Polttarit raskaana olevalle morsiamelle

viivi

Auttakaa! Tehtävänä järjestää polttarit raskaana olevalle morsiamelle (n.11 viikko polttareiden aikana meneillään) kesäkuussa. Eli ei mitään räyhäsmeininkiä, mutta myös kaikki extreme on pois suljettu. Eli mitä jää??? Vinkit ovat enemmäm kuin tervetulleita!

15

15549

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ukko-Nooa

      1) Osallistukaa Martta-kerhon kokoukseen
      2) Neulokaa villasukat
      3) Juokaa mehua pilleillä ja syökää pullaa
      4) Menkää viimeistään kahdeksalta nukkumaan

      • viivi

        heh heh=). Eikun ihan oikeasti, toteuttamiskelpoisia ideoita kehiin!!!


    • tällaista

      Saunailta jossain mukavassa paikassa, esim.kesämökillä, jos siihen on mahdollisuus. Siihen morsiammen hemmottelua, kuten esim. hierontaa ja kasvohoitoa. Illan päätteeksi grillausta (jos sää sallii) ja muutenkin hyvää ruokaa ja juomaa. Lisänä voisi olla jotain seuraleikkejä tai morsiammelle suunniteltuja tehtäviä...

      • viivi

        ...muuten kuulostaa hyvältä, mutta morsian ei halua saunailtaa...polttarijoukon ei ole tarkoitus saada tietää vatsan kasvusta. Kiitos kaunis kuitenkin!


      • Hymy
        viivi kirjoitti:

        ...muuten kuulostaa hyvältä, mutta morsian ei halua saunailtaa...polttarijoukon ei ole tarkoitus saada tietää vatsan kasvusta. Kiitos kaunis kuitenkin!

        Harvoinpa raskaus näkyy ulospäin viikolla 11, etenkin jos kyseessä on eka raskaus. Mahan kasvu on toki yksilöllistä, mutta yleisesti ottaen siis näin. Eli sen puolesta saunaillalla ei olisi estettä.


    • porukalla

      vaikka ravintolaan syömään ja sen jälkeen ehkäpä elokuviin. Tai järjestäkää jonkun kotona mukava tyttöjen ilta hyvän ruoan ja juoman kera.

      Tiia

      • raskaana polttareissa ollut

        Se että on raskaana ei tarkoita sitä että olisi välttämättä ihan tylsimys. Itse olisin ollut pettynyt jos oltaisiin vaan käyty leffassa, eihän siinä edes pysty juttelemaan ystävien kanssa.
        Riippuu budjetista ja morsiammesta, mutta kyllä polttareissa olisi kiva kokea jotain tavallisuudesta poikkeavaa vaikka raskaana olisikin!


    • Janna

      Itse pidin kovasti saamastani meikkauksesta. Sen perään lähdettiin kyllä baanalle, mutta teillähän voisi olla ihan vain meikkaajan pitämä "oppitunti" meikkaamisesta. Kasvohoitoa, jalkahoitoa, hierontaa, teatterissa käynti, konsertti, leffa, ravintolaillallinen, veneretki, piknik..

    • Nipsu

      Niin, eihän se raskaus sitä hauskanpitoa haittaa. Viinajutut tosin kannattaa jättää.

      Ideoita: perinteisiin "tyttöjen" hoitoihin esim niska-hartiahieronta, kasvohoito, manikyyri, pedikyyri, tietysti hyvin syömään tai piknikille, joku seksitarvike-esittely kotona tai liikkeessä, morsiamen harrastuksesta tuleva idea vois olla käyttökelpoinen, tutustuminen esim, johonkin miesvaltaiseen alaan "miesten maailmaan" jos pystyy järkkäämään tms.

      Raskaus ei ole este asioille.
      Aina ei tarvi lotrata viinalla, häpäistä polttarisankaria pukeutumalla tai muuten riekkua tai roikkua benjinarussa yms. Maailma on täynnänsä kivaa tekemistä.

    • Äiti x2

      olen ollut raskaana kun olen mennyt naimisiin ja minulle on polttarit pidetty, polttareiden aikaan raskausviikkoja n 13. Kaikki mukanaolleet jo tosin tiesivät raskaudestani joten ongelmaa ei tullut vaikka siidereistä kieltäytysinkin...

      Tytöt tulivat jo kahdeksalta meille ja tekivät minulle aamupalan,Oltiin hevosajelulla (Oli ihanaa, oma ex-heppa), torilla kävelemässä polttariluku päällä tietty, kylpylässä uintia, saunontaa, hierontaa, ravintolassa syömässä jossa ennen en ollut ollut, kanoottiajelua ja viimeksi illalla mentiin yhden tytön kotiin jossa oli naposteltavaa, laulettiin siellä karaokea ja sit sinne tuli vielä seksikutsujen pitäjä, esitteli kaiken näköisiä välineitä seksiin liittyen.... Myöhemmin illalla käytiin sit vielä baarissa kääntymässä.


      Siinä nyt ainakin jotain ideaa...

    • Perhonen

      En itse ollut raskaana polttareissani, mutta muiden polttareissa olen raskaana ollut:) Hyvin on (isonkin vatsan kanssa) onnistunut esimerkiksi hohtokeilaus ja salsatanssi, "hupiolympialaiset" hiekkakentällä sekä kylpylässä käynti. Ja tosi hauskaa oli selvinkin päin.

    • Flikka

      Miten olisi loppuillan huvina lavatanssit. siellä suurin osa porukasta on selvinpäin, joten alkoholittomuus ei olisi ongelma. Jos tulevalle morsiammelle ei viuhka käy naistenpenkistä luonnostaan (polttariasu rajoittaa usein vientiä). Voi rohkea morsian hakea itsekkin ja rohkeus ei riitä voi polttariporukka pyytää apua miestenrivissä seisovilta. Olisi ainakin elämys lajia harrastamattomalle. Suurin osa lavatansseista löytyy osoitteesta www.tanssi.net, sieltä seuratanssi.

    • tks

      Olen intohimoinen kokki, joten odottelin hieman kokkisotaa jossa olisin joutunut kokkaamaan oudoista aineksista, . Tulikin karaokea, laserammuntaa, saunomista ja ravintolaillallinen. Itse en ollut raskaana, mutta nämä kaikki käyvät raskaana olevillekin.

    • Marre

      Heippa! Sama ongelma myös täällä eli ohjelmaa raskaana olevalle morsiamelle... Me käymme polttariporukan kanssa tutustumassa äitiysjoogaan ja osallistumme tunnille. Mukavia polttareita teille!

    • Viime kesän kaaso

      Hei!

      Niin erotiikkaväline esittely on mukava. Se tullaan pitämään kotiin ja voi siis olla kaikin puolin rauhassa. Esittely kestää noin kaksi tuntia ja voin sanoa että se on todella hauska ja innostava.
      Innostuin jopa niin kovasti että aloin itse esittelijäksi. Jos kiinnostaa niin laita sähköpostia suoraan minulle [email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      87
      1971
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1695
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1626
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe