Kasvattina ryhmäseksin saloihin

Anonyymi-ap

Avatessani SPR:n paikallisjaoston oven en tiennyt avanneeni samalla oven uuteen seksimaailmaan ja erilaiseen aikakauteen lopullisesti.
Vaimo lähti 16 vuoden jälkeen lapsemme mukanaan ja puolet valtakunnastamme, asunto meni ale-kaupassa eikä edes kattanut velkoja. Seinät alkoivat kaatua päälle, kun kaikki muu jo olikin kaatunut.
Tekemisen puutteen takia arvelin löytäväni jotain sisältöä ja siksi se SPR tässä suurehkossa kotikaupungissani viitisen vuotta sitten otti osan minusta.
Mitään sen kummempaa käsitystä tulevasta ei ollut, kai ihmisten auttamista tavalla ja toisella, messuille osallistumista ja joulupatojen ylläpitoa ja sitähän se olikin.
Käsistäni kätevänä, ainoana miehenä, porukastamme sain tehtäväkseni näpräillä pystyyn telineitä ja yksinkertaisia pöytiä yleisötapahtumiin. Naisiin olin perin juurin kyllästynyt eikä niistä vanhenevista ja varatuista yksilöistä ollut edes sytykkeitä itselleni.
Kuitenkin eräs alle 50v tumma ja hoikka kaunotar, Karoliina, sai jokaiselta mieheltä silmäyksen osakseen, mutta heikon itsetunnon omaavana ja rotevan kokoni vuoksi en liioin alkanut itsestäni numeroa tekemään.
Tosin apu oli aina tarpeen hakiessani puutarpeita yms. kaupoista ja niitä ruuvailleissa yhteen, puheenjohtajamme kysyi tätä Karoliinaa vasemmaksi kädekseni ja yllätyksekseni hän suostuikin vieläpä mielellään.
Mitään toiveita en elätellyt alun alkaenkin, enkä alkanut hiomaan mitään typeriä iskurepliikkejä, huomasin toki rouvan kauneuden ja sivistyksen.

Alun hiljaisuudenrinki mureni pian ympäriltämme ja hänen kuuntelijanlahjansa vuoksi hän varmaankin oli samaisen oven kanssani avannut.
Itse olen enemmän hiljainen jörrikkä ja myöskin kuuntelija, miellummin tosin teen käsilläni työtä ja annan muille ajatustyön.
Karoliina teki jotain raskasta henkistä työtä pankkisektorilla ja auttaminen oli hänelle henkireikä elämän mustien pilvien keskellä. Sen enempää en kysellyt, mutta hän tuntui jääneen leskeksi jo vähän yli nelikymppisenä. En tajunnut olevani jo silloin palapelin pala hänen hyppysissään, älyä tältä naiselta ei puuttunut.

Kävimme kahvilla erään raskaan viikonlopun jälkeen ystävänpäivä viikonlopun tiimoilla kylmänä talvipäivänä, olimme selvästi ystävästyneet ja nautimme toistemme seurasta. Hän ei kysellyt elämästäni mitään, mutta taitavasti johdattelemalla avasin kaikki salaisuuteni hyvinkin pian, sinisilmäisyys on aina ollut suuri heikkouteni.
Hän osasi johdatella minua kuin pientä lasta näkymättömällä sauvallaan, jotain salaperäistä hänessä oli. Huomasin Karoliinan katseen karkaavan toistuvasti raamikkaiden ja pitkien miesten perään, kuten itsekin olen. Hän on hyvin hoikka ja jotain 170 senttiä pitkä, kaunotar kuten jo kerroinkin.

Nainen kysyi minulta apua polttopuiden hankinnassa, kuljetuksessa ja pinoamisessa, suhteillani asia onnistui helposti jo seuraavana viikonloppuna.
Sen verran tiesin hänen asumisestaan, eli ok-talossa varsin arvostetussa lähiössä kaupungin laitamilla.
Osoitteen perusteella ajelin lauantaina Karon(liina) kotiin ja hämmästyin jo kadun alkupäässä niitä pytinkejä, tajusin tulleeni johonkin mikämikä-maahan. Yhäkään en arvannut kuuluvani hienoon suunnitelmaan, mutta kerrostaloyksiööni verrattuna oli viisain olla kyselemättä. Kurvasin takorautaportin läpi talviselle pihalle jossa tuttu nainen viittelöi ajamaan suoraan autotalliin jonka ovi alkoi äänettömästi avautumaan. Kummastelin ajaessani sisään lämpimään talliin, mutta talon emäntä sanoi että kivempi autonkin olla lämpimässä tallissa kuin pakkasessa.
Talli oli valtava, oletin mustan Mercedeksen kuuluvan talon rouvalle ja parkkeerasin sen viereen, isännättömiä työkaluja oli hyllyt ja seinät täynnä, huomasin olevani täysin eri yhteisluokasta kaikesta päätellen.
Karo sanoi puukuorman tulevan pian ja esittelisi talon sillä välin,tallin ovi oli jo laskeutunut takanani kiinni ja menimme tallista pitkään käytävään aluksi.
Kaarevat raput johtivat ylös johon suuntasimme, ovet käytävällä pysyivät minulta kiinni vielä kotvasen.

Haukoin henkeäni sen kaiken loiston ja kauneuden keskellä mitä kohtasin yläkerrassa. Tv:lle oli oma tilansa eikä se pilannut olohuoneen harmoniaa, keittiö oli ns.saareke ja liiankin nykyaikainen. Makuuhuoneita oli kolme, tai yksi oli kirjasto, kaikkialta huokui yltäkylläisyys ja rikkaus. Yhäkään en kysellyt, vaan olin sanaton, tämä Karoliina, eli Karo tutuille ,oli yhä salaperäisempi kuten vaatimaton.
Iltapäivä pinottiin puita kaksin talon taakse puuvarastoon, jossa niitä oli tosin jo ennestäänkin, sekin oli vain suunnitelmaan kuuluva juoni.
Söimme maittavan talkooruuan ja sain tarjouksen talkoosaunasta josta en halunnut kieltäytyä. En tohtinut päästää tätä kalaa karkuun joten sanoin käyväni yksinäni saunassa, se kävi vaikka sain hämmästyneen silmäyksen halulleni.
Yöksi menin kotiin säädyllisesti, Karo tosin kiitti kauniisti ja sanoi kuuntelevani juttujani mielellään sillä tiesin asioista niin paljon hänen mielestään ja hän kuunteli minua tuike silmissään. Jatkoa seuraa jos...

3

3201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Saa jatkaa :)

    • Anonyymi

      Hiljalleen kuu kiersi kehäänsä ja talvi vaihtui kevääksi, huomasin viettäväni Karolla aikaani yhä enemmän ja hyvin vähän kämpälläni jota en kodiksi koskaan kutsunutkaan.
      Jotain huomasin olevan pielessä muutamasta syystä, alakerran käytävän varressa olevat ovet paljastivat salaisuutensa, ainankin osan niistä.
      Ensimmäinen, vierashuoneeksi kutsuttu, paljasti saunan ja porealtaan joka oli tyhjä, samoissa tiloissa valtava vuode 3x2,50m !!! Miksi moinen vuode ja vierailla oma sauna ja suuri poreallas lisäksi? Sängyn yläpuolella jokaisessa neljässä huoneen ylänurkassa oli selvästi kameratelineet ja niille sähköliittimet, miksi?
      Viereisessä sopessa vieraat kai meikkasivat ja säilyttivät vaatteitaan valtavassa vaatehuoneessa, se oli kenkiä ja naistenasusteita täynnä. Kaksi seuraava huonetta olivat makuuhuoneita joissa kummasakin suuret parivuoteet, miksi sänkyjä kokonaiselle joukkueelle ja kun lapsia ei ollut ollenkaan?

      Vähitellen asetuin Karoliinan luo kokonaan ja sanoin asuntoni irti, seksin aika tuli kohta ja hän oli kuin liukas käärme sängyssä, kiemurteli ja oli hetkessä päällä tai alla eikä peitellyt osaamistaan. Nainen nautti seksistä kovasti eikä peitellyt haluaan vaikka ikää jo vähän vaille 50 v. silloin. Viinistä hän piti, mutta otti aina vaan sitä pari lasia eikä yhtään enempää, päihtyneenä hän ei ollut ollenkaan.

      Vuorotyöläisenä totuin olemaan päivät yksin ja ehostin ja korjailin paikkoja jotka sitä vaativat ja talon emäntäkin tykkäsi, kun paikat eivät enää repsottaneet ja osasin käyttää työkaluja ja niitä löytyi. Hänen miehensä oli ollut jonkin suuremman yhtiön keulahahmo ja kuollut nuorena ilmeisesti stressiin ja harrasti välineistä päätellen valokuvausta.

      Muistan sen kesäpäivän, kun vesiletkua autotallista jossa sen piti olla, ylähyllyllä takinmaisena oli pahvilaatikko jonka reikäkahvasta pilkotti jotain vihreää joten kurkotin sitä tikkailla alas. Painava laatikko käsissäni haparoin alas ja silloin sen pohja petti ja kymmenkunta valokuvakansiota putosi päivänvaloon lattiaille vaikka ne eivät päivänvaloa sietäneet. Säikähdin kuvien sisältöä sillä ne olivat ns.kovaa pornoa kaikki, hoikkaa naista naitiin viidenkin miehen porukalla monessa asennossa tai naisia oli tummia ja vaaleita eri kuvissa. Sitten tajusin naisen olevan sama, mutta eri peruukeissa ja seksiasusteissa. Seuraavalla aukeamalla pillusta oli kymmeniä lähikuvia joissa kaikissa spermaa oli karvoilla ja valui häpyhuulten välistä lakanalle. Joka kansiossa oli vuosiluvut ja ne olivat aivan täynnä seksikuvia eri miehistä tai miesryhmistä, mutta vain yhdestä naisesta. Seuraavaksi järkytyin pahemman kerran, kun ko.naisen selässä näkyi kuvassa luomi rintaliivien alapuolella ja toinen luomi vasemmalla puolen vaginaa, tajusin että kuvissa esiintyi tämä talon emäntä Karoliina!
      Yhä tutkittuani vuode oli se suuri vierashuoneen sänky jossa oli viisikin miestä hänen kanssaan, eräässä kansiossa oli poreamme kuvia eri miesten kanssa jossa Karo otti suuhun ja antoi takaa toiselle miehelle samalla.
      Olin suu kuivana tunteitten myrskyssä tajuttuani kaiken, nainen harrasti ryhmäseksiä pakotettuna tai omasta halustaan, ilmeistä päätellen edellisestä.
      Kansioita oli -90 luvun alusta 2005 asti ja jokaiselle vuodelle omansa, kunakin vuonna oli toistakymmentä miestä tai ryhmää eli satoja miehiä kaikkiaan nussimassa tuota mystistä naista.
      Avasin loputkin kansiot ja yhdessä oli puolestaan videofilmejä kiekkoina vai levykkeitäkö ne olivat nimeltään. Katsoin niitä yläkerran laiteilla sieltä täältä ja Karoliinaa naitiin jopa jalkapuussa samaisessa vierashuoneessa, tai jalat maassa ja kumartuneena puuhun jossa aukot kaulalle ja ranteille, miehet naivat täysin avutonta naista paljaalla kalulla ja sperma valui lopuksi norona sukan verhoamaa reittä lattialle.
      Järkytyin niin pahasti, että olisin lähtenyt kämpälleni jos sitä olisi enää ollut, pakko oli jäädä siihen haureuden taloon.

      Jättää häntä en olisi halunnut, mutta jotenkin tämä asia olisi nyt käsiteltävä sopivana hetkenä. Huomasin myös, että monet miehet olivat suuria ja raamikkaita kuten itsekin, eli siksikö olin tänne valittu? Karoliina vaikutti olevan myös juovuksissa tai huumeissa niissä filmeissä hokien: " Kyrpää, kyrpää...antakaa kunnolla kyrpää", hänen puhettaan oli aivan hirveää kuunnella sillä toleranssi oli valtava nykyhetkeen.
      Olin myös erittäin mustasukkainen ja olo oli petetty, tunsin myös vihaa ja katkeruutta tätä naista kohtaan. Meni päiviä enkä puhunut asiasta mitään enkä näyttänyt itsestäni mitään merkkiä normaalista poikkeamisesta.
      Rauhotuin ja mietin, että mitäpä minulle kuuluisi toisen menneisyys ja elämäntapa johon itse en ollut koskaan törmännyt. Kaikkeen on varmaan selitys eikä varmaankaan tässä ollut prostutiitiosta kyse, sillä talosta ei tuntunut rahaa puutuvan.
      Päätin etten heti möläyttänyt tuomitsevaa mielipidettäni vaan odottaisin sopivaa hetkeä niin asia selviäisi. Toisaalta kiihotti katsella kuvia ja filmejä salaa ja jopa runkkasin niitä katsellessa ja naidessamme tuli mieleen samat asiat.

      • Anonyymi

        wauts


    Ketjusta on poistettu 108 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      315
      2918
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2223
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1651
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1561
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1355
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1253
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe