Luxio Oy kokemuksia ?

Anonyymi-ap

Millainen yritys Luxio Oy on, onko millaisia kokemuksia ?

75

8829

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Entisenä työntekijänä voisin sanoa, että en suosittele. Koko lasitus- ja parvekeala on täynnä paskoja firmoja ja helppoheikkejä, ja uskaltaisin sanoa Luxion olevan yksi huonoimmista. Erittäin kriittistä palautetta ovat saaneet eri arvosteluissa, varsinkin googlen arvosteluissa.

      En siis ole riidoissa firman kanssa, mutta en halunnut siellä jatkaa, koska meno oli kaikkea muuta kuin asiakaslähtöistä. Osa asentajista osasi hommansa, osa ei ollenkaan. Toimitukset takkusivat aina, toimitusajat venyivät. Lisäksi kusetuksen maku monissa jutuissa.

      Möin kaihtimia etelä-Suomessa, ja voin sanoa että samoja EXKn kaihtimia saat eurokankaasta puolet halvemmalla, he myös opastavat mittaamisessa.

    • Anonyymi

      Laittoivat meidän taloyhtiöön postiluukuista yhteishankinta lappuja, vaikka mistään yhteishankinnasta ei ole sovittu tai edes pyydetty tarjousta, mutta lappusesta saa tälläisen kuvan!

      • Anonyymi

        Meillä myös tuli lappu yhteistilauksesta ja menin lankaan. Kundi tuli käymään parvekkeella ja totesi ettei noihin laseihin saa kyseisiä kaihtimia. Jos olisi ollut taloyhtiön kanssa jotain tekemistä olisi tiennyt millaiset lasit parvekkeilla on. Juuri meni tilaukseen saimaan kaihdin ja markiisin verhot.


    • Anonyymi

      Yhdyn 100 prosenntosesti siihen attä LUXION palvelu, alusta loppuun on käsittämätönta joten suosittelen kaikkia tilamaan ihan mistä tahansa muualta terassilaseja.

    • Anonyymi

      Epäasiallista käytöstä tämän firman asentajajalta, mikä ei taida olla kovin yllättävää kun näitä asiakaspalvelukommentteja lukee…

    • Anonyymi

      Todella harhaanjohtavaa markkinointia. Esittävät että taloyhtiössä olisi menossa jotain yhteishankintaa kaihtimista, jollaista ei todellakaan ole menossa. Tämän ja muiden kommentien perusteella en valitsisi jatkoon...

    • Anonyymi

      Asentajan työnjälki aivan käsittämätöntä. Kolhuja oli terassin seinissä ja katossa. Roskia ja tupakantumppeja ympäri pihaa. Laseja ei saanut asennuksen jälkeen auki kun oli ruuvattu niin tiukkaan. Peltityöt jäivät kesken. Jätin reklamaation mutta sain luurin korvaan. Sellainen firma on Luxio.

      • Anonyymi

        Sama meillä. Roskat jätettiin siivoamatta. Porausroskat jäi parvekekaiteen ja kaihtimen metalliosien väliin. Eikä niitä sieltä saanut pois. Asentajan mukana outo nainen, kuikuili parvekkeen ikkunoista sisälle, eikä osallistunut itse asennustyöhön mitenkään. Jostain Ylämaan suunnalta tämä asentaja tuli ja pörrää Imatra Lappeenranta suunnalla.


      • Anonyymi

        Meillä myös asentaja katosi mitään sanomatta ja työt jäi kesken. Yritin tavoitella mutta kukaan ei vastaa eikä soita takaisin.


    • Anonyymi

      Varoittava esimerkki firmasta, joka ei vielä kesäkuussa ole antanut vaadittavia tilinpäätöstietoja vuodelta 2022.

      • Anonyymi

        Oltiin yhteydessä Alutec Groupiin. Sieltä kerrottiin, ettei heillä ole oikeutta hoitaa LUXIOn asioita. Tämä pitää tietenkin paikkansa. Mutta he toivoivat, että asia saataisiin sovittua ja otettaisiin vielä yhteyttä LUXIOon. Luxio vastasi näin: Alutecillä ja luxiolla ei ole myynnin kanssa mitään tekemistä keskenään heidän sanomisilla ei ole mitään arvoa luxion toimintaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oltiin yhteydessä Alutec Groupiin. Sieltä kerrottiin, ettei heillä ole oikeutta hoitaa LUXIOn asioita. Tämä pitää tietenkin paikkansa. Mutta he toivoivat, että asia saataisiin sovittua ja otettaisiin vielä yhteyttä LUXIOon. Luxio vastasi näin: Alutecillä ja luxiolla ei ole myynnin kanssa mitään tekemistä keskenään heidän sanomisilla ei ole mitään arvoa luxion toimintaan.

        Tää on ihan paskapuhetta. Tottakai Alutec halutessaan puuttuisi omistamaansa jälleenmyyjään. Mutta kun ei kiinnosta niin kauan kuin rahaa tulee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tää on ihan paskapuhetta. Tottakai Alutec halutessaan puuttuisi omistamaansa jälleenmyyjään. Mutta kun ei kiinnosta niin kauan kuin rahaa tulee

        Tällä hetkellä Alutecin pomo hakee Luxiolle työntekijöitä. Ilmeisesti Luxion pomo ei osannut johtaa yritystä oikein….


    • Anonyymi

      Huomasin, että vuoden 2022 tilinpäätöksen tiedot edelleenkin julkaisematta?
      Normaalisti tässä vaiheessa lähes kaikilla osakeyhtiöillä tiedot ovat jo julkisia. Jännityksellä odotellaan näitä "Matti Myöhäisiä"...Todennäköisesti miinus-merkkiä näyttää...mutta kuinka paljon, jää nähtäväksi!

    • Anonyymi

      Tilattiin Luxio Oy:ltä läpinäkyvät vekkikaihtimet parvekkeelle. Todettiin, että kaihdin ei ole läpinäkyvä vaan puolipeittävä. Markkinoilla on myös aidosti läpinäkyviä vekkikaihtimia mutta Luxio Oy myy läpikuultavaa kaihdinta läpinäkyvänä ja kyseessähän ei ole sama tuote. Kannattaa miettiä tarkkaan mistä kaihtimensa ostaa. En suosittele.

      • Anonyymi

        Varmaan jokaisella toimittajalla on omat mallit tuotteista…ei kai kukaan näkemättä tilaa…


    • Anonyymi

      Tilasin parvekeverhot Luxiosta. Luvattu toimitusaika oli 1-5 vko. Vielä 10 vkon jälkeen mitään ei tapahtunut. Peruin tilauksen. Epäluotettava firma.

    • Anonyymi

      Hienot kaihtimet toimittivat. Toimivat ja ovat suomalaisten tekemiä. Keski-Suomessa ainakin hyvää työtä.

      • Anonyymi

        Paremmat säleet ku vekki tuotteet…


    • Anonyymi

      Ei kannata Luxio Oy:ltä kaihtimia hankkia. Laatu on heikko ja asiakaspalvelu onnetonta. Ihan vaan vinkkinä, että samoja kaihtimia saa Eurokankaasta paljon edullisemmin, jos laatu muuten on riittävä. Meillä verhot irtosivat metalliosista alle puolessa vuodessa.

      • Anonyymi

        Meillä kyllä toiminut hyvin…


    • Anonyymi

      Vuosi 2023 lopuillaan, mennään jo syyskuuta eikä Oy:n lakisääteisiä 2022 tilinpäätöstitetoja edelleenkään ole julkisesti nähtävänä!
      Mahtaako tietoja tulla ollenkaan vai laitatteko jo munalukot oviin...ja jos ei muualta, niin Joensuusta niitä lukkoja Abloy:lta saa. Kyseinen yritys on kuitenkin jo julkaissut tietonsa täysin ajoissa ja näköjään hieman voittoakin tekivät. Näin toimiii vakaalla pohjalla oleva yritys. Joten, laittakaahan te siellä Luxiolla tiedot esille, niin me kuluttajat tiedämme (ainakin talouslukujen osalta) millaisen yrityksen kanssa olemme tekemisissä.!

      Nimimerkki: "Hinnat halvat mutta luotto puuttuu"

      ps. Kannattaa lukea näitä keskustelupalstoja, antavat hyvin lisätietoa hankinnan tueksi ja terassilasien toimittajan valintaan. Tällä kertaa taisi lottopallot pyöriä Luxion ohi...

    • Anonyymi

      Terassin lasitus oli mielessä ja vaihtoehtoja vertailtiin. Päädyimme siihen, että emme edes kysyneet tarjousta tältä yritykseltä. Perustuen palstan kommentteihin. Joten, katsokaa keskustelt ja kommmentit niin varmaan ymmärrätte miksi ei tullut valituksi.. Firma varmaan yrittää toimia hyvin, mutta viestiketjunn kommentit eivät vakuuttaneet, joten otimme lasit vähiten /vähemmän luotettavalta toimittajalta (paikallinen). Homma on heidän kanssaan toiminut tähän saakka ok ja urakoitsija jo kerran soittanut, että,toimitus voi viivästyä viikolla. Ei haittaa, kunhnan tiedetään missä mennään.

      • Anonyymi

        Oikein!


    • Anonyymi

      Mikä firma tämä Luxio on? Palstan kommentit negatiivisen sävyisiä. Siitä huolimatta firman nettisivut näyttävät olevan ihan ok, vaan eiväthän ne kaikkea kuitenkaan kerro! Terassilasitus hakusessa, tarve tosin vasta ensi kevääällä. Nyt kartoittelen, että mistä voisi näin jo hyvissä ajoin kysella tarjousta. Kohde Etelä-Savossa, joten tuskin ihan Rovaniemeltä saakka tullaan tekemään. Tai jos tullaan, niin hinta myös sen mukainen. Eli hinta tietenkin merkitsee ja tietysti laatu myös. Rakentavia ehdotuksia hyvistä ja luotettavista toimittajista Etelä-Savon suunnalta otetaan vastaan.

    • Anonyymi

      Joku paikallinen lasiliike ehkä? Aloita kysely sieltä ja rautakaupan kautta voi saada tietoa myös muista paikallisista tekijöistä. Niin ja tuttujen kautta kannattaa kysellä jos joku tietäisi mistä voisi kysellä. Maakunnissa ne vaihtoehdot on hieman vähemmässä kuin isommilla paikkakunnilla, joten kannattaa kysellä hyvissä ajoin ja katella myös näitä keskutelupalstoja. Karsiutuu ainakin ne eniten huonot vaihtoehdot pois. Meillä onnistunut hankita pari vuotta sitten, olin paikallinen pieni firma, tuttujen kautta kuultiin ja hyvää jälkeä tekikin. Hintakin oli kohtuullinen, joten ei valittamista, kaksi kesää mukavia hetkiä terassilla vietetty!

    • Anonyymi

      Luxion toiminta ylimielistä. Ei kiinnosta edes tulla käymään paikan päällä tarjousta tekemään. Onneksi löytyy muitakin toimijoita.

    • Anonyymi

      Tuliko konkurssi?
      No, sehän oli jo vuosi-pari sitten odotettavissa.
      Tai, jos se ei tänä vuonna tullut niin ensi vuonna sitten, se tulee kuitenkin ja velat kasvaa sitä mukaa mitä kauemmin odotellaan! Hyvä yritys, mutta ei jatkoon!!

    • Anonyymi

      Sain postilaatikosta kirjeen sälekaihtimien yhteishankinnasta ja pyysin tarjouksen. Myyjä oli tosi innokas mutta halusin hieman miettiä, päädyin lopulta kuitenkin tilaamaan kaihtimet. Toimitusajaksi sanottiin 3-4viikkoa. Maksoin puolet etukäteen.
      Sitten vasta menin lukemaan kommentteja netistä.
      Koska oli ilmoitettu yhteishankinnasta, uskoin firman olevan kunnollinen enkä sen enempää tehnyt tutkimusta aiemmin..
      Säikähdin pahasti näitä kommentteja, varsinkin kun menin hölmönä maksamaan puolet etukäteen.
      En kerennyt reagoimaan kuitenkaan vielä, ja onneksi pari päivää myöhemmin asentaja soitti ja sovimme asennusajan.
      Hän kävi asentamassa kaihtimet, oli mukava, jälki oli siistiä, ei jäänyt roskia ja kaihtimet toimivat hyvin ja näyttää hyvältä. Huh! Onko muille sitten sattunut huono tuuri asentajan kanssa..
      En siis vieläkään tiedä oliko kyseessä meidän taloyhtiön yhteishankinta vai ei (pitää mielenkiinnosta selvittää), mutta ainakin minun kokemukseni oli positiivinen tuotteesta ja asennuksesta ja siksi halusin kirjoittaa tänne, että hyviäkin kokemuksia löytyy.
      Ennakkomaksu ehkä hieman ihmetytti.

    • Anonyymi

      Ennakkomaksu on aina varoitusmerkki, vaan jos kohdallasi kaikki meni ok, niin palvelun tuottajalla lienee kaikki myös ok. Hyvä niin. Mutta...ja siitä huolimatta, aina kannattaa lukea myös nämä keskustelupalstat. Kommentit antavat suuntaa ja lisäävät tietoa. Hyvä, että sait mitä tilasit, mutta suositteletko? Katso vaikkapa ko. yrityksen tilinpäätöksen tiedot viime vuodelta. Tietoja ei edelleenkään julkistettu (kts. post.pvm). Mitenkäs te muut ko. firmana tuotteet/palvelun tilanneet....kaikki ok??

      • Anonyymi

        Joo, aina näistä oppii, vaikkei onneksi mitään pahaa tapahtunutkaan.
        Itse sälekaihtimien ja asentajan perusteella voisin kyllä suositella, mutta tämän myyntikokemuksen perusteella taas en..
        Varmistin siis vielä taloyhtiöltä, niin sanoivat ettei mitään yhteishankintaa ole ollut ja että ovat antaneet Luxiolle tästä palautetta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, aina näistä oppii, vaikkei onneksi mitään pahaa tapahtunutkaan.
        Itse sälekaihtimien ja asentajan perusteella voisin kyllä suositella, mutta tämän myyntikokemuksen perusteella taas en..
        Varmistin siis vielä taloyhtiöltä, niin sanoivat ettei mitään yhteishankintaa ole ollut ja että ovat antaneet Luxiolle tästä palautetta

        Etsin lehdestä kanssa kaihtimia ei löytynyt, 2 kk päästä tuli esite, kaikki meni hyvin ja sain hyvät sälekaihtimet laseihini….


    • Anonyymi

      Kaihtimet, lasiseinät tai ihan mitä vain ikinä ikinä hankittekin, niin varmistakaa tai ainakin pyrkikää varmistamaan palvelun tuottajan taustat ja lukekaa myös nämä netin kommentit. Älkää suostuko etumaksuun. Maksakaaa vasta sitten kun olette saaneet sen mitä olette tilanneet ja siihen hintaan mitä olette sopineet. Oikeudet ne ovat ostajalla, ja velvollisuudet myös myyjällä.

    • Anonyymi

      Yrityksellä on ilmeisesti maksuvaikeuksia tavarantoimittajille yms. Toimitusajat pitenee jne.

    • Anonyymi

      Pelkästään negatiivisia!

    • Anonyymi

      Onko kyseessä ”uskonveljien” firmaa?

      • Anonyymi

        Ei taida tämä olla sitä lajia, kun firma on tiettävästi tuolta Lappeenrannan suunnalta. Voi olla, että ne yläkertaan luottavat ovat enemmän edustettuna jossain tuolla Pohjois-Pohjanmaan suunnalla? Näin ainakin kylän (alan) miehet paikallisessa baarissa väittivät, kun heiltä tietä perille kysyin. Vaan tutkimattomat ovat herran tiet, joten mene ja tiedä...että tuota...niin...sano.


    • Anonyymi

      Menikö ihan oikeasti (yllättäen) nurin? Jos näin on, niin oli sen uuden yrityksen mikä tahansa, niin ne vanhat synnit voivat kuitenkin taustalla painaa. Vaan ei kai se auta muuta kuin painaa vaan leukaa yhä tiukemmin vasten rintaa ja suunnata eteenpäin. Oletuksella, että velkarahhaa vielä saa tai oli sitä muutoin sinnesukanvarteen pahanpäivän varalle oli säästetty. Nyt sitä tarvitaan ja tulevan talven aikana etenkin.

    • Anonyymi

      Viime vuoden (2022) tilinpäätöstä kovin jo odotellaan. Mahtaako sitä edes tulla vai missä mättää?? Kaikki muut (ei konkurssikypsät) on sen jo julkaisseet!

      • Anonyymi

        Jos olen oiken ymmärtänyt, niin osakeyhtiön tilikausi voi erityisistä syistä olla jopa 18 kk. Mitä ne erityiset syyt sitten ovat, sitä en nyt tiedä enkä lähde edes arvailemaan, mutta esim. tämän ko. yrityksen (ja varmaan monen muunkin) osalta tiedot pitäisi tai siis pitää olla viimeistään ensi syksynä tiedossa ja julkistettu. Oli miten oli, tilinpäätöstietojen viivästyminen ei koskaan tiedä tai lupaa hyvää tulevan suhteen. Lisähapella siis mennään tässä vaiheessa. Toiset tämä "lisähappi" saattaa jopa pelastaa ja tosia (useimpia) taas ei pelasta. Näemme sen sitten...


    • Anonyymi

      Olikos tämä Luxio Oy Alutec Oy:n tytäryhtiö? Jos julkistettuna ei ole Luxion tietoja, niin ei näytä asiakastieto.fi -palvelussa olevan julkistettuna Altec Oy:n tietojakaan viime vuodelta (2022).
      Onkohan näillä kummallakaan yrityksellä asiat ok? Joten, pitäisikö meidän kuluttajien olla nyt huolissaan toimiessa ko. yritysten kanssa tämän asian suhteen. Molempien yritysten nettisivut kyllä lupaavat hunajaa ylen määrin, mutta kun nuo julkiset taloustiedot näyttää (tai siis ei näytä) yhtään mitään. Kumpaan siis luottaa, nettiin vai julkiseen asiakastietoon?

    • Anonyymi

      Toimari Tolvanen näytti osaamisensa ja laittoi firman konkkaan parissa vuodessa.

      • Anonyymi

        Ei kai sentään konkurssia ole tiedossa? Tosin ja kun rakentamiseen liittyvästä toimialasta on kyse, niin konkurssilistaa kannattaa kuitenkin aina välillä vilkaista. Eihän sitä koskaan tiedä kuka seuraavaksi kyykkää. Isompiakin tekijöitä on jo kaatunut.


    • Anonyymi

      Kaihtimet ainakin ok ja hyvä palvelu.

    • Anonyymi

      Kaikki meni ajallaan ja sälemallin kaihtimet erittäin hyvät verrattuna kilpaileviin haitari kangasverhoihin….

    • Anonyymi

      Kaikki meni päin persettä eikä kukaan vastaa yhteydenottoihin. Raha kyllä kelpaa. Työnjälki oli ala-arvoista.

    • Anonyymi

      Hyvää ja halvalla! Nyt viimeinkin löytyi se firma, joka tämän lupauksen täyttää!!

    • Anonyymi

      Aikataulut eivät pidä ja venyvät ja ketään ei saa firmasta kiinni. Ei edes sen vertaa, että tietäisi, onko firman tarkoitus lasit joskus toimittaa.

      • Anonyymi

        Lasitusten myynnin lopettivat kuulemma, keskittyvät kaihtimiin nykyään…


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lasitusten myynnin lopettivat kuulemma, keskittyvät kaihtimiin nykyään…

        Keskittyvät velkojen maksuun


    • Anonyymi

      Varmasti ajelevat ympäri kaupunkeja, etsivät parvekkeita ilman kaihtimia ja sen jälkeen laputtavat sellaiset taloyhtiöt missä niitä on. Meidän taloyhtiössä kävi näin ja kukaan ei ollut kiinnostunut vaikka heidän ilmoituksessa niin väitettiin. Kaikista kommenteista ja arvosteluista päätellen todella hämärä ja huono kuva kyseisellä yrityksellä. Suosittelen miettimään ainakin kaksi kertaa.

    • Anonyymi

      Meille tuli kaihtimet tänään kiitos, hyvät on.

    • Anonyymi

      Näitä palstoja kun lukee niin jokainen ymmärtää välttää Luxiota jos firma edes on enää pystyssä.

    • Anonyymi

      Viime vuoden talousluvut julkaisematta. Kaksi edellistä vuotta tullut persnettoa yhteensä n.140 000 €. Verhoja myymällä uuteen nousuun ;)

      • Anonyymi

        Eihän toi summa ole rakennusalalla yhtään mitään. Jos luku olisi 4-5 miljonaa tuon kokoiselle firmalle, voisi melkein jo huolestua. Kahden vuoden aikana tullut 140 k€ persneton kuittaa vähentämällä noin 0,7 työntekijää.


    • Anonyymi

      Aivan huijari firma ja johto!

    • Anonyymi

      Sanoivat kylillä, että mukamas konkurssi tulee? Ei kai nyt sentään! Tuotteet ja palvelu kohdillaan, niin miksi sitä konkkaa nyt tekemään? Vai oliko tuo "konkka" ihan huhu-puhetta vaan??

    • Anonyymi

      Tilasimme Luxion kaihtimet alkuvuodesta. Hyvin ovat toimineet ja parveke ei enää lämpene. Aiemmin yrityksellä on ollut näköjään ongelmia, mutta nykyään ilmeisesti asiat paremmin. Voisin suositella muillekin, erittäin laadukkaat kaihtimet!

      • Anonyymi

        Luxion kaihtimia ei ole olemassakaan. Kaihtimet tulee Orimattilasta Eurokankaalta. Ja niitä samoja myy lähes kaikki kaihdinliikkeet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luxion kaihtimia ei ole olemassakaan. Kaihtimet tulee Orimattilasta Eurokankaalta. Ja niitä samoja myy lähes kaikki kaihdinliikkeet.

        Ei ollut kyseistä tuotetta tarjolla....


    • Anonyymi

      Samat kaihtimet saa huokeammalla suoraan Eurokankaalta. Luxio siis myy uudelleen brändättyjä Eurokankaan kaihtimia kovemmalla hinnalla.

      • Anonyymi

        Tilasin tänään Luxio kaihtimet ei ollut kyseistä tarjolla, kysyin kommenttisi perusteella. Tilasin myyjän suositteleman parannellumman version...


    • Anonyymi
      UUSI

      Hyvää palvelua sain. Kaihtimesta saa hyvän otteen ja on kevyt liikuttaa.

    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      130
      9962
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2901
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      178
      2690
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1518
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe