Nimitteleminen ja haukkuminen on sivistymätöntä käytöstä

Anonyymi-ap

Terveisiä vaan "naapurille". Ei ole muuten kovin kiva, että siellä tiellä ohi kulkiessanne kommentoitte, kun joku tekee töitä. Toki, jos on tietyllä alalla, se kuulunee asiaan olla vähän narsistinen ja nat*i. Kertoo vain henkilön täydestä sivistymättömyydestä ja persoonallisuushäiriöstä. Viimeksi mainittuja on yllättävän paljon kyseisellä alalla. Muka "sairaanhoitajia"! Se on kylläkin aika absurdia kuvittelua. Kaukana potilaiden auttamisesta, tukemisesta ja "hoitamisesta".

Välttäkää ihmeessä hakeutumasta koskaan tietyn "lääketiedettä " itseään väittävän linjan piiriin. Älkää ikinä luottako mt-alalla toimiviin. En viitsi tässä edes kirjoittaa, mitä tällä kaikella tarkoitan.

13

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nimitteleminen, arvosteleminen, tai haukkuminen on myös epäasiallista käytöstä. Joillakin näyttää tarttuvan se siellä "tietyllä alalla" vallitseva hoitokulttuuri ja asennoituminen käytökseen asti. Sama ulottuu aina myös naapureiya kohtaan. Onhan hyvin tiedossa, miten potilaita kohdeltiin tällä alueella olevissa sairaaloissa. Nöyryyttämistä, alistamista, nimittelemistä ja autoritääristä kohtelua ja asennoitumista. Kyseinen ala kerää ja houkuttaa sinne tietynlaisia ihmisiä.

      • Anonyymi

        Korjaus: siis naapureita kohtaan.


    • Anonyymi

      Sekin on hyvin tiedosssa, että mt-puolella potilaita ei kohdella hyvin, inhimillisesti ja ihmisarvoisella tavalla- Lisäksi kyseinen lääketiede pohjatuu vain diagnosointiin, ja lääkityksiin. Viimeksimainituista ei ole mitään hyötyä suurimmalle osalle potilaista. Päinvastoin, ne aiheuttavat sivuvaikutustensa takia merkittäviä haittavaikutuksia, somaattisia sairauksia ja lisää tuhoa niin hyvinvoinnille, ja terveydelle. Neuroleptitkin ovat vain terveyttä tuhoavia myrkkyjä. Etenkin pitkäaikaiskäytössä.

      Ihmettelen, miten kukaan voi ylipäätään olla tuolla alalla, jossa aiheutetaan noin paljon tuhoa ihmisten terveydelle ja elämälle? En minä vain edes kehtaisi olla tuollaisella alalla, ja väittää olevani ihmisten terveyden ja hyvinvoinni edistäjä. Mutta enpä minä mikään narsisti ja psykopaatti olekaan.

    • Anonyymi

      Suosittelen ehdottomasti: älkää ainakaan menkö ikinä mt-puolelle, ja kuvitelko sieltä saavanne itsellenne jotakin apua, tukea, tai hoitoa. Ellette halua, että elämänne menee pilalle ja menetätte koko terveytenne.

    • Anonyymi

      Sen suunsa pystyy kyllä pitämään kiinni, eikä tarvitse kommentoida kenellekään mitään, jos on yhtään fiksu. Kaikki ei vaan tajua tuota asiaa. Perästä tulee sitten kommentteja, ja suoraa kirjoitusta, jos ei ymmärrä varoa.

    • Anonyymi

      Useimmat psyykelääkkeet, joita alalla tarjotaan "avuksi" mt-ongelmista kärsiville on vain enemmän vahinkoa ja tuhoa aikaansaavia. Esim. SSRI- ja monissa muissakin masennuslääkkeissä on vaikutuksena itsetuhoisuuden ja itsemurhan toteuttamisen riski. Ja monia muitakin sivu ja haittavaikutuksia. Ei ole kauankaan aikaa siitä, kun eräs julkkis päätyi itsemurhaan. Ja epäilen vahvasti hänen käyttämiensä lääkkeiden osuutta asiaan.

      Neuroleptit taas aiheuttavat sydän ja verisuonitauteja, alttiutta infarkteihin, äkkikuoleman riski, aivojen toiminnan heikentymistä, myös dementian varhaisempaa puhkeamista. Ja näitä sitten määrätään psykiatrian puolelta ja hoitajat antavat niitä terveyttä tuhoavia lääkkeitä sairaalan osastoilla. En minä ainakaan kehtaisi. Mitään ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä ja parantamista se ei ainakaan ole. Kannattaa ottaa selvää enemmän lääkkeiden haittavaikutuksista.

      Systeemiin luottaminen ja palveluiden käyttäminen voi olla oman elämänsä kohdalla väärä ratkaisu. Ei todellakaan kannata käyttää niitä kyseisiä palveluita, ellei sitten halua oman terveytensä kokonaan pilalle menemistä. Moni onkin tullut kertomaan omista kokemuksistaan kyseisestä "hoitotieteestä" ja alalla toimivien epäasiallisesta asennoitumisesta ja kohtelusta. Alalla on myös varsin paljon narsisteja ja persoonallisuushäiriöisiä. Jotka käyttäytyvät potilaitakin kohtaan epäasiallisesti, huonosti ja luokittelevasti.

      • Anonyymi

        Mulle tuli ssri lääkkeistä pysyvä impotentti. Ei ole mopo keulinut 20 vuoteen ja tämä on aivan tosi.


      • Anonyymi

        Onhan tuo selvää, että psyykenlääkkeistä on useimmille potilaille enemmän haittaa kuin hyötyä.

        Monet mt-ongelmaiset tarvitsisivat osastohoitoa välttyäkseen sekakäytöltä ja siitä seuraavasta sekoilusta.

        Iso ongelma on tuo, että alalla työskentelee ihmisiä, joilla on enemmän mt-ongelmia kuin potilaillaan.


    • Anonyymi

      Ee sua nimitellä, eli pyssyy aena duunarina tae jopa työttömänä ja armeijassa sotamiehenä.

      • Anonyymi

        Kohta...tiiät kyllä mitä.


    • Anonyymi

      Maalitysyritys.Aloittaja 7 pientä kotia kerho tehtailee aloituksia,joihin itse vastaavat,kuten teidän omassa pihariitelyssänne.Omilla nimillä on reilua kirjoitella palstalle,silloin pitää olla oikeita todellisia asioita esillä ?Reilusti vaan nimiä ja paikkoja riidastanne niin katsotaan miten asiat oikeasti on.?Maalittaminen on kielletty.Antero

      • Anonyymi

        Laita kirjoituksesi kieliasu kuntoon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      2022
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      177
      1441
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1305
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      68
      1245
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1187
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1105
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1050
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      88
      1014
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      803
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      788
    Aihe