IltaSanomat ei julkaise metsästäjien mielipiteitä

Anonyymi-ap

Kopioin jutun uudestaan Yleistä metsästyksestä linkin alle, kun meni ensin väärään.

Olen aiheesta kertonut aiemmin ja nimenomaan metsästäjien moderointi pois metsästysuutisjuttujen keskusteluista sai itselläni aikaan sen jo pari vuotta sitten, että en lue enää IltaSanomia ollenkaan. Nyt kaveri linkkas jonkun IS hirvi jutun sivulle ja päädyin lukemaan jälleen kerran pelkkää valhetta ja provosointia metsästyksestä jutun keskusteluosioon.
Yritin oikoa näitä selkeitä valheita vastaamalla heille ja tuomalla faktaa julkisuuteen. Mutta kuten joskus jo totuin ensimmäistäkään asiallista ja sääntöjen mukaista kommenttiani ei jälleen kerran julkaista. Sitävastoin metsästäjien julkinen provosointi, valheellisen tiedon levittäminen, maalittaminen ja muu törky saa jatkuvasti palstatilaa. Yhdenkään metsästäjän kommenttia ei jutussa ole.
Kirjoitin aiemmin jo tuosta Viiden jälkeen ohjelmasta ja metsästäjien maalittamisesta, mutta näkyy saman konsernin lehti ajavan samaa agendaa eli metsästäjien ja metsästyksen jatkuvaa maalittamista. Näissä on takana metsästysvastaiset toimittajat ja vastaavat keskustelun moderoijat.
Vihreiden toimijoiden soluttautuminen kaikkeen metsästykseen liittyvään ja metsästystoiminnan haittaamiseen on lisääntynyt viimeisen viiden vuoden aikana enemmän kuin koskaan.
Miten marginaalisakki tähän pystyy ottaen huomioon, että meitä on yli 300 000?
Kun mitään muuta ei voi tehdä eikä liitot yms tee asioiden eteen mitään muistakaa edes vaaleissa se, että vihreät haluavat tuhota kaiken metsästyksen suomesta. Jopa valheita levittävien toimittajiensa avustuksella.

9

404

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jälleen Ilta-Sanomat julkaisee tietoisesti jotain animalia törkyä metsästystä provosoiden ja Jälleen kerran kommenttiosioon ei saa kuin metsästysvastaiset mielipiteet julki. Metsästäjien kommentit sensuroidaan.

    • Anonyymi

      Eihän niitä tarvitse julkaista kun ne tiedetään jo.
      Metsä kuuluu metsästäjille eikä muilla ole sinne asiaa. Metsästys on ainoa harrastus mitä nyt netissä roikutaan 60% vapaa-ajasta. Eläimiä pitää tappaa koska koiran pitää saada olla turvatusti metsässä.

      • Anonyymi

        Ja siinä metsästysvastaisen palstatrollimme malliesimerkki minkälainen humpuuki tuonne lehteen pääsee läpi.


      • Anonyymi

        Hesarin konsernin toimittelijat ovat vihreitä, vasemmistolaisia,kasvisyöjiä . Heidän mielestä metsästys on väärin, kuitenkin Metsästäjä lehden levikki on suurempi kuin heidän läpyskän? Hesari-iltijsen jutuista on turha etsiä muuta ideologiaa kuin : vihervasemmiston, annestyn, vegaanin, matujen ylistyksestä ? Itseasiassa on kohtuullisen hölmöä lukea niitä , jos ei halua suututtaa itseään ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hesarin konsernin toimittelijat ovat vihreitä, vasemmistolaisia,kasvisyöjiä . Heidän mielestä metsästys on väärin, kuitenkin Metsästäjä lehden levikki on suurempi kuin heidän läpyskän? Hesari-iltijsen jutuista on turha etsiä muuta ideologiaa kuin : vihervasemmiston, annestyn, vegaanin, matujen ylistyksestä ? Itseasiassa on kohtuullisen hölmöä lukea niitä , jos ei halua suututtaa itseään ?

        Hölmöähän se, mutta kannattaa huomioida kuinka suuren lukijakunnan nämä aviisit keräävät jatkuvasti eli tavan ihmiset ovat yhtenään viherideologistisen aivopesun uhreja.
        Siksi metsästäjien yms on alettava pitämään suurempaa mekkalaa ja tuomaan faktoja vihervasemmistolais ideologisten toimittajien jatkuvan metsästäjien mustamaalaamisen ja maalittamisen sijaan.


    • Anonyymi

      Ase&Erän ”uudistumisen” myötä viimeinenkin vapaa metsästyslehti sai loppunsa. Reilusti ennen vaaleja Perussuomalainen puolue julkaisi juridiikan hyvin tuntevan ammattiriistanhoitaja ja PS- poliitikko Arno Westerholmin kirjoittaman lähes 400 sivuisen Metsästyskirjan (www.suomenperusta.fi). Kirja jaettiin koko valtamedialle sekä metsästysaiheisille lehdille. Maaseudun Tulevaisuus oli ainut joka pakon edessä joutui kirjoittamaan kirjasta artikkelin. Kyseinenkin artikkeli vain nettiversiona, jotta lukijakunta mahdollisimman pieni. Vihervasemmistolainen media eväsi Perussuomalaisilta vaalivoiton. Kaikki ymmärtävät jos jokaiseen epäkohtaan juridisesti vahvan lainsäädännöllisen argumentaation antava kirja olisi saanut kuuluvuutta. Kyllä olisi valkohäntiin ja valkoposkihanhiin kyllästyneet maanviljelijät, susiin kyllästyneet maaseudun asukkaat, merimetsojen takia konkurssin tekevät ammattikalastajat sekä kanahaukkaongelman kanssa olevat ammattiriistanhoitajat jonottaneet vaalipaikoille.Medialla liian suuri ja ratkaiseva, puolueellinen valta Suomessa. Viherpropagandistiset metsästyslehdet boikottiin sekä erotkaa Riistakeskuksen vasallista Metsästäjäliitosta!

      • Anonyymi

        Ideologiset vihervasemmistolaistoimittajat hallinnoivat suurintaosaa ip lehdistöstä yms julkaisuista. Samoin moderoinnissa joissa sensuuri käy mikäli et tue viherideologiaa.


    • Anonyymi

      Kuulkaas nyt. Metsästäjiä ja näiksi pyrkiviä on monenlaista ajatusmaailmaa omaavia.

      Toiset ovat asiallisia ja tekevät miten oikein on.

      Toiset eivät, ja näistä se metsästyksen "maine" kasvaa.

      • Anonyymi

        Niin ja asiallisten viestit sensuroidaan, mutta asiattomat jää. Näkeehän sen täälläkin, kun kaikki metsästyksen vastainen törky ja jopa uhkailu saa palstatilaa eikä ilmoituksilla saa edes viestejä poistoon, mutta metsästäjiä kyllä sensuroidaan.
        Silloin kyse ei ole asiallisuudesta tai asiattomuudesta, vaan ideologisesta sensuroinnista ja yrityksestä muokata mieliä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2595
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1138
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1044
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1001
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      913
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      881
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      822
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      33
      782
    Aihe