Digiboksista hävisivät kaikki kanavat

Anonyymi-ap

Eilen illalla ehkä painoin jotain väärää nappia kapulasta kun kaikki kanavat hävisivät. Tyhjää vain näyttää ohjelmat, kanavien nimet ovat. Enkä voi nyt nauhoittaa ohjelmia. Ei siis ole nettiä televisiossa vaan vanhanaikaisen tv-digiboksi.
Keksiikö joku mitä teen.

9

102

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun ei tiedä merkkiä, mallia, kaukosäädintä niin vaikeapa on neuvoa. Siinä kapulassa voi olla joku näppäin (esim. virtanäppäimen lähellä?), josta boksi meni johonkin eri tilaan, jolloin ehkä uudelleen painamalla menee takaisin normaalimoodiin.

   Voi kokeilla irrottaa töpseli hetkeksi seinästä, ja jos ei muu auta, niin palauttaa tehdasasetukset boksiin ja hakee kanavat uudelleen.

  • Anonyymi

   Kannattaa ostaa nykyaikainen TV ja siihen palvelut joissa on tallennukset ja netit ym...

  • Anonyymi

   Ensin tosiaan irrotin töpselit, ei auttanut.
   Löysin keinon, etsin kanavien listan ja tv1:stä näppäämällä kaikki palasivat takaisin. Ihan vahinko tämä osaaaminen oli, mutta kun pari tuntia paineli nappeja yöllä niin pakkohan se oli sattua.
   Mikään ei voita vanhanaikaista paljon tallennustilaa omaavaa nauhoittavaa digiboksia. Uudenmallisesta tv:stä kun katsoo ohjelmia, pitää katsoa mainokset ja minä en katso ainuttakaan, sellaiseen joutavuuteen ei ole aikaa. Tiedän että voi katsoa jonkun sovelluksen hankkimalla ilman mainoksia, mutta en nyt muista saiko ihan joka ikiseltä kanavalta katsoa ohjelmat sillä sovelluksella. Perehdyin parikin kertaa uuteen malliin, mutta huonoksi havaitsin ja itselleni sopimattomaksi. On vaan asioita joissa uusi ei ole vanhaa parempi.

   • Anonyymi

    Aika vanha on digiboksi jos tosiaan "nauhoittaa":)

    Tuosta nyt ei käynyt ilmi onko TV:si niin tuore että sillä pääsee myös nettiin, koska Yle Areenassahan on aika paljon katsottavaa ilman mainoksia. Mainoskanavien vastaavat palvelut vaatii ainakin rekisteröitymisen ja helposti saattavat olla maksullisiakin ja seassa kai mainoksia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aika vanha on digiboksi jos tosiaan "nauhoittaa":)

    Tuosta nyt ei käynyt ilmi onko TV:si niin tuore että sillä pääsee myös nettiin, koska Yle Areenassahan on aika paljon katsottavaa ilman mainoksia. Mainoskanavien vastaavat palvelut vaatii ainakin rekisteröitymisen ja helposti saattavat olla maksullisiakin ja seassa kai mainoksia.

    Tv on vuodelta 2014, mutta kyllä siihen netin saa, vaan empä ole ottanut. On iso näyttö ja hyvät värit. Valitsen tarkkaan eri kanavilta, 1- 7, mitä joudan katsomaan.
    Kova homma olikin löytää käytetty digiboksi kaapelitalouteen kun muutin antennitaloudesta pari vuotta sitten. Ja makuuhuoneessa vastaavat laitteet.
    Ovat minulle luxusta. Tiedän että on maksullista katsoa ohjelmia ilman mainoksia. En muista sen sovelluksen nimeä, mikä ne mainokset suodattaa pois. Mutta ei sillä välilä.
    Vaihdan vasta kun on pakko, kun vanhat hyvät eivät enää toimi.


  • Näissä "käyttäjän virhe" usein selittyy kaukosäätimen ajattelemattomalla toteutuksella. Esimerkiksi eräissä Samsungeissa kaukosäätimestä pystyi siirtymään digipuolelta analogiselle puolelle yhdellä näppäimellä, joka oli vielä kryptisesti nimetty, lukikohan siinä "DTV", en muista tarkkaan.

   Emme ehkä kaikki tarvitse mummomallisia kaukosäätimiä, mutta valmistajien kannattaisi miettiä sitä, mitä kaikkea kaukosäätimessä kuuluu olla ja siirtää harvemmin käytettävät toiminnot vaikka itse televisioon tai kaukosäätimeen kannen alle.

   • Anonyymi

    Siinäpä oikein kiltti kommentti. Että mokani olikin kapulan syy. Kiitos tästä. Aloittaja


   • Anonyymi

    Nykykaukosäätimien käytettävyyttä ei ainakaan paranna se, että parhaat näppäinpaikat on myyty maksullisille suoratoistopalveluille. Joitain perustoimintoja joudutaan jopa unohtamaan tai ainakin piilottamaan valikoihin näiden maksupalveluiden tieltä.


  • Anonyymi

   Onko antenni irronnut katolta?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin mies oli pökkimässä

   Vaalit on viikon päästä ja Sanna Marinin mies on uutisissa viikonlopun bilettämisestään. Mitenhän vaikuttaa Sannan tai SDP:n ääniin?
   Maailman menoa
   273
   5420
  2. Sanna Marin ja Markus Räikkönen eronneet. Asia piilotellaan vaalien ylitse.

   Pääministeri Sanna Marinin avioliiton tilasta ja liiton kestävyydestä on esitelty arvailuja jo runsaan vuoden ajan. Pariskunta ei tunnu viihtyvän la
   Maailman menoa
   177
   3946
  3. Tarkempaa tietoa Maran miehestä? löytyykö emailia miehelle? Etsiikö FBI?

   Löytyykö Maran uusimmalle ukkelille emailia? Haluaisin lähettää onnittelut.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   277
   1144
  4. Laulajalegenda Paula Koivuniemi sai vihdoin taiteilijaeläkkeen - Reilusti alle vanhuuseläkkeen!

   Onnea Paula Koivuniemi ja mukavia eläkepäiviä! Vaikka voisihan tuo eläke tietysti suurempikin olla, eikös… Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/l
   Suomalaiset julkkikset
   30
   1140
  5. Nolo Esko Eerikäinen kalasteli julkisuutta kasvattiveljensä kuolemalla

   Lukekaa karu totuus täältä: https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/3f190f8f-2fdf-4488-bb0a-816053e0c12f Nauretaan Eskolle...heheheehe :-)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   1104
  6. Millaiset kasvot

   Ovat mielestänne kauniit / komeat? Kun tätä ulkonäköä arvostelevaa keskustelua täällä nyt on.. Ap menee sillä habituksella millä luoja on antanut
   Ikävä
   95
   917
  7. Persujen mielestä kulttuuri on luksusta

   Kirjarovioita odotellessa.
   Maailman menoa
   396
   869
  8. Andy McCoy raivostuu Maria Veitolalle - Tylyttää armotta lasi kädessä:"Kiitos v***sti, maksa fyrkas"

   No nyt lähtee McCoylta kyllä aika pahasti mopo keulimaan… Andy McCoy raivostuu Maria Veitolalle Yökylässä-ohjelmassa vuosien takaisesta tapahtumasta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   844
  9. Stefulla kaunis tyttöystävä.

   Näyttää seuraavan kaunista Juuliaa ja ovat yhdessä reissussa. Toivottavasti uusi rakkaus saa Stefun elämän tasoittamaan.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   825
  10. Nainen, vieläkö pelkäät

   vai voittaako rakkaus? Osaat ehkä jo vastata tähän. Senhän jo tiedätkin, että haasteita on hyvä olla elämässä.
   Ikävä
   70
   756
  Aihe