Onko tämä mustasukkaisuutta vai mitä?

Anonyymi-ap

Ollaan oltu muutama kuukausi yhdessä rouva A:n kanssa ja tosi hyvin on mennyt - ainakin minun mielestäni, ja A:kin tuntee tosi vahvasti minua kohtaan. No, viime viikonloppuna vietettiin pariskuntien B ja C kanssa päivä kylpylässä, syömässä ja drinkeillä. Ne kaikki muut ovat A:n kavereita, mutta minä olen integroitunut hyvin porukkaan ja meillä oli tosi kivaa yhdessä.

Yöllä kotiin päästyämme rouva A aloitti purkauksen: Oli aika karmea ilta, kun lirkuttelit rouva B:lle koko illan. Kaikki sun vitsisi oli suunnattu hänelle ja yritit vain tehdä vaikutuksen häneen. Hymyilit hänelle ja sun silmät paloivat kiinnostusta, kun puhuit hänelle. Oli aika kornia ja tylyä! Se on paha, jos flirttailet jonkun muun kanssa, mutta kun se toinen on mun paras kaveri...kamalaa! Ja samaa peliä on ollut ennenkin hänen kanssaan.

Mulle tämä tuli ihan puun takaa. Omasta mielestäni juttelin kaikkien kanssa ihan normaalisti, enkä erityisesti himoitse rouva B:tä. Sanoin, että ideakin on aika absurdi, kun kaikki ollaan paikalla pariskunnittain. En kyllä ymmärrä yhtään, mistä tämä juttu tulee. En voi keksiä, miten olisin tehnyt väärin tässä tilanteessa. Rouva B on vähän semmonen joka helposti johtaa keskustelua ja vetää huomiota puoleensa sekä on ihminen, josta kaikki pitävät.
Voi tietysti olla, että teen alitajuisesti jotain, enkä edes tajua tehneeni väärin. Ehkä B ulospäin suuntautuneena saa liikaa huomiotani? Kun kysyin rouva A:lta, miten tilanne on jos rouva B:tä ei lasketa, olenko muuten OK? Saatko tarpeeksi huomiota minulta? OK, joten ongelma on nimen omaan Rouva B, hänen paras kaverinsa. En ymmärrä mitään koko jutusta, mikä tässä nyt mättää.

Kuitenkin, ajattelin kiinnittää huomiota asiaan ja ehkä tulevaisuudessa keskustella vähemmän Rouva B:n kanssa ja olla vähemmän hauska häntä kohtaan ja kiinnittää enemmän huomiota A:han. Tuntuu kyllä teeskentelyltä, kun porukassa puhutaan milloin kenenkin kanssa, eikä puheenvuoroja lasketa, mutta jos nyt kuitenkin yrittäisin.

A kiistää, että kyse olisi mustasukkaisuudesta. Itsellenikin se juolahti mieleen vasta myöhemmin, että voisiko se sittenkin olla sitä?
Sanoin A:lle, että en oikein usko tohon flirttailuun, ei tunnu siltä itsestäni. Mitäs jos kysyisit jonkun muun mukana olleen mielipidettä asiaan? Ei kuulemma voi, kun on niin noloa.

Olen kuin pölkyllä päähän lyöty, luulin että kaikki oli hyvin, eikä mistään tämmöisestä ollut aavistustakaan. Nyt on olo aika onneton. En tietenkään halua loukata A:ta ja olo on ei-ihan-niin-läheinen kuin ennen.

1

82

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tärkeää on, että et kiistä, vähättele tai tee naurunalaiseksi rouvasi tunteita. Eli ymmärrä ja ole empaattinen, osoita, että hänen tuntemuksillaan on sinulle väliä. Ja tietenkin että välität ja rakastat häntä. Tämä on se lähtökohta.

   Ota hänet lämpimään, turvalliseen syliisi ja alkakaa sitten yhdessä keksiä ratkaisua ongelmaan. Kerro hänelle rauhallisesti oma näkemyksesi käytöksesi syystä, että sinulla ei ollut mitään taka-ajatuksia tai ihmeempiä tuntemuksia siinä, vaan että syynä saattoi tosiaan olla tuo toisen ulospäinsuuntautuneisuus. Voitte miettiä, miten voisitte ensi kerralla tehdä paremmin. Eiköhän se olisi hyvä, että huomioisit rouvaasi tavallista enemmän/paremmin. Luulen, että tuossa tilanteessa hän olisi kaivannut enemmän, mutta kun annoitkin huomiotasi jollekin toiselle, niin hän koki mustasukkaisuutta. Sitähän tuo on. Toivottavasti saatte asian ratkaistua!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Bus Fi Jaanalta onnistui kusetus

   Bus Fi Jaana Bernadotte-Colangelo päätti hoitaa sitten Nykissä perheensä raha-asiat kerralla reilaan veronmaksajien ylen
   Maailman menoa
   58
   3553
  2. Joko kyllästyttää ?

   Tämä nillitys siitä mitä palstalla saa ja ei saa tehdä? On jo niin vanha juttu rekatut vastaan anot. Aivan turhaa sha
   Sinkut
   372
   1850
  3. Tuliko mies yllätyksenä

   etten oo niin helppo ja kiltti, kuin ehkä luulit? Kiltti ja lempeä ulkokuori, mutta kuitenkin oma tahto :)
   Ikävä
   79
   1236
  4. Nytpähän tiedän totuuden

   Ei muuta sanottavaa.
   Ikävä
   41
   1123
  5. Tilanne on vakava koska rakastan sinua

   Tilanne on oikeasti paha. En yhtään tiedä haluatko olla vain kaveri vai jotain enemmän. Ei sellaista voi suoraankaan kys
   Ikävä
   73
   984
  6. Seuraavan kerran kun nähdään

   Jos ollaan kahden niin yritän puhua tavallista suorempaan. Haluan nimittäin sinut ja niin kauan kuin on mahdollisuus...
   Ikävä
   33
   848
  7. Mies , mikä olet horoskoopiltasi

   Ja tiedätkö mikä on kaipaamasi naisen horoskooppi?
   Ikävä
   74
   757
  8. OLIKO PUOLANGALTA

   Iltasanomat uutisoi tänään että Kainuussa oli joku lahopää saanut vankeusrangaistuksen kun oli käynyt koululla opettaja
   Puolanka
   13
   715
  9. Ketkä Sysmässä riitelevät?

   Tällä palstalla on moitittu Sysmän päättäjiä riitelystä. Luin Yle Lahden jutun kunnanjohtajan erottamisesta ja järkytyin
   Sysmä
   25
   695
  10. Sinä nainen mielessäni

   Tänäänkin olisi hyvä sää kipitellä luokseni. Tule paijattavaksi ja puristeltavakseni.
   Ikävä
   39
   665
  Aihe