Dalai-Lama kuin katoliset papit

Pedofiili mikä pedofiili.

Koskakohan alkavat buddhalaispojat luostareista kertomaan hyväksikäytöistä sun muista julkisemmin... Samaa saatanan draamaa eri kulttuurissa vain.

Dalai-lama kohun keskellä: pyysi poikaa imemään kieltään https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009510470.html

Ensinnäkään ei tulisi ihmistä nostaa tuollaiseen asemaan oli kyseessä Lama tai paavi...Siinähän leikitte leikkejänne , ihminen se on ja näemmä hiukan päästäänkin pehmyt.

27

1644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei todellakaan ole kuin katolilaiset papit.. Tämä oli häneltä huumoria, jossa ei todellakaan mitään outoja tarkoitusperiä

      • Miksi pyyteli sitten anteeksi jos ei mitään väärää omasta mielestään tehnyt?
        Niin että kaikkien sopii käyttäytyä samalla tavalla mielestäsi?
        Kunhan laittaa vaan palvelijat selittelemään itsensä kusesta pois niin alamaiset kuten sinä nyökyttelevät vaan...VOIVOI!


      • Anonyymi
        MJAAH kirjoitti:

        Miksi pyyteli sitten anteeksi jos ei mitään väärää omasta mielestään tehnyt?
        Niin että kaikkien sopii käyttäytyä samalla tavalla mielestäsi?
        Kunhan laittaa vaan palvelijat selittelemään itsensä kusesta pois niin alamaiset kuten sinä nyökyttelevät vaan...VOIVOI!

        On mahdollista, ettei ajatellut tavanomaisesti tekohetkellä, ja vasta hiffattuaan mitä siitä voidaan ajatella, järkyttyi. Hän on vanha ukko eikä ole vielä törmännyt vastaavaan kohdallaan.


      • Anonyymi

        Niin, ja seksistiset heitot naisistakin ovat vain läppää, tehnyt sen useamman kerran..älä viitsi puolustaa tuota limanuljaskaa. Samanlaista sontaa eri paketissa vaan..


      • Anonyymi kirjoitti:

        On mahdollista, ettei ajatellut tavanomaisesti tekohetkellä, ja vasta hiffattuaan mitä siitä voidaan ajatella, järkyttyi. Hän on vanha ukko eikä ole vielä törmännyt vastaavaan kohdallaan.

        Todellinen luonto vain paljastui luulenpa.


    • Anonyymi

      Myanmar on buddhalainen, ja jos seuraat politiikkaa, tiedät millaisia ne on. Kambodia tms. siellä tapettu ihan sikana ja julmasti. Kiina on osittain buddhalainen yms., joissa ei ole varsinaista Jumalaa; vain etiikka, joka tietenkin synnyttää myös väkivaltaa ja rasismia.

      Ei meillä kuitenkaan ole listaa buddhalaisista pedoista, vaan katolilaisista varsinkin, ja islamistiterroristeista. Ei tule reitata ihmisluontoa korkeammalle kuin se on, ja siinä mittarissa buddhalaiset ei ole kovin pahoja. Kuitenkin huonoa mainosta koko budhalaisuudelle, vaikka onkin tiiibetinbuddhalainen. Katolilaisuuden mainekin on kärsinyt. Ja islamin. Kritittyjen ylipäätään, kun lukee hihhuleiden kirjoituksia Suomessa.

    • Anonyymi

      Kuuntelin omina buddhalaisuus aikoina Laman kirjoja töiden ohella aivan haltioituneena. Kun tajusin käyttää omaa päätä, tajusin että koko budfhalaisuus on samaa mielen raiskausta kuin muutkin eikä Lama tiedä yhtään mistä puhuu. Nyt äijä paljastui pedofiiliksi. Hirttää tuollainen pitäisi. Koko buddhalaisuus on saastaa, samaa mitä kristinusko ja islam. Pedofiileja täynnä.

      • Perimmäinen oppi noissa on hienoa mutta kun ihminen haluaa sen omistaa niin syntyy rakennelmia, omistajuutta, ahneutta sekä uskontoja ja sitten se sanoma jo vääristyikin niin että mokomat ovat vain teatteria ja rahastusta.
        Lamakin mielestään vain munkki mutta miksi sallii itsensä palvonnan siinä muodossa kuin se tapahtuu?
        Onhan se kivaa lennellä yksityislentokoneilla ja palvelijat palvelee.
        Sitä samaa paavi ja muutkin.


    • Anonyymi

      Hänen Pyhyytensä on luultavasti kehittyneempi olento kuin kaikki tämän osasta kirjoittajat yhteensä. Pieni nöyryys ei tekisi kyllä pahaa pedareista huuteleville netti-egoisteille, joille tämä loistava suomalainen karmamme on antanut internet-yhteyden ja näppäimistön käyttöön.

      • Eli kaikki "kehittyneet pyhyydet" senkus pyytelemään lapsia imemään kieltä vaikkapa koulujen pihoille?
        Nöyristele sinä sille vaan.


      • Tällä kieltään tarjoavalla "kehittyneellä" kun on alamaisia jotka hallinnoivat hänen sometilejään ... Olet kuin katolisia pappeja puolustavat nyökyttelijät , sinut on vain ohjelmoitu palvomaan ihmistä , ihmisapinaa.


    • Anonyymi

      Joku purkaa näköjään vihaansa täällä kun lähes 90-vuotias ja mahdollisesti höperöitynyt uskonnollinen johtaja on työnnellyt kieltään ja käyttäytyt oudosti julkisessa tilaisuudessa. Moinen rinnastetaan katolisten pappien laitoksissa harrastamiin vuosikymmen hyväksikäyttöihin ja Dalai Lama on tuon näytön mukaan ihan varma lastenraiskaaja. Kannattaa kurkata sinne oman puseron alle ja etsiä sitä syytä että mikä moisen kiukun aiheuttaa.

    • Anonyymi

      Katolisen kirkon pedofilia on kyllä paha. Eh. Luin juuri tiktokissa tuosta eemio kuljusta. Kuulemma nuori, joka lapsia kähmi seurakunnassa kesän ajan.

    • Anonyymi

      Tämä tapaus on jo selitetty monissa videoissa perin pohjin ja tapauksessa ei ole mitään seksuaalista, eikä Dalai Lama "ahdistellut" poikaa, eikä kyseisessä eleessä tapahdu edes kielen kosketusta, eikä se liity buddhalaisuuteenkaan mitenkään.
      Poikaa ja hänen äitiään, joka oli pojan vieressä koko ajan, myös haastateltiin tilaisuuden jälkeen ja molemmat olivat hyvin iloisia kaikesta.

      Koetan selvittää tässä asiaa:

      Netissä liikkuu kontekstistaan irroitettu ja lähelle zoomattu video, joka aiheuttaa väärinkäsityksiä, varsinkin jos ei ole nähnyt koko videota tilaisuudesta.
      Pojan äiti istuu aivan pojan vieressä koko ajan, käden ulottuvilla.
      Poika kävi ensin Dalai Laman luona ja sen jälkeen pyysi mennä toisenkin kerran lähelle ja kysyi "Can I hug you?" eli halusi halata Dalai Lamaa. Sen kääntäminen Tiibetin kielelle, vaati jonkin verran keskustelua, että Dalai Lama ymmärsi mitä poika kysyy, koska Dalai Laman englannin kielen taito on tosi huonoa ja alkeellista.
      Syrjäseuduilla asuvat tiibetiläiset tökkäävät kielensä ulos kunnioituksen näyttämiseksi.

      Se mitä tapahtui oli että Dalai Lama kohteli poikaa siten kuten Tiibetin syrjäseuduilla isovanhemmat kohtelevat, eli halasi ja poika suuteli ilmeisesti molemmille poskille kuten kuuluu ja sitten isovanhempi tökkää kielensä ulos ja sanoo yhden tiibetinkielisen sanan, jonka merkitys käännettynä on "otatko nyt kaiken muunkin sitten?" ja se sanotaan rakastavalla tavalla. Tiibetiläinen tapa on että kun lapsi pyytää isovanhemmiltaan tai vanhemmiltaan jotain (esim. karkin), pitää ensin suudella poskille ja sitten vanhempi antaa sen kielenpäästään ja sanoo em. lauseen, jonka Dalai Lama vahingokseen käänsi itse väärin "suck", eikä kieleen oikeasti kosketa, eikä siihen liity mitään seksuaalista. Seuraavaksi selitys mihin tämä tapa perustuu:

      Tiibetin syrjäseuduilla, jossa myös Dalai Lama on syntynyt, uskotaan että vuorilla asuu pahoja henkiä 'yakkha', jotka syövät ihmisiä. Ja kun lapsi pyytää jotain, niin vanhempi leikkii että lapsi olisi sellainen 'yakkha', joka vie kaiken, ja sanoo että "otatko vielä kielenkin?", mutta se sanotaan siis rakastavalla tavalla. Sen merkitys on siis suurinpiirtein sama kuin sanoisi että "otatko nyt vielä kielenikin?" tai että "antaisin kaiken jos voisin".

      Länsimainen maailma on yliseksuaalinen ja skandaaleja oikein janotaan. Seiska on Suomen myydyimpiä lehtiä. Samoin internetissä etsitään jatkuvasti seuraavaa klick-bait uutista ja muuta kohua.

      Lisäksi lyhennettyä videota on sumennettu siten että suun alue ei näy tarkasti, jotta vaikutus olisi vahvempi. Moni bloggaaja ja youtube vaikuttaja on tällä asialla ratsastanutkin, mutta ovat käyttäneet sitä editoitua, kontekstistaan irroitettua, lyhyttä videota. Kyseessä voi myös olla esim. Kiinan suunnittelema kampanja ja heillä olisi myös resurssit järjestää massoittain kommentteja esim. Youtubeen, jotka ovat samaa mieltä videon syytösten (ja "epäilyiksi" naamioitujen syytösten) kanssa. Mutta kulttuuria tuntemattomille ja uskontoja vastustaville länsimaisille tapaus sopii heillä jo olemassa olevaan ajatusmaailmaan, joten tapaus on ollut Dalai Lamaa vastustaville poliittisille tahoille Kiinassa oikea tärppi, josta on muokattu tietynlaista viestiä levittävä video.

      Jos kaipaat tarkempia selityksiä mm. em. kieleen liittyvästä kulttuurillisesta tavasta ja muusta mikä käännöksessä meni vikaan, ks. esim. tästä: https://www.youtube.com/watch?v=Of-8m1oABrw

      • Anonyymi

        Kunpa ihmiset lukisivat tämän. Valitettavasti eivät, vaan kaikenlaiset oman elämänsä yli-ihmiset huutelevat "pedofiileistä" ja suitsuttavat omaa uskonnoista vapaata ja superälykästä ymmärtämystään.


    • Anonyymi

      Kyseinen kummallisen oloinen Dalai Laman kulttuuri sidonnainen hassuttelu ei ole lähimainkaan verrattavissa tuhansien lasten kärsimyksiin katolisten pedofiilien käsissä.

      Ei mitenkään verrattavissa keskenään.

      • Anonyymi

        No ei todellakaan


    • Anonyymi

      Tutustu mitä hirveyksiä katolilaiset (ja luterilaiset) papit ovat tehneet vaikkapa saksassa.

      Tämä dalai lama "kohu" ei ole millään tavalla verrannollinen niihin

    • Anonyymi

      Pyhä Henki antaa uskovaisille voiman elää pyhää elmää ja tässä linkissä tämä voima vaikuttaa. Israelkin tulee tunnustamaan Jeesuksenmessiaaksi ja siitä tulee kristitty maa. https://www.youtube.com/watch?v=jn9RLEhQ31M

      • Anonyymi

        Jätä meidät rauhaan.


      • Anonyymi

        Ihan samaa, millainen maa Iisraelista tulee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan samaa, millainen maa Iisraelista tulee.

        Yks hailee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan samaa, millainen maa Iisraelista tulee.

        Laitetaan ensin Suomen asiat kuntoon, sen jälkeen voi miettiä muita maita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan samaa, millainen maa Iisraelista tulee.

        Muita muille kuuluu joku Iisraeli.


      • Anonyymi

        Yks hailee ketä se messiaaksi kuuluttaa.


    • Anonyymi

      On ne muutkin kristityt papit nykyään tiedossa, että ei koske vain katolilaisia.

      • Anonyymi

        Niin, ei tarvi kuin lehtia lukea ja sekin selviää.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1947
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1649
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1599
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1517
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1465
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1357
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1266
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1203
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1138
    Aihe