Syy Mustamäen kouluriitaan on väärin säädetyssä laissa

Anonyymi-ap

Tasa-arvolakiin on jostain syystä kiireellä pykätty kohta, joka on ristiriidassa uskonnonvapauslain kanssa. Turha tästä on siis kansalaisten keskenään riidellä, syy löytyy eduskunnasta ja siellä hutiloitua työtä tehneistä hallituspuolueista.

Ihmisiä, joiden sukupuolta ei voida määrittää syntymähetkellä, syntyy ehkä 1 % vuodessa. Lainsäätäjä on yrittänyt lailla turvata tasa-arvoa tälle vähemmiställe, mutta ei osannut ennakoida tällaista tilannetta, jossa samalla kun yhden vähemmistön oikeutta puolustetaan, rikotaan toista lakia eli uskovien oikeutta elää uskontonsa opetuksen mukaisesti ja kunnioittaa niitä arvoja, joita heidän uskontoonsa sisältyy.

12

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      1) Koulua on turha syyttää suoranaisesti, koska he ovat olleet kahden ristiriitaisen lain ristipaineessa. Tasa-arvolaki on uusi, siksi ehkä enemmän ollut tapetilla, kuten nykyhallituksen pitämät arvotkin. Ehkä rehtori siksi hyväksyi toiminnan tasa-arvolain mkaan ja unohti tai "unohti" uskonnonvapauslain. En tiedä, en tunne tuon koulun henkilökuntaa ollenkaan.

      2) Samoin on väärin syyttää lapsen vanhempia, koska isä on ainoastaan peräänkuuluttanut lain suomaa oikeuttaan määrittää kodin arvot, joita lapsetkin noudattavat. Hänellä on siihen lain tantama suoja oli sitten kyse politiikasta uskonnosta tai mistä muusta ideologiasta tai arvosta tahansa.

      Jos vanhemmilta halutaan kieltää oikeus arvokasvatukseen, sitä varmemmin uskovaiset vaativat sitten tunnustuksellisen uskonnonopetuksen kouluihin takaisin, koska he haluavat kuitenkin siirtää ideologisen perinteen tässä suhteessa lapsilleen.

    • Anonyymi

      Ei kai Suomessa kuitenkaan ole tarkoitus alkaa rajoitaa ajattelunvapautta niin, että kristinusko kielletään ja islam sallitaan? Jos kehityssuunta on tämä, niin tulevaisuuden yhteiskunta Suomessa näyttää todella pelottavalle.

      Yhdysvalloista meille levinnyt LBGT- ja woke-kulttuuri on kuuluttavinaan demokratiaa ja tasa-arvoa, mutta koskeeko se kuitenkin vain osaa ihmisiä? Sulkeeko se kuitenkin ajattelunvapauden ulkopuolelleen ja oikeuden valita, mitä uskontoa harjoittaa vai haluaako elää uskonnottomana? Missä edellä mainittujen ideologian tasa-arvo ja vapaus silloin ovat?

      Kummallista noissa Yhdysvalloista omaksutuissa aatteissa on sekin, että levitetään valheita toisinajattelevista, kuten nimenomaan kristityistä. Juuri hetki sitten luin Salon palstalta valheväitteitä, esimerkiksi, että kristinusko kieltäisi sukupuolivähemmistöt. Se ei pidä paikkaansa. Eikä sekään, että uskonto ei sallisi kaikille samaa ihmisarvoa ja tasa-arvoa.

      Tämä todistettiin Päivi Räsäseen kohdistuneessa vainossa, joka osoittautui oikeudessa valheisiin perustuviksi, siis häntä syytettiin valheiden perusteella. Hänen sanottiin sanoneen sellaista, mikä ei pitänyt paikkaansa jne. Miksi näin?

      Uskovaiset antavat täyden ihmisarvon homoseksuaaleille, lesboille, transsukupuolisille ja mitä kaikkia voi nimetä, siitä on turha valehdella kahta sanaa kenenkään. Sitten jos mennään teologisiin kysymyksiin, se on eri juttu. Kristinusko pitää joitain tekoja ei-hyväksyttävinä, mutta ihminen hyväksytään aina. Syntinen ihminen hyväksytään, koska mitään muita ihmisiä ei ole olemassa kuin syntisiä.

    • Anonyymi

      Minuusta olisi ensiarvoisen tärkeää nyt vaatia seuraavaa hallitusta korjaamaan edellisen hallituksen virheet myös tässä asiassa. Ei mikään laki saa olla ristiriidassa muiden lakien kanssa, kuten nyt on tapahtunut. Tasa-arvolaissa on vakavia puutteita, jos se antaa tasa-arvoa jollekin ihmisryhmälle ja poistaa sen toiselta paljon suuremmalta ryhmältä ihmisiä.

    • Anonyymi

      Jos ajatellaan rikosilmoitusta, niin toki sen tekemiseen on oikeus niillä, jotka ovat tulleet loukatuiksi väärin laaditun tasa-arvolain noudattamisen kanssa. Ellei ole varaa yksityiseen asianajajaan, voi ottaa yhteyttä julkiseen oikeusaputoimistoon ja varata sinne aika. Mukaan vaaditaan tositteet kaikista tuloista ja menoista, joiden perusteella määräytyy se kustannus, mitä perhe joutuu oikeusavusta itse maksamaan.

    • Anonyymi

      Ongelma on se että harva enää luottaa suomen oikeuslaitokseen. En ainakaan minä.

    • Anonyymi

      Aatami oli mies ja Eeva oli nainen.

      Tasan kaksi sukupuolta.

      • Anonyymi

        Ja heidän poikansa ottivat vaimokseen lampaan.😂😂😂 Tässä välissä on syytä muistella myös SODOMAA JA GOMORAA onko Salon kohtalo sama.🌚🌚🌚


    • Anonyymi

      Tähän mennessä Mustamäen koulun tapauksesta on tehty jo useita kanteluja eduskunnan oikeusasiamiehelle. Kantelut koskevat lähinnä tasa-arvovaltuutetun lakien tulkintaa.

    • Anonyymi

      Täälä Roissakin. Miksei vanhemmat pääse ja mene töihin vaan elävät tuilla ja sotkevat terveiden vanhempien lasten elämää? Mielenterveys pitäisi hoitaa kuntoon ja kieltää sairashulluilta lasten hankinta.

    • Anonyymi

      Ääripyhiä on muutama promille kansasta eikä ne voi määrätä normaaleita terveitä ihmisiä. Äärisuunmissa on sairaita avohoito potilaista. Ainakin täällä Lapissa.

    • Anonyymi

      Kouluviranomaiset eri kunnissa on vaikean työn edessä. Tavalliset vanhemmat liberaakeina sallivat pienryhmät kuten homot mutta mitä tehdä uudestisyntyneiden sinoaa oikea potevien kanssa. Nämä kieltää lapsilta nykyopetukset? Tämä häiritsee normaalilasten oppimista.

    • Anonyymi

      Kuulin tuon isän videon missä ei anna olla pojan samassa tilassa kun jollakin oli pieni sateenkaari lippu. Tuli kassin lisäksi suuri ongelma. Syytettiin mielenterveyttä isän mukaan. Perhe vain haluaa pitää lapset omalle idealleen puhtaana.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1485
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      156
      1179
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1050
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      927
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      860
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      783
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      757
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      57
      706
    Aihe