Ahdistuslääkkeen vaihtaminen

Anonyymi-ap

Tarvitsisin nyt neuvoa teiltä. Minulla on menossa tällä hetkellä toistuvan masennuksen hankala jakso, sekä kärsin paniikkikohtauksista ja sosiaalisten tilanteitten pelosta.

Olen koittanut pärjätä ilman masennuslääkettä. Uuden lääkkeen aloittaminen pelottaa kamalasti. Ahdistukseen käytetty Ketipinoria 100 mg oli tarkoitus nostaa, mutta siinä ilmeni ongelmia. Sydän alkoi hakkaamaan ja sydämen Qt-arvo meni poskelleen. Muuten se olisi onnistunut, ja tehosi mielestäni hyvin nopeasti.

En haluaisi aloittaa mitään, mutta olen nyt sellaisessa tilanteessa, että kohta viimeisetkin elämänhalun rippeet ovat kadonneet. En ole joutunut olemaan sairauslomalla näitten oireitten takia 15 vuoteen, mutta nyt en kykene mihinkään. 1,5 kuukautta saikkua takana, ja haluaisin jo pikkuhiljaa palata työhön.

Ensi viikolla on taas lääkäriaika, ja siellä keskustellaan mahdollisesti lääkkeen vaihtamisesta. Haluaisin kuitenkin kokemuksia siitä, että mikä lääke voisi auttaa pääsemään alkuun tässä toivottomuudessa.

3

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi kurjaa tuo olotila, ei sitä oikein kukaan voi sanoa mikä lääke olisi se auttava, koska me ihmiset ollaan niin erilaisia että se mikä sopii yhdelle ei sovi toiselle.
      Tuttavani käyttää paroxetiinia ja sanoo että voi todella hyvin sen kanssa.
      entinen kollegani pärjäilee jonkun cipramiilin kanssa jos nyt muistin nimen oikein, niin että sinun pitää luottaa lääkäriin , ja musta että lääkityksen alussa on aina hieman vaikea oli siinä pari viikkoa ennenkuin se kääntyy parempaan suuntaan . Toivon sinulle vointinsa paranemista

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        😋 ­­N­y­­m­­f­­­o­­m­­a­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17832252D

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Ei tietenkään pysty sanomaan, että mikä juuri sinua auttaisi, mutta voin kertoa oman kokemukseni. Söin ahdistukseen Cipralexia yli 3v. Toi helpotuksen ahdistukseen, mutta pikkuhiljaa alkoi syödä sisältä, olin aivan energiaton, tunteet täysin tasapaksuja, mikään ei kiinnostanut jne. Halusin lopettaa lääkkeen ja lääkärin ohjauksessa pikkuhiljaa lopetin. Joitain kk olin ilman kunnes mielialat alkoi heitellä, alkoi taas ahdistaa ja tuli sydämen tykytyksiä. Jokusen kuukauden kärsin ja yritin hoitaa itseäni muutoin, liikunnalla, hieronnoilla ym. hyvää oloa tuottavilla keinoilla mutta tilanne ei muuttunut ja työt alkoi kärsiä, keskittyminen oli hankalaa ym. Menin uudelleen lääkäriin ja sain Duloxetiini-lääkityksen. Parissa viikossa olo koheni todella paljon, olin taas elävien kirjoissa. Melkein 3 vuotta meni aivan täydellisesti sen lääkkeen kanssa kunnes se oli pakko lopettaa, kun olin löytänyt parisuhteen ja aloimme toivoa lasta. Nyt 2,5 v ilman lääkettä, 2 raskautta sinä aikana, mielialan kanssa on ollut todella matalalentoa, vaikka pienet lapseni ilahduttavat minua kovin. Lääkkeen pariin on kuitenkin palattava, omat avut mielenterveyden ylläpitämiseen eivät auta. Uskon Duloxetiinin olevan mulle se sopiva taas ja syön sitä mielelläni vaikka loppuikäni pitääkseni itseni kunnossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2783
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2140
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1924
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1776
    6. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    7. 132
      1744
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe