Maahantuoja vaihtuu taas

Anonyymi-ap

Jokohan nyt alkais myynti nousemaan?? Toisaalta Fiat-mallistossa ei ole oikein mitään mielenkiintoista, ellei sit uusi Fiat Fastback tule eurooppaan Brasiliasta.
Tuleva Fiat 600 EV kans vois kiinnostaa, mutta hinta taitaa olla liian korkea :(

10

388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nykyinen sivustohan ei toistaiseksi tarjoa kuin 500: n eri versioita. 500 X ja Tipo ovat saaneet hybridiversion, Tiposta jopa Cross-farkku. Olisihan noita mukava nähdä täälläkin, mutta karkaisiko hinta?

    • Anonyymi

      Monimerkkimaahantuojalla ei välttämättä ole mitään intressiä yrittää tuoda muiden merkkien kanssa kisaavaa mallistoa. Fiatin taru suomessa alkaa olla taputeltu, esirippu on laskeutunut ja Fiat elää kohta vain muistoissamme...
      Dacia, Peugeot, Skoda ja Renault ovat ottaneet sen markkinan, jossa Fiat porskutti, halvat kauppakassit, kakkosautot ja kokoluokkansa edullisimmat autot. Sen markkinan jos haluaa saada takaisin niin mainontaan ja kampanjoihin pitää varata miljoonia.

      • Anonyymi

        500:ssa maksetaan jonkun verran retromallin statuksesta. Ei ainakaan se hinnalla kilpaile. Vertaapa vaikka uutta sähkö 500:sta ja VWUp!, Skoda Citigoa tai Seat Miitä, niiden sähköversiota.
        Hintaa, varsinkin paremmin varustelulla 500:lla on huomattavasti korkeampi hinta. On tosin hienompi ja laadukkaampi sisustuskin verrattuna tuohon em. kolmikkoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        500:ssa maksetaan jonkun verran retromallin statuksesta. Ei ainakaan se hinnalla kilpaile. Vertaapa vaikka uutta sähkö 500:sta ja VWUp!, Skoda Citigoa tai Seat Miitä, niiden sähköversiota.
        Hintaa, varsinkin paremmin varustelulla 500:lla on huomattavasti korkeampi hinta. On tosin hienompi ja laadukkaampi sisustuskin verrattuna tuohon em. kolmikkoon.

        Aivan ja miksiköhän Fiat onkaan hävinnyt markkinaosuuttaa maahantuojanvaihdoksesta toiseen? Ehkä syy löytyy siitä, että Fiat ei tarjoa suomessa enää niitä halpoja perusmalleja joita emännille ostetiin kauppakasseiksi ja perheen kakkosautoksi.


    • Anonyymi

      Olihan siellä Fiat Tipo vielä alkuvuodesta ja Fiat Panda muutama vuosi sitten.

    • Anonyymi

      Bassadonella on jo ennestään merkit Opel, DS, Peugeot, Citroen. Kaikki Stellantis-konsernin merkit ovat kesäkuun alusta samalla maahantuojalla.

    • Anonyymi

      Globaalisti Fiatinkin myynti hieman laski viime vuonna.
      Stellantiksen kahden muun suuren merkin eli Jeepin ja Peugeotin myynti laski myös, Fiat otti ykköspaikan ja oli viime vuonna Stellantiksen myydyin merkki.
      Edellisenä vuonna, siis 2021 Fiat oli toisena Jeepin jälkeen ja nyt viime vuonna siis ykkönen.
      Fiatilla on mallipuutteista (mm. tila-auto 500L ei enää ja 500X alkaa olla ikääntynyt) huolimatta melko hyvä myynti. Reilu 1/3 myytiin Brasiliassa ja siellä mm. Strada sekä uusimmat tuotteet Pulse ja Fastback ovat saaneet hyvän vastaanoton.
      Tässä vähän tietoa viime vuoden myynnistä:

      https://fiatgroupworld.com/2023/05/17/fiat-the-top-selling-brand-of-stellantis-in-2022/

    • Anonyymi

      tervehdys, olen huomannut että tuo delta -auto ei oikein ole kiinnostunut myymän noita Fiat merkkisiä autoja... Siellä on muutama tuttu käynyt katsomassa jos pääsisi koeajamaan Fiatin Tipoa, mutta myyjät ovat sanoneet että ei sitä kannata ostaa... muttra käy koeajamassa Kia tai mitsua. Siis mitä helvettiä?? Kävin itse syksyllä deltassa ja halusin käydä koeajamassa Fiatin Tipoa ja Duploa... sama juttu myyjät sanoi että käy koeajamassa tuo kia niin ihastut siihen... No kysyin että mitä helvettiä sinä minua komennat !!! haluan käydä koeajamassa nyt nuo Fiatin autot... En halua mitään korealaisia paskoja koeajamaan..tai jos on pakko, niin paljonkos maksatte siittä että käyn koeajamassa tuon kian ?? Myyjä meni vaikeaksi ja pyyteli anteeksi !!! Niin että näin deltalla toimitaan... eivät halua myydä Fiatteja !!!

      • Anonyymi

        Onhan se vähän kumma ettei Eurooppalaisille = Suomalaisille kelpaa Eurooppalaiset autot. Tipon farkkumalliakin sai uutena kohtuuhinnalla vielä muutama vuosi sitten mutta nyt ei Fiatin nettisivuilla ole muuta kuin jotain "kauppakasseja" myytävänä.

        Tyhmä tuulipuku kansa sahaa omaa oksaansa poikki ostamalla autot EU:n ulkopuolelta.


      • Anonyymi

        Aika outoa myyjiltä sinänsä, mutta kannattaa muistaa, että he ovat provikkapalkkaisia työntekijöitä.
        Eli suurin osa palkasta tulee kuitenkin myynnin perusteella ja Kia sekä Mitsuhan ovat myyntihinnaltaan kalliimpia autoja kuin Fiat. Joten....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3427
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      93
      3154
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2358
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1824
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1524
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1466
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1431
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      83
      1375
    Aihe