koronarokote on lääketehtaiden rahasampo

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9343
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2760
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      154
      2513
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2029
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1570
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1356
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe