Kuinka yleistä se nykyään on.
Tahtooko jokin ruokateollisuuden kemikaali-intoilija levittää tätäkin tautia kansaan?
Mitä aiheuttaa esim keinotekoiset aromit tai adipiinihappo, jota käytetään muovien valmistuksesssa?
Miksi joku mielenvikainen haluaa laittaa adipiinihappoa E1422 pasteijoihin?
Onko sairaloissa pulaa asiakkaista vai miksi kaikenlaista sairautta halutaan tahallaan lisätä ihmisille?
Paksusuolen verenvuonto
3
302
Vastaukset
- Anonyymi
Laiskat tehotehtailijat eivät enää viitsi lisätä ruokiin oikeita makuja vaan kemianteollisuus kehittää loputtomasti keinotekoisia luonnottomia aineita.
Näitä ei elimistö välttämättä osaa normaalisti käsitellä vaan ne alkavat tuhota soluja suolistossa. - Anonyymi
Einekset ja valmistuotteet alkaa vähitellen kaikki jäädä kaupanhyllyyn tuhottaviksi kun ihmiset kyllästyy sairastumisiinsa.
- Anonyymi
Ihmisiä on paljon, joten ruokateollisuuden täytyy tuottaa paljon. Koska ruuan tuottaminen on rahakysymys, teollisuus etsii aina keinoja tuottaa enemmän, nopeammin ja edullisemmin, sekä pidempään säilyvää. Tämä taas tuo mukanaan prosessoinnin ja bisnesajattelun, jonka hinta on terveellisyyden heikentyminen, joka näkyy ihmisten heikentyneenä yleistilana.
Kun ihmiset eivät välitä, eivätkä kyseenalaista mitään, se on vihreää valoa prosessoinnille. Mitä enemmän erilaiset vaikuttajat ja vaikuttimet pääsevät vaikuttamaan ruokateollisuuteen, sitä enemmän siihen kohdistuu painetta tuottaa terveellisempää.
Nykyään meitä myrkytetään syöpää ja muita sairauksia aiheuttavilla kemikaaleilla, ja mikä hulluinta, sitä saa tehdä lain suomin rajoin. Yksittäiseen tuotteeseen saa sekottaa kemikaaleja lain tai suositusten sallimat määrät, jolloin tämä ei välttämättä aiheuta sairauksia. Se voi kuitenkin sairastuttaa hitaasti, jolloin sairauden kohdistaminen yksittäisen elintarvikkeen sisältämiin kemikaaleihin on vaikeaa. Onkin syytä olla ajattelematta näin yksipuolisesti ja ajateltava ihmisen kemikaalikuormitusta kokonaisuutena. Eli kun summataan yhteen kaikki mahdolliset kemikaalien syöttökanavat lopputulos on hirvittävä, eikä sen jälkeen enää ihmetytä, miksi ihmiset voivat pahoin ja jopa kuolevat ennen aikojaan.
Moni sanoo, että ostavat vain tuoretta, raakaa ja maustamatonta lihaa. Sekin liha on kuitenkin käsitelty kemikaaleilla, jotta se säilyy pidempään ja on herkullisen värinen ja siinä pysyyy kosteus. Tuore kalakin saattaa kalatiskillä vaikuttaa terveelliseltä, mutta jos se on viljeltyä kalaa tai sisävesikalaa, ne saattaa olla kaikkea muuta kuin terveellisiä. Ainoa keino keventää kemikaalikuormaa on hahmottaa esim. lihan tarpeen todellinen määrä, eikä syödä yhtään sitä enempää. Ja jos mahdollista, niin ostaa luomulihaa (joista on kuitenkin lievästi prosessoituja). Loput kasviksia, marjoja, hedelmiä, pähkinöitä jne. Päälle suodatettua kivennäispitoista lähdevettä, eikä klooria, metalleja yms. sisältävää putkivettä. Kroppa tykkää ja mielikin voi paremmin.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suomen kansa haluaa Antti Lindtmanista pääministerin
Lindtman on miltei tuplasti suositumpi kuin etunimikaimansa Kaikkonen. Näin kertoo porvarimedian teettämä kysely. http2514535Vain 21% kannattaa Lindtmania pääministeriksi
se on selvästi vähemmän kuin puolueen kannatus, mites nyt noin?1272971Miten löydän sinut
Ja saan sanottua kaiken mitä haluan sinulle kertoa? Ja kuinka kuuntelisit minua sen hetken? Kuinka voin ilmaista sen mit412742Yöllinen autolla kaahari Heinolan seudulla
Asukkaita häiriköivän nuoren herran autokaahaus keskustelu poistettu, onko jokin hyvävelijärjestelmä käytössä ?741710Vaikea tilanne
Hieman kolkuttaa omatuntoa, kun on osoittanut kiinnostusta väärää naista kohtaan. En ymmärrä miten toinen on voinut te1051553Jouluksi miettimistä: kuka tai mikä valmistaa rahan?
Nyt kun on ollut vääntöä rahasta ja eritoten sen vähyydestä, niin olisi syytä uida rahan alkulähteille, eli mistä se syn201451- 551304
- 921216
Julkinen sektori on elänyt aivan liian leveästi yli varojensa!
Viimeisen 15 vuoden aikana julkisen puolen palkat ovat nousseet n. 40%, kun taas yksitysellä sektorilla vain n. 20%. En2041083- 471075