Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Olen tekemässä itsemurhan

Minulla ei ole pois pääsyä sillä asianajajien palkkiot ovat 15000 ja minulla ei ole rahaa. Näin ollen kuolemani on ainoa vaihtoehto. Minä puhun totta.

8

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Täh, vasta 15 000 euroa?! Mulle kaveri teki 20 000 euron velan, huijaamalla multa danske-id-kirjautumisia, peleihin pisti, ja se oli silti sallittava hänelle, koska sillä ittellään oli 130 000 euron velat. Viimeviikolla muutin ei kohtaan Tamperetta, ja edellisen paikan holhoojat pistivät vielä 2000 euroa maksettavaksi lisää - maalasivat edellisen huoneen tms. En tiedä, mitä pystyn tostakaan maksamaan itte, mutta älä pelleile: Moni rikas mies tienaa miljoonia ja itse velkaa satojakin tuhansia, vähintään, ei ne yleensä tee silti itsaria?! Jos olet "heikoin lenkki" -teet silti itsarin, mutta kysy "Herralta" - kannattako... Jeesus tms. Budha tuskin puhuu sujuvasti Suomea, eikä Jeesuskaan, mutta molemmat ymmärtävät mitä sanot... Tietenkin tuolloin joku elossaoleva yrittäisi auttaa sinua, mutta - please - älä lähde noin hullun pienestä syystä poies vielä. Sinua ei haluta koskaan takaisin, jos liian pienestä syystä lähditkin täältä - näin se valitettavasti vieläkin on...

    • Anonyymi

      Aattelepa vaikka Usan ex.presidenttiä TRUMPPIA? Sillä oli henkilökohtaisesti satojen mijjoonien tuloja, ja oli silti muutaman millin velkaakin... EI se äijä kuitenkaan siitä syystä läh'e, älä siis itsekään lähde, vaikka, "omapa sekin asiasi"(Kaifas)... Älä häpeä antaa kunniaa pelastajallesi, siiten kun se aika koittaa, minä olen vain sen pelastajan delegaatio... Tiedät kenestä puhun... Itse en ole kuvin symppis, ketään KUOLEMASTA pelatamaan, koska kaikkihan täällä ruumistaan poies kuolee, mutta Herrat tutkivat syyn jokaisen lähtöön, ja JOS lähti liian pienestä syystä, saa ikuisen typeryksen maineen vain...
      Ymmärrän, että jos olet kadottanut "sielusi"; fiiliksesi on vaikea ja paha, niin myönnä taritsevasi apua, monikin voi kantaa vaikeaa fiilistä sun itsesikin sijaan, mutta, JOKAISELLA ON RISTINSÄ, älä anna kenenkään viedä kunniaasi, jos olet vaikea tunne, sinä olet saanut tehdä jotakin suuremmoistakin?!

    • Anonyymi

      Ei rahan takia koskaan kannata lähteä, ellei joudu konkreettisesti PALKKAMURHAAJIEN takia kuolemaan.
      Raha on ihmistä varten, ei päinvastoin, ja ei Suomessa voi poistaa keneltäkään muutaman sadan euron nettopalkkakaan, se on köyhää elämää, kuten itsellänikin on.
      Jos olet murhannut jonkun, kunniattomasti, niin siinä tapauksessa Jumalakin hyväksyisi itsarisi... Tarkoitan, että olisit murhannut jonkun sellaisen, joka ei ollut itse murhannut vielä ketään... Ruuistamme en puhu, mokomat idioottieläimemme, päätyvät melkein kaikki ruokapöytäämme, ei se ole luonnonlakien vastaista vielä, niitä syödä..

    • Anonyymi

      Riippuu täysin rikoksesta ja siitä seurauksena olevasta oikeudenkäynnistä, kuinka paljon ne asianajajien palkkiot ovat.
      Tietysti, mitä pidempi käräjöinti, mitä useammin tarvitsee sinä aikana asianajajan palveluita, sitä kalliimmaksi se tulee.
      Ajan mukaan ne velottavat.

    • Anonyymi

      Asuit missä päin suomea tahansa katso netti Helsiinki Mission.Voit nihin numero soitaa nimetömänä.On myös CChatt ,Nimetömänä voit puhuaLisäksi voit otta ilmasen kuntasi/ Kaupungin Velka nevojaan yhteys.Varaat ajan sinne. Netistä löydät yhteystiedot heihin.Osasit tännen kirjotaa,Osat etsiä antamat tietoni netistä.

    • Anonyymi

      Helsinki on märtyt kirjastot 1kerta kuukausi illalla ilmainen asianaja neuvonta. Lisä tietoja saa kirjastosta.Sama luulisi on Jokaisessa Suomen kaupunkien ,lähiöiden kirjastot. Hyvää nevoa ja ilmasta asianajajan palvelua saatiin Itä-Keskus kirjasto Helsinki.

    • Anonyymi

      Raha ei ole kaikki kaikessa. Taidat olla polttamassa ison kasan karmaasi, joten kun pääset tästä velkaongelmasta tavalla tai toisella eroon, vaikka käväisemällä tutustumassa vankilaoloihin, niin elämä helpottuu ja tiedä vaikka kuinka onnellinen olisit. Jos et nyt selvitä asiaa tässä elämässä, niin ajaudut samanlaiseen tilanteeseen seuraavassa elämässä. Kun taas rikkaat joutuu elämään köyhyydessä seuraavassa elämässään. Niitten kannattaisi nyt alkaa auttelemaan rahoillaan muita, sinun kaltaisiasi vaikka.

      • Anonyymi

        Velan takia ei enää joudu vankilaan.
        Velkavankeus on poistettu vuosia sitten oikeusjärjestelmästä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe