Yksin pääsiäisenä

Anonyymi-ap

Heippa ihmiset! Itselle pitkästä aikaa elämässä taas juhlapyhät yksin ja nyt huomaan miten tuleva pääsiäinen jo nyt alkaa ahdistamaan ja tuntumaan pahalta. Onko muita ihmisiä, joilla sama tilanne että olette ihan yksin ja ette kovin nauti siitä ainakaan juuri nyt jostain syystä. Kirjoitellaan täällä vaikka ja jutellaan mukavista asioista ja ihan nyt mistä vain mitä mielen päällä on. Ehkäpä tämä pääsiäinen menisi ohi paremmin josko olisi kirjoitteluseuraa edes täällä. Koitetaan nyt ainakin tätä, eihän sitä koskaan tiedä eikä ainakaan onnistu jos ei edes yritä mitään. Aurinkoa joka tapauksessa pääsiäisen aikaan kaikille! 🌷

8

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mikä sinä pääsiäisessä saa tuntemaan itsensä yksinäiseksi? Sekö että ihmiset ympärillä lähtee pääsiäiseksi maalle? lomamatkalle? Aurinkoisia säitä lupasisi pääsiäiseksi. Mikä estää sinua ja muita yksinäisiä ulkoilla mielin määrin hyvillä säillä?Kun ei työvuoroa tai koulut opiskelu paikoista vapaata.Ei maailman loppu ole jääminen kaupunkien lähiöt yksin kotia.Katso alueesi pääsiäistapahtumat ilmaiset. Joka kaupunki on omat sivut.Hiljastahan Kaupungin osien lähiöt on katu kuva. Mutta uskon nautit kun ulkoilet paljon.Muistat syödä ruokaa mistä itse pidät.Kirjojen lukua. Radiossa on laajakirjo kanavia kunella musikkia ymm.Ei tarvitse hävetä on yksin. Voit päivtää rehelisesti F.B/ Instagram yksinäisyytesi kuvina.Vaikka sen valmisateria. Pajun kissan kuvan tien varsilla. Mikä estää? Moella on heikko itse tunto pitää vaikka velaksi matkustaa pääsiäisenä jotta voi päivittää muokattuja kuvia,kehuskella menoja: instagram / F.B.Hyvää kiirastorstain iltaa. Lähden yksin kävelee,nautin tästä illastakin juuri ulkoilun ansio.Aina vastaan tulee joku tuttu koira ja saan silitää.Omistajan kanssa hetki vuorovaikutusta,Tuo iloa.Ihan kaupakeskukset auki,kaupat Mikä estä sinne menee? Vaikka ei mitän ostaisi katselee ja näkee kuinka paljon ihmisä on niissä

    • Anonyymi

      Yksinäisyys ja sen kokeminen on tietenkin hyvin henkilökohtaista. Riippuu niin ihmisestä ja elämän tilanteesta. Itse kuulun siihen ryhmään, joka ajattelee että saa vihdoinkin syrjäytyä pari päivää.

      Mutta kuten sanottu, ainakin tänne lupailee hyviä kelejä, niistä kannattaa yrittää ottaa iloa irti. Ja vaikka en mikään foodie tyyppi olekkaan, niin itse nautin myös siitä, että on vähän enempi aikaa vaikka laittaa ruokaa.

      Eikä tänne kirjoittelukaan ole keneltäkään poissa. =) Eli eikun juttua tulemaan. Onko kenelläkään esimerkiksi hyvä lapsuuden muistoja pääsiäisestä?

    • Anonyymi

      Minä varmasti olen paaaljon sinua vanhempi, mutta olen jo monta monituista pääsiäistä kuten muitakin pyhiä yksin viettänyt, jopa jouluja. Nyt on viime sunnuntain jälkeen mennyt etten ole edes tavannut ketään kun olen sairaana joutunut olemaan ihan kotona, en edes lenkille ole voinut lähteä ja sekin vähän harmittanut kun päivät olleet aurinkoisia. Vielä on olo kuitenkin sellainen että tunnen tarpeelliseksi pysytellä kotona. Sairastuin vasta nyt ensimmäisen kerran koronaan ja kauppakin senverran kauempana että en jaksa lähteä testiä ostamaan vaikka haluaisin testata vieläkö antaa positiivisen tuloksen. Olo on jo hyvä, mutta merkkejä siitä että kaikki ei ole vielä ohi joten pysyttelen vielä rauhallisesti kotosalla.
      Aikani olen saanut kulumaan kuitenkin hyvin lukemalla ja telkkariohjelmia katsomalla torkahtelujen lomassa. Ikää on jo reilusti yli 60 niin haluan ottaa rauhallisesti ettei tule jälkitauteja.

      Toivon sinullekin jaksamista ja kaikesta huolimatta Hyvää Pääsiäistä ja että kaikesta huolimatta jaksat ajatella positiivisesti ja tehdä itsellesi kivoja juttuja.
      Itsekin tuossa ajattelin että olisi kiva kun olisi joku jonka kanssa vaikka höpötellä joutavia, mutta ei ole kelle soittaisi.

      Lähetän virtuaalihalin tältä sairastuvan mummolta <3

      • Anonyymi

        Voi kiitos niin lämpimästi sairastuvan mummo viestistäsi, se kosketti, liikutti ja ilahduttikin minua kun tässä juurikin mietiskelin taas asioita ja elämää. Ensinnäkin todella harmi ja ikävä kuulla, että olet koronaan sairastunut ja että näinkin pitkään olet terveenä siitä saanut pysyä, Toivon todella toipumista sinulle siitä ja levähdähän toki rauhassa vaan ettei tule mitään ikåviä jälkitauteja. Itsekin olen säästynyt siltä vielä mutta saa nähdä, toivottavasti ei tarvitsisi sitä kokea.

        Olen itsekin nyt aikuisiällä niin monet juhlapyhät yksin viettänyt vaikka toinen ihminen oli elämässä mutta halusi aina mennä vaan omia menojaan. Nyt sitä toista ei ole edes enää ollenkaan ja on ollut vaikeaa vaikka tavallaan mikään ei muuttunut, yksin nytkin. Mutta silti vaan tuntuu vieläkin pahemmalta jostain syystä. Nuo aiemmat kommentit toivat vaan pahaa mieltä lisää, en ymmärrä miksi nykyään ihmisten pitää tulla lyömään lyötyjä ja kertomaan kuinka ei voi kokea yksinäisyyttä ja kuinka kevät on niin ihanaa. Ei kaikille juuri nyt ehkä ole. Kun pyysin juurikin että josko joku muukin olisi yksinäinen niin voitaisiin yhdessä "viettää" aikaa vaikka sitten täällä muistaen välillä toisiamme. En olisi kaivannut arvostelua miksi et tunne niin tai näin ja mikä nyt on niin vaikeaa tässä juhlassa tms. kun ihmiset eivät tiedä toisten elämästä mitään.

        Mutta olipa niin ilo saada ja löytää, lukea tämä viesti ja koitetaan yhdessä jaksaa tämänkin pyhän ajan ja keksiä tosiaan niitä pieniä juttuja vaan jotka saa ajan kulumaan ja vie surua/yksinäisyyttä edes hetkeksi vähän loitommaksi. Kirjoitit niin mukavasti ja se lämmitti sydäntäni, hyviä ihmisiä on vielä. ♡♡♡ Toivon sinne toipumiseen myös valoisaa ja hyvää pääsiäisen aikaa kaikesta huolimatta ja lähetän ehdottomasti ison virtuaalihalauksen takaisin sinne jonnekin! 🌷 🌸 🌷 Ja saa kirjoitella minulle tänne, josko tuntuu että juttuseuraa kaipaisi. Luen kyllä ja vastaan enemmän kuin mielelläni jos vointisi vaan vielä sallii. Se on nyt tärkeintä tietenkin, että paranet kunnolla. -Ap


    • Anonyymi

      Olen myös itsekseni, mutta saan raamatusta lohtua.

      • Anonyymi

        Sieltä minäkin yritän lohtua ja voimaa hakea. Siunattua ja aurinkoista pääsiäisen aikaa Sinulle toivon! ♡🌷-Ap


    • Anonyymi

      Minusta pääsiäinen on iloinen ja valoisa kevään juhla. Nytkin aurinko paistaa ja parvekkeella on lämmintä, kissat siellä nukkuvat.

      Olen elämäni varrella viettänyt pääsiäisiä sekä yksin että erilaisissa kokoonpanoissa. Pääsiäinen yksin omassa rauhassa ja oman mielen mukaan on parasta.

      Onnellista ja aurinkoista pääsiäistä sinullekin!

      • Anonyymi

        Onhan se tärkeä juhla etenkin kristityille ja myös tuo kevättä mukanaan. Paljon vaan riippuu missä kunnossa ihminen on ja mitä hän on viime aikoina joutunut läpi käymään mutta sinun pääsiäisesi kuulostaa mukavalta ja leppoisalta ja ethän olekaan ihan yksin kun kissat onneksi seuranasi vaikka lämmössä siellä nukkuvat. :) Kiitos paljon ja sinulle myös aurinkoa ja iloa pääsiäiseen ja kevääseen! 🌸 🌷Ap


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9084
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2668
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      134
      2433
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      6
      1285
    Aihe