Alkuaineet, ovatko ne todellakin itsenäisiä, puhtaita vailla yhdisteitä.

Wikipediassa on mittava luettelo ns. alkuaineista ja niiden ominaisuuksista. Ole hyvä ja tutustu niihin.

1. Vety, joka on kaasua, tai nesteytettynä hapen kanssa.

2. Helium, jonka ytimessä on kaksi protonia ja kaksi neutronia. Helium-4-ytimiä. Huom. ei itsenäinen alkuaine. Erään protonin sisällä on 3 neutronia ja 3 kvarkkia ja silokat 3. ( hiutaleita varautuneita hiilikuidulla) Neutronin sisällä on 2 pientä tachagie enra na silogat. Protonit ja neutronit eivät ole vakiot, siis eivät aina samanlaiset koosteet.

Voisin luetella nuo kaikki erikseen ja tarkastella koosteita. En kuitenkaan tee sitä, sillä pystyn osoittamaan väitteet alkuaineiksi mainituiksi, perättömiksi. Yhtään täysin itsenäistä ns. alkuainetta ei ole maailmankaikkeudessa. Kaikki ne ovat koostuneet tietynlaisen tarpeen mukaan.

Kaikki Wikipedian alkuaine luettelossa olevat nimikkeet ovat todellisuudessa yhdisteitä. Mitään täysin itsenäistä ainetta, tai kaasua ei ole missään. Kaikki metallitkin ovat aineosuuksiltaan mahdollista eriyttää. Aineiden sulaessa ne yhdistyvät ja kylmetessään kiinteytyvät. Esim. Timantit kivimassat ovat poikkeavia koosteiltaan ja värisävyiltään.

Kaikkien ns. alkuaineiden alku on löydettävissä IONEISTA. Ionitkin ovat kuitenkin yhdisteitä itsessään. Ioneissa on vaikuttavana, koostajana hyvinkin puhdas hiili. Kuitenkin ioneissa on hiilikoosteen lisäksi määräävänä tekijänä elektronit. Väitänkin sähkön olemassaolon perustuvan hyvin puhtaaseen hiileen. Hiilen ominaisuutena on varautuminen ja virtaus ja muisti. Sähkövirta liikkuu johtimissa kaksisuuntaisesti. Sähkövirta on lenkki. Ylimääräinen palautuu nollajohdinta myöten takaisin verkostoon.

Tulevaisuuden pientalossa on noin 30-35 cm kokoinen laite. Siinä on kaksi pyöreää painekennoa, putkea. Ensimmäisessä on nestemäinen hiili ja toisessa on nesteytetty vety. Säiliöistä lähtevät putket yhdysasemaan, joka on noin 30 x 52 cm. Sähköenergiaa riittää pientalolle, kulutuksesta riippuen 2 v. 3 kk. ajaksi.

4

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuota joo.. pitäisikö käydä kirjastosta lainaamassa joku fysiikan ja kemian kirja - näyttäisi olevan aika hataralla pohjalla.. voisi selvitä sekin miksi samanlaiset atomit viihtyy yleensä hyvin yhdessä.. siihen kun on moniakin syitä.

      • Kommentti, Anonyymille. Selvisi, samankaltaiset atomit viihtyvät yhdessä. Tarkoittanet niitä oppineita, jotka ovat saman koulukunnan kasvatteja. Todellisuudessahan atomeja ei ole lainkaan olemassa. Ainoastaan ne ovat mielikuvituksessa. Albert Einstein ei pystynyt näyttämään yhtään atomia Nobel komitealle, joten atomipommejakaan ei ole. Atomipommiksi sanotaan paineistettua merimiinaa.


    • Anonyymi

      Koska atomien olemassaoloa ei luonnossa ole, eikä puhtaiksi määrättyjä alku-aineitakaan luonto sisällä, niin katson tieteen olevan uskontoihin verrattavissa olevan. Tiede hakee vaikutusvaltaa ja arvonantoa----OLEMATTOMILLA SAAVUTUKSILLA.

    • Atomeilla tarkoitetaan wikipediassa pienhiukkasia. Oikeampaa olisi käyttää nimitystä IONIT. Ionien tutkiminen on laaja-alaista, sillä erilaisuuksia on paljon. Ionien salaisuus on suuri. Tarkemmin: https://taivassade-tiede.blogspot.com/ Kannattaa käydä lukemassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      101
      1912
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1397
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1238
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1167
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1148
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      994
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      980
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      778
    Aihe