veroja elämänsä maksaneet ikäihmiset jää ilman huolenpitoa

Anonyymi-ap

Terveydenhoitoon paineet lisääntyy kun ei koululaisillekaan pystytä järjestämään lakisääteisiä terveystarkastuksia , hoitojonot leikkauksiin, hammas- ym.lääkäreille ja vanhustenhoito aivan retuperällä. Nyt laskutetaan kaikesta VANHUKSIA ENTISTÄ ENEMMÄN ja kotihoito sakkaa ja ikäihmiset joutuvat olemaan kotona yksin, sokeana , dementoituneena, nälkäisenä ja ulosteet housuissa tuntitolkulla.
Tulossa palvelusopimuksien tarkastelu tuottaa lisää näitä palvelun heikentämistä ja lisää kovia hintojen nousuja jotka monelle ikäihmisille tuottaa taloudellisia ongelmia lisää ja vielä enemmän joutuu miettimään ostaako ruokaa vai lääkkeet.
Jotkut viisaat ovat päättäneet että kokopäivälaitokset vähenevät ja ikäihmisille pistetään hälytyskelloja ranteeseen joita sitten ottavat pois ranteestaan ettei vaan vahingossa paina kun maksaa niin paljon . Samoin nämä muut digilaitteet joita vanhempien ihmisten pitäisi pystyä käyttämään avun saamiseksi, monella kädet eikä muisti toimi, ei näe ei kuule, eikä ymmärrä kuulemaansa. Ihminen tarvitsee toista ihmistä ja vieläpä omalla kielellään
Pakolaisista on kuukausittain valtavat menot ,
Kaikki jotka tääällä elätetään suomen varoilla ilman työvelvoitetta, asunnot ilman sähkö ja vesilaskuhuolia, ruuat , tupakat (suurin osa ukralaisista polttaa ) ja saavat sossusta maksumääräykset puhelimet, vaunut, pyörät, huonekalut, vaatteet, kengät.Julkiset kulut lisääntyy myös: kela ja sossu sekä vastaanottokeskuksissa työskentelevien palkat, päiväkotihoidot ja koulutukset, tulkit, lapsilisät ja elatustuet ja terveydenhoito.
Päättäjät ovat itsekin jossakin vaiheessa siinä tilanteessa että itsekin tarvitsevat hoitoa, ehkä heillä on varaa maksaa 5000 yksityishoidosta.
Nämä ovat POLIITTISIA valintoja MIHIN VARAT KÄYTETÄÄN.

19

793

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei suomalaista mummua ole ylevää auttaa.Se näyttää hienommalta kun autetaan pakolaisia.Sitähän se Marinikin koittaa nyt tehdä kun käy herroja nuolemas ukrainas ja muuallakin

    • Anonyymi

      Kansa on puhunut joten pulinat pois. Eli äänestyskopissa kukin täysi-ikäinen Suomen kansalainen on antanut äänensä valitsemalleen ehdokkaalle. Demokratia on toteutunut, kun kansan enemmistö on saanut tavoitteensa läpi.

      Muutaman päivän kuluttua on taas uudet vaalit. Siinä yhteydessä voi kukin taas valita mieleisensä päättäjät/puolueet valtaan.

      • Anonyymi

        Ei se nyt niin mene.turha lässyttää näitä iänikuisia viisauksia.Kyllä mielipiteensä saa aina sanoa jos asiat menee päin persettä.Täällä Suomessa ei ole enää mitään demokratiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se nyt niin mene.turha lässyttää näitä iänikuisia viisauksia.Kyllä mielipiteensä saa aina sanoa jos asiat menee päin persettä.Täällä Suomessa ei ole enää mitään demokratiaa.

        Kyllä Suomessa demokratia on. Varakkaille ihmisille sopii varsin hyvin tälläinen demokratia, jossa köyhin kolmannes äänioikeutetuista ei ymmärrä äänestää lainkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä Suomessa demokratia on. Varakkaille ihmisille sopii varsin hyvin tälläinen demokratia, jossa köyhin kolmannes äänioikeutetuista ei ymmärrä äänestää lainkaan.

        Vuosia jo nähty että mikään ei muutu .Äänestät vaikka itte taivaan paholaisen sinne . Suomen valtio on niin sidoksis EUn politiikkaan. Ja edustajat kummasti muuttuu kun pääsevät hallitukseen.


      • Anonyymi

        Vaalien jälkeen alkaa taas sama valitus voittipa vaalit kuka hyvänsä, varsinkin ne jotka eivät vaivaudu äänestämään valittavat eniten.


    • Anonyymi

      Yritykset eivät tarvi enää yritystukia. Nostanut hintoja ja käyttäneet tilannetta hyväksi.. Suomessa on paljon kaupunkeja joissa ei ole päivitystä,poliisia ja jne.Kaupinginjohtaja nostaa isoa palkkaa joka ei kaupungin johtajalle kuuluvaan vaan kunnanjohtajanpalkka.

    • Anonyymi

      vanheneminen on karseeta, tylsyyttä, usko on mennyt, toivo on kadonnut, yksinäisyyttä, pelkään vanhuutta ,yhteiskunnalla ei saa apua kun tarve kasvaa kun nytkin jää ikääntyneet heitteille ja eutanasia on vielä lapsenkengissä vaikka olisi inhimillisempää päästää pois ikäihminen jolle ei riitä apuja kuin se että joutuu yksin selviytyä

      • Anonyymi

        Kyllä apua saa kun alkaa vaatimaan .Tuo aloitus oli jotenkin erikoinen että mitähän siinä oikeesti on tilanne.


    • Anonyymi

      kuka kysyy 80 kymppiseltä yksin asuvalta mitenkä pärjäilee ja itse ei osaa vaatia. olihan täällä KANKAANPÄÄSSÄ juttu kun sosiaaliviranomaiset ottivat palveluita pois sellaiselta henkilöltä joka oli niitä saanut jonkin aikaa. Tais olla sokea. Porissa samanlainen tapaus 93 vuotiaalla, Työelämässä oleva yksityisyrittijä tytär kertoi että äitinsä oli saanut palveluita ja oli todettu että ei enää onnistu.

    • Anonyymi

      Meillä on ihan omasta takaa joukko röyhkeitä ihmisiä jotka kuvittelevat että heille kuuluu kaikki etuudet vaikka eivat olisi tehneet päivääkään työtä ansaitakseen yhtään mitään etuuksia. Ne etuudet on poissa vanhuksien etuuksista jotka ovat tehneet ikänsä työtä ja jotka he ansaitsisivat mutta eivät osaa tai jaksa vaatia sitä mikä heille kuuluisi. Sotaa paenneita pakolaisia en kyllä karehdi luultavasti he asuisivat mieluimmin kotonaan kuin sotaa paossa vieraassa maassa, mutta sinä tunnut tietävän asit paremmin.

    • Anonyymi

      Masentavaa kuulla joidenkin ajattelevan, jotta äänestäminen on turhaa. Vain äänestämällä voit vaikuttaa siihen, minkä "eturyhmän" etuja Suomessa ajetaan. Jokainen ääni lasketaan. Jos jokainen joka yleensä jättää äänestämättä, äänestäisikin tällä kertaa saman puolueen ehdokasta, olisi tämä puolue ylivoimaisesti Suomen suurin puolue.

      Äänestämiseen tarvisi liittää joku porkkana. Vaikka kympin lahjakortti paikallisiin palveluihin. Tätä tuskin tehdään, nykyinen äänestyskäyttäytyminen sopii joillekin puolueille mainiosti.

      • Anonyymi

        Kokoomus ajaa rikkaiden asiaa ja heikentää jo pienituloisen oloja. SDP ei ole enää työväestön puolue vaan kaupunkilaisten jotka pärjää jo muutenkin hyvin.Keskusta on sössinyt olonsa pitämällä ämmiä johtopaikoilla liian kauan.Perussuomalaiset on yrittäjätaustaisia paljolti.Tai hyvissä viroissa olevia jotka ei ymmärrä pienituloisia.Vasemmistoliitto ja Vihreät on maailmanlopun puolueita. RKP on kaukana omasta ajatusmaailmasta. Kristilliset sillä on pieni kannatus mutta hyviä mielipiteitä jossain asioissa. Siis mikään puolue ei ole mieleinen koska ne ei ajaisi minun asioitani.Sääliääntä en mene antamaan.


      • Anonyymi

        Muoviämpäri palkinnoksi jokaiselle joka äänestää, niin on jonoa äänestyspaikoilla jo aamukuudelta, sitä voisi kutsua vaikka porkkanaämpäriksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muoviämpäri palkinnoksi jokaiselle joka äänestää, niin on jonoa äänestyspaikoilla jo aamukuudelta, sitä voisi kutsua vaikka porkkanaämpäriksi.

        Ei tehoa.Ei ihmiset ihan niin tyhmiä ole.


    • Anonyymi

      SUURIN OSA VIERASLAJEISTA HAITTAA, helvetin moista rahanmenoa, Persut JULKAISIVAT mitä yksi elätti täällä maksaa ja mitä PALVELUITA ilman työvelvoitetta saavat. Velkaa otetaan surutta että nämä kaikki lusmuilijat elätetään. sen lisäksi rahaa viedään yli rajan täysin tietämättä mihin ne joutuvat ja kuka ja miten ne oikein hyödynnetään.
      Suomalaisten veronmaksajien toimeentulo kaventuu, asumisen ,bensan, ruuan hinnannousut . perheet kärsii, lapset varsinkin. Kelatuet viedään monista sairaudenhoitoon liikkuvista menoista ja köyhät ikäihmiset jotka tarvitsevat hoitoonsa ei enää pysty ostamaan niitä. Toisaalta maahanmuuttajalla terveydenhoitopalvelut vastaanottokeskuksissa yötä päivää ja kaikki järjestyy , asuvat kalliisti vuokrakämpissä ,maksetaan vesi ja sähkö sekä puhelinlaskut , sossu antaa maksumääräyksen ,kalliisiin puhelimiin ja niiden käyttökustannuksiin vaatteeisiin, vaunuihin ym, maksetaan elatus ja lapsilisät monestakin lapsesta, tulkit, päivähoito ja koulutus vie verovaroja. LOMALLE pakomaihinsa kela antaa rahat, JÄRJETÖNTÄ !!! ENTÄS POLIISIEN JA LAKITUPIEN menot SEKÄ VANKILOISSA OLIJAT . 100 000 € vuosikulut perhenkilö. HEITTIÖT PITÄISI palauttaa omiin maihinsa, eikä jatkaa hyysäämistä rikoksien jälkeen. JULKISET MENOT olisi syytä karsia,kansanedustajien ja ministerien ja heidän assistenttiensa määrästä pitäisi tinkiä, HEIDÄN TAKSIMENONSA JA RUOKALASKUNSA IHAN JÄRKYTTÄVIÄ. moni vanhus söisi viikon sillä kulumenolla mitä heille tarjotaan ilmatteeksi yhden päivän aikana. KALLISPALKKAISIA SOTE JOHTAJISTOA KARSIA, kaikenlaiset tutkijat ja gallupin kyselijät minimiin. USEIN MYÖS IHMETYTTÄÄ NÄMÄ HYVÄNTEKEVÄISYSJÄRJESTÖT jotka kerjäävät rahaa miksi niitä pitää olla monia jotka vievät paljon palkkakuluja ja vähemmän jää jaettavaa.

    • Anonyymi

      Meiltä vietiin markka ilman kansanäänestystä, joka olisi ollut se riittävän suuri asia sen järjästämiseen.
      Meiltä salattiin pari päivää "isäntämaasopimus" joka mahdollistaa USA:n ydinaseet satamiimme ja lentokentille. Sen allekirjoitti kenraali, eikä eduskuntakaan saanut siitä tietoa.
      Meille kymmenen vuotta hoettiin, Niinistö hoki joka uudenvuoden puheessaan, ettei NATOon mennä ilman kansanäänestystä. Sinne mentiin muka 1 720 ihmisen kallupin perusteella.
      Tässä on epädemokratian kolme esimerkkiä, kun kansan äänestämä demokratia on muuttunut lähinnä presidentin diktatuuriksi.

    • Anonyymi

      Pauli Vahtera on tehnyt laajan selvityksen, jossa hän osoittaa, miten humanitäärisen maahanmuuton menot jakautuvat yhteiskunnan eri sektoreille. Luvut on eritelty Pauli Vahteran laskelmassa. EI IHAN PIKKUSUMMIA JA NÄITÄ MAAILMAN TAPPIIN MAKSETAAN.

    • Anonyymi

      Nytkin saa lukea jatkuvasti satakunnan kansasta kun vanhuksien hoitokodit ovat lakkauttamisen alla kun ei enää saa tukia ,mihin ne vanhukset menee kun ei paikkoja ole , monen kuukauden jonot ja ihmisiä kiikutetaan ambulanssilla paikasta toiseen , dementoituneet ,sairaat ikäihmiset ovat kaikista surkeimmasssa tilanteessa suomessa ja jotka ovat sentään töittensä jälkeen maksaneet veroja, Varhila, Kiuru, ja Männikkö itse iso palkkaisia jotka voivat sitten kun tarve ostaa kalliin 5000 € kk palvelun.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      439
      2014
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      207
      1710
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      184
      1478
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1471
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      50
      1157
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      1
      1122
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      130
      1068
    8. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      1006
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      96
      978
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      34
      956
    Aihe