Näin Dacian liikenteessä

Anonyymi-ap

Rupesi ihan naurattamaan kun näin Dacian liikenteessä. Kuskilla oli karvareuhka päässään ja ulkona pakkasta kaksi astetta. Mitä. Eikö Daciassa toimi lämmitys vai mistä moinen johtui. Dacia kyllä liikkui liikennevirran mukana joten kuski oli kova polkemaan. Mutta eihän näitä itäautoja tänne pitäisi rahdata. Onneksi sentään harva näihin sortuu kun paljon parempiakin autoja on saatavilla.

17

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olit sitten lähtenyt ulkoilemaan sillä jopon rämälläsi. Kävitkö taas viinakaupassa?

    • Anonyymi

      Viinakauppaanpa hyvinkin. Siellä näet näkee tuskaisia Dacia-kuskeja ostamassa perjantaipulloja keskellä viikkoa 😀

      • Anonyymi

        Viinakauppaanpa hyvinkin. Siellä näet näkee tuskaisia Dacia-kuskeja ostamassa perjantaipulloja keskellä viikkoa ............Täytyy todenteolla sanoa että on uteliaisuus ja kateus mennyt pitkälle kun täytyy aivan töikseen ruveta seuraamaan minkälaisia kamppeita ja karvalakkeja Datsian kusit käyttää Kai se oma rahapussi on täytynyt tyhjentyä elintaso vouhotuksessa perusteellisesti. Sen te näköjään tajuatte että Dacian omistajalla voi olla joku euro ylimääräistä kun autoon ei mene kuin kolmas osa tai puolet teidän ajokustannuksista. Vielä kaiken lisäksi kokoontua viinakauppaan tutkimaan kuinka kallista konjakkia Daciamies tarvitsee pyhä ajaksi. Tuo on kyllä jo sellaista käyttäytymistä jota en viittisi muille näyttää ja kuulutella internetissä. Jotta saat tuohon enemmän päivänvaloa niin julkaise hyvä mies nimesi edes. Tyydy halvempiin kulkuneuvoihin niin saatat saada vielä mielenrauhan takaisin


    • Anonyymi

      Minä ajelen tyytyväisenä Dacialla karvareuhka päässä tai ilman. Voit vapaasti nauraa tekonaurua siellä tien vieressä kateellisena niille, joilla on oma auto.

    • Anonyymi

      Minä näin sinut. Ajelit tyytyväisenä Dacia raittiusseuran kokoontumisajoille paikalliseen viinakauppaan. Sieltä jatkoit prismaan ostamaan makkaraa.

      • Anonyymi

        Hyvää viinaa ja hyvää makkaraa. Nam.


      • Anonyymi

        paikalliseen viinakauppaan. Sieltä jatkoit prismaan ostamaan makkaraa.............Ja sinulla raukalla ei ollut varaa mennä kumpaankaan , nälissäänkin piti väikkyä pyhäaika. Missäköhän on vika ??


    • Anonyymi

      Oletko viettänyt tosiaan kaikki nämä vuodet metsässä ja käymättä lähellä maantietä. Ei kyllä ihmetytä yhtään kun näkee ensimmäisen auton !

    • Anonyymi

      Dacis-kuski polkee pää punaisena jonon ensimmäisenä vimmatusti että saa haettua perjantaipullon. Ja huomioikaa että tämä tapahtui keskellä viikkoa. Siellä ne raittiusseuran veljet jonossa kävivät hakemassa lohtua ankeuteen.

    • Anonyymi

      Olisin kyllä käsittänyt jos olis ollut vielä muutama Aborgiini jäljellä viidakossa joka ei ole nähnyt vielä maantielikennettä mutta kun Suomessakin !!!

    • Anonyymi

      Halvat on huvisi ! Sinä et kyllä tarvitse mitään hauskoja filmejä tai ajanviete ohjelmia tv.ssä, sinun tarvitsee viedä vain mukava tuoli tienvarteen ja päästellä leveitä nauruja itsekseen. Se saattaa mennä aikansa ennenkuin kyläläiset tekevät sinun liian halvoista huvituksista ilmoituksen terveyslautakunnalle !!

    • Anonyymi

      Onhan tuo häpeäpötkö kyllä huvittavan näköinen autojen seassa. Sellainen kottero. Harvoin noita silti liikenteessä näkyy. Usein kuitenkin hinausautojen kyydissä, kaupungien hylkyauto varastoissa ja Kuusakoski Oy:n paalaamoissa.

    • Anonyymi

      On sitä aikoihin eletty,,kytätään Prisman ja viinakaupan edessä mitä ihmiset ostaa ja kun vielä itsellä ei ole edes varaa kuin haaveisiin tuollaisesta elämästä . Jos minä satun näkemään moisia peikkoja kyttäämässä niin kannan viinakaupasta ulos kalleinta konjakkia ilman pussia Tuo on kyllä teiltä Spede Pasasen sanoin sitä oikeata kurjuuden maksimointia

    • Anonyymi

      On kyllä oikeata pöllöporukkaa tällä palstalla aiheen aloittajana. Jos minä yrittäisin esittää tuollaista satusetää niin en kuuluttelisi että kyttäsin viinakaupan ja Prisman edessä mitä Daciamiehet ostaa , sehän on jo toteamus että siihenkin oli varaa. Olisin kyllä ennen kirjoitellut että kuinka monta näin Dacia miehiä hakevan elämistukea sosiaalista. Ei ole trolleilla uskottavuutta eikä näköjään tulekkaan noilla kyvyillä !!

    • Anonyymi

      Rupesi ihan naurattamaan kun näin Dacian liikenteessä. .... Joo minä siitä ajelin,kävin maalikylillä ostamassa uuden karvalakin kun olen vielä ulkoilma ihminenkin. Näin kyllä siinä tienpenkalla puutarha tuolissa sellaisen pötkäleen näköisen miehen joka näytti nauravan aivan hysteeristä naurua tai oliko tuo sitten itkua, Siinä samantien ajattelin kun olen usein nähnyt sinut siinä että milloinkahan ne tuonkin korjaavat pois virkavallan taholta parempaan talteen!

    • Anonyymi

      Mulla on kunnon laatulakki aina kulkiessani mutta sinä istuit penkalla ilman lakkia -2C pakkasessa .Jos minulla olis ollut vanha lakki mukanani niin olisin jättänyt sinulle sen omaa hyvyyttäni !

    • Anonyymi

      Aina naurattaa Dacia. Myös ravintolassa syödessä naurattaa Dacia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe