Mitä tarkoittaa "olla jotakin mieltä ufoista"?

Anonyymi-ap

Mahdollisesti "olla jotakin mieltä" on eri asia silloin kun ihminen on ensimmäisen kerran mieltä jostakin asiasta kuin silloin kun hän on esim kolmannentoista kertaa mieltä asiasta.

Ensimmäisellä kerralla ihmisen on muodostettava mielipiteensä, kolmannellatoista kertaa riittää että hän toistaa ulkomuistista saman sisällön jonka hän toisti kerroilla 12, 11, 10 jne. Ensimmäisellä kerralla ihminen saattaisi hyvässä lykyssä ajatella, seuraavilla kerroilla kyse olisi muistamisesta.

Palstalla tuppaavat samat aiheet toistua joten niistä esille tarjotut mielipiteet olisivat usein ulkomuistista lueteltuja, olettaen että kirjoittajakaarti pysyy suurinpiirtein samana. Toistuva aihe itsessään olisi myös jotain ulkomuistista kirjoitettua. Keskustelu olisi siis ulkomuistista toistettuja reaktioita asioihin jotka ovat ulkomuistista toistettuja reaktioita asioihin jotka ovat...

Pieni ystävällinen nyökkäys heille jotka kirjoittavat aiheista ikäänkuin ensimmäistä kertaa.

Miten ihminen löytää mielipiteensä jostakin asiasta ensimmäisellä kerralla?

6

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun ajatellaan tyypillistä suomalaista uskonlahkolaista, häntä on vauvasta saakka kasvatettu Herran nuhteessa ja kurissa. Aina on vedottu Raamatun ja Herran sanaan, kun hän on poikennut tieltä tai kyseenalaistanut jotakin ja toiminut väärin.
      Sitten on tullu uhkaukset miten käy jos Herran sanan kiistät. Näin on lapsi sitten korjannut tapansa ja hänet on palkittu siitä lupaamalla palkinnoksi onnea, menestystä, terveyttä, taivaspaikka ja ikuinen elämä.

      Näin on menty sitten läpi elämän ja hän siirtää tämän ajatusmallin perinnöksi omille lapsilleen ja tulkitsee että tämä on oikea ja Herran määräämä tapa olla ja elää.

      "Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen" ja "Minä olen Herra sinun Jumalasi, älä pidä muita Jumalia". Luomiskertomuksessa ei mainita alieneita eikä muita sivilisaatioita eikä heidän kulkuneuvojaan, puhumattakaan toisista ulottuvuuksista.

      Siispä tämä yhteen oppiin mustavalkoiseen muinoin kirjoitettuun maailmaan kasvanut Herran terttu ei hyväksy mitään, mistä Herransa ei ole hänelle kertonut ja opettanut. Hän ei suostu tutustumaan millään tavalla mihinkään mikä ei ole hänelle normaalia ja suojellakseen uskoaan hän pitää itsensä täydellisessä uutispimennossa.

      Hän on kaiken avun ja muutoksen ulottumattomissa ja kiistää realimaailman olemassaolon vielä kuolinvuoteellakin. Tähän ei ole tulossa muutosta millään järkipuheilla eikä vaikka Timo TA Mikkonen tulisi takaisin ufoaluksella ja haastattelisi kauppatorilla aluksen komentajaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Olla jotakin mieltä" tarkoittaa valitettavan usein sitä, että puolustetaan omia vakiintuneita käsityksiä ja ennakkoluuloja. Järkipuhe ja totuus ei silloin auta usein ollenkaan, jos ihminen pelkää oman egorakennelmansa puolesta.

      • Anonyymi

        Samoin kuin lestadiolaisuus on uskonto, niin myös sosiaalidemokraattinen puolue on uskonto ja siihen uskovat uskovaisia.
        He uskovat ihanteisiin, ideologiaan ja humanismiin, vaikka SDP:llä ei ole mitään aikomusta eikä resursseja toteuttaa niitä ihanteita eikä heihin uskovien toiveita. Eikä ole mitään todisteita siitä että se olisi toiminut.
        Se on sama kuin kertoisi hukkuneen omaisille että "olisin kyllä mennyt auttamaan mutta vesi oli kovin kylmää"


    • Anonyymi

      Kuuntelin kerran kanavointia jossa erään vieraan ufokulttuurin diplomaatti tai lähettiläs kertoi että hän ymmärtää 22 maapallon kieltä. Hän ei ollut opiskellut näitä kieliä samalla tavoin kun me sen teemme, vaan 22 kielen osaaminen on ladattu hänen mieleensä. Muukalaisten teknologiat ovat monenlaiset . . .

      Mitä muuta mieleen voisi ladata; Yhteiskunnan pelisäännnöt, lait ja rangaistukset, ammatissa tarvittavat tiedot, ajantasalla oleva maailman kuvaus, historian tapahtumat, . . .

      Kun oikein innokkaasti ladataan niin onko seurauksena jonkinlainen Samanlaisten Valtakunta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe