Kameroita on enemmän kuin koskaan

Anonyymi-ap

Missä ovat kuvat?

-Jeesuksesta
-pyhimyksistä
-enkeleistä
-mistään ihmeestä
-henkiolennosta
-pirusta

Jne

Ei missään.

Entä uskonnollinen kokemus? Se on tutkitusti kehäpäätelmä. Kokee mitä uskoo tai missä uskonnossa kasvaa vaikka ei usko vielä. P

Uskonnossa ei ole mitään ”järkeä”. On vain usko ja kaikki mitä kokee ja uskoo palautuu vain uskoon. Raamatun ”todistus” perustuu vain uskoon. Ei Kierkekaard turhaan sanonut että usko on hyppy missä järki pitää heittää pois.

Mitä uskikset tekevät. Tulevat tänne ”järkeilemään” ettei ole todisteita tai Raamattu ”sanoo” yhtä ja toista.

Mitäs jos uskis käyttää järkeä itseensä ihan alkuun. Että oli heitetty pois?

20

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet paholaisesta!

    • Asiallinen aloitus ja kysymykset.

      Jo sen pitäisi kohottaa kulmakarvoja ajattelevalta ihmiseltä, että lukuisien ihmisien kirjoissa kirjoittama taruolento vaatii uhkauksien kera uskomaan itseensä, muttei anna siihen uskomiseen mitään aihetta eikä todistetta.

      Ihan sama kuin sanoisin ohikulkijoille että "Hei, minulle kuuluu antaa rahaa ja jos et usko niin sitten tulee turpaan". Lupaisin myös tätä rahaa vastaan sitten että "Tulet kokemaan suuren onnen elämässäsi"

      Tuota kutsutaan arkikielessä kusettamiseksi, manipuloimiseksi ja laittomaksi uhkaukseksi. Klassista keppiä ja porkkanaa kansojen alistamiseksi.

      Korkeita voimia on varmaankin olemassa, mutta ne eivät ole uhkailemassa eikä narsistisesti vaatimassa mitään uskomisia itseensä.

      Sehän olisi täysin absurdia ja paradoksaalista, että hyvyyden ja rakkauden Jumala esittäisi uhkavaatimuksia ja tappotuomioita uskomattomille ja uskomattomien perheisiin syntyville.

      • Anonyymi

        Että silleen! Viittasin kylläkin teihin ufouskiksiin vaikka se jäi luettelosta poies.
        Kuvia ei siltikään ole.
        Joku rupesi heti kehumaan turpiin vetämisellä ja pään repimisellä.
        Veissaappa päätteeksi vielä mielivirtesi niin saat paremmin unta ensi yönä.


      • Anonyymi

        - ... "muttei anna siihen uskomiseen mitään aihetta eikä todistetta."

        Sehän ei olisi enää silloin uskoa, edes vaatisi ihmisiltä kykyä uskoon, jos se olisi todistettuna.
        Toisaalta, ihminen sitten kokee, saa todisteensa aina henkilökohtaisena kokemuksena. Pelkkä uskon asia muuttuu silloin hänellä sisäiseksi varmuudeksi, myöhemmin tämä varmuuskin totuudeksi. Tämä on se jokaisen käytävä polku.

        -"Korkeita voimia on varmaankin olemassa, mutta ne eivät ole uhkailemassa eikä narsistisesti vaatimassa mitään uskomisia itseensä."

        Olisit oikeassa.
        Ihmisen maallisen elämän ja aineellisen tason toisella puolella olisi aineellisin silmin, kameroille, ihmistieteellisille menetelmille pysyvästi todistamaton näkymätön henkimaailma, lukuisine henkiolentoineen, ns. Jumaluuden-, veljellinen taivaan valtakunta.
        Se aiheena kuuluu ihmiskunnalla uskon alueeseen. Useiden eri maallisten uskontojen virike ja lähde.


    • Anonyymi

      Ufouskonto on suurin ja mahtavin kaikista. Se jyrää kaikki muut alleen mennentullen. Ken on ufon valon nähnyt on saanut kokea ikuisen onnen ja autuuden jolle ei löydy vertaa.
      Aaahhhmeeed!

      • Anonyymi

        Pentagon tehnyt raportin, mikä perustuu monisensoridataan mitä tukevat lentäjäraportit ja näitä on useita. Lisäksi Pentagon todennut että ilmiö on todellinen ja heidän tiedon mukaan ne eivät ole muiden valtioiden laitteita perustuen tiedotustelutietoon ja suorituskykyyn.

        Onko mikään tieteelliseen menetelmää käyttävä taho ikinä sanonut, muuta kuin että uskonto tuottaa uskonnollisia kokemuksia? Ei sitä että uskonnon takan olisi mitään faktista mitattavaa saati uskon sisällöt olisivat tosia? Toki uskonnollisen kokemuksen voi mitata aivoista mutta ei sitä enkeliä minkä henkilö ”kokee”.


      • Anonyymi

        Mitä tarkalleen ottaen on ufouskonto ??
        Voisit aloittaa kertomalla mikä tekee ufoista uskonnon? Miten määrittelet sen uskonnoksi (löytyykö siitä jokin oppijärjestelmä?, palvontaa? yhteisöllisiä tapoja? vai mikä on oleellinen tekijä?)
        Miten eroaa uskonto siitä, että vain uskoo johonkin asiaan? Esim. vieraan älyn olemassaoloon ja että he kykenevät vierailemaan täällä.


    • Anonyymi

      Kuva jumalasta valtaistuimella valkoinen mekko ja sandaalit päällä.
      Onko sellaista otettu?

      • Anonyymi

        Jeesus oli valkoihoinen. Siitä todistavat kaikki alttarit!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus oli valkoihoinen. Siitä todistavat kaikki alttarit!

        Eipäs nyt ryhdytä rasisteiksi. Kysehän on vain pigmentin määrästä ja alunperin me kaikki olemme olleet mustia. Pohjoisessa pigmenttiä ei niin paljoa tarvittu ja ihmiset alkoi vaalenemaan.

        Alttarit ei todista yhtään mitään historiallisen Jeesuksen ihonväristä, mutta historia todistaa.

        Pitää muistaa että Jeesus oli satoja vuosia suusta suuhun kulkeneita nuotiotarinoita, joita alettiin sepittämään ja tulkitsemaan vasta satoja vuosia Jeesuksen jälkeen.

        Mitään ufouskontoa ei ole koskaan ollut olemassa. Närvä viittasi vain siihen, että ufotutkimuksessa on uskonnollisia piirteitä, jolla hän tarkoitti sitä että tieteellisesti todistamattomiin asioihin uskominen on uskon varassa.

        Tuo aikakausi on ohi. On tieteellisesti ja täydellisesti todistettu että ilmakehässämme ja merissämme liikkuu fyysisiä (ja kenties muitakin) objekteja, jotka ylittävät käsityskykymme kaikin tavoin.

        Niissä ei ole mitään, joka viittaisi ihmisen valmistamaan laitteeseen. Näkymätön propulsio ja yliäänipamauksen puuttuminen jo pelkästään ovat meidän fysiikan lakien vastaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus oli valkoihoinen. Siitä todistavat kaikki alttarit!

        Jeesus oli valkoihoinen. Siitä todistavat kaikki alttarit!

        Ai..Kristus ? Hän oli Juudean eli Isrealista.
        Eipä tainut olla mitä olen asunut Israelissa.
        Niin,siellä paistaa aurinko,kai tiedät:)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus oli valkoihoinen. Siitä todistavat kaikki alttarit!

        Eipä tainnut olla. Googlaus 'tummaihoinen Jeesus' kertoo lisää...
        Kristinuskoon kirkon toimesta liittyy sitten paljon muitakin väärinkäsityksiä, myöhempiä puhtaasti luuloja ja kuvitelmia kuten esim. Raamatun henkeytys: "Sellaisten erehtymättömien kirjoitusten aikaansaamista, kuin jos ne olisivat itse Jumalan kirjoittamia."


    • Anonyymi

      Mul on kuva pirullisesta henkiolennosta. Nimittäin liekkipierusta.

      • Anonyymi

        Oma perse:)) laita siihen sytkäri,niin tunnet hengen hetkeksi:))


    • Anonyymi

      Kameran ja kännykän merkillä on enemmän vaikutusta kuin luuliskaan.
      Näin totesin itse kun ostin uuden kännykän ja näin siinä hämmästyttäviä kuvia.
      Out of this world eikä mitään suttuisia röntgenkuva-pdf mustavalkoisia kopioita,
      jollaisia joku pelle on täälläkin esitellyt.

    • Anonyymi

      Uskonnollisen kokemuksen reaalisuus :
      (1129.1) 103:0.1 " Kaikkia ihmisen aidosti uskonnollisia reaktioita tukee palvonnanauttajan jo varhaisessa vaiheessa ilmenevä huolenpito, ja niitä valvoo viisaudenauttaja. Ihmisen ensimmäinen mielen ylittävä avu on persoonallisuuden kytkeytyminen Universumin Luovan Hengen Pyhän Hengen yhteyspiiriin; ja jo kauan ennen kuin joko jumalalliset Pojat suorittavat lahjoittautumisensa tai Suuntaajia* lahjoitetaan yleismaailmallisesti, tämä influenssi toimii avartaakseen ihmisen etiikan, uskonnon ja hengellisyyden näkökulmaa."
      "Paratiisin-Poikien lahjoittautumisten jälkeen vapautetulla Totuuden Hengellä on suunnaton vaikutus siihen, että ihmisen kyky uskonnollisten totuuksien käsittämiseen laajenee. Sitä mukaa kun evoluutio asutussa maailmassa etenee, Ajatuksensuuntaajat osallistuvat yhä laajemmin ihmisen uskonnollisen ymmärryksen korkeampien muotojen kehittymiseen.
      Ajatuksensuuntaaja* on se kosminen ikkuna, jonka läpi finiittinen luotu voi uskon välähdyksinä nähdä rajattoman Jumaluuden, Universaalisen Isän, varmuuksia ja jumalallisuuksia. "

      * Ajatuksensuuntaaja, Suuntaaja: Henki. "Se jumalallinen henki, joka sijaitsee ihmismielessä — Tämä kuolematon henki on esipersoonallinen — se ei ole persoonallisuus, vaikka sen tavoitteena onkin muodostua osaksi eloonjäävän luodun persoonallisuutta."

      (1129.2) 103:0.2 "Ihmisrotujen uskonnolliset taipumukset ovat synnynnäisiä. Ne ilmenevät yleismaailmallisesti, ja näyttää siltä kuin niillä olisi luonnollinen alkulähde.
      Primitiiviset uskonnot ovat syntyhistorialtaan aina evolutionaarisia. Luonnonvaraisen uskonnollisen kokemuksen jatkuvasti edistyessä ajoittaiset totuuden paljastukset täplittävät muutoin hitaasti etenevää planetaarisen evoluution kulkua."
      - [Planeetallanne, Urantialla] esiintyy nykyisin neljänlaista uskontoa:
      1.) Luonnonvarainen eli kehitysuskonto.
      2.) Yliluonnollinen eli ilmoitususkonto.
      3.) Käytössä oleva eli vallitseva uskonto: luonnollisten ja yliluonnollisten uskontojen vaihteleva-asteinen sekoitus.
      4.) Filosofiaan pohjautuvat uskonnot: ihmistekoiset eli filosofisen ajattelun pohjalta muodostetut teologiset opit ja järjen luomat uskonnot. "

      (948.3) 85:6.3 ... "Varhaiskehityksen aikana uskonto luo omat jumalansa.
      Ilmoituksen myötä Jumalat muovaavat uskontoa. Kehitysuskonto luo jumalansa kuolevaisen ihmisen kuvaksi ja kaltaiseksi, ilmoitususkonto pyrkii kehittämään ja muovaamaan kuolevaisen ihmisen Jumalan kuvaksi ja kaltaiseksi."

      (1141.4) 103:9.6 "Kun teologia hallitsee uskontoa, uskonto kuolee. Siitä tulee oppijärjestelmä sen sijaan, että se olisi elämää. Teologialla ei ole muuta tehtävää kuin helpottaa omakohtaisen hengellisen kokemuksen tiedostamista. Teologia on uskonnollinen yritys määritellä, selvittää, tulkita ja osoittaa oikeutetuiksi uskonnon kokemuspohjaiset väitteet, jotka loppujen lopuksi vain elävä usko voi todistaa oikeiksi."
      "Universumin korkeammassa filosofiassa viisaus, niin kuin järkeilykin, liittyy uskoon. Järkeily, viisaus ja usko ovat ihmisen korkeimmat inhimilliset saavutukset. Järkeily tutustuttaa ihmisen faktojen maailmaan, aineellisiin olevaisiin; viisaus tutustuttaa hänet totuuden maailmaan, suhteisiin; usko vihkii hänet jumalallisuuden maailmaan, hengelliseen kokemukseen."

      (1141.5) 103:9.7 "Usko vie järjen sangen halukkaasti niin pitkälle kuin järki pystyy menemään, sen jälkeen se kulkee eteenpäin viisauden matkassa filosofian äärirajalle asti, ja sitten se rohkenee lähteä rajattomalle ja loputtomalle universumimatkalle totuus ainoana seuralaisenaan."
      (1141.6) 103:9.8 "Tieteen (tiedon) perustana on ihmisen myötäsyntyinen (auttajahengestä johtuva) olettamus, että järki pätee, että universumi on käsitettävissä.
      Filosofian (koordinoidun käsittämisen) perustana on luontainen (viisaudenhengestä johtuva) olettamus, että viisaus pätee, eli että aineellinen universumi on koordinoitavissa hengellisen kanssa.
      Uskonnon (omakohtaisen hengellisen kokemuksen totuuden) perustana on luontainen (Ajatuksensuuntaajasta peräisin oleva) olettamus, että usko pätee, eli että Jumala on tunnettavissa ja saavutettavissa."
      --
      (67.3) 5:4.5 "Kaikkien uskontojen antamaan opetukseen kuuluu Jumaluuden palvonta ja jokin oppi ihmisen pelastuksesta. Buddhalaisten uskonto lupaa pelastumista kärsimyksistä, loputonta rauhaa; juutalaisten uskonto lupaa pelastumista vaikeuksista, vanhurskauteen perustuvaa menestymistä; kreikkalaisten uskonto lupasi pelastusta epäharmoniasta, rumuudesta, kauneuden ymmärtämisen kautta; kristinusko lupaa pelastuksen synnistä, pyhyyttä; muhamettilaisuus tarjoaa vapahduksen juutalaisuuden ja kristinuskon ankarista moraalinormeista.
      Jeesuksen uskonto on pelastus egosta, vapautus luotujen eristyneisyyden aiheuttamista epäkohdista ajallisuudessa ja ikuisuudessa. "

    • Anonyymi

      Kameralla voi kuvata kaiken epäilyttävän , ihminen todistaa oman päänsä tuotoksia tosina 🤣🤣🤣

      • Anonyymi

        Kun sitten koet tuon "epäilyttävän" "omakohtaisen hengellisen kokemuksen" - niin katotaan sitten mitä sait kameraasi tallennettua... 🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Laittakaa ulkohuussiin riistakamera niin saatte jeesuksesta live kuvaa.

      • Anonyymi

        Jessen sijaan saat omakuvaa... 💩🤣


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7488
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2812
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2402
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2113
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1799
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1379
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe