Vaimolle vaihtelua

Anonyymi-ap

Meillä on vaimoni kanssa periaatteessa hyvin toimiva parisuhde. Ainoa alue, joka tuntuu vaimon mielestä väljähtyneen, on seksi. Olemme siitä muutamia kertoja keskustelleet ja yrittäneet löytää jotakin aktivoivaa. Heitin kerran puoliksi tosissani vaimolle, että tarvitsisit varmaan vähän nuorempaa ja jaksavampaa kaveria sänkyyn. Hänen reaktionsa oli mielenkiintoinen, sillä hän oli hetken hiljaa ja vastasi sitten arvoituksellisesti: Niin, en tiedä sitten, ehkäpä.

Tuo vastaus jäi kytemään mieleeni. Sitten sain ajatuksen. Liikuntaharrastuksissani oli mukana meitä useita vuosia nuorempi urheilullinen kaveri, jonka kanssa juteltiin usein aika rohkeistakin asioista naisiin liittyen. Sain ajatuksen ja kysyin häneltä, miten hän suhtautuisi seuraavaan: Annan sinulle vaimoni puhelinnumeron ja sinä voit soittaa hänelle ja esiinnyt yliopistossa sosiologiaa opiskelevana. Kerrot puhelimessa, että olet tekemässä lopputyötä parisuhteista vaimojen näkökulmasta. Työtä varten sinun tulee haastatella 50 naista ja haluaisit tulla haastattelemaan myös häntä. Laadimme yhdessä joukon sopivia kysymyksiä ja viimeisenä osa-alueena oli sitten seksi parisuhteessa. Jos homma etenee suotuisasti, niin saat toimia hänen kanssaan miten haluat. Ainoa ehto on, että saan videoida aktinne niin, että sinun kasvojasi ei näy. Kaveri oli heti mukana jutussa ja niin lähdettiin ajatusta toteuttamaan. Tarkoitus oli, että noiden seksiä koskevien kysymysten kautta hän saisi vaimon innostumaan käytännön kokeilusta.

Sovittiin ajankohta, milloin hän soittaa ja esittää jotakin haastattelulle sopivaa päivää. Päivän valitsin siten, että tiesin vaimoni kuukautiskierron olevan noin puolivälissä, sillä silloin hän oli kaikkein halukkaimmillaan. Kaveri soittikin heti seuraavalla viikolla ja vaimoni kiinnostui asiasta. Hän kertoi minulle, että joku opiskelija tulisi haastattelemaan häntä seuraavan viikon torstaina kello 17:00. Kysyin, että tarvitaanko siinä minua mutta hän vastasi, että se koskee vain häntä. Sittenhän minä voin mennä treeneihin ihan normaalisti, vastasin.

Ei minulla oikeasti ollut tarkoitus mihinkään lähteä, vaan sovittiin kaverin kanssa, että jään aluksi yläkertaan seuraamaan tilannetta. Seuraavan viikon torstai tuli ja juuri sopivasti vaimo lähti käymään lähikaupassa vielä neljän jälkeen, ja sillä aikaa minä piilouduin yläkerran varastohuoneeseen. Kaupasta tultuaan vaimo tuli makuuhuoneeseen ja vaihtoi päälleen pikkumustat alusvaatteet. Jotain hänellä oli selvästi mielessä ja minä ajattelin, että tämähän taitaa mennä paremmin kuin hyvin.

Tasan kello viisi ovikello soi ja kaveri tuli sisälle. Pystyin hyvin seuraamaan tilannetta ja minulla oli jopa sopiva näkymä olohuoneeseemme yläkerran parvelta. Vaimo tarjosi vieraalle kahvia mutta tämä sanoi, että mieluummin jotain raikasta juotavaa. Käykö siideri tai lonkero, vaimo kysyi. Kiitos mielellään, vastasi kaveri. Vaimokin näytti ottavan siiderin.

Kerron vielä, että osa kysymyksistä on varsin henkilökohtaisia. Toivon kuitenkin, että voit vastata avoimesti ja rehellisesti. Sitten he kävivät läpi koko joukon kysymyksiä ja sovitusti tulivat lopuksi seksiä käsittelevään osioon. Keskustelu eteni seuraavasti:
Mahdoinkohan puhelimessa kertoa, että tarkoitukseni on erikoistua parisuhde- ja seksuaaliterapiaan. No jos sinulle sopii, niin käydään nyt joka tapauksessa läpi myös tuohon seksiin liittyviä asioita.
Oletko tyytyväinen seksielämänne? Noh, se on aika koettua ja aina samanlaista. Vaihtelu virkistäisi.
Miten usein harrastatte miehesi kanssa seksiä? Muutaman kerran kuukaudessa.
Miten usein sinä haluaisit seksiä? Vähintään kerran viikossa, joskus useamminkin.
Käytättekö eri asentoja? Ei. Minä selällään alla ja mies painelee muutaman kerran ja laukeaa.
Tyydytätkö sitten usein itse itsesi? Välillä useita kertoja viikossa.
Saatko helposti orgasmin? Masturboimalla kyllä mutta mieheni kanssa en kovin helposti.
Miten masturboidessa saat parhaiten? Hieron ensin rintojani ja sitten painelen sormia pilluuni ja kostutan sitten limaisilla sormilla klitoristani. Sitten hieron klitorista aika voimakkaasti. Kostun todella herkästi.
Käytättekö rivoja sanoja seksin yhteydessä? Ei oikeastaan, vaikka minua kyllä kiihottaa, jos puhutaan esimerkiksi pillustani, kiimastani tai pilluni kiimalimasta.
Onko jokin ajankohta, jolloin haluat erityisesti? Kierron puoliväli. Sehän on muuten juuri näinä päivinä.
Oletko koskaan ajatellut seksiä vieraan kanssa? Olen ja olemme siitä puhuneet ja miehelleni se olisi OK.
Et kuitenkaan ole sitä toteuttanut? Ei ole oikein tullut tilaisuutta mutta haluaisin kyllä kokeilla.

JATKUU...

3

6458

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      jATKOA...
      Tässä oli koko kysely – paljon kiitoksia arvokkaista ja rehellisistä vastauksista ja kommenteista.
      Tuli vielä mieleeni, nyt kun miehesi ei ole kotona ja viitaten mitä edellä kerroit, niin haluaisitko nyt käyttää tilaisuuden minun kanssani? Oletko tosissasi. Kyllä minun tekisi kovasti mieli mutta vähän jännittää.
      Ei sinun tarvitse jännittää. Tehdään niin, että minä kerron mitä tehdään. Olisitko valmis siihen? Kuulostaa ihan hyvältä. Ehkä me sitten voimme tehdä niin. Ajatuskin jo kiihottaa minua.
      Unohdin muuten haastattelussa kysyä, käytättekö joitain apuvälineitä seksiä harrastaessanne?
      Eipä ole käytetty. Voisikohan siitä olla iloa?
      Jos sinulle sopii, niin käytetään tällaista yksinkertaista eli silmämaskia. Se tuo tietynlaista jännitystä seksiin. Kuulostaa jännittävältä, kokeillaan vaan.

      Kaveri laittoi maskin vaimoni silmille ja nyt saatoin minäkin hiipiä alakertaan katsomaan tapahtumia läheltä. Päätin jatkaa videointia alakerrassa, jotta saan kaiken mahdollisimman tarkasti muistiin ja mahdollisesti joskus esitettäväksi. Näytin peukkua kaverille ja homma jatkui.

      Onko maski kunnolla niin, että et näe mitään?
      On se. Onpa tämä jännittävää ja kiihottavaa. Voin keskittyä vain siihen, mitä tunnen.
      Oletko nyt aivan varma, että haluat seksiä tässä ja nyt?
      Olen ihan varma, aloitetaan jo.
      Hyvä on. Tehdään ensin niin, että riisut kaikki vaatteesi paitsi alusvaatteet. Näytät todella upealta ja seksikkään haluttavalta.

      Kaveri siirtyi aivan vaimoni taakse ja laittoi kätensä hänen olkapäilleen. Minä puolestani katselin parin metrin etäisyydeltä, kun melkein alaston vaimoni seisoi halukkaana ja selvästi kiimaisena nuoren miehen edessä. Hän hengitti tiheämmin ja vapisi jännityksestä. Sitten kaveri jatkoi.

      Sinä voit nyt keskittyä vain nauttimaan. Haluatko, että riisun rintaliivisi?
      Haluan, ota vaan ne pois.
      Sinulla on kauniit ja kiinteät rinnat.
      Samalla hän tarttui rintoihin, siveli niitä ja puristeli kevyesti. Välillä hän kutitteli jäykistyneitä nännejä ja venytteli niitä kevyesti. Pidätkö tästä, hän kysyi. Pidän kovasti, se tuntuu niin hyvältä, vaimo huokaili. Minä kuvasin tietysti kaiken hyvin läheltä. Totta puhuen, kyllä tuo kaikki kiihotti minuakin ja olisi tehnyt mieli osallistua aktiin.

      Sitten hän siirsi toisen kätensä alaspäin kohti vaimoni haaroja. Sinähän olet jo kastellut pikkarisi pillusi eritteillä. Voin varmaan ottaa ne pois, etteivät tahriinnu enempää. Sinulla on kauniit ja kiinteät pakarat. Haluatko jatkaa ja näyttää myös pillusi minulle?
      Haluan ja haluan myös, että koskettelet lisää minua sieltä sormillasi. Huomasit varmasti, että olen jo kostunut ja voit työntää sormia sisälleni, jos tahdot. Tee se niin, että painat samalla klitoristani. Se kiihottaa minua kovasti.
      Oikein hyvä. Vien nyt sormen pillullesi ja kokeilen, oletko riittävästi kostunut. Sinähän olet todella märkä ja koko pillusi on limainen. Taidat todella haluta tätä. Työnnän sormet nyt sisällesi. Kuulet varmasti, kuinka märkä pillusi litisee. Haluatko, että työntelen sormia pilluusi näin?
      Tuntuu niin hyvältä. Jatka vaan vielä vähän voimakkaammin.

      Vaimo seisoi hajareisin ja kaveri vatkasi limaista pillua ja minä kuvasin lähietäisyydeltä. Litinä oli voimakas ja kaverin sormet limaiset vaimoni eritteistä. Vaimon polvet notkahtelivat ja kaveri huomasi, että hän on saamassa orgasmin. Hän veti sormet pois pillusta ja tarjosi limaisia sormiaan vaimolleni maisteltavaksi. Vaimo oli niin kiimassa, että imi innolla omat kiimalimansa kaverin sormista.

      Haluatko, että jatketaan?
      Haluan kovasti. Se oli jo niin lähellä mutta en saanut vielä.
      Haluatko jotain muuta pilluusi ja mikä asento olisi sinusta kiihottava?
      Haluan, että otat minut takaapäin oikein kunnolla. Panet oikein rajusti ja lasket kaiken sisälle oikein syvälle.
      JATKUU...

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        ❤️ ­­­N­­y­­­m­­­f­­o­­­m­­a­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17778837V

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      JATKOA...
      Keskustelu päättyi ja vaimo asettui kontilleen ja levitti vähän jalkojaan. Sitten kaveri kävi polvilleen vaimon vieren ja siveli tämän pakaroita. Hän siirsi kätensä vaimon takareisille ja veti kevyesti kynsillä raapien käsiä kohti pakaroita. Sitten hän toisti saman mutta raapi nyt sen verran voimakkaammin, että reisiin ja pakaroihin tuli näkyvät järjet. Vaimo vaan huohotti kiimassa. Kaveri tarttui pakaroihin voimakkaasti ja levitti niitä siten, että punoittava ja turpea pillu avautui limasta kiiltävänä. Sitten vielä muutama läpsäisy pakaroille ja vaimo oli valmis pantavaksi. Ainakin hän sitä koko ajan pyyteli. Sain kuvattua tuon kaiken ennekuin kaveri painoi paksun peniksensä sisälle vaimoni limaiseen ja kutsuvaan pilluun. Paksu penis painui sentti sentiltä syvemmälle ja vaimo huohotti ja voihki. Vaikka kaverilla oli varsin kookas penis, se upposi kokonaan pilluun. Hän piti vaimoni lanteista kiinni ja alkoi pumpata. Sitä kesti useita minuutteja. Vauhti kasvoi ja litinä sen mukana. Vaimon reidet alkoivat vapista ja tiesin, että hän laukeaa pian. Nyt tulee, työnnä syvälle ja laske sisään, hän huohotti. Kaveri painoi muutaman rajun painalluksen ja samalla spermat syöksyivät vaimoni supistelevaan pilluun. Hetken kuluttua kaveri veti peniksensä ulos ja sain kuvattua, kuinka vieras sperma valui pitkin vaimoni reisiä turpeasta pillusta lattialle. Lopuksi kaveri siirtyi vaimon eteen ja nosti hänen päätään ylös ja laittoi spermasta ja vaimoni eritteistä limaisen peniksen vaimon huulille. Kiimansa huumassa hän avasi heti suunsa ja otti ahnaasti kalun sisään ja imi sen puhtaaksi.

      Sain aivan mahtavan videon siitä, miten vaimo antautuu täysillä nuorelle miehelle ja nauttii vieraasta peniksestä. Hän oli selvästi sen tarpeessa. Minun oli aika siirtyä takaisin yläkerran suojaan. Kaveri antoi vaimolle luvan poistaa silmämaskin ja vaimo kiitteli vielä häntä antamalla suukon. Hän kertoi saaneensa elämänsä parhaan orgasmin. Sitten kaveri pukeutui ja poistui ja vaimo meni suihkuun. Sillä aikaa minä livahdin ulos ja tulin hetken kuluttua kotiin ikään kuin mitään en tietäisi. Menikö haastattelu hyvin, kysyin vaimolta. Meni oikein hyvin ja oli ihan mukava kaveri. Hänellä oli paljon kysymyksiä ja tehtiin muutamia käytännön harjoituksiakin. Kannatti todella osallistua.

      Seuraavissa treeneissä kysyin kaverilta mitä hän piti hommasta. On vaimollasi mahtava tiukka pillu ja niin liukas. Paras pano ikinä. Kiva kuulla, otetaan joskus uusiksi, kun vaimo on taas vieraan tarpeessa, jos sinulle sopii. Tuo on tarjous, josta ei voi kieltäytyä, vastasi kaveri.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe